Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015








Στο Παρίσι βρίσκονται δεκάδες ηγέτες κρατών από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και ο Αντώνης Σαμαράς. 

Περίπου 20.000 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί για την προστασία του κόσμου, ενώ η ασφάλεια έχει ενισχυθεί από 13.500 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων ελεύθερων σκοπευτών στις στέγες των σπιτιών.





Μεταξύ των ξένων ηγετών που θα βρεθούν δίπλα στον Φρανσουά Ολάντ στη σιωπηλή πορεία είναι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, ο Ισπανός ομόλογός του Μαριάνο Ραχόι, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, η πρωθυπουργός της Δανίας Χέλε Τόρινγκ-Σμιντ και της Ολλανδίας Μάρκ Ρούτε. Τη Ρωσία θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, την Ρουμανία ο πρόεδρος Κλάους Γιοχάνις και την Ουκρανία ο πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο.




Επίσης είναι εκεί ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Απολαύστε λοιπόν από τους δέκτες σας την αποθέωση της υποκρισίας των αρχηγών κρατών, που εξάγουν φασισμό και τρομοκρατία, σ΄όλον τον κόσμο.
Τώρα εξελίσσεται η συγκέντρωση και πορεία εκατομμυρίων ανθρώπων, στη Γαλλία, που διαδηλώνουν, για Ελευθερία, Ειρήνη και ανεξιθρησκεία, ενώ η τηλεόραση μας βάζει υπότιλο"Η Ευρώπη λέει "Οχι" στην τρομοκρατία".



"Πρώτο τραπέζι πίστα" ο εκπαιδευτής των τζιχαντιστών και γενοκτόνος της Παλαιστίνης Μπ. Νετανιάχου!
Ακολουθεί η Μέρκελ, εξαγωγέας φασισμού στην Ουκρανία και την Ευρώπη, καθώς και ο δικός μας Σαμαράς της σοβαρής Χρυσης Αυγής.
Προς τα πού να φτύσω δηλαδή!!!

1 σχόλιο: