Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Μυστήριο: Τι είναι αυτό που σκότωσε τελικά τον εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια ;;;;

(EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στις 5 Απριλίου, έσκασε ως «βόμβα» η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του εισαγγελέα Εφετών, Σωτήρη Μπάγια, στα 58 του χρόνια, από σπάνια ίωση.

Ομως, στοιχεία και ενδείξεις δημιουργούν την αίσθηση ότι ο άτυχος εισαγγελέας της δίκης των Πυρήνων της Φωτιάς και προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών την εποχή που συνελήφθη η 17Ν δεν έχασε τη ζωή του από σπάνια ίωση, αλλά από κάτι διαφορετικό και ακόμη απροσδιόριστο.

Κάτι τέτοιο προκύπτει και από την ανακοίνωση που εξέδωσαν η σύζυγος και τα παιδιά του εκλιπόντος. Σύμφωνα με αυτή ο Σωτήρης Μπάγιας δεν πέθανε από το μικρόβιο το οποίο ανακοίνωσαν ως αιτία θανάτου οι θεράποντες ιατροί του. Κατά τους γιατρούς, ο εισαγγελέας προσβλήθηκε από ερλιχίωση που προήλθε από μολυσμένο τσιμπούρι. Η μόλυνση προκάλεσε αναπλάσμωση, κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος, που δεν στάθηκε δυνατόν να αντιμετωπιστεί.

Η οικογένεια όμως υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνέβη γιατί απλά ο σκύλος του δεν έπασχε από τέτοια ασθένεια, όπως διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις, ενώ ο άτυχος δικαστικός δεν είχε έρθει σε επαφή με κανένα άλλο σκύλο.

Το «Βήμα» επικοινώνησε με τη σύζυγο του δικαστικού, διακεκριμένη εισαγγελέα Ευγενία Παπαγεωργίου. Οπως προκύπτει, την απασχολεί το γεγονός ότι η διάγνωση δεν ήταν η σωστή. Επίσης, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι τον τελευταίο καιρό στον Σωτήρη Μπάγια είχε ανατεθεί μεγάλη υπόθεση, κάτι που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ήταν μία άκρως απόρρητη υπόθεση, που του είχε ανατεθεί από «πολύ ψηλά» και για αυτό ο Σωτήρης Μπάγιας είχε τον τελευταίο καιρό φόβους ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή του, κάτι που φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί στους δικούς του ανθρώπους.


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου