Σάββατο 11 Απριλίου 2015

H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΑΝΟΥΝΑΚI......




















η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ είναι ΚΟΝΤΑ 

Ένα αγρογλυφικό που πρωτοεμφανίστηκε στην Ιταλία το 2010 και επαναλήφθηκε με διαφορετική σύνθεση το 2011, φαίνεται να κρύβει ένα πάρα πολύ σημαντικό μήνυμα σύμφωνα με αυτούς που κατάφεραν να το αποκωδικοποιήσουν. Ένα μήνυμα που ουσιαστικά μοιάζει να αποτελεί προειδοποίηση.


Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, σύμφωνα με την αποκωδικοποίηση, το επτάκτινο αστέρι εμπεριέχει σε μορφή ASCII, το όνομα ΕΑ-ENKI, ο οποίος είναι ο θεός των Σουμερίων (Enki) και των Βαβυλωνίων (ΕΑ), σύμφωνα με την σχετική μυθολογία.

Επιπλέον, το επτάκτινο αστέρι είναι ένα σύμβολο της Βαβυλώνας.


Χάρτης της Βαβυλώνας. Εύρημα και αναπαράσταση





Το οποίο συνδέεται άμεσα με το επτάκτινο αστέρι της Ιερής Γεωμετρίας και τα 432Hz.







Η συχνότητα 432 Hz είναι η τονικότητα της συμπαντικής αρμονίας. Είναι μαθηματικά συνεπής με τα πρότυπα του σύμπαντος. Μελέτες αποκαλύπτουν ότι στα 432hz δονείται η χρυσή τομή του σύμπαντος φ και ενοποιεί τις ιδιότητες του φωτός, του χρόνου, του χώρου, της ύλης, της βαρύτητας και του μαγνητισμού με τη βιολογία, τον κώδικα του DNA και τη συνείδηση.
 Ο αριθμός 432 αντικατοπτρίζεται επίσης στο τσάκρα της καρδιάς (το οποίο επηρεάζει το συναίσθημα), στις αναλογίες του Ήλιου, στη Γη , τη Σελήνη, στη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου, στο Στόουνχεντζ, στην Ακρόπολη και πολλούς άλλους ιερούς χώρους.

Σύμφωνα με τα σουμερικά κείμενα, ο Enki έδωσε το DNA του για να γίνουν οι άνθρωποι. Αργότερα ήρθεσε κόντρα με τον Ανού, ο οποίος συνεργάστηκε με τα ερπετοειδή εναντίων των ανθρώπων. Από τότε υπάρχει ένα διαρκής πόλεμος. Κυρίως διαστημικός.

"Ο ζωδιακός κύκλος επιστρέφει ακριβώς στο ίδιο σημείο κάθε 25.920 χρόνια. Έτσι είμαστε τώρα στην έξοδο από την Εποχή των Ιχθύων. Ο Enki ήταν ο πρωτότυπος θεός του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μία επανάληψη, ότι ο Ενκι θα επιστρέψει -δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά σημάδια και πολλοί οιωνοί. Όλα δείχνουν δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. " είπε ο Zecharia Sitchin, γνωστός συγγραφέας του 12ου Πλανήτη.
Αριστερά ο ENKI-EA. Δεξιά ο Υδροχόος






Ένκι ή ΕΑ. ΕΑ στα σουμερικά σημαίνει "το σπίτι του νερού" ή αλλιώς το σπίτι του Υδροχόου. Ακριβώς έτσι απεικονίζεται ο ΕΝΚΙ. Είναι γνωστό ότι διανύουμε την Εποχή του Υδροχόου. Άραγε το μήνυμα στο αγρογλυφικό απλά σημαίνει την αλλαγή της εποχής ή την επιστροφή του ΕΝΚΙ και κατά συνέπεια των Ανουννάκι;

Ένας άνθρωπος μέσα από το πεντάγωνο, ο Stan Deyo, μιλάει για τους Ανουνάκι και αποκαλύπτει ένα επτασφράγιστο μυστικό. Λέει ότι επιστρέφουν για να καταστρέψουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων (τα επρετοειδή του Ανού) και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα.







Τι σηματοδοτεί το παραπάνω αγρογλυφικό; Όποιοι κι αν το έφτιαξαν στην Ιταλία, γνωρίζουν. Γνωρίζουν και προειδοποιούν. Οι Ανουνάκι επιστρέφουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου