Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η Γη ανεβάζει τη δόνησή της. Η αντήχηση συχνότητας Shumann διπλασιάστηκε!
















Κάποιοι πολιτισμοί πίστευαν πως ο πλανήτης μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός, όπου αντιδρούσε και επηρέαζε τις ζωές των ανθρώπων πότε με τα καιρικά και πότε με τα γεωλογικά φαινόμενα. Η θεωρία της αντήχησης Scumann έρχεται να δικαιώσει κατά κάποιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν πως η Γη έχει δική της καρδιά.

Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος "παλμού" ή "καρδιακού παλμού" του πλανήτη Γη.

Το κύμα παλμών της Γης είναι περίπου στα 7.8hz. Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και εντεύθεν. Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός αναμένεται να φθάσει το κρίσιμο σημείο των 13Hz. Κάποιοι υποστήριζαν μαθηματικά ότι αυτό θα συνέβαινε το 2012! Σε μερικές παραδόσεις και προφητείες το περιγράφουν ως "σημείο μηδέν" της Γης.



Σε αυτό το κρίσιμο σημείο σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες και σε συνδυασμό με όλα τα είδη των ερμηνειών και των προφητειών που υπάρχουν για το θέμα αναμένονται μεταβολές που δεν μπορούν να υπολογιστούν, μαζί με το σενάριο της αναστροφής των πόλων ή της εξέλιξης του ανθρώπινου εγκέφαλου.






galacticconnection.com
Νίκος Καστανιας

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου