Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ















Σύμφωνα με το Volcano Discovery ο μέσος ετήσιος όρος των ηφαιστιακών εκρήξεων κατά τον 20ον αιώνα ήταν 35 εκρήξεις κατά έτος, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή την στιγμή έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ αυτόν τον αριθμό ενώ ακόμα διανύουμε τον τέταρτο μήνα του 2016!


Και φυσικά είμαστε μάρτυρες μιας τεράστιας σεισμικής δραστηριότητας σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς και το Νεπάλ μόλις επλήγη από το χειρότερο σεισμό εδώ και 80 χρόνια και οι επιστήμονες λένε ότι ύψος των Ιμαλαίων μειώθηκε κατά 3 πόδια ως αποτέλεσμα αυτού του σεισμού.
Τις τελευταίες βδομάδες συνέβηκαν σημαντικοί σεισμοί στο Μίτσιγκαν, Τέξας, Μισισίπι, Καλιφόρνια, Αϊντάχο και την Ουάσιγκτον. Επιπλέον, γίνεται η αναφορά ότι η πίεση ενεργοποιεί από την νάρκη ηφαίστεια στην Αριζόνα και την Καλιφόρνια. Επειδή δεν συνέβη ένας σεισμός δολοφόνος ή μια μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη στις ΗΠΑ κατά τα τελευταία χρόνια, δεν σημαίνει ότι θα είναι πάντα έτσι τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή ολόκληρος ο πλανήτης φαίνεται να έχει ξυπνήσει, και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα για να είναι αληθινό το Δαχτυλιδι της Φωτιάς.

- ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΒΙΑΙΑ!

Φανταστείτε ένα γιγαντιαίο δαχτυλίδι που διατρέχει την εξωτερική περίμετρο του Ειρηνικού Ωκεανού. Περίπου το 90% όλων των σεισμών και περίπου το 75% όλων των ηφαιστειακών εκρήξεων συμβαίνουν στην περιοχή αυτή, και ολόκληρη η δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής θεωρείται ότι είναι μέρος του Δαχτυλιδιού της Φωτιάς.


dailymedia


Nicos Kastanias

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου