Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μια συμβολική και γεωμετρική σχέση μεταξύ της περιοχής της Ουάσιγκτον, και την περιοχή του Άρη που είναι γνωστή ως Κυδωνία".



Daniel Perez
7 Φλεβάρη, 1999 

Το ακόλουθο έγγραφο δείχνει μια συμβολική και γεωμετρική σχέση μεταξύ της περιοχής της Ουάσιγκτον, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, και την περιοχή στον Άρη γνωστή ως Κυδωνία. Η αρχή αυτού του ευρήματος ξεκίνησε με ένα σύμβολο που σχεδόν κάθε Αμερικανός έχει στο πορτοφόλι ή το πορτοφόλι τους? η Μεγάλη Σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία μπορεί εύκολα να βρεθεί στο πίσω μέρος Ενός δολάριου.
Περίπου ένα πριν από τρία χρόνια, μετά την πλοήγηση αρκετές ομάδες συζήτησης  βρήκα ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι μέλος των Illuminati. Το πρόσωπο αυτό δημοσίευσε σε μια διεύθυνση ιστού που περιείχε μια ιστοσελίδα σχετικά με την αποκωδικοποίηση της Μεγάλης Σφραγίδας των Ηνωμένων Πολιτειών. Η σελίδα αυτή περίεργος ονομάζεται: Οι δύο σφραγίδες της μοίρας μας




». 









τότε  δημοσιεύτηκε στο newsgroup alt.conspiracy η οποία είναι γεμάτη από πραγματικά περίεργες θεωρίες συνωμοσίας. Έτσι, με τη μετάβαση σε αυτή την ιστοσελίδα δεν είχα ιδέα για το τι θα πρέπει να πάρω στα σοβαρα (Σημείωση:. Η αρχική σελίδα 




έχει εξαφανιστεί Μια ατελής αντιγραφή της σελίδας βρέθηκε. εδώ .)
Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα, ο εκ ζητούμενος, έχει τοποθετήσει ένα εξάγραμμο, το οποίο είναι δύο ισόπλευρα τρίγωνα τοποθετούμενα το ένα πάνω στο άλλο  , πάνω από την αντίστροφη πλευρά της Μεγάλης Σφραγίδας, πέντε από τα σημεία στο εξάγραμμο υπενθυμίζει σε επιστολές στα λατινικά  "Annuit Coeptis" και "Novus Ordo Seclorum", το οποίο μεταφράζεται: «Ανακοινώνοντας την αρχή της" και "το Νέο Κόσμο των Αιώνων».

Αν κάποιος ακολουθήσει αυτά τα σημεία για το εξάγραμμο σε σειρά δεικτών του ρολογιού, θα εμφανιστούν τα ακόλουθα γράμματα?

 "Α" σε Annuit, 
"S" στο τέλος του Coeptis, 
"Μ" στο τέλος του Seclorum, 
"Ο" στην αρχή του Ordo και 
«Ν» στο Novus. Οι επιστολές αυτές διατυπώνονται "ASMON" που είναι αναγραμματισμός του "MASON". Η λέξη "Mason" είναι η συντομευμένη εκδοχή του «Τέκτονισμου».







Ακόμα κι αν οι Ελευθεροτέκτονες λένε ότι η αδελφότητα τους υπήρχε μόνο από το 1700, οι πληροφορίες που θα βρείτε σε αυτό το σφράγισμα θα οδηγήσει σε μια πολύ πιο αρχαία και απομακρυσμένη πηγή.
Περίπου ένα δύο χρόνια αργότερα, ήρθα σε μια άλλη ιστοσελίδα σχετικά με τον Τεκτονισμό και την Ουάσιγκτον DC Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο συγγραφέας βρήκε ένα χάρτη σε μια μασονική ιστοσελίδα που επισημαίνει μασονικά σύμβολα ενσωματωμένα στα πρότυπα δρόμου της πόλης

Η συγγραφέας πιστεύει ότι τα σύμβολα έχουν σχέση με τον σατανισμό και πηγαίνει μακριά σε μια εφαπτομένη χωρίς την κατανόηση των πραγματικών επιπτώσεων των συμβόλων αυτών. Πιστεύω ότι αυτά τα ίδια μοτίβα ήταν ενσωματωμένα στο σχεδιασμό της Ουάσιγκτον για συμβολικούς λόγους που σχετίζονται με τον Τεκτονισμού και η "αρχαία σχέση» τους επρόκειτο να ανακαλυφθεί αργότερα σε αυτό το έγγραφο.
Στο χάρτη που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε ένα ανάποδο αστέρι με ένα από τα σημεία επαφής με τον Λευκό Οίκο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς βόρεια του αυτό το αστέρι είναι το Ανώτατο Συμβούλιο 33 ° Ναός, ο τόπος όπου παίρνουν τον 
33ο βαθμό οι Ελευθεροτέκτονες . 
Επίσης ορατή στον τομέα των ΗΠΑ Capitol Building είναι το σύμβολο των Ελευθεροτέκτονων? η πλατεία και η πυξίδα.



Η κορυφή της πυξίδας αποτελείται από τους δρόμους γύρω από το κτίριο του Καπιτωλίου. 
Κάνοντας το αριστερό πόδι της πυξίδας είναι στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια που φτάνει σε ευθεία γραμμή από τις ΗΠΑ Capitol Building στο Λευκό Οίκο. 
Το δεξί πόδι της πυξίδας γίνεται μερικώς από το τμήμα του Maryland Avenue που είναι μεταξύ των ΗΠΑ Capitol Building και τη σύγχρονη εποχή της Federal Aviation Administration κτίριο. 

Αν θέλετε να συνεχίσετε την κατάρτιση μιας ευθείας γραμμής, ενώ μετά τη γωνία του Μέριλαντ Avenue, η γραμμή θα τελειώσει στο βόρειο άκρο του Jefferson Memorial το οποίο βρίσκεται ακριβώς νότια του Λευκού Οίκου.




Ένα άλλο παράδειγμα των συνδέσεων μεταξύ αυτών των συμβόλων είναι μια άμεση γραμμή Ανατολή στη Δύση που συνδέει το Καπιτώλιο με το μνημείο της Ουάσιγκτον και το Βορρά στο Νότο γραμμή που συνδέει το μνημείο της Ουάσιγκτον στο Ανώτατο Συμβούλιο 33ο βαθμού Ναός που βρίσκεται 13 τετράγωνα βόρεια του Λευκού Οίκου. 
Η ευθυγράμμιση του Βορρά προς Νότο γραμμή από το μνημείο της Ουάσιγκτον στο Ανώτατο Συμβούλιο 33ο βαθμού Temple σημαίνει ότι το πραγματικό κέντρο εξουσίας στην Ουάσιγκτον βρίσκεται στον ναό. Αυτά τα δύο σύνολα των γραμμών κάνει μια σωστή γωνία στο σχήμα τετράγωνο, από την πλατεία και το πυξίδα σύμβολο του Τεκτονισμού.

Αν θέλετε να συνεχίσετε τη γραμμή Ανατολή και τη Δύση από το μνημείο της Ουάσιγκτον στο μνημείο του Λίνκολν, η «πλατεία» γίνεται και ανάποδο Τ "με το ένα πόδι που δείχνει προς το Ανώτατο Συμβούλιο 33ο βαθμού  και τα άλλα δύο πόδια δείχνουν προς το Καπιτώλιο, και το Lincoln Memorial. 


 Σύμφωνα με το τεκτονικό συμβολισμό αυτό είναι γνωστό ως το "Triple Tau" που αποκωδικοποιείται από τις λέξεις "Είμαι ότι είμαι", χρησιμοποιώντας το Atbash κρυπτογράφησης  το Royal Arch Τέκτονες
Σύμφωνα ως ένα βαθμό το Royal Arch στη Μασονία το Triple Tau περιγράφεται από την ακόλουθη παράγραφο?
. <<Το τριπλο ΤΑΥ , που σημαίνει, μεταξύ άλλων απόκρυφων πραγμάτων, Templum Ιεροσολύμων,« το Ναό της Ιερουσαλήμ »Σημαίνει επίσης Clavis ad Theosaurum -« Ένα κλειδί για ένα θησαυρό »- και Theca ubi res pretiosa deponitur -« Ένα μέρος όπου ένα πολύτιμο πράγμα κρύβεται », ή Res ipsa pretiosa -« το ίδιο πολύτιμο πράγμα ».
Με τις φράσεις «Ένα κλειδί για ένα θησαυρό", "Ένα μέρος όπου ένα πολύτιμο πράγμα κρύβεται" και "Το ίδιο το πολύτιμο πράγμα", περιγράφοντας το Triple Tau πρέπει να είναι σαφές σε όποιον διαβάζει αυτό ότι η Ουάσιγκτον είχε σκόπιμα σχεδιαστεί ως το μασονικό κεφάλαιο των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι γεμάτη με κρυφές συμβολικές και μεταφορικές ενδείξεις. Αν αυτό ισχύει για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν περισσότερες εκεί η πληροφορίες ενσωματωμένες στη Μεγάλη Σφραγίδα ;
Μετά κερδοσκοπούν
Μετά έκανα εικασίες στο πίσω μέρος του μυαλού μου για ένα χρονικό διάστημα, υπέθεσα ότι το εξάγραμμο που τοποθετούνται πάνω από την Μεγάλη Σφραγίδα μπορούσε πραγματικά  να είναι κάποιο είδος μερικός "Ανάγραμμα" γεννήτρια.



Παρατήρησα ότι το σύμβολο των Ελευθεροτεκτόνων, η πλατεία και της πυξίδα δίνουν ένα σούπερ εξάγραμμο πάνω από την Μεγάλη Σφραγίδα και προκύπτουν τα ιδια γράμματα "ASMON" βάζοντας το μάτι της πυραμίδας μεταξύ των δύο σκελών της πυξίδας. 
Πέντε σημεία, δύο από την πυξίδα και τρεις από την πλατεία, ήταν στραμμένα στα γράμματα "ASMON", το οποίο είναι ο αναγραμματισμός του "MASON". 
Για να δοκιμαστεί η θεωρία του αναγραμματισμού, έβαλα επάνω στην ίδια πλατεία την πυξίδα σύμβολο της εμπρός πλευράς της Μεγάλης Σφραγίδας και παρατήρησα ότι τα ίδια πέντε σημεία αυτά έξοχα επιβλήθηκαν σε βασικούς τομείς του αετού για την σφραγίδα. 
Σύμφωνα με την ιστορία το αρχικό εθνικό σύμβολο επρόκειτο να είναι η γαλοπούλα, αλλά ο αετός ήταν που επιλέχθηκε αντ 'αυτού. 
Η μόνη διαφορά ότι ο συγκεκριμένος αετός έχει μια μικρή τούφα από φτερά στο πίσω μέρος του λαιμού που είναι παρμένο από την μυθολογία, ο αετός αυτός ήταν πραγματικά μια συμβολική αναπαράσταση ενός φοίνικα , ένος μυθικού πουλιού που αναστήθηκε από τις στάχτες του από την καύση του σε μια νεκρική πυρά.



















Στην μπροστινή πλευρά της Μεγάλης Σφραγίδας, τα πέντε σημεία από την πλατεία και την πυξίδα επισήμανε τους ακόλουθους τομείς: το άκρο της δεξιάς πτέρυγας, η κορυφή της αριστερής πτέρυγας, τα βέλη που κατέχονται από τα αριστερά νύχια, τα φτερά της ουράς, και το κλαδί ελιάς που κατέχονται από τα κατάλληλα νύχια . 

Εάν ένα πρόσωπο επρόκειτο να αντλήσει πληροφορίες από τους τομείς αυτούς, ακολουθώντας την ίδια φορά τον τρόπο του ρολογιού που χρησιμοποιείται στην οπίσθια όψη της σφραγίδας, θα πάρει το ακόλουθο αποτέλεσμα:
 "R" για τη δεξιά πτέρυγα, 
"L" για την αριστερή πλευρά, 
"A" για τα βέλη,
 "T" για τα φτερά της ουράς και το 
"O" για το κλαδί ελιάς. 
Αυτά τα γράμματα διευκρινίζουν "RLATO" 
Αν έχετε παρατηρήσει από την προηγούμενη αποκωδικοποίηση "ASMON" στο "MASON", το γράμμα Μ μεταφέρθηκε από τα μέσα αυτής της σειράς των επιστολών προς την αριστερή πλευρά. Έτσι έκανα το ίδιο με το "RLATO" με τη μετακίνηση του "Α" στην αριστερή πλευρά αυτής της σειράς των γραμμάτων και βγήκε "ARLTO"Μια παράξενη σκέψη συνέβη σε μένα εκείνη τη στιγμή. "MASON" και "ARLTO" φάνηκε να είναι τμήματα των ονομάτων τόσο της αδελφότητας του Ελευθεροτεκτονισμού και γεωγραφική θέση. Με την προσθήκη τεσσάρων γραμμάτων "FREE" και "MASON" παίρνετε "Μασονική. Εάν πάρετε το" ARLTO "και προσθέστε τα τέσσερα γράμματα" ING "&" N "στις θέσεις που είναι πρόσφορες μπορείτε θα καταλήξετε στο« ARLINGTON ". 
Εάν ένα πρόσωπο επρόκειτο να πάρει το "Μ" από το "MASON" και το γυρίσει ανάποδα, θα πάρει το "W" και η νέα σειρά γραμματοσειράς από την ανάποδη της Μεγάλης Σφραγίδας θα είναι «Wason". Με την προσθήκη των πέντε γραμμάτων "HINGT" στην πλέον πρόσφορη θέση το αποτέλεσμα είναι το όνομα της επόμενης γεωγραφικής θέσης? «WASHINGTON». Αν προσθέσετε τα πέντε γράμματα "CHES" & "N" στο "ARLTO" στις πρόσφορες περιοχές το αποτέλεσμα είναι "Τσάρλεστον


"
Ποια είναι την σημασία της αποκωδικοποίησης αυτού του παζλ αναγραμματισμού; Ας ρίξουμε μια ματιά σε ό, τι καταλήξαμε.Από την αντίστροφη πλευρά της Μεγάλης Σφραγίδας, που τελικά καταλήγουν με τις λέξεις "Μασονική» και «WASHINGTON» με την προσθήκη και προσαρμογή των  γραμμάτων  "MASON". Είναι γνωστό ότι ο George Washington, Washington DC το οποίο είναι το όνομά του, ήταν ένας «Τέκτων», καθώς πολλοί από τους ιδρυτές των Ηνωμένων Πολιτειών. Σήμερα, η πλειοψηφία από τους πλέον σημαίνοντες πολιτικούς που υπηρετούν στην Ουάσιγκτον είναι Ελευθεροτέκτονες.Από το Μέτωπο πλευρά της Μεγάλης Σφραγίδας, καταλήξαμε με τις λέξεις "ARLINGTON" και "Τσάρλεστον". Αυτές οι δύο λέξεις είναι τα ονόματα για Arlington, Βιρτζίνια και Τσάρλεστον, Νότια Καρολίνα. 


















Ποια είναι η σημασία και οι θέσεις αυτων; Arlington, Βιρτζίνια είναι το σπίτι του Πενταγώνουτο οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ποταμό Potomac από την Ουάσιγκτον DC καιΤσάρλεστον, Νότια Καρολίνα είναι το σπίτι της Βόρειας Αμερικής η πρώτη Scottish Rite Lodge (Σκωτσέζικη στοά)που ιδρύθηκε από τους Ελευθεροτέκτονες



Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε είναι οι συνδέσεις μεταξύ των λέξεων που προέρχονται τόσο από την εμπρόσθια και η οπίσθια πλευρά της Μεγάλης σφραγίδας.Τέκνων (από το Reverse) και Charleston (από το Μέτωπο) συμβολικά έχουν συνδεθεί με μεταξύ τους. Το πρώτο συμβολίζει σκωτσέζικες μασονικές στοές στη Βόρεια Αμερική,που ιδρύθηκε στο Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα και οι δύο έχουν τον αριθμό 33
  . Τσάρλεστον βρίσκεται κοντά στο 33 ° N Latitude και το πτυχίο είναι το 33ο υψηλότερο βαθμό εφικτό στον Τεκτονισμό.







Κατά τη διάρκεια πολλών ετών της έρευνας ο Richard C. Hoagland της αποστολής Enterprise έχει βρει τον αριθμό 19,5 ° να έχει σχέση με τον μασονικό και Αρχαίο Αιγυπτιακό συμβολισμό που κωδικοποιείται σε αποστολές που πραγματοποιούνται από τη NASA.
Σύμφωνα με τον Hoagland, 19,5 είναι ένας αριθμός που είναι το κλειδί ,για τη γεωμετρική διάταξη στα αρχαία ερείπια στην περιοχή της Κυδωνίας στον Άρη, η οποία φωτογραφήθηκε από το διαστημόπλοιο Viking Orbiter, το 1976 το έτος των 200 γενεθλίων των Ηνωμένων Πολιτειών, μια χώρα που ιδρύθηκε από Ελευθεροτέκτονες.









Τα Μνημεία του Άρη , ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον Hoagland, καθορίζει την ανακάλυψη ενός γεωμετρικού προτύπου που κωδικοποιεί τα ερείπια της αρχαίας πόλης και ένα πρόσωπο με δομή όπως  στην Κυδωνία. Αυτό το σχέδιο δείχνει ότι τα αντικείμενα στην Κυδωνία, έχουν τεχνητό χαρακτήρα και χτίστηκαν από κάποια φυλή των ευφυών όντων. Αυτό το συγκρότημα βρέθηκε σε μια σειρά από φωτογραφίες που είχαν γελοιοποιηθεί από τη NASA και αθόρυβα κατατεθεί μακριά, ένας από αυτούς είναι η φωτογραφία 35A72 που περιείχε την εικόνα της Κυδωνίας.
Σύμφωνα με τον Hoagland, το κλειδί ή "Rosetta Stone» στο συγκρότημα Κυδωνία ήταν μια πενταμερή δομή που ονομάστηκε η D & M Πυραμίδα αφού οι εξερευνητές είναι ο  Vincent DiPietro και Gregory Molenaar. 
Περαιτέρω μελέτη της D & M πυραμίδα Ερόλ Torun, χαρτογράφος για την Υπεράσπιση της Mapping Agency, αποκάλυψε τις γεωμετρικές χαράξεις και τις συνδέσεις μεταξύ αυτών και των Μνημείων του Άρη. Πολλαπλές εμφανίσεις του 19,5 βρέθηκαν στην πυραμίδα και στην ευθυγράμμιση των αντικειμένων στην περιοχή της Κυδωνίας.
Μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, είχα μια ακόμα πιο περίεργη ιδέα. Εάν ο αριθμός 19,5 είναι παρούσα στην Ουάσιγκτον και Arlington, Βιρτζίνια διαιρώντας το γεωγραφικό πλάτος από δύο, τι θα συμβεί αν συγκριθεί με αυτή την περιοχή της Κυδωνίας; 
Πολύ παράξενες συνδέσεις. Από το D & M πυραμίδα είναι το γεωμετρικό "Rosetta Stone» περιοχή της Κυδωνίας, τι είδους ένα μεγάλο πενταμερή αντικείμενο στην περιοχή του Arlington, Βιρτζίνια και Ουάσιγκτον θα εξυπηρετούν παρόμοιο σκοπό; Με το Πεντάγωνο!

Το Πεντάγωνο χτίστηκε στη δεκαετία του 1940 από τη Γενική Leslie Groves, την ίδια  οποία ήταν υπεύθυνη του προγράμματος Μανχάταν που δημιούργησε το Atomic Bomb. Σύμφωνα με τη μασονική θεωρία συνωμοσίας, Βασιλιάς Kill 33 ° από τον James Shelby Πτωτική Η Γενική Groves ήταν ένα τάγμα. Το Πεντάγωνο έγινε η έδρα του στρατού των ΗΠΑ και είναι το μεγαλύτερο κτίριο γραφείων από την άποψη της χώρο στο δάπεδο και περιλαμβάνει μίλια των σηράγγων. Η ιστοσελίδα για το Πεντάγωνο δίνει όλα αυτά τα καθημερινά γεγονότα, αλλά περιέχει μία ενδιαφέρουσα πρόταση στο τέλος της σελίδας που λέει? «Ελπίζουμε ότι αυτή η πληροφορία θα χρησιμεύσει για να εξαλείψει ορισμένους από τους μύθους γύρω από το Πεντάγωνο και να δώσει μια εκτίμηση του μεγέθους του κτιρίου". Μύθοι; Ποιοι μύθοι; Γιατί  το Πεντάγωνο προσπαθεί να διαλύσει τους μύθους για ένα κτίριο γραφείων; Είναι  συμβολικός ο σκοπός για την κατασκευή αυτού του μεγάλου πέντε όψεων κτίριο εκεί;
Μετά βλέπουμε τη διάταξη της Γεωμετρίας στη Κυδωνία στα μνημεία του Άρη και πως τρεις γωνιές της D & M πυραμίδα επισήμανε στην πόλη, το πρόσωπο και ένα κυκλικό λόφο-όπως δομή που ονομάζεται Tholus αυτό συνέβη σε μένα ότι υπήρχε η ίδια γεωμετρία στην περιοχή της Ουάσιγκτον DC και Arlington. Με άλλα λόγια, το Πεντάγωνο είναι η Rosetta Stone όλης αυτής της περιοχής.
Χρησιμοποιώντας μια παλιά Rand McNally Atlas, γύρισα στο χάρτη της πόλης της Washington DC και άρχισα να σχεδιάζω γραμμές από τρεις γωνίες του Πενταγώνου σε περιοχές που θα έχουν με τους ομολόγους τους στην Κυδωνία. Τρεις γραμμές οδήγησαν στα ακόλουθα σημεία της γης?Στην περιοχή της Rosslyn σε Arlington, Βιρτζίνια, στο Λευκό Οίκο, και Anacostia Πάρκο στο Anacostia Χώρο της Περιφέρειας της Κολούμπια.
Μετά χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα εικόνας για να ταιριάζει σωστά την κλίμακα μιας εικόνας της Κυδωνίας με μια εικόνα της Ουάσιγκτον και Arlington, υπέρθεσα τη μια εικόνα πάνω από τις άλλες και αρκετά μνημεία από τόσο αγώνα θέσεις όσον αφορά την γεωμετρική διάταξη και η τοποθεσία. Αυτή ήταν η απόδειξη της σχέσης μεταξύ Κυδωνίας και της Washington DC / Arlington, η περιοχή της Βιρτζίνιας .


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ANIMATED CYDONIA / WASHINGTON OVERLAY GIF (2.3 MEG)
Παρατήρησα ομοιότητες μεταξύ των ορόσημων στην Washington DC / Arlington, Βιρτζίνια  και τα αξιοθέατα της Κυδωνίας.
Δεδομένου ότι ο Λευκός Οίκοςείναι η έδρα της «κεφαλή» της κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών (ο Αρχηγός), ήταν μόνο φυσικό ότι το κεφάλι του ανθρώπου που αναζητούν ή πρόσωπο στη Κυδωνία θα συσχετίζονται.
Η Anacostia όνομα στο Anacostia Πάρκο προήλθε από την Nacotchtank ινδική λέξη «Anaquah (α)-tan (i)", το οποίο μεταφράζεται σε "πόλη των εμπόρων».Κοντά Anacostia Πάρκο, υπάρχει ένας έξι-τομή τρόπο που αποτελείται από τρεις δρόμους. Αν σχεδιάσετε έναν κύκλο με περιφέρεια την διέλευση των αποκλίνουσα άκρα κάθε δρόμου που οδηγεί μακριά από αυτό το σημείο τομής το αποτέλεσμα είναι μια κυκλική περιοχή που συσχετίζεται με την Tholus στην Κυδωνία. Βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Anacostia από αυτό το «Tholus Circle" είναι μια διασταύρωση γνωστή ως Barney Circle, μια κυκλική διασταύρωση Pennsylvania Avenue στη Γέφυρα Sousa . Ο κύκλος αυτός συσχετίζεται γεωγραφικά με την «δορυφορικο» λόφο κοντά στο Tholus στην Κυδωνία.

Η περιοχή της Rosslyn, Βιρτζίνια είναι ένα καλά συμπιεσμένο συγκρότημα της πόλης που αποτελείται από πολλά κτίρια σε μια μικρή περιοχή. Όταν η εικόνα της Κυδωνίας συγκρίνεται με Arlington, Βιρτζίνια, το City Complex και την D & M Πυραμίδα έχουν την ίδια αναλογική απόσταση μεταξύ τους, όπως Rosslyn, Βιρτζίνια και το Πεντάγωνο.


Μετά από να πάρω αυτό το μέτρο παρατήρησα ότι τα ορόσημα  από το Πεντάγωνο με τρεις γωνίες θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στις άλλες δύο γωνίες. I επέστησε δύο γραμμές και έκλεισε  σε μια περιοχή που έκανε την πιο λογική συμβολικά και γεωμετρικά.Νοτιοδυτικά στραμμένο σε μια περιοχή που ονομάζεται Crossroads Bailey σε Fairfax County, Virginiaστηνπεριοχή "MASON" , μια προφανής αναφορά στον Τεκτονισμό.

Crossroads Bailey βρίσκεται

Η γωνιά του Πενταγώνου που στρέφεται προς το 
  







Πατήστε στην εικόνα για μεγαλύτερη εικόνα
Το μεγάλο γεωμετρικό πεντάγωνο αντισταθμίστηκε ελαφρώς από την ύπαρξη ευρύτερης στα ανατολικά, αλλά συμβολικά το νόημα. Γιατί; Αυτή η γεωμετρία είχε προφανώς σχεδιαστεί για να εκλαμβάνεται από το "Great Architech του Σύμπαντος» που κατοικεί στον ουρανό της Ανατολής σύμφωνα με τους Ελευθεροτέκτονες. Επίσης, προστίθενται τα ανάποδα αστέρια, η πλατεία και το Compass και η ανεστραμμένη σύμβολο Tau βρέθηκε στο χάρτη της Ουάσιγκτον να δείξει τις συνδέσεις μεταξύ αυτών και τα μασονικά σύμβολα και η μεγαλύτερη γεωμετρική διάταξη αποκαλύπτεται στο παρόν έγγραφο. Το πραγματικά περίεργο μέρος για αυτό είναι  ότι η Ουάσιγκτον χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1790, ενώ το Πεντάγωνο χτίστηκε στη δεκαετία του 1940, ένα χρόνο διαφορά 150 ετών, σαν να υπονοεί ότι αυτή η γεωμετρία είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου .
Μετά από  αυτή τη γεωμετρία μιας εικόνα της Washington DC / Arlington, Βιρτζίνια περιοχή, υπέρθεσα τη γεωμετρία πάνω στη Κυδωνίας και συμπίπτουν. Η D & M Πυραμίδα, το πρόσωπο, ο Δήμος και η Tholus γεωμετρικά συμφωνημένα με τις θέσεις του Πενταγώνου, του Λευκού Οίκου, Arlington στη Βιρτζίνια και την περιοχή που είναι γνωστή ως Anacostia στο DC



Πατήστε στην εικόνα για μεγαλύτερη εικόνα
Το αποτέλεσμα αυτό έγινε πολύ προφανές?
Η Washington DC / Arlington, Βιρτζίνια περιοχή είναι ένα ακριβές αντίγραφο της  γεωμετρικής Κυδωνίας!
Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό με χρονολογική προοπτική. Η πόλη της Ουάσιγκτον έχει σχεδιαστεί στα 1790, το Πεντάγωνο χτίστηκε στη δεκαετία του 1940 και η γεωμετρία που συνδέει την Washington DC / Arlington, Βιρτζίνια περιοχή είναι ένα αντίγραφο της γεωμετρίας της Κυδωνίας. Όλο αυτό σχεδιάστηκε ως μέρος ενός σχεδίου μεγάλης εμβέλειας που εκτείνονται σε δεκαετίες και αιώνες.
 Σύμφωνα με πολλές εκτιμήσεις, η ημερομηνία των ευρημάτων στο Κυδωνία κυμαίνονται από 300.000 έως 3 εκατομμύρια ετών ή μεγαλύτερα. Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε πώς θα μπορούσαν οι Ελευθεροτέκτονες, οι οποίοι ίδρυσαν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 1776, να έχουν γνώση της γεωμετρίας της Κυδωνίας τουλάχιστον διακόσια χρόνια πριν το Viking Oribiter φωτογραφήθηκε Άρη το 1976;
Υπάρχει μόνο μία ολοφάνερη και σωστή απάντηση. Οι Ελευθεροτέκτονες έχουν στην κατοχή τους γνώση που έχει περάσει μέσα από την ιστορία από ένα αρχαίο πλανητικό πολιτισμό που υπήρχε χιλιάδες χρόνια πριν από την "επίσημη πολιτισμένη ιστορία"που  υποτίθεται ότι ξεκίνησε 6.000 χρόνια πριν στη Μέση Ανατολή.


Σχετικοί Σύνδεσμοι


Ελευθεροτεκτονισμός Επεξήγηση - Μέρος 3-3


Ελευθεροτεκτονισμός και Οδός Διάταξη της Ουάσιγκτον


Ελευθεροτεκτονισμός και Οδός Διάταξη της Ουάσιγκτον (2)


Η Β 'βαθμού του Τεκτονισμού Παρακολουθήστε


Η NWO - Ελευθεροτεκτονισμός - Τα σύμβολα & On The Bill δολάριο


Μηνύματα Matrix Michael L Μόρτον


Ποτέ δεν θα σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και πάλι. . . Η Αποκάλυψη


ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ http://www.startinglinks.net ΓΙΑ ΤΟ http://erevnw.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου