Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Τεράστιες πόλεις και τεχνητές δομές στην Αφροδίτη













Τεράστιες πόλεις, τεχνητές δομές στην Αφροδίτη τραβήχτηκαν από το Magellan Probe της NASA

Ο ανιχνευτής Magellan αποστέλλεται στην  Αφροδίτη  στα τέλη της δεκαετίας του '80 και του '90, συλλέγοντας ένα τεράστιο αριθμό  εικόνων που είχαν τελικά δημοσιευθεί από τη NASA στις οποίες φαίνονται τεράστιες πόλεις, τεχνητές δομές και όλα τα είδη των 
 κατασκευών στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ζωής από ένα έξυπνο  είδος της εξωγήινης φυλής που κατοικούσαν(η κατοικούν) ή αποίκισαν στο δεύτερο πλανήτη του  ηλιακού μας συστήματος. 



Στο παρακάτω βίντεο, μας δείχνουν τα κτίρια τα οποία έχουν βρεθεί και τις εικόνες τους τρισδιάστατα.
Ο Σύνδεσμος όπου και οι χάρτες είναι στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας τις εικόνες που εμφανίζονται στο βίντεο, καθώς και να βρείτε νέες τοποθεσίες με ύποπτα τεχνητά στοιχεία:

http://webgis2.wr.usgs.gov/Venus_Global_GIS/






ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
















ΠΗΓΗ

Μετάφραση απο εδώ για το erevnw.blogspot.


Η Αφροδίτη και η Γη αποκαλούνται συχνά δίδυμοι πλανήτες επειδή έχουν περίπου την ίδια μάζα και σύσταση. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα έχουν σταλεί στον πλανήτη πάνω από 40 σκάφη.

Το τελευταίο ήταν ο δορυφόρος Venus Express της ευρωπαϊκής διαστημικής υπηρεσίας ESA, ο οποίος εκτοξεύτηκε το 2005 και ολοκλήρωσε πρόσφατα την αποστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου