Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

b99c9a32dfa

















Η Ρωσική κρατική τηλεόραση προέβαλε χθες βίντεο από τη συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας Vyacheslav Lebedev στην κατοικία του έξω από τη Μόσχα.






Πρόκειται για την πρώτη εμφάνισή του από τότε που προκλήθηκαν οι φημολογίες ότι ήταν άρρωστος ή ότι υπήρξε σοβαρό πολιτικό παρασκήνιο στο Κρεμλίνο.


41d540a98152c5c5927f
Στο βίντεο, ο Ρώσος Πρόεδρος κάθεται στο γραφείο του στην κατοικία του στο Νovo-Ogaryovo ,  και συζητάει με τον επικεφαλή του  Ανώτατου Δικαστηρίου, Vyacheslav Lebedev για μεταρρυθμίσεις στο δικαστικό σύστημα.
Φορώντας γκρι κοστούμι και μπλε γραβάτα με μοτίβα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δείχνει εξαιρετικά δυναμικός σύμφωνα και με σχόλια του ρωσικού τύπου, χαμογελάει με νόημα ενώ ακούγεται να σχολιάζει θέματα της Δικαιοσύνης.

Η ακύρωση της επίσκεψης Πούτιν στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και αυτή της συνάντησής του στη Μόσχα με την αντιπροσωπεία της Νότιας Οσετίας είχαν δημιουργήσει επιπλέον σύγχιση στην κοινή γνώμη. Παρότι οι εικόνες του, καθησύχασαν την κρίση ανασφάλειας στο εσωτερικό της χώρας για την υγεία του Ρώσου ηγέτη και για την φημολογούμενη πολιτική ανωμαλία , παραμένουν ανοιχτά ερωτηματικά εάν έχουν ληφθεί έκτατα μέτρα ασφαλείας για τον Βλαντιμίρ Πούτιν ενόψει της δυτικής αντιρωσικής επιθετικότητας …. Ο Ρώσος Πρόεδρος αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Κιργκιζτάν Almazbek Atambayev στην Αγία Πετρούπολη στις 16 Μαρτίου, όπου και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα. 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου