Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Απίστευτο Νόμο Φέρνει η Κυβέρνηση!! Θα Πουλάμε τα Όργανά μας για να Ξεχρεώσουμε
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΘΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΕΑΝ ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 12 ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΩ ΚΕΠ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 12-12-1912 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ .
Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.
Το υπουργείο οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο υγείας βρίσκονται σε συνεννοήσεις για την θέσπιση νόμου ώστε να μειωθούν οι οφειλές των μικροεπιχειρηματιών και εμπόρων προς το δημόσιο με αντάλλαγμα την δωρεά οργάνων τους. .

Με δεδομένο ότι η χώρα μας είναι η τελευταία χώρα στην δωρεά οργάνων στην Ευρώπη σήμερα, το υπουργείο υγείας θέλει να δημιουργήσει μία ειδική δημόσια υπηρεσία που θα διαχειρίζεται τα όργανα που θα είναι προς μεταμόσχευση και θα παρέχονται σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το μέτρο αυτό θα είναι εθελοντικό και θα έχει μεγάλα ανθρωπιστικά αλλά και οικονομικά οφέλη για την χώρα μας. Ουσιαστικά θα δίνετε η δυνατότητα σε κάποιον οφειλέτη και μή να έχει πολλές φοροελαφρύνσεις δίνοντας όργανα και νωτιαίος μυελό.

Μάλιστα η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει και τιμοκατάλογο για κάθε όργανο που θα μπορούσε να αφαιρεθεί ή να αποσπαστεί κομμάτι του ώστε να ξέρουν οι οφειλέτες ποιό θα είναι ακριβώς το ποσό που θα διαγραφεί από τις οφειλές τους.

Το σχέδιο αυτό ακόμα είναι συζήτηση με την Ευρώπη να επικροτεί την προσπάθεια της Ελλάδας για αποπληρωμή των χρεών της προς τους ξένους δανειστές και να τονίζει πως κινείτε στην σωστή κατεύθυνση.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου