Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Roswell υπήρχαν εξωγήινα όντα και στα σύμβολα μιας μεταλλικής δοκού που βρέθηκε, αναγραφόταν μια λέξη, η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» ή πιο σωστά «ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ»;;;















































Τι συνετρίβη στην έρημο του Νέου Μεξικού, στην περιοχή της πόλης Roswell, τον Ιούλιο του 1947.


Ενώ αρχικά η στρατιωτική αεροπορία των ΗΠΑ εκδίδει επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει οτι βρήκε τα συντρίμμια ενός ιπτάμενου δίσκου, στην συνέχεια, μέσα σε ελάχιστες ώρες, το αναιρεί και το διαψεύδει, οργανώνοντας παράλληλα μια μεγάλη επιχείρηση συγκάλυψης των πραγματικών γεγονότων. Όμως εκατοντάδες αξιόπιστοι μάρτυρες, πολλοί από τους οποίους είναι ή ήταν στρατιωτικοί και αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων, αφηγούνται την πραγματική ιστορία:
2 Ιουλίου 1947: Ένας επιστάτης σε ράντσο που ονομάζεται Mac Brazel και άλλοι ακούν ένα δυνατό θόρυβο κατά τη διάρκεια της νύχτας κοντά στην μικρή πόλη Corona, της πολιτείας του Νέου Μεξικού.



O Mac Brazel και το ράντσο Foster στο οποίο εργαζόταν το 1947








3 Ιουλίου 1947: Ο Mac Brazel ανακαλύπτει κάποια περίεργα συντρίμμια από συντριβή ενός αντικειμένου στο ράντσο Foster όπου εργαζόταν.

5 Ιουλίου 1947:
Στην πόλη Corona ο Mac Brazel ακούει κάτι για μια ανταμοιβή 3.000 δολαρίων για τα συντρίμμια ενός ιπτάμενου δίσκου που συνετρίβη.

6 Ιουλίου 1947: O Mac Brazel παρουσίασε κομμάτια από τα συντρίμμια στον σερίφη της επαρχίας Chaves, τονGeorge Wilcox. Ο Wilcox κάλεσε την Αεροπορική Βάση του Roswell(Roswell Army Air Field - AAF) και μίλησε με τον ταγματάρχηJesse Marcel, τον αξιωματικό πληροφοριών της βάσης. Ο Marcel πήγε στο γραφείο του σερίφη και εξέτασε τα συντρίμμια.


Ο συνταγματάρχης William Blanchard, επικεφαλής αξιωματικός του Marcel, διέταξε τονΜαρσέλ να πάρει μαζί του κάποιον από την αντικατασκοπεία (CIC - Counter Intelligence Corps), και να πάνε στο αγρόκτημα μαζίμε τον Brazel για να συλλέξουν όσα περισσότερα μπορούσαν από τα συντρίμμια.


Σύντομα μετά από αυτό, η στρατιωτική αστυνομία έφτασε στο γραφείο του σερίφη, συνέλεξε τα συντρίμμια που είχε αφήσει εκείο Brazel, και τα παρέδωσε στο γραφείο του Blanchard.

Τα συντρίμμια τότε αποστέλλονται αεροπορικώς στο αρχηγείο της Όγδοης Αεροπορικής Δύναμης στο Fort Worth του Τέξας, και από εκεί στην Ουάσιγκτον. Οι Marcel και Cavitt (της CIC) συνοδεύουν τον Brazel στο αυτοκίνητό του για να τους οδηγήσει στο πεδίο με τα συντρίμμια.


Δύο βοηθοί σερίφη που τους είχαν συνοδέψει επιστρέψουν στον σερίφη Wilcox, και του αναφέρουν οτι διαπίστωσαν οτι μια μεγάλη έκταση του εδάφους είχε μαυρίσει στο σημείο της συντριβής. Οι Marcel και Cavitt παραμένουν στο αγρόκτημα όπου δούλευε ο Brazel και εξετάζουν ένα μεγάλο κομμάτι των συντριμμιών που είναι αποθηκευμένα στην καλύβα του ράντσου.

7 Ιουλίου 1947: Οι Marcel και Cavitt συνέλεξαν συντρίμμια από τον τόπο της συντριβής. Αφού γέμισαντο όχημα του Cavitt με συντρίμμια, ο Marcel είπε στον Cavitt να γυρίσει πίσω ενώ εκείνος θα συγκέντρωνε περισσότερα συντρίμμια, και ότι θα τον συναντούσε ξανά αργότερα πίσω στην Αεροπορική Βάση του Roswell. Ο Marcel γέμισε το όχημά του με συντρίμμια. Στο δρόμο της επιστροφής προς την Βάση, ο Marcel σταμάτησε στο σπίτι του γύρω στις 1 ή 2 το βράδυ για να δείξει στη γυναίκα και το γιο του τα περίεργα υλικά που είχε βρει. Η σύζυγός του Viaud και ο γιος του ο Jesse ο νεώτερος εξετάζουν τα συντρίμμια που ο Marcel είχε φέρει στο σπίτι. O Jesse Marcel o νεώτερος θυμάται ότι υπήρχαν βιολετί / μωβ σύμβολα κατά μήκος του κεντρικού τμήματος ορισμένων από τις μικρές μεταλλικές δοκούς ανάμεσα στα συντρίμμια.






































Οι ράβδοι με τα "ιερογλυφικά" από τον τόπο της συντριβής που κράτησε στα χέρια του ο Jesse Marcel Junior, εκείνο το βράδυ τον Ιούλιο του 1947



  





















  
Στα σύμβολα μιας μεταλλικής δοκού που βρέθηκε, αναγραφόταν μια λέξη, η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» ή πιο σωστά «ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ» με το δελφικό «Φ» της πανάρχαιας Ελληνικής γλώσσας και το αντίστοιχο «Ξ» του κατοπτρικού «Ε», όπως αυτό εκφραζόταν σε μερικές αρχαίες Ελληνικές πόλεις!
Τι σχέση όμως μπορεί να έχουν τα αρχαία Ελληνικά, με τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου στο χωράφι και τους εξωγήινους; 
Σύμφωνα με μία αρχαία αναφορά του Πλάτωνα που δημοσίευσα πρόσφατα στο περιοδικό «Φαινόμενα» τεύχος 140, η γραφή στην ανθρωπότητα δόθηκε από αυτούς!
Συγκεκριμένα, τα κείμενα αναφέρουν τον Σωκράτη να διηγείται στον νεαρό Φαίδρο, ότι κοντά στην Ναυκρατίδα της Αιγύπτου ο αρχαίος θεός Θευθ ήταν αυτός που έδωσε τα γράμματα στους θνητούς για μνήμη, σοφία και υπενθύμιση.
Μια σημαντική αναφορά για την θεϊκή γένεση της γραφής που παραπέμπει στη θεωρία της μεταφοράς και χρησιμοποίησης κοινών συμβόλων, με τους αρχαίους ουράνιους θεούς και πρώτους εξωγήινους επισκέπτες!
Σήμερα, η δοκός με τη λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» φυλάσσεται, μαζί με χιλιάδες ανακτηθέντα αντικείμενα, στις απόρρητες εγκαταστάσεις της περιοχής 51 των ΗΠΑ. Και φυσικά, κανείς δεν πρόκειται να τη δει ξανά…
Επιμέλεια άρθρου: Harris Koutsiaftis
















8 Ιουλίου 1947:Ο Blanchard υπαγορεύει ένα δελτίο τύπου σχετικά με την ανάκτηση ενός ιπτάμενου δίσκου στον υπεύθυνο της Βάσης για την ενημέρωση του κοινού αξιωματικό Walter Haut. Ο Haut πηγαίνει στην πόλη για να παραδώσει το δελτίο τύπου στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες. Αρχικά το δίνει στον ραδιοσταθμό KGFL, όπου παραδίδει το δελτίο τύπου στον Frank Joyce




Μεσημέρι: Οι πληροφορίες διατίθενται στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

Oι μοναδικές εφημερίδες που δημοσίευσαν το αρχικό κείμενο όπου γίνεται αναφορά σε ιπτάμενο δίσκο, ήταν τα βραδυνά φύλλα από τις μεσοδυτικές πολιτείες και προς τα δυτικά, συμπεριλαμβανομένης και της Chicago Daily News, της Λος Άντζελες Herald Express, της San Francisco Examiner, και της Roswell Daily Record. Οι New York Times, η Washington Post, και η Chicago Tribune ήταν πρωινές εφημερίδες και ανέφεραν μόνο την ιστορία που δόθηκε στην συνέχεια για συγκάλυψη, το επόμενο πρωί.

Η διάσημη πλέον ιστορία στο πρωτοσέλιδο της Roswell Daily Record:




  


Το πρωτοσέλιδο αναφέρει: "Η Βάση της Αεροπορίας Στρατού του Roswell συλλαμβάνει ιπτάμενο δίσκο σε ράντσο στην περιοχή του Roswell"


Το ίδιο απόγευμα Marcel φτάνει στο Fort Worth και συσκέπτεται με τον στρατηγόRamey. Ο Marcel δείχνει στον Ramey τα συντρίμμια, και στη συνέχεια εκείνος οδηγεί τον Marcel στην αίθουσα με τους χάρτες για να του υποδείξει την ακριβή τοποθεσία της συντριβής.



  




















Όταν ο Marcel επιστρέφει, τα απομεινάρια ενός μπαλονιού με ανακλαστήρα ραντάρ αντικαταθιστούν τα πραγματικά συντρίμμια. Δίνεται μια συνέντευξη τύπου που πραγματοποιείται στο γραφείο του Ramey. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο στρατηγός Roger Ramey μαζί με τον αρχηγό του επιτελείου του συνταγματάρχη Thomas Dubose και τον ταγματάρχη Jesse Marcel με τα απομεινάρια από το μπαλόνι. Ο Marcel διατάσσεται να κρατήσει το στόμα του κλειστό και ο Ramey κάνει μια δήλωση στους δημοσιογράφους υποστηρίζοντας ότι οι αξιωματικοί της Βάσης του Roswell είχαν απλώς κάνει λάθος και ότι το υλικό ήταν από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Ο τύπος δέχεται αδιαμαρτύρητα αυτή την τροπή της ιστορίας. Το 1947, δύο μόλις χρόνια από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, το κύρος του στρατού είναι τέτοιο που οποιαδήποτε ανακοίνωση προέρχεται από αυτόν δεν επιδέχεται καμμιά αμφισβήτηση.
  



Στην συνέχεια ο Ramey δίνει διαταγές να μεταφερθούν τα πραγματικά συντρίμμια στην Βάση Wright Field, στο Dayton του Ohio. O στρατός καθαρίζει την τοποθεσία με τα συντρίμμια στο ράντσο του Brazel και όλα τα υπόλοιπα συντρίμμια μεταφέρονται επίσης στην βάση Wright Field.


Ως ταξίαρχος πλέον εν αποστρατεία ο Thomas Dubose είναι ο πλέον υψηλόβαθμος αξιωματικός του στρατού των ΗΠΑ που παραδέχτηκε λίγο πριν τον θάνατό του οτι έλαβαν διαταγές να οργανώσουν συγκάλυψη των πραγματικών περιστατικών και να παραπλανήσουν τον τύπο και το κοινό με την ιστορία για το μετεωρολογικό μπαλόνι:











  



Ένορκη κατάθεση από τον ταξίαρχο (το 1947 συνταγματάρχη) Thomas DuBose που δόθηκε την 9η Σεπτεμβρίου 1991, όταν DuBose ήταν 90 ετών. Επιβεβαιώνεται οτι "η εξήγηση με το μετεωρολογικό μπαλόνι για τα υλικά που εντοπίστηκαν στο Roswell, ήταν μια ιστορία κάλυψης για να εκτρέψει την προσοχή του τύπου". Στην ένορκη κατάθεση αναφέρεται:
Το όνομά μου είναι Thomas Jefferson DuBose.
Η διεύθυνσή μου είναι (έχει αποκρυφτεί).
Έχω αποστρατευτεί από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ το 1959 με τον βαθμό του Ταξίαρχου.
Τον Ιούλιο του 1947, ήμουν τοποθετημένος στην Αεροπορική Στρατιωτική Βάση Φορτ Γουόρθ [που αργότερα μετονομάστηκε σε βάση Carswell της Πολεμικής Αεροπορίας] στο Fort Worth του Τέξας. Υπηρέτησα ως επιτελάρχης του Υποστράτηγου Roger Ramey, Διοικητή της Όγδοης Πολεμικής Αεροπορικής Δύναμης. Είχα τον βαθμό του συνταγματάρχη.
Στις αρχές Ιουλίου, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Στρατηγό Clements McMullen, Αναπληρωτή Διοικητή της Στρατηγικής Αεροπορικής Διοίκησης. Με ρώτησε τι ξέραμε για το αντικείμενο που είχε ανακτηθεί έξω από το Roswell, στο Νέο Μεξικό, όπως αναφέρθηκε από τον Τύπο. Τηλεφώνησα στον συνταγματάρχη William Blanchard, διοικητή της Στρατιωτικής Αεροπορικής Βάσης στο Roswell και του μετέφερα τις διαταγές να στείλει το υλικό σε σφραγισμένο δοχείο σε μένα στο Fort Worth. Ενημέρωσα γι αυτό τον Στρατηγό McMullen.
Όταν το αεροπλάνο από το Roswell έφτασε με το υλικό, ζήτησα από τον διοικητή της βάσης, συνταγματάρχη Al Clark να πάρει στην κατοχή του το υλικό και να το μεταφέρει προσωπικά σε ένα Β-26 στον Στρατηγό McMullen στην Ουάσιγκτον. Ενημέρωσα τον Στρατηγό McMullen, και μου είπε ότι θα στείλει το υλικό με την δικό του μεταφορέα στον Benjamin Chidlaw, Γενικό Διοικητή της Διοίκηση Υλικών της Αεροπορίας στο Wright Field [αργότερα Wright-Patterson AFB]. Η επιχείριση αυτή διενεργήθηκε εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διαδικασίες απορρήτου.
Το υλικό που φαίνεται στις φωτογραφίες που λήφθηκαν στο γραφείο του Στρατηγού Ramey ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι (ο Ramey σκυμμένος, με με τον DuBose να κάθεται και το μετεωρολογικό μπαλόνι). Η εξήγηση με το μετεωρολογικό μπαλόνι για το υλικό ήταν μια ιστορία κάλυψης για να εκτρέψει την προσοχή του Τύπου.
Δεν έχω πληρωθεί με οτιδήποτε που να έχει αξία για να κάνω αυτή τη δήλωση, η οποία είναι η αλήθεια όσο καλύτερα την θυμάμαι.

Είναι υπογεγραμμένο και χρονολογημένο από τον DuBose. Η υπογραφή του έγινε ενώπιον τριών μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένου ενός συμβολαιογράφου που διενήργησε αυτή την ένορκη κατάθεση.

Και ο ίδιος ο Χάρυ Τρούμαν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ - και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων - το 1947, παραδέχεται ότι σε κάθε σύσκεψη που είχε με τους στρατιωτικούς εκείνη την εποχή, συζητούσαν για τους ιπτάμενους δίσκους:




9 Ιουλίου 1947: Αξιωματικοί από την βάση εντοπίζουν τον Brazel και τον οδηγούν στην βάση για ανάκριση. Ο Brazel οδηγείται από τους στρατιωτικούς στο γραφείο της εφημερίδας Roswell Daily Record, όπου δίνει μια αναθεωρημένη, "ανώδυνη" εκδοχή της ιστορίας. Αξιωματικοί από τη βάση επισκέπτονται τα γραφεία των εφημερίδων και των ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης και ανακτούν όλα τα αντίγραφα του αρχικού δελτίου τύπου του Haut. Ο Brazel οδηγείται επίσης στον ραδιοφωνικό σταθμό KGFL, όπου διηγείται μια αναθεωρημένη εκδοχή της ιστορίας του.


Η εφημερίδα Roswell Daily Record εμφανίζεται με μια δεύτερη ιστορία με τις νέες επίσημες πληροφορίες από τον Στρατό, όπου αναφέρεται οτι "ο στρατηγός Ramey αδειάζει τον ιπτάμενο δίσκο του Roswell". Η συγκάλυψη πλέον βρίσκεται
ε πλήρη εξέλιξη.







Κάποια από τα θραύσματα που συλλέχθηκαν μετά την συντριβή στο Roswell, φαίνεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην σημερινή πραγματικότητα, μετά από τόσες δεκαετίες.


 Η παράξενη ιστορία ενός από αυτά περιγράφεται στο παρακάτω βίντεο:








Αλλά η ιστορία παίρνει ακόμα πιο αλλόκοτη τροπή, με τις μαρτυρίες για πτώματα εξωγήινων αλλά και για ζωντανούς εξωγήινους στα χέρια του στρατού των ΗΠΑ.

















Δύο εκθέσεις νεκροτομής με ημερομηνία 14/7/1947, περιγράφουν με διεξοδικές ανατομικές λεπτομέρειες την παράξενη φυσιολογία δύο τύπων των εξωγήινων όντων που, όπως τεκμηριώνεται, βρέθηκαν στα χέρια της κυβέρνησης των ΗΠΑ εκείνο τον Ιούλιο του 1947 στο Roswell του Νέου Μεξικού:
1)Ενός προφανώς υβριδικού και μεταλλαγμένου ανθρώπινου εμβρύου που εμφάνιζε χαρακτηριστικά εξωγήινων μεταλλάξεων έχοντας επιπρόσθετα υποστεί εκτεταμένες χειρουργικές παρεμβάσεις για να αποκτήσει κάποια άγνωστη μορφή λειτουργικότητας
2)Ενός εμφανώς εξωγήινου όντος - μιας γνήσια εξωγήινης βιολογικής οντότητας (Extraterrestrial Biological Entity - EBE όπως ήταν ο επίσημος όρος εκείνη την εποχή) που παρουσίαζε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού "Γκρίζου" εξωγήινου

Ο πιθανολογούμενος υπεύθυνος για τις νεκροτομές στα νεκρά εξωγήινα όντα είναι ο δόκτωρ Detlev Wulf Bronk (13/4/1897 - 17/11/1975) ένας Αμερικανός νευροφυσιολόγος και πολύ εξέχων επιστήμονας εκείνη την εποχή, που διετέλεσε επίσημος επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Αναφέρεται οτι ήταν μέλος της Majestic-12 ("MJ-12"), μιας υποτιθέμενης μικτής ομάδας στρατιωτικών και επιστημόνων που διενεργούσε, με εν λευκώ εξουσιοδότηση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, απόρρητες έρευνες και συντονισμό για τα θέματα των UFO και της εξωγήινης παρουσίας στον πλανήτη μας.

 







Μια συγκεκαλυμμένη αναλυτική προσπάθεια που οργανώθηκε από τον στρατηγό TWINING και τον δόκτωρα BUSH που ενεργούσαν υπό τις άμεσες εντολές του Προέδρου, κατέληξε σε ένα προκαταρκτικό ομόφωνο συμπέρασμα (19 Σεπτεμβρίου 1947) οτι ο δίσκος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ένα αναγνωριστικό σκάφος μικρής εμβέλειας. Αυτό το συμπέρασμα βασίστηκε κατά κύριο λόγο στο μέγεθος του σκάφους και την προφανή έλλειψη οποιωνδήποτε προμηθειών που θα μπορούσαν να ταυτοποιηθούν. (Δες Επισύναψη "D") Μια παρόμοια ανάλυση των τεσσάρων νεκρών επιβατών οργανώθηκε από τον δόκτωρα BRONK. Το αρχικό συμπέρασμα αυτής της ομάδας (30 Νοεμβρίου 1947) ήταν οτι ενώ αυτά τα όντα είχαν ανθρωποειδή εμφάνιση, οι βιολογικές και εξελικτικές διαδικασίες που ήταν υπεύθυνες για την εξέλιξή τους ήταν προδήλως πολύ διαφορετικές από εκείνες που παρατηρούνται ή πιθανολογούνται για τον HOMO SAPIENS. Η ομάδα του δόκτωρος BRONK πρότεινε τον όρο "Εξωγήινες Βιολογικές Οντότητες", ή "ΕΒΕ" τον οποίο είχε υιοθετήσει ως τον καθιερωμένο όρο αναφοράς για αυτά τα πλάσματα έως ότου ένας πιο οριστικός προσδιορισμός θα μπορέσει να συμφωνηθεί.



  





TOP SECRET MAJIC
ΘΕΜΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ #1
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/7/47
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΟΝΤΟΣ


   

1. Εξωτερική εμφάνιση

Αυτό το σώμα παρατηρήθηκε να βρίσκεται σε μια κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Είχε διατηρηθεί σε διάλυμα φορμαλδεΰδης, αλλά κατά τα άλλα δεν είχε υποστεί καμία ανατομή.

Το πτώμα ήταν 44 ίντσες σε μήκος (111,7 εκατοστά), με βάρος 27 λίβρες (12,2 κιλά), όταν το συντηρητικό διάλυμα είχε αποστραγγισθεί.

Η εξωτερική εμφάνιση αυτού του πτώματος ήταν ενός ανθρώπινου εμβρύου με διογκωμένο κρανίο. Τα χέρια και τα πόδια ήταν φυσιολογικά. Τα νύχια από τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών είχαν περικοπεί. Δακτυλικά αποτυπώματα με αριστερόστροφη φορά παρατηρήθηκαν και λήφθηκαν. Και τα δέκα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών ήταν εμφανή. Υπήρχε κάποιος υποτυπώδης υμένας μεταξύ του πρώτου και δεύτερου δακτύλου στα χέρια και στα πόδια.

Τα γεννητικά όργανα φαινόταν να ανήκουν σε άρρεν. Ήταν σε εμβρυακή κατάσταση και δεν παρουσίαζαν ενδείξεις ήβης.

Τα αυτιά ήταν εν μέρει σχηματισμένα, και παρουσίαζαν κάποιες ενδείξεις χειρουργικής παρέμβασης. Πτυχώσεις του δέρματος είχαν τραβηχτεί από την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής σε μια προφανή προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση ενός πιο πλήρως ανεπτυγμένου αυτιού από ό, τι υπήρχε πράγματι.

Τα χείλη ήταν υποτυπώδη και το στόμα δεν περιείχε δόντια που να έχουν ανατείλει. Η μύτη ήταν επίσης σε ελλιπή κατάσταση ανάπτυξης και είχε επίσης υποστεί χειρουργική παρέμβαση, με αποτέλεσμα αυτό που φαινόταν να είναι ένα πολύ λεπτό και ευαίσθητο όργανο.

Τα μάτια ξεχώριζαν λόγω της εκτεταμένης χειρουργικής παρέμβασης. Ήταν αμυγδαλωτά και με μεγάλη διαφορά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου. Τα μάτια δεν είχαν ωριμάσει και φαινόταν να έχουν συρραφτεί με τεχνητούς φακούς ενός αγνώστου τύπου. Λόγω της εξαιρετικά ασυνήθιστης κατάστασής τους, δεν επιχειρήθηκε ανατομή σε αυτά τα μάτια.

2. Ανατομή
Έγινε μια τομή από τον θώρακα στο όσχεο. Το δέρμα κατ' αρχάς διαχωρίστηκε από την περιτονία και η περιτονία παρατηρήθηκε να είναι συμβατή με την εμφάνιση σε ένα ανώριμο ανθρώπινο άρρεν. Η περιτονία στη συνέχεια υπέστη ανατομή και παρατηρήθηκαν τα εσωτερικά όργανα.

Η θέση της καρδιάς παρατηρήθηκε να είναι κατακόρυφη, όπως θα ήταν συμβατό με ένα πολύ πρώιμο έμβρυο, πριν από τον τέταρτο μήνα. Το όργανο κατείχε εξέχουσα θέση και βρέθηκε να ζυγίζει το 1/70ο της μάζας του σώματος. Όταν το όργανο ανατμήθηκε, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε άμεση επικοινωνία μεταξύ των δύο κόλπων μέσω του ωοειδούς τρήματος.

Η Ευσταχιανή βαλβίδα παρατηρήθηκε να είναι μεγάλη. Παρατηρήθηκε ένας αρτηριακός πόρος να επικοινωνεί μεταξύ της πνευμονικής αρτηρίας και της κατιούσας αορτής. Αυτός ο πόρος άνοιγε στην κατιούσα αορτή ακριβώς κάτω από την αρχή της αριστερής υποκλειδίου αρτηρίας.

Οι τροποποιήσεις στη δομή του κυκλοφορικού συστήματος υποδήλωναν ότι αυτό το σώμα είχε διορθωθεί χειρουργικά για να αποσυνδεθεί με τεχνητό τρόπο από την πλακουντική εξάρτηση.

Το στομάχι ανοίχθηκε και βρέθηκε να είναι απαλλαγμένο από κάθε τροφική ουσία. Το καρδιακό στόμιο ήταν εμφανώς ατροφικό, αν και η σήψη του σώματος, το καθιστούσε αυτό δύσκολο να προσδιοριστεί. Είναι πιθανό ότι το άτομο αυτό δεν έτρωγε.

Το ήπαρ ήταν εμφανές και ήταν σαφές ότι το αίμα της ομφάλιας φλέβας θα το διέσχιζε, πριν εισέλθει στην κάτω κοίλη. Η ίδια η φλέβα του ομφάλιου λώρου είχε αποκοπεί από το σημείο που εκφύονταν στον πλακούντα και επέστρεφε στο κυκλοφορικό σύστημα με έναν τρόπο που το να επιχειρηθεί να διαπιστωθεί θα ήταν πέρα από τον σκοπό της παρούσας ανατομής.

Οι πνεύμονες δεν ήταν αναπτυγμένοι. Υπήρχαν πλευρικοί σάκοι και από τις δύο πλευρές του κεντρικού εκκολπώματος, με άνοιγμα μέσα στον φάρυγγα. Ο λάρυγγας ήταν κάπως χόνδρινος και η τραχεία ήταν αναπτυγμένη.

Είναι πιθανό ότι το άτομο αυτό δεν ανέπνεε, όπως και δεν έτρωγε. Ο τρόπος που κατάφερνε να διατηρείται στη ζωή είναι άγνωστος, αν ήταν ποτέ ήταν ζωντανό με οποιαδήποτε πρακτική έννοια.

Η κρανιακή κοιλότητα ανατμήθηκε και διαπιστώθηκε ότι το κρανίο ήταν σχηματισμένο από εξαιρετικά λεπτό και εύκαμπτο χόνδρινο υλικό, που φαινόταν να είναι πρόδρομος των οστών που είχε επηρεαστεί με κάποιο τρόπο, καθιστώντας το περισσότερο από συνήθως λεπτό και ευαίσθητο. Ο ίδιος ο εγκέφαλος ήταν εκτενώς και απρόσμενα σχηματισμένος. Υπήρχε ένας άγνωστος φλοιός υπερτιθέμενος στους πρόσθιους λοβούς και εκτεινόμενος πέρα από την σχισμή του Rolando. Λόγω αυτού του ασυνήθους σχηματισμού, αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί ανατομή του εγκεφάλου εκείνη τη στιγμή. Το όργανο αυτό έχει εξαχθεί και τοποθετήθηκε σε υγρό διατήρησης εν αναμονή περαιτέρω μελέτης.

Συνολικά, αυτό το σώμα παρουσίαζε την εμφάνιση ενός ανθρώπινου εμβρύου τριών ή τεσσάρων μηνών κυοφορίας που είχε αποτελέσει το αντικείμενο σημαντικών μεταλλαγών και τροποποιήσεων, ορισμένες από τις οποίες ήταν εμφανώς χειρουργικές. Άλλες τροποποιήσεις, όπως αυτή του εγκεφάλου, ήταν δυσκολότερο να γίνουν κατανοητές.

Επιπρόσθετα και εκτός από τις μεταλλαγές, υπήρχε το θέμα του μεγέθους του σώματος και της σχετικά ώριμης κατάστασης της επιδερμίδας και των νυχιών. Φαίνεται πιθανό ότι αυτό το έμβρυο χωρίστηκε από τη μητέρα του και είχε μεταφερθεί σε μία ημι-λειτουργική κατάσταση με τεχνητά μέσα.

3. Συμπέρασμα

Πρόκειται για ένα ανθρώπινο έμβρυο που έχει υποβληθεί σε εξαναγκασμένη ωρίμανση χωρίς φυσιολογική κύηση. Ο βαθμός της λειτουργικότητάς του, ενόσω ζούσε - εάν ήταν ποτέ ζωντανό - είναι άγνωστος.

_______________________________________________________________
Ο Philip J. Corso (22 Μαΐου 1915 - 16 Ιουλίου 1998) ήταν Αμερικανός αξιωματικός του Στρατού.Υπηρέτησε στον Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών από τις 23 του Φεβρουαρίου του 1942, έως την 1 Μαρτίου του 1963, και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη. Το 1997, ένα μόλις χρόνο πριν πεθάνει και 50 χρόνια μετά το συμβάν στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού, ο Corso εκδίδει το βιβλίο του "The Day After Roswell" ("Η επόμενη μέρα μετά το Roswell"), που γίνεται σύντομα μπεστσέλερ.


Στο βιβλίο του ο Corso περιγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες το πώς ασχολήθηκε με την έρευνα της υποτιθέμενης εξωγήινης τεχνολογίας που είχε ανακτηθεί από το περιστατικό της συντριβής ενός UFO στο Roswell το 1947.Υποστηρίζει οτι η δουλειά του ήταν η διοχέτευση των εξωγήινων ευρημάτων που είχαν διασωθεί, στους ερευνητές-επιστήμονες της στρατιωτικής βιομηχανίας των ΗΠΑ. Ο στόχος ήταν να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν οι ΗΠΑ, για στρατιωτικούς κυρίως σκοπούς, τις εξαιρετικές δυνατότητες που εμφάνιζαν τα εξωγήινα τεχνολογικά επιτεύγματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με Corso, η αντίστροφη μηχανική των αντικειμένων αυτών έμμεσα οδήγησε στην ανάπτυξη των συσκευών δέσμης επιταχυνόμενων σωματιδίων, των οπτικών ινών, των λέιζερ, των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων - μικροτσιπ - και των υπερανθεκτικών υλικών Kevlar.











Ο Corso αναφέρει ότι μια μυστική κυβερνητική ομάδα συστάθηκε υπό την ηγεσία του πρώτου διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), Υποναύαρχου Roscoe Η. Hillenkoetter.

Μεταξύ των καθηκόντων της ήταν η συγκέντρωση όλων των πληροφοριών που σχετίζονταν με την εξωγήινη τεχνολογία. Ο Corso ισχυρίζεται επίσης οτι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε ταυτόχρονα συστηματικές και συντονισμένες προσπάθειες για να διαψεύσει την ύπαρξη των ιπτάμενων δίσκων στα μάτια του κοινού και να υποβαθμίσει την σοβαρότητα του θέματος χρησιμοποιώντας τεχνικές γελοιοποίησης και πειθαναγκασμού.



Στο βιβλίο του, ο Corso επίσης ισχυρίζεται οτι η Strategic Defense Initiative (SDI), ή "Star Wars" (Πρωτοβουλία Στρατηγικής Άμυνας), είχε ως στόχο όχι μόνο να επιτύχει την καταστροφή των ηλεκτρονικών συστημάτων καθοδήγησης εισερχόμενων πυρηνικών κεφαλών του εχθρού, αλλά και την καταστροφή εχθρικών διαστημικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένων και σκαφών εξωγήινης προέλευσης.






http://www.nicap.org/muj_kasher_sts48.htm


http://www.nicap.org/sts48.htm

  









Και τωρα (
  2013 )μας δίνουν βίντεο με τα έξι πτώματα εξωγήινων είναι από πτώση αγνώστου εξωγήινου σκάφους το 1947 στην περιοχή του Roswell (Nuevo mexico):

1 σχόλιο: