Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


Bίντεο του CNN για καταστροφή του κόσμου 10 ημέρες μετά την δήλωση του Ρώσου Α/ΓΕΕΘΑ για επικείμενη πυρηνική επίθεση των ΗΠΑ



Στον απόηχο των δηλώσεων του Αρχηγού του ρωσικού Επιτελείου Bαλέρι Γερασίμοφ για σχεδιασμό πρώτου πυρηνικού κτυπήματος των ΗΠΑ κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας ήρθε στην δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο δείχνει τι θα εκπέμπει την ημέρα της πυρηνικής επίθεσης και φυσικά της ρωσικής αντεπίθεσης το CNN, το οποίο εί αι ήδη προετοιμσμένο από τώρα!

Το βίντεο το αποκάλυψε ένας πρώην δημοσιογράφος του καναλιού, ο Μάικλ Μπάλαμπαν, συντάκτης του Jalopnik πλέον, ο οποίος το έφερε χθες στην δημοσιότητα λέγοντας πως αυτό είναι που θα παίξει το μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο όταν ο πλανήτης θα πνέει τα λοίσθια.

Όπως σημειώνει το New Yorker, το βίντεο είναι διάρκειας ενός λεπτού και δείχνει μια μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ να παίζει το «Nearer My God To Thee» (σ.σ.: Πιο κοντά σε εσένα, Θεέ μου»).

Ο Μπάλαμπαν ισχυρίζεται πως ανακάλυψε τυχαία το εν λόγω βίντεο το 2009, οπότε και έκανε την πρακτική του στο CNN, και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Βολφ Μπλίτζερ «The Situation Room».

Όπως λέει: «Δεν χρειάστηκε να ψάξω αρκετά για να το ανακαλύψω. Μια γρήγορη αναζήτηση στην database του καναλιού μού το εμφάνισε αμέσως».

Το βίντεο δεν φέρει ημερομηνία, αλλά μόνο τη σήμανση «Turner Doomsday Video». Ήτοι το βίντεο του Τέρνερ για την καταστροφή του κόσμου.

Ο αρχηγός των ρωσικών ΕΔ Βαλέρι Γκερασίμοφ δήλωσε ευθέως πριν μερικές ημέρες ότι στόχος των Αμερικανών είναι ένα αιφιδιαστικό πρώτο πλήγμα κατά της Ρωσίας και του ρωσικού πυρηνικού οπλοστασίου και για αυτό το λόγο χρειάζονται την Ουκρανία για να φτάσουν στην πόρτα της Μόσχας.



Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις 27 Δεκεμβρίου στην ρωσική εφημερίδα Pravda και στην δημοσιογράφο Inna Novikova, ο αρχηγός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός, υποστήριξε ότι"Οι Αμερικανοί εδώ και καιρό έχουν καταστρώσει σχέδια για την καταστροφή του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας πριν προλάβουν οι Ρώσοι να το ενεργοποιήσουν σε μια ενδεχόμενη ολοκληρωτική επίθεση κατά της Ρώσικης Ομοσπονδίας".

Σύμφωνα με τον Ρώσο αρχιστράτηγο, εδώ και καιρό οι Αμερικανοί έχουν αποφασίσει να «τελειώνουν» με την Ρωσία και να καταστρέψουν κάθε δυνατότητα αντίστασης από ρώσικης πλευράς στα παγκοσμιοποιητικά τους σχέδια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαλερύ Γερασίμωφ, ο Αρμαγεδδών είναι "προ των πυλών"

Και τώρα έρχερται στην δημοσιότητα αυτό το βίντεο. Τυχαίο;
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου