Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΒΑΜΑ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ;;;






ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ DC. 27/9/2013 - Ο Πρόεδρος Barack Obama ανακοίνωσε ότι οι εξωγήινοι αλλοδαποί έχουν τον έλεγχο των μεγάλων κυβερνήσεων ανά τον κόσμο από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και μετά. 


Ο Πρόεδρος Obama έκανε την εκπληκτική δήλωση σε μια μη προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο νωρίς σήμερα το πρωί.



«Αυτό έχει αρχίσει από τη δεκαετία του '50,» ο Πρόεδρος Obama είπε το πλήθος των έκπληκτων δημοσιογράφων, « προσελκύστηκαν στον πλανήτη μας σε μεγάλους αριθμούς λόγω της ανακάλυψης μας της ατομικής διάσπασης, για την χρήση των πυρηνικών όπλων."»

Ο Ομπάμα περιέγραψε πώς το συμβάν του Roswell το 1947 περιέλαβε έναν τύπο του αλλοδαπού ευρέως γνωστό ως The Greys, ο οποίος ήταν ο πρώτος που τους κάνει προς τα έξω γνωστούς. 

«Σήμερα, σχεδόν κάθε άνθρωπος στη γη ξέρει πως ένας εξωγήινος Grey μοιάζει,» είπε ο Πρόεδρος με ένα σήκωμα των ώμων, «μόλις καθιερώθηκε η επαφή με τους Greys, ο Πρόεδρος Τρούμαν έκανε μια συμφωνία μαζί τους, επιτρέποντάς τους να χτίσουν τις βάσεις εδώ σε αντάλλαγμα της τεχνολογίας. 

Μετά από αυτό, ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ συναντήθηκε με μια ομάδα αλλοδαπών κοινώς γνωστό ως Nordics, οι οποίοι είναι αρκετά παρόμοιο με επίγειους ανθρώπους και κυκλοφορούν ανάμεσά μας σχεδόν τελείως απαρατήρητοι.

Μας πρόσφεραν μια θέση στην παγκόσμια αδελφότητα του φωτός αν ήμασταν πρόθυμοι στον αφοπλισμό των πυρηνικών όπλων.

( Μάλλον Nordics αναφέρονται αυτοί οι ξανθοί γαλανομάτηδες που απεικονίζονται ως γαλαξιακή συνομοσπονδία Astar) 

Δυστυχώς, τόσο εμείς όσο και η Σοβιετική Ένωση, οι οποίοι αντιμετωπίζουν επίσης αυτή την προσφορά, αποφάσισαν να κρατήσουν τα πυρηνικά. " 



Ο Πρόεδρος πήγε για να εξηγήσει ότι, από τότε, μια ποικιλία εξωγήινων ομάδων έχουν δημιουργήσει μυστικά προγράμματα που εργάζονται γύρω από την αντίσταση των κυβερνήσεων του κόσμου να εγκαταλείπουν τα πυρηνικά όπλα και την απειλή της πολυδιάστατης καταστροφής που θέτουν

. "Οι εξωγήινοι είναι στην γη εδώ και πολύ καιρό, και δεν ταξιδεύουν όλοι τους με διαστημόπλοια," ο Πρόεδρος Ομπάμα εξήγησε, «Μπορούν να χειριστούν τον χώρο και το χρόνο, τα οποία είναι τόσο σημαντικά και έντονα διασυνδεδεμένες ιδιότητες της πραγματικότητας, αλλά δεν είναι οι μόνοι. 

Ένα από τα αποτελέσματα είναι η χειραγώγηση της αντι-βαρύτητας και της προώθησης ταχύτερα από το φως. 

Ένα άλλο αποτέλεσμα είναι μια μορφή ελέγχου πάνω από τα είδη της δια-διαστατικής αντίληψης πλέον κοινώς γνωστά ως απομακρυσμένη προβολή, τηλεπάθεια, αστρικά ταξίδια, bi-location, και άλλα ονόματα."

Κουνώντας το κεφάλι του ο Πρόεδρος σταμάτησε για να ρίξει μια μακροχρόνια ματιά στα ανήσυχα πρόσωπα που γεμίζουν το σιωπηλό δωμάτιο.

«Το θέμα είναι,» συνέχισε, «οι εξωγήινοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις μας για τα τελευταία εξήντα χρόνια και…»

Σε εκείνο το σημείο, ο Πρόεδρος Obama ανύψωσε το χέρι του για να καλύψει, κάτι που φάνηκε να είναι ένας βήχας.

"Συγγνώμη, εγώ απλά θα μπορούσα να βοηθήσω τον εαυτό μου», είπε ο Πρόεδρος, σκουπίζοντας ένα δάκρυ από την άκρη του ματιού του, γέλασε και είπε "Κάνω πλάκα για τους εξωγήινους που ελέγχουν την κυβέρνησης μας. Όχι, εμείς οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι για το τρομερό χάος που είμαστε μέσα και εμείς μόνοι μας θα πρέπει να βγούμε από αυτό"

Το βρήκαμε εδώ

Ότι καταλάβατε εσείς καταλάβαμε και εμείς.. Πολύ σοβαρή δήλωση αν είναι αληθινή καθώς δεν μπορέσαμε να βρούμε άλλη πηγή να το διασταυρώσουμε.


Σας δίνουμε όμως ένα ακόμη βίντεο με αποκαλύψεις πρώην στελεχών του πενταγώνου για την ύπαρξη εξωγήινων και το βίντεο με τον περίεργο σωματοφύλακα του Ομπάμα  







                        

Ποιοι είναι οι Γκρίζοι Δούλοι

Στο Roswell υπήρχαν εξωγήινα όντα;;;
Ομάδα ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου