Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Μυστικό σχέδιο του Βρετανικού Υπουργείου Εσωτερικών βάζει τους αιτούντες άσυλο δίπλα στα σπίτια των Βρετανών

brm

Οικογενειακά σπίτια αρπάζονται από τους αναδόχους της κυβέρνησης και γρήγορα μετατρέπονται σε προσωρινούς ξενώνες για τους αιτούντες άσυλο σε διαπραγματεύσεις με τις τοπικές αρχές, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με την Express.

Η Serco είναι μία από τις τρεις εταιρείες που έκανε συμβόλαιο με το Βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών για την παροχή στέγης στους αιτούντες άσυλο, εξασφαλίζοντας μισθώσεις για ακίνητα σε κατοικημένες περιοχές, πριν το διαχωρισμό τους σε σπίτια για πολλαπλή κατοχή (HMOs) χωρίς να χρειάζεται καμία προηγούμενη δημόσια διαβούλευση.

Στη συνέχεια χρησιμοποιούνται ως «διεσπαρμένες διευθύνσεις» όπου οι αιτούντες άσυλο μένουν για λίγες ημέρες ή εβδομάδες, καθώς εξετάζονται οι αιτήσεις τους.

Μια κατοικία μπορεί να μετατραπεί σε ένα HMO για μέχρι έξι άτομα με κοινόχρηστη κουζίνα και μπάνιο, χωρίς αίτηση σχεδιασμού.
Συνεργεία αυτοκινήτων ή μαγαζιά μπορούν να μετατραπούν σε κατοικίες χωρίς αλλαγή της χρήσης αίτησης, εφόσον δεν συνεπάγονται εξωτερικές αλλαγές. Έτσι η Serco δεν χρειάζεται να υποβάλλει καμία αίτηση.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να ανοίξουν τέτοιους ξενώνες πρέπει να έρχονται σε διαβουλεύσεις με τα τοπικά συμβούλια, την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία, αλλά αυτό δεν είναι μια δημόσια διαδικασία.

Οι γείτονες είναι συχνά μεταξύ των τελευταίων που θα ακούσουν για τις αλλαγές αυτές και μόνο εφόσον αυτές έχουν εγκριθεί από τα τοπικά συμβούλια, σε ιδιωτική συμφωνία.
Συνήθως ξυπνούν βλέποντας στα διπλανά γκαράζ ή μαγαζιά, τους νέους πρόσφυγες γειτόνους τους.

Αυτά γίνονται σε μια χώρα όπου η ιδιωτική περιουσία είναι σε χαμηλό ποσοστό. Γίνονται προσπάθειες να συμβεί και στη χώρα μας μείωση της ιδιωτικής περιουσίας, όπου σε πρώτη φάση τα κόκκινα δάνεια θα πωληθούν σε εταιρίες, οι οποίες μετά θα παίρνουν το ακίνητο και θα το εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν. Ένας τρόπος μιας τέτοιας εκμετάλλευσης είναι να μετατρέπουν στη συνέχεια το ακίνητο σε κατοικίες πολλαπλής κατοχής για τους αιτούντες άσυλο. Η εφαρμογή της Ατζέντας 21 σε όλο της το μεγαλείο. Με την εφαρμογή ισχυρών πιέσεων το σχέδιο προβλέπει στο τέλος σε κανέναν να μην ανήκει τίποτα κι όλοι να εξαρτώνται από μια κεντρική αρχή και τον έναν και μόνο ηγέτη Αντίχριστο. (prisonplanet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου