Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Μία κακόγουστη σκηνοθετημένη ταινία τελικά το '' μακελειό '' στο Sandy hook;;;

Είναι ζωντανά τελικά τα παιδιά του Sandy Hook????


Ένας χρόνος έχει περάσει από το μακελειό που σημειώθηκε στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook των ΗΠΑ και στοίχισε την ζωή σε 27 άτομα, μεταξύ αυτών και 18 παιδιά και στοιχεία που έχουν βγει στην επιφάνεια δείχνουν ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.


Και τους Αμερικανούς πολίτες που θέλουν να τους κρατούν σε μόνιμη κατάσταση φόβου, οργής και πανικού αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

Η τρομερή αυτή αποκάλυψη αναρτήθηκε σήμερα από τα Κατοχικά Νέα και μας προκάλεσε να αναζητήσουμε και να δέσουμε όλα τα στοιχεία


Ένας χρόνος από την τραγική θυσία στο Sandy Hook ! Τι γίνεται όμως αν τελικά τα παιδιά είναι ζωντανά;


Θα περιοριστούμε μόνο στην αποκάλυψη για τα παιδιά του Sandy Hook και όχι στην ανάλυση του Stranger και τον συσχετισμό με το I pet goat και τον κομήτη ison. 

Τόσο καλοστημένη τελικά η φάρσα για το μακελειό ή την θυσία των παιδιών που στο παιχνίδι πήραν μέρος μέχρι και ο Ομπάμα??

Ας τα πάρουμε από την αρχή..


14/12/13. Ένας χρόνος μετά το μακελειό στο Sandy Hook

candle-whitehouse

Σε ένα από τα δωμάτια του Λευκού Οίκου παραμένουν αναμμένα 26 κεριά. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, Μισέλ έχουν κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τα είκοσι παιδιά και τους έξι εκπαιδευτικούς που έπεσαν νεκροί από τα πυρά ενόπλου στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook, πριν από ένα χρόνο.


Εδώ θα δείτε όλες τις φωτογραφίες των παιδιών σε αυτή την σελίδα μνήμης 




Super Bowl XL VII


Παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο Sandy Hook και η Jennifer Hudson τραγούδησαν μια συναισθηματική ερμηνεία του "America the beautiful» στο Super Bowl XL VII



Εδώ έρχεται το βίντεο του Stranger όπως το βρήκαμε στο You Tube

OMG! SANDY HOOK KIDS "ALIVE" CLEAR EVIDENCE!!!



Ένα εκπληκτικό βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει να εμφανίζονται τα θύματα του Sandy Hook ζωντανά μετά την υποτιθέμενη περσινή τραγωδία αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται κατά πόσο ή όχι η τραγωδία ήταν πραγματικότητα ή χρησιμοποιήθηκε για να επιβάλλει την εφαρμογή αντιλαϊκών μέτρων και του ελέγχου των όπλων.

Η ομοιότητα στα παιδιά είναι εκπληκτική αν και πέρασε και αρκετό διάστημα



Δεν είναι η πρώτη φορά αμφισβητήθηκε το γεγονός αφού αμέσως μετά κάποια πράγματα μας έκαναν όλους μεγάλη εντύπωση

1. Ο ηθοποιός πατέρας της Emilie Parker γελαστός κάνει δηλώσεις στον τύπο για την κορούλα που μόλις έχασε.. 

Δείτε ερμηνεία 




Δείτε το και εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=cKWgCRBR5qE


Παρεμπιπτόντως η μικρή Emilie σε μία χώρα 800 εκατομμυρίων κατοίκων είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Πρόεδρο Ομπάμα.. 


 

Δεν είναι η πρώτη φορά που αμφισβητήθηκε ο θάνατος της μικρής Emilie αν και πολλοί την μπερδεύουν με την άλλη τους κόρη την Mandline 

2. Οι λήψεις από το ελικόπτερο είναι από άλλο μέρος που δεν υπάρχει στο sandy hook. 

3. Ο εκτελεστής του Sandy Hook πέθανε μια μέρα πριν το μακελειό;

adam

Νέες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σχετικά με το σχολείο Sandy Hook , καθώς η « επίσημη ιστορία »που δόθηκε στο αμερικανικό κοινό είναι γεμάτη αντιφάσεις. Σύμφωνα με επιβεβαίωση από το genealogybank.com, ο φερόμενος ως μοναχικός σκοπευτής Adam Lanza που άφησε 26 ανθρώπους νεκρούς στις 14 Δεκ 2012, τεκμηριώθηκε ότι ήταν νεκρός μία ημέρα πριν από τη μαζική δολοφονία που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο Sandy Hook στο Κονέκτικατ.


3. Η ίδια κοπέλα-ηθοποιός σε 3 διαφορετικά "τρομοκρατικά" χτυπήματα...




Παρόμοια θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως έτσι συνέβη και σε άλλα γεγονότα όπως οι 9/11 τρομοκρατικές επιθέσεις , η βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης , η 7/7 βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο , η έκρηξη στο εργοστάσιο λιπασμάτων στο Texas , τα γυρίσματα του θεάτρου Aurora και πολλές άλλες τραγωδίες υψηλού προφίλ που έλαβαν χώρα κατά την τελευταία δεκαετία και γιατί όχι κάποια γεγονότα που συνέβησαν και στην δική μας χώρα;;; 

Αφού ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης αυτών των ''συμβάντων'' είναι ο ίδιος

Εδώ θα προσθέσουμε την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν λίγο καιρό ο Αρτέμης Σώρρας ότι ο Γρηγορόπουλος ζει, πράγμα που δεν διαψεύστηκε μέχρι στιγμής από την οικογένεια του..  Λέτε να τον δούμε σε κανένα γήπεδο και αυτόν;;

Ακούστε το απόσπασμα εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου