Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Έρχεται το καλοκαίρι η «Κρητική Ασπιρίνη»!


Είναι η φυσική λύση για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της κοινής γρίπης - Βασίζεται στα βότανα δίκταμο, θυμάρι και φασκόμηλο καθώς και στο κρητικό ελαιόλαδο

Επανάσταση στον τομέα της υγείας αναμένεται να προκαλέσει η λεγόμενη «Κρητική Ασπιρίνη» που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Κρητική Ασπιρίνη» είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ακόμα και πριν το καλοκαίρι.

Το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας ομάδας Καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστου Λιονή, Ηλία Καστανά και Καθηγητή Στέργιου Πυρίντσου, με τη συνεργασία της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και της φαρμακοβιομηχανίας Gallenica!

Έχει κατοχυρωθεί με παγκόσμια πατέντα και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως η φυσική λύση για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της κοινής γρίπης.

Το δίκταμο, το θυμάρι, το φασκόμηλο, τρία μοναδικά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες βότανα της Κρήτης και το περίφημο λάδι της περιοχής, το κρητικό ελαιόλαδο αποτελούν τη βάση του προϊόντος συσκευασμένο σε κάψουλα για εύκολη κατάποση.

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Κρήτης μελέτησε τις παραδόσεις του νησιού σύμφωνα με τις οποίες τα συγκεκριμένα βότανα χρησιμοποιούνταν από παλιά στις ντόπιες συνταγές όταν κάποιος υπέφερε από κρυολόγημα.

Η επιτυχία του ελληνικού σκευάσματος, που αναμένεται να απλωθεί παγκόσμια, θα φέρει επανάσταση και στην ελληνική γεωργία, με τη συστηματική βοτανοκαλλιέργεια, καθώς με τις εξαγωγές θα απαιτούνται πλέον τεράστιες ποσότητες των βοτάνων-συστατικών από το ανεξάντλητο και εν πολλοίς ανεκμετάλλευτο φαρμακείο της ελληνικής φύσης!

Το φυσικό φάρμακο είναι ασπίδα για την γρίπη και το κρυολόγημα καθώς:

-Προστατεύει από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού
-Ανακουφίζει από το κρυολόγημα
-Καταπολεμά την κοινή γρίπη
-Είναι αντιπυρετικό
-Έχει αναλγητικές ιδιότητες (eyclub)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου