Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

"Chemtrails : Ο μυστικός πόλεμος" η νέα ιταλική ταινία "φωτιά"














Μια νέα ιταλική ταινία, "Chemtrails : Ο μυστικός πόλεμος" έχει κυκλοφορήσει και παρουσιάζει μια ανησυχητική μυστική στρατιωτική ατζέντα πίσω από το απειλητικό φαινόμενο, μια που, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από ό, τι η χειραγώγηση του καιρού για την «αλλαγή του κλίματος».

"Ας σηκωθούν και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας!», δηλώνουν οι ιταλοί σκηνοθέτες Αντόνιο και Rosario Marciano .

Οι Marcianos, της ιταλικής ιστοσελίδας Tanker Enemy ( Tanker-Enemy.eu ) είναι οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, "Chemtrails : Ο μυστικός πόλεμος" (κάτω) για να δείξει επιστημονικά στοιχεία που σχετίζονται με το φαινόμενο chemtrails. Ενώ ένα μεγάλο μέρος της τεκμηρίωσης έχει παρουσιαστεί σε προηγούμενα έτη, από τον καθηγητή Michel Chossudovsky, επικεφαλής της Global Research, καμία ταινία δεν συλλαμβάνει το μυστικό πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας, όπως κάνουν οι Marcianos.

«Η Χειραγώγηση είναι μόνο μία πτυχή αυτού του φαινομένου», λένε οι Marcianos. "Αυτό που διακυβεύεται είναι μια μυστική στρατιωτική ατζέντα».

Αυτό το ντοκιμαντέρ HD είναι η πρώτη ιταλική επαγγελματική ταινία για την παράνομη γεω-μηχανική γνωστή και ως chemtrails.

«Έχει πραγματοποιηθεί χάρη στις πολλές φίλους και συνεργάτες . Για χρόνια, το θέμα αυτό έχει απορριφθεί και χλευάζεται, αλλά οι χημικοί ψεκασμοί του ουρανού μας εξακολουθεί να συμβαίνει "..

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο Ζακ Daidié, ένας Γάλλος ακτιβιστής, πήγε στην Ιταλία, όπου γνώρισε τους Marcianos, γνωστούς ιταλούς ακτιβιστές εναντίον της γεωμηχανικής. Η γαλλική μετάφραση γεννήθηκε από τη συνάντηση αυτή και, στη συνέχεια, άρχισε η παραγωγή από διάφορα μέλη του γαλλικού συλλόγου "Ciel Voile", ( www.cielvoile.fr ).

Chemtrails the secret war


ΤΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου