Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στο Γαλάτσι το επίκεντρο του σεισμού των 3,2 βαθμών.ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP;





Αναθεωρήθηκαν από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο τα στοιχεία για τον σεισμό που ταρακούνησε την Αθήνα στις 08:32 το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, το επίκεντρο της δόνησης, μεγέθους 3,2 βαθμών, εντοπίζεται στο Γαλάτσι και όχι στο Μαρούσι.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλές περιοχές της Αθήνας, λόγω του μικρού εστιακού βάθους (7 χιλιόμετρα).

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, δήλωσε στο Mega ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ιστορικό σεισμών για την περιοχή.


  




Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε αρχικά στο Μαρούσι (εικόνα από την ιστοσελίδα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου)

Κινητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής

Με εντολή της Ρένας Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, ήρθε σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Β’ Αθήνας, προκειμένου μαθητές και εκπαιδευτικοί να μείνουν για δύο ώρες εκτός αιθουσών και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο μάθημά τους κανονικά, ακολουθώντας το σχέδιο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία της διεύθυνσης εκπαίδευσης της Β' Αθήνας (Χαλανδρίου – Φιλοθέης, Βριλησσίων – Μελισσίων, Π. Πεντέλης - Ν. Πεντέλης, Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας, Πεύκης – Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας - Ν. Ηρακλείου, Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης, Παπάγου – Ψυχικού, Χολαργού - Αγίας Παρασκευής) κατόπιν συνεννοήσης με την Περιφέρεια έμειναν για δύο ώρες εκτός σχολικών αιθουσών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Περιφέρεια Αττικής παραμένει σε επιφυλακή και σε άμεση συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) δεδομένου ότι τέτοιου τύπου ασθενείς σεισμοί κάτω από τον οικιστικό ιστό χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής».
ΠΗΓΗ

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ;


ΠΡΟΕΚΛΗΘΗ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP;

Οι υπεύθυνοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου δηλώνουν έκπληκτοι από την περιοχή που σημειώθηκε ο σεισμός, καθώς μόλις πριν 20 ημέρες η περιοχή έδωσε ξανά έναν μικρό σεισμό.
Το βάθος του σεισμού επίσης ήταν εξαιρετικά μικρό, μόλις 5 χιλιόμετρα!
Οι κάτοικοι των βορειοανατολικών προαστείων ένοιωσαν τον σεισμό πολύ έντονα και μερικοί είχαν την αίσθηση ότι πρόκειται για κάποια "έκρηξη"....
Αυτήν την αίσθηση δίνουν οι σεισμοί που προκαλούνται από το HAARP καθώς η βίαιη εκτόνωση της συσσωρευμένης ενέργειας από το δυναμικό της γης γίνεται με τρόπο "εκρηκτικό".
ΑΥΤΟΣ Ο "ΣΕΙΣΜΟΣ" ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP, ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ";;;

----------------------------------------
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ http://ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου