Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Άγνωστο αντικείμενο εντοπίζεται από την Nasa κοντά στον Ήλιο [Βίντεο]


Την 17η Σεπτεμβρίου του 2013 και ώρα 05:42 π.μ. ο Lasco C3 φωτογράφησε το άγνωστο αντικείμενο που βλέπετε στην φωτογραφία.


Η NASA δεν έχει μόνο έναν δορυφόρο που παρατηρεί τον Ήλιο, αλλά έχει μια ολόκληρη ομάδα από αυτούς που εργάζονται μαζί, γνωστή ως στόλος του Heliophysics. Έτσι, τα δεδομένα που συλλαμβάνονται από κάθε έναν από αυτούς τους δορυφόρους καταρτίζονται και συνδυάζονται.

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, υπάρχει ακόμη έστω και μια μικρή πιθανότητα να υπάρχουν «Κατασκευές» στον Ήλιο μας; Τρελά πράγματα πυροδοτούν τη φαντασία σου όταν σκέφτεσαι ότι ίσως υπάρχουν πραγματικές κατασκευές στον Ήλιο.

Θα μπορούσε αυτό να εξηγήσει το UFO που έχουμε δει σε εικόνες του SDO και το οποίο διέσχιζε τον Ήλιο; Ή θα μπορούσε αυτό να εξηγήσει το ποσό των άλλων "Τεράστιων" αντικείμενων που παρατηρήθηκαν τυχαία στις εικόνες; Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να επιβιώσει τόσο κοντά στον Ήλιο;

Ίσως οι περιορισμένες γνώσεις μας δεν μας επιτρέπουν ως ανθρώπινα όντα να καταλάβουμε τι θαύματα μπορεί να δημιουργήσει το σύμπαν, ίσως να υπάρχουν μορφές ζωής που μπορούν να επιβιώσουν το απίστευτο ποσό της θερμότητας και ενέργειας, ακόμη και ενδεχομένως να το χρειάζονται για να επιβιώσουν.

Θα μπορούσε αυτό το "φαινόμενο" να εξηγηθεί ως pixelation; Όμως, σύμφωνα με ορισμένους, το θόλωμα της εικόνας δεν αντανακλάει το φως και τις σκιές.Υπάρχουν πολλές θεωρίες από Ρώσους επιστήμονες που υποστηρίζουν ότιυπάρχουν τεράστια άγνωστα αντικείμενα που βρίσκονται σε τροχιά ή ακόμη εισέρχονται και εξέρχονται από τον Ήλιο.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου