Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Το Ενεργειακό Πλέγμα της Γης καιοo Νεοζηλανδός κυβερνήτης αεροπλάνων Bruce Cathie που ανακάλυψε ένα πλέγμα που μόνο πάνω σε αυτό κινούνταν τα UFO. Το επέκτεινε πάνω σε όλη την Ν. Ζηλανδία και έπεσε πάνω στις κεραίες,...
Harmonic


Bruce Leonard Cathie (11 February 1930 – 2 June 2013)

Στο πρώτο του βιβλίο Harmonic 33 που τυπώθηκε το 1968 δοθήκαν οι έρευνες του για τα ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα). Ο Λονδρέζος εκδότης του ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε να το εκδώσει, γιατίκάποιο ισχυρό γκρουπ πιέσεως δεν το ήθελε. Τελικά εκδόθηκε από ένα Νεοζηλανδό εκδότη. Ήδη είχε εξαντληθεί ο ίδιος και ήθελε να σταματήσει τις δραστηριότητες με τις αρμονικές στα μαθηματικά, τους ιπτάμενους δίσκους ήτο παγκόσμιο ενεργειακό δίκτυο που υπάρχει στην γήινη σφαίρα. Φυσικά κορόιδευε τον εαυτό του και, κατάλαβε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι σοβαροί ερευνητές UFO.

Κάθε μέρα κάπου στον κόσμο υπάρχουν πολλές επιβεβαιωμένες θεάσεις UFO. Δεν είναι πάντοτε ορατά στο μάτι αλλά είναι στα ραντάρ, πράγμα που αποδεικνύει ότι είναι φυσικά αντικείμενα. Κάνουν απίστευτες μανούβρες και χάνονται με τρομακτικές ταχύτητες.

Όταν αρχικά γνωστοποίησε τα ευρήματά του, βασισμένα σε παρατηρήσεις ΑΤΙΑ και ένα Αγνώστου Ταυτότητος Υποβρύχιο Αντικείμενο, καθώς και το ενεργειακό πλέγμα της γης που γνώριζε με απόλυτη βεβαιότητα ότι υπάρχει, μερικοί που τον γνώριζαν επαγγελματικά θεώρησαν ότι του έστριψε (κλασική αντίδραση Οργανικής Πύλης και Συγκινησιακής Πανούκλας). Για να το ανατρέψει αυτό έδωσε όλα τα στοιχεία του που είχε ανακαλύψει ώστε να τα εξετάσουν ερευνητές κι εκπαιδευμένοι επιστήμονες. Ανακάλυψε ότι υπήρχαν πολλές αποδείξεις πως επιστήμονες επικοινωνούν με τους επιβάτες των UFO και τα μυστικά της αντιβαρύτητος και των διαστημικών ταξιδιών σταδιακά τους αποκαλύπτονται.

Η αποδεδειγμένη ύπαρξη ενός αχανούς δικτύου ισχύος, είναι γεγονός, όπως και οι συσκευές που κατασκευάζονται για να αποκαταστήσουν την επικοινωνία μεταξύ κάποιων γκρούπ του πλανήτη με τα UFO, αφότου την γνωστοποίησε στην κυβέρνηση του, περίμενε να τον περάσουν για τρελό ή να του πουν να σταματήσει τις έρευνες του. Ένοιωσε κατάπληξη όταν του είπαν να συνεχίσει και να δημοσιοποιεί ότι εύρισκε και του έδωσαν επίσημη άδεια.

Ανακάλυψε μια Αρμονική Εξίσωση που εάν ετίθετο σε πρακτική εφαρμογή δημιουργούσε αντίδραση στον χωρο-χρόνο. Κατά την διάρκεια των Γαλλικών πυρηνικών δοκιμών στο νησί Mururoa στον Ειρηνικό η κυβέρνηση του ζήτησε να δώσει κάποιες ημερομηνίες προ-υπολογισμού των πυρηνικών εκρήξεων. Στο πρώτο του βιβλίο έχειαποδείξει ότι οι πυρηνικοί αντιδραστήρες είναι συνδεδεμένοι με το παγκόσμιο γήινο πλέγμα ισχύος στο οποίο διακινούνται τα UFO. Εχει δε αποδείξει πως οι γεωμετρικοί παράγοντες καθορίζουν την πιθανότητα μιας πυρηνικής εκρήξεως. Φυσικά παρέδωσε τις ημερομηνίες όπως του ζητήθηκε. ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΩΣΤΗ.

Αργότερα ένα ηφαίστειο παρουσιάσθηκε στον Ειρηνικό κοντά στο νησί Tonga. Οι συντεταγμένες του αντιστοιχούσαν με τις αρμονικές τιμές της βαρύτητας και τους αντίστροφους αριθμούς του φωτός που είναι ενσωματωμένοι στο παγκόσμιο πλέγμα των UFO. Αυτές οι πληροφορίες θα έπρεπε να συγκλονίσουν τους παγκόσμιους επιστημονικούς οργανισμούς, αλλά φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Οι γνωρίζοντες ήταν ήδη δεσμευμένοι στα μυστικά πυρηνικά προγράμματα και οι υπόλοιποι υπακούουν στα λαγούμια-στοές που ανήκουν για τα οφίτσια και τις τιμές προδίδοντας την ανθρωπότητα κατ’ επανάληψη.

Πριν χρόνια νόμιζε ότι ζούσε σ’ ένα τακτοποιημένο κόσμο. Ώσπου κατάλαβε την συνωμοσία και το πώς προσπαθούν να μας «προστατέψουν» από την πιο απίστευτη γνώση που κάνει πανεύκολα τα διαστημικά ταξίδια, τα ταξίδια στον χρόνο, την γεωμετρική υφή της ύλης και της αντιύλης, την άντληση ενέργειας από την ίδια την γη. Θα μπορούσαμε να είμαστε ένας υπερ-παράδεισος. Αλλά αυτό δεν είναι διατεθειμένοι να το επιτρέψουν οι κάθε λογής Επικυρίαρχοι.

«Μη κουνάς την βάρκα, έλα μαζί μας» του είπανε οι άνθρωποι των στοών-λαγουμιών «και δεν θα έχεις ανάγκη από οτιδήποτε έως το τέλος της ζωής σου. Κράτα τις γνώσεις για τον εαυτό σου, δεν πρέπει να έχει αυτές τις γνώσεις ο κόσμος, σε προειδοποιήσαμε». Περισσότερο ενοχλήθηκε ουσιαστικά από την CIA. Φυσικά δεν δέχτηκε. Κατάλαβε ότι ο κόσμος αργά και ύπουλα καταλαμβάνονταν από μια πανίσχυρη ελίτ. Όσο και αν προσπάθησε να βρει ποιοι ήταν αυτοί δεν μπόρεσε. (αναζήτησε το άρθρο:Mark Richard: Μαύρος Ιππότης, Σφαίρες DYSON για να μάθεις ποιοί είναι αυτοί που κάνουν παιχνίδι στην πλάτη της ανθρωπότητας)

Με τα χρόνια μπόρεσε να παράγει ενοποιημένες εξισώσεις που αποδεικνύουν την σχέση μεταξύ της γωνιακής ταχύτητος του φωτός με όλη την φυσική ύλη. Τον πλησίασαν επιστήμονες, μηχανικοί, μαθηματικοί και αντιπρόσωποι διάφορων μυστικών υπηρεσιών που του προσέφεραν πολλά λεφτά για να ελέγξουν την γνώση την οποία είχε συγκεντρώσει. Αρνήθηκε πιστεύοντας ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στην επιστημονική γνώση. Τους ρώτησε να του πουν κάποιο ηθικό λόγο, στο γιατί πρέπει να εξαφανισθεί αυτή η γνώση, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν κανένα.


«Η ζωή μου άλλαξε δραματικά το 1952. Αυτός ήταν ο χρόνος που είδα το πρώτο μου UFO. Το αντικείμενο αιωρείτο στο λιμάνι Manukau, στο Auckland City, στην Νέα Ζηλανδία. Μέσα στο απογευματάκι εκτελούσε μανούβρες που κανένα ανθρώπινο κατασκεύασμα δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει εκείνο τον καιρό. Αυτό το πράγμα ότι και να ήταν είχε ένα έντονο λευκό φως με ένα μικρότερο κόκκινο φως σε κάποια απόσταση από αυτό και για είκοσι λεπτά εγώ και άλλοι μάρτυρες το βλέπαμε να εκτελεί μια σειρά από στροφές 90 μοιρών, κατόπιν εξαφανίσθηκε κάθετα πάνω στον καθαρό απογευματινό ουρανό.

Από τότε συνέλεξα κάθε κομμάτι πληροφορίας διαθέσιμη για τα φαινόμενα των UFO. Κατά την διάρκεια των χιλιάδων ωρών πτήσεως μου έψαχνα συνεχώς τους ουρανούς και ανταμείφθηκα με πολλές άλλες θεάσεις. Όσο πέρναγε ο χρόνος με πληροφορούσαν άλλοι συνάδελφοι πιλότοι στην Νέα Ζηλανδία ότι και αυτοί επίσης βλέπανε αντικείμενα για τα οποία δεν είχαν εξήγηση. Έγινε φανερό ότι είτε μας παρακολουθούσαν κάποιο είδος εξελιγμένων οχημάτων από το εξωτερικό διάστημα, είτε κάποια επιστημονική ομάδα στην Γη είχε ανακαλύψει αρχές της φυσικής άγνωστες σε μας τους υπόλοιπους και ότι εκτελείτο μυστική έρευνα. Είμαι τώρα σίγουρος ότι και οι δύο απόψεις είναι σωστές και πολλά αποκρύβονται από το κοινό» Αυτά έγραψε ο Νεοζηλανδός κυβερνήτης αεροπλάνωνBruce Cathie

Ο Cathie συνέχισε να ψάχνει. Ζήτησε από τους συνάδελφους του να του δίνουν όλα τα στοιχεία από τις θεάσεις τους με λεπτομερή στοιχεία πάνω στους χάρτες. Ήταν έξυπνος άνθρωπος και γρήγορα ανακάλυψε το μοτίβο. Ένα πλέγμα που μόνο πάνω σε αυτό κινούνταν τα UFO. Το επέκτεινε πάνω σε όλη την Ν. Ζηλανδία και έπεσε πάνω στις κεραίες … που δεν ήταν κεραίες. Κάποιοι τύποι με απίστευτα λεφτά κι άπειρα μέσα, γνώριζαν όχι μόνο για το φυσικό δίκτυο της Γης, αλλά στήνανε άλλο ένα τεχνητό που δημιουργούσε ετεροδύνωση με το πρώτο και παραγόταν ένα τρίτο για λόγους που θα πούμε παρακάτω.

Παρόλο που εκείνη την εποχή αρχάς του ’60 παιδεύονταν με λογαριθμικό κανόνα (όσοι θυμούνται τι ήταν) ανακάλυψε ότι το σύστημα μετρήσεως του δικτύου ήταν μια ελαφρά παραλλαγή του Αγγλικού συστήματος μετρήσεως (πους, δάκτυλος, πήχης). Μήπως αυτό σας θυμίζει ένα φυσικό σύστημα μετρήσεων πανάρχαιο Αρχαιοελληνικό κατά βάση; Εμάς μας δώσανε το ηλίθιο Γαλλικό δεκαδικό σύστημα και παραλλάξανε λίγο το δικό τους. Γιατί ανάμεσά τους κινούνταν οι Τηλεπαθητικοί Επικυρίαρχοι που γνώριζαν ήδη από πολύ παλιά. Έτσι εμείς τα ανθρώπινα όντα με ένα άχρηστο σύστημα μετρήσεων προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη και “επιστημονικά” συμπεράσματα του είδους “λαλεί ο κόκορας και βγαίνει ο ήλιος”.

Δεν μπορούσε όμως να επεκτείνει το σύστημα εκτός της χώρας του γιατί υπήρχε η θάλασσα. Ώσπου το ωκεανογραφικό USNS Eltanin το 1964 φωτογραφίζει χίλια μίλια απο το ακρωτήριο Horn σε βάθος 3.904 μέτρων μια κεραία παρόμοια με αυτές που έβλεπε στην στεριά ο Cathie και έδωσε τις συντεταγμένες ! Φυσικά οι βιολόγοι το κάνανε σπόγγο με στοιχεία cladorhiza concrescens. Αυτός ο «σπόγγος» λοιπόν του έλυσε τα χέρια. Κατόρθωσε να επεκτείνει το δίκτυο κι έφαγε την κεραμίδα όταν έφθασε Ιαπωνία, στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Τότε κατάλαβε και έπαθε χοντρό σοκ.

Κατάλαβε ότι οι ατομικές και υδρογονικές βόμβες σκάνε μόνο σε συγκεκριμένες συντεταγμένες, συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον ήλιο στην κατάλληλη θέση. ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ. Κατάλαβε ότι γενικευμένος πυρηνικός πόλεμος ήταν αδύνατος, γιατί όποιοι είχαν αυτά τα όπλα είχαν και τα κατάλληλα μαθηματικά, που ήταν οι αρμονικές και το ελαφρώς παραλλαγμένο Αγγλικό σύστημα μετρήσεως και φυσικά τριγωνομετρία. Οπότε ο καθένας από τους αντιπάλους γνώριζε πότε θα μπορούσε να χτυπήσει ο άλλος εκ προοιμίου. Για αυτό και η κατά κόρον χρήση συμβατικών όπλων με την τεράστια βιομηχανία μαζικών όπλικών συστημάτων. Δυστυχώς, υπάρχουν πλέον πίνακες που δείχνουν σε ποιά σημεία και ποιά χρονική στιγμή, μπορεί να πυροδοτηθεί μια πυρηνική βόμβα.

Έτσι μπόρεσε να υπολογίσει ένα χρόνο ΠΡΙΝ την πρώτη πυρηνική δοκιμή της Γαλλίας στο νησί Moruroa στην Γαλλική Πολυνησία με ακρίβεια 2 λεπτών. Φυσικά δεν είχε τρόπο να υπολογίσει με την ακρίβεια που είχαν οι ενδιαφερόμενοι. Έδωσε τα στοιχεία στην κυβέρνηση του κι αυτοί τον θυμήθηκαν μετά την δοκιμή. Όμως τον «θυμήθηκαν» και κάποιοι άλλοι κύριοι. Του είπαν “να μην κουνάει την βάρκα” γιατί αυτά δεν είναι για τον πολύ κόσμο, δηλαδή εμάς την ανθρωπόμαζα. Ο Cathie όμως είχε φροντίσει να δώσει τα στοιχεία σε πολλούς τίμιους δημοσιογράφους σε όλο τον πλανήτη. Έγραψε αρκετά βιβλία αναφέροντας τις ανακαλύψεις του για το παγκόσμιο δίκτυο και το πως οι αρμονικές του δικτύου συνδέονται με τη φυσική του σύμπαντος.

Ανάφερε ότι ο μόνος τρόπος να ταξιδεύσουμε τις τεράστιες αποστάσεις του σύμπαντος, είναι να ελέγξουμε ή να αλλάξουμε την δομή του χώρου, αλλάζοντας το χωροχρονικό μάτριξ το οποίο μας δίνει την ψευδαίσθηση της μορφής και της απόστασης.

Η μέθοδος να το πετύχει κανείς βασίζεται στην αλλαγή των συχνοτήτων που ελέγχουν τους κύκλους ύλης-αντιύλης που κυβερνούν την αντίληψή μας και της θέσεως μας στο χωροχρονικό συνεχές.

Ο ίδιος ο χρόνος είναι γεωμετρικός «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύραν»

Εάν μπορέσουμε ή μας επιτρέψουν να χειριστούμε τον χρόνο, όλο το σύμπαν είναι διαθέσιμο σε εμάς !!!

@Ion Maggos / 3 Ιουνίου 2012 miastala/com

terrapapers.com_ 2 Bruce Cathie harmonic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου