Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Planet X: Nemesis και Αστέρια συνεχίζουν την πορεία τους και έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα







Οι ανωμαλίες στο ηλιακό σύστημά μας αυξάνονται.



Ο Ήλιος είναι πιο ανήσυχος από ό, τι πιστευόταν παλαιότερα: την  ένταση της τύρβης δεν είχαμε  γνωρίσει ποτέ πριν παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά στην περιοχή μεταξύ της επιφάνειας του αστεριού και την ατμόσφαιρα του. 
Για να συλλάβει τις εικόνες ο καθετήρας NASA Iris. 
Ξεκίνησε 27 του Ιουνίου 2013, Iris έχει το έργο της παρατήρησης μιας περιοχής του Ήλιου δεν μπορεί να μελετηθεί λεπτομερώς από τα τηλεσκόπια στη Γη: η σχέση μεταξύ της επιφάνειας και το εξωτερικό μέρος της ηλιακής ατμόσφαιρας, που ονομάζεται στέμμα.







Σήμερα ο αστεροειδής 2013 XY8, που ανακαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, σχετικά μικρός  με διάμετρο περίπου 40 μέτρων πέρασε στις 12.25 σήμερα 11 Δεκεμβρίου sfiornado na Γη πριν από περίπου 720.000 μίλια μακριά. Κανένα πρόβλημα, γιατί τότε δεν υπήρχε κίνδυνος απειλής για τη Γη, αλλά είναι ο δεύτερος αστεροειδής που πλησιάζει τη Γη το 2013, επιπλέον τους 4 κομήτες που μέχρι χθες πέταξαν πάνω από τον εσωτερικό χώρο του πλανητικού μας συστήματος που προέρχονται από το νέφος Oort και έσπρωξε προς το μέρος μας με μια μυστηριώδη δύναμη.


Η Νέμεσις συνεχίζει την πορεία της και έρχεται στο ηλιακό μας σύστημα









Πριν από λίγο καιρό ο επιστήμονας και ερευνητής Marshall Masters σε πρόσφατη συνέντευξη από τον Γιώργο Noory για Coast to Coast όπου μοιράζεται την πίστη και την κατάθεσή του, που αποδεικνύουν ότι Planet X Nibiru συνεχίζει την πορεία του έρχεται στο ηλιακό μας σύστημα, έτσι ώστε ώστε όταν θα είναι να πιο κοντά στη Γη  θα αρχίσει να έχει συνέπειες για τον καιρό και τη γεωλογία. Ο Marshall Masters είναι ένας πρώην του  CNN επιστημονικός δημοσιογράφος, παραγωγός, ανεξάρτητος συγγραφέας και τηλεοπτικών αναλυτών.

"Κάτι μεγάλο έρχεται - λέει ο Marshall Masters - και όχι μόνο ένας πλανήτης, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να ασχοληθεί με ένα μίνι ηλιακό σύστημα με ένα μικρό ήλιο, ένας καφέ νάνος, το οποίο είναι περίπου δύο φορές το μέγεθος του Δία και Βρίσκεται λίγο έξω από το ηλιακό μας σύστημα και στην προσέγγιση, ωθώντας κομήτες, αστεροειδείς του και άλλων διαστημικών συντριμμιών, προς τους εσωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Ένα από τα πιο ακραία αντικείμενα σε τροχιά γύρω από το σκοτεινό αστέρι είναι ο πλανήτης Nibiru, που έχουν ήδη παρατηρησεί και παρακολουθείται από τους ανιχνευτές και διαστημικά τηλεσκόπια όπως το WISE, siloe και Lucifer 1. Dark Star (
σκοτεινό αστέρι) είναι το παρατσούκλι "Bluebonnet» ή Bluebonnet (ή Blue Star) και είναι σε τροχιά γύρω από τον εξωτερικό του πλανήτη Nibiru  που σύντομα θα είναι ορατή στο επίπεδο της εκλειπτικής του Ήλιου και όχι στον ορίζοντα της Γης. "

Σας υπενθυμίσω στους αναγνώστες ότι ο Εωσφόρος Έργο 1 λειτουργεί από το Βατικανό, το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και μια μικτή ομάδα των Ευρωπαίων. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Εωσφόρου θα επιτρέψει στους αστρονόμους να εξετάσουν λεπτομερώς και άνευ προηγουμένου αστρικές περιοχές που είναι συνήθως κρυμμένες από τα σύννεφα σκόνης. Αλλά μεγαλύτερο οπτικό τηλεσκόπιο του κόσμου είναι το Μεγάλο Διοπτρικό τηλεσκόπιο στο όρος Graham, επιτρέπει στους αστρονόμους να παρατηρήσουν οποιοδήποτε αντικείμενο φωτεινότητα πολύ αδύναμο, όπως συμβαίνει, όπως καφέ νάνοι και εξωπλανήτες.








ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ EVER «ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ότι ο ήλιος είναι τμήμα ενός 
δυαδικού συστήματος

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο Ήλιος είναι μέρος ενός δυαδικού συστήματος, και αυτό το αστέρι, προφανώς, σχετίζεται με τις περιοδικές μαζικές εξαφανίσεις των χερσαίων ειδών. Οι ίδιοι επιστήμονες πείθονται ολοένα και περισσότερο ότι ο βομβαρδισμός, η εμφάνιση από νέους κομήτες και αστεροειδείς που περιφέρονται στο διάστημα, στο ηλιακό μας σύστημα, οδηγούνται από την βαρυτική δύναμη της Νέμεσης ή Death Star.

Οι πρώτες εκδόσεις για αυτό το μυστηριώδες αστέρι, εμφανίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν οι παλαιοντολόγοι του  Σικάγο ανακάλυψαν ότι η μαζική εξαφάνιση των χερσαίων οργανισμών συμβαίνουν κάθε 25.000 χρόνια, το οποίο αντιστοιχεί με τη σύγκλιση του Ήλιου με το διπλό αστέρι. Η τελευταία φορά που ο Ήλιος και ο "Μαύρος Θάνατος" έχουν συναντηθεί  στη Γη έχουμε εξαφάνισεις σε όλες τις μορφές της ζωής.

Θυμηθείτε ότι ορισμένα μέλη της NASA και del'US Στρατού, όπως Pattie 
 Brassard έχουν δηλώσει δημόσια ότι οι στρατιωτικοί επιστήμονες και η NASA θα πρέπει να είναι σε θέση να υπολογίσουν την επακόλουθη ευθυγράμμιση του δεύτερου ήλιου (πλανήτης Χ) που προκαλεί ένα ισχυρό σεισμό, έτσι ώστε να θα είναι σε θέση να ανατρέψει τον κίνδυνο να βυθιστεί στον ωκεανό η Καλιφόρνια.

"Τα πράγματα θα πάρει μόνο χειρότερα από τώρα και στο εξής," - είπε η πρώην ειδικός της NASA Pattie Brassard
 , "γιατί ένας δεύτερος ήλιος έρχεται με επτά πλανήτες σε τροχιά γύρω του. 
Κλήση αυτό με το όνομα που θέλουμε (Planet X, Nibiru, Hercólobus, Αψέντι), είναι βέβαιο ότι επρόκειτο για την άφιξή του. 
Ο δεύτερος ήλιος είναι το ένα δέκατο του μεγέθους του Ήλιου μας, αλλά ένας από τους πλανήτες σε τροχιά που φέρνει μαζί του είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον Δία (Μπλε Kachina παρέχονται από Hopi Ινδοί). Σύμφωνα με την κα  Brassard  βλέπουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από τώρα και στο εξής. 
Οι πλανήτες έχουν τροχιές που θα διαταράξουν την περιστροφή της Γης, ​​όπως να μειωθεί το μαγνητικό πεδίο και το Νοέμβριο του 2013 θα είναι η χειρότερη στιγμή. Σήμερα έχουμε  εκατοντάδες σεισμούς, πλημμύρες και μετεωρίτες! Τα χημικά ίχνη (chemtrails) ψεκάζονται με εμπορικά και στρατιωτικά αεροσκάφη, κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο, είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να καλύψουν αυτόν το «δεύτερο ηλιακό σύστημα", το οποίο θα προκαλέσει (και ήδη κάνει) μεγάλα προβλήματα του πλανήτη μας.

ΠΗΓΗ


[ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ]

http://erevnw.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου