Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

"Ο μαγνητικός βόρειος πόλος έχει μετακινηθεί 161 μίλια μέσα σε 6 μήνες μόνο.


Έχω σκόνταψει σε ένα ενδιαφέρον βίντεο, για την αντιμετώπιση της πιθανότητας εμφάνισης αντιστροφης   των πόλων στο εγγύς μέλλον.


 Δεν υπάρχει κανένα μυστικό ότι οι μετατοπίσεις των πολων συνέβησαν και πριν στο παρελθόν του πλανήτη μας, και δεν υπάρχει κανένα μυστικό ότι αυτό θα συμβεί και πάλι. 
Το ερώτημα είναι πότε, και εδώ είναι που αρχίζει το απορρήτο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν επίσημες επιστημονικές μελέτες για το θέμα αυτό, τα οποία περιέχουν μια πιθανή ημερομηνία για την εκδήλωση αυτή, αλλά κανείς δεν μας ενημέρωσε μέχρι τώρα, και κατά τη γνώμη μου, κανείς δεν θα το κανει

. Οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν τι είναι πιθανό - ή, τουλάχιστον, είναι δυνατόν - να συμβεί κατά τη διάρκεια και μετά από ένα τετιο συμβάν , αλλά οι επιστήμονες είναι σιωπηλή για το θέμα αυτό.



"Ο μαγνητικός βόρειος πόλος έχει μετακινηθεί 161 μίλια μέσα σε 6 μήνες μόνο. Αυτό βάζει την άφιξή του στη Σιβηρία σε λιγότερο από δύο χρόνια, και αυτό είναι όταν φθάνει εκεί που θα έχουν μετακινηθει 40 μοιρες σε όλο το βόρειο ημισφαίριο. Σε αυτό το σημείο, οι πόλοι θα μετατοπισθουν  με υψηλή ταχύτητα πάνω από τον ισημερινό μέχρι να φτάσει 40 μοίρες νότια. "

















Ενδιαφερον παρασουσιαζει και η παρακατω ανάρτηση στις 6 ΙΟΥΛΊΟΥ του 2013



Μετακίνηση Πόλων Στις 8 Ιουλίου; Σκοτεινή Αυγή - Ο Πλανήτης X Είναι Εδώ!!




Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι κάποιος ειδικός όσον αφορά την «μετακίνηση των πόλων». Ωστόσο, βρήκα αυτό το βίντεο αρκετά ενδιαφέρον, ιδίως αν ληφθούν υπόψη τα πολλά άλλα γεγονότα που βλέπουμε τώρα εδώ στη Γη, συμπεριλαμβανομένου του αποδεδειγμένου γεγονότος ότι ο Βόρειος Πόλος κινείται προς τη Σιβηρία με ένα μίλι ανά ημέρα . Θα υπάρξει μετατόπιση των πόλων στις 8 Ιουλίου; Αμφιβάλλω αν και σχεδόν όλα είναι δυνατά. Θα αφήσω το theoferrum να εξηγήσει το υπόλοιπο παρακάτω.:

Ο Πλανήτης X έσπασε την εκλειπτική στις 27 Ιούνη χτυπώντας τους δορυφόρους Stereo με παραμορφωτικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα, κάτι που επαναλήφθηκε πέντε ημέρες μετά (υποδεικνύοντας ότι το τεράστιο Αντικείμενο που προκαλεί την στρέβλωση είναι ακόμη στην περιοχή). Δύο ημέρες αργότερα μετά το σπάσιμο της εκλειπτικής τα κύματα της βαρύτητας χτύπησαν το Stereo στέλνοντας τα υψηλότερα, κάτι που προκάλεσε <<πτώση>> στις τροχιές τους των πλανητών Ερμή και Γης . Μπορείτε πραγματικά να δείτε ότι τόσο ο Ερμής όσο και η Γη κάνουν τρία βήματα - εμπρός, πίσω και δύο βήματα κάτω, κάτι που δείχνει απόλυτα το πέρασμα του κύματος βαρύτητας. Πολύ χαμηλότερα.





Επιτρέψτε μου να εξηγήσω κάποια πράγματα.
Το Ηλιακό Σύστημα έχει στην πραγματικότητα ένα «πάνω» και ένα «κάτω» που καθορίζονται από τους πόλους του Ήλιου. Ο Βόρειος Πόλος είναι πάνω και ο Νότιος Πόλος είναι κάτω.
Ο ηλεκτρομαγνητισμός ρέει από θετικός σε αρνητικός. Ο «Ισημερινός» του ήλιου (που είναι επίσης η εκλειπτική του ηλιακού συστήματος) είναι ουδέτερος - αυτός είναι ο λόγος που τα Δαχτυλίδια του Κρόνου σχηματίζονται στον ισημερινό και στους πλανήτες πάνω στην εκλειπτική που είναι, ουσιαστικά, «δαχτυλίδια» του Ήλιου. Έτσι, η εκλειπτική είναι ακριβώς ίση με την επιφάνεια του ωκεανού.
Τώρα, από όσα ξέρω, όλοι οι δορυφόροι που έχουμε προστατεύονται από την μαγνητόσφαιρα της Γης, έτσι ώστε το χτύπημα που πήραμε από την ηλεκτρομαγνητική παραμόρφωση, όταν έσπασε η εκλειπτική καταχωρήθηκε μόνο ως «παρένθεση» στην οθόνη και επέστρεψαν στο κανονικό. Ακόμη πιο κάτω.



Εκτός από τους δορυφόρους STEREO επειδή ήταν απροστάτευτοι και έτσι εξακολουθούσαν να λαμβάνουν στρέβλωση ακόμη και έξι ημέρες αργότερα. Έτσι, αυτοί είναι οι τέλειοι δορυφόροι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως«σημαδούρες», και η αιτία είναι ότι είναι οι μόνοι που ταξιδεύουν απροστάτευτοι στην επιφάνεια της εκλειπτικής και όταν χτυπήθηκαν από αυτό το κύμα βαρύτητας έγινε ιδιαίτερα αισθητό.
Ο πλανήτης X θα περάσει ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη περίπου στις 8 του Ιούλη του 2013 μ.Χ. (συν ή μείον δύο ημέρες περιθώριο σφάλματος) συνδυάζοντας την βαρύτητα του με αυτήν του Ήλιου και μέσω της Διάδοσης των κυμάτων θα κτυπήσει την Γη σαν σφυρί.

Για εκείνους που πιστεύουν στην μαγνητική Θεωρία του Σύμπαντος - Αυτό το βίντεο δεν υποστηρίζει μόνο τη θεωρία σας, αλλά αποδεικνύει επίσης ότι η βαρύτητα είναι μια ξεχωριστή δύναμη από ηλεκτρομαγνητισμό και θα πρέπει να εξετάσετε και τις δύο αυτές δυνάμεις στις θεωρίες σας.
Φωτιά και Πάγος όπως ήταν.
Κάποιοι μπορεί να αναρωτηθούν γιατί, αν είναι ήδη τόσο κοντά, δεν έχει καταστρέψει τη γη, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πλανήτης X είναι μόνο το ένα κλάσμα της μάζας του Ήλιου - ας πούμε 1/Xth της μάζας του Ήλιου μας - έτσι όσο ο πλανήτης X μένει σε απόσταση 1/Xth AU μακριά από τη Γη, τότε η Γη παραμένει σταθεροποιημένη και προστατεύεται από την Μαγνητόσφαιρα του Ήλιου ως επί το πλείστον. Αλλά, όταν περνάει απ 'ευθείας μεταξύ των δύο, τα νέα είναι άσχημα . Περισσότερα παρακάτω ...




Κάτι ακόμη:

1) Σε αντίθεση με την δημοφιλή άγνοια, εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε από τι προκαλείται η ταχύτητα της βαρύτητας και κανείς δεν έχει μετρήσει στην πραγματικότητα ένα κύμα βαρύτητας. Λοιπόν, ο ατρόμητος πλανήτης X σας έχει μόλις κάνει ό, τι κανένας φυσικός στον πλανήτη δεν ήταν σε θέση να κάνει και αυτό είναι να δημιουργήσει ένα ίχνος κύματος βαρύτητας αποδεικνύοντας ότι δεν ταξιδεύει σε «C» ή με την ταχύτητα του φωτός. Ο πλανήτης X έσπασε την εκλειπτική στις 27 του Ιούνη και ο ηλεκτρομαγνητισμός της χτύπησε ολόκληρο το εσωτερικό ηλιακό σύστημα σχεδόν αμέσως. Τα κύματα της βαρύτητας του, ωστόσο, δεν χτύπησαν τον Stereo έως και δύο ημέρες αργότερα, έτσι, ουσιαστικά, πήρε 2 μέρες για την βαρύτητα να ταξιδέψει περίπου 1 AU (93 εκατομμύρια μίλια), που σημαίνει ότι ταξιδεύει (σε ​​αυτή την περίπτωση) περίπου 40 εκατομμύρια μίλια την ημέρα ή περίπου ένα εκατομμύριο μίλια την ώρα.


Χτυπάμε τα παπαγαλάκια της NASA.
Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



ΠΗΓΕΣ:http://humansarefree.com
            http://revealedtheninthwave.blogspot.grl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου