Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

«Ο Πούτιν είναι αθάνατος και ζει εκατοντάδες χρόνια στον πλανήτη»

«Ο Πούτιν είναι αθάνατος και ζει εκατοντάδες χρόνια στον πλανήτη»!

«Φωτιά» έχει πάρει το διαδίκτυο από δύο νέες φωτογραφίες, που σύμφωνα με τους συνομωσιολόγους, αποτελούν απόδειξη ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας είναι ηλικίας άνω 100 ετών, ενώ η εξωτερική του εμφάνιση του παραμένει η ίδια.


Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και φέρουν ημερομηνία 1920 και 1941, απεικονίζουν 2 στρατιώτες που μοιάζουν εντυπωσιακά στον Πούτιν, σε τέτοιο βαθμό που οδηγούν κάποιους στο συμπέρασμα ότι είναι αθάνατος ή έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει στο χρόνο, υπηρετώντας πιστά το ρωσικό λαό εδώ και αιώνες.




Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι ο Πούτιν κρύβεται πίσω από το πρόσωπο της Μόνα Λίζα ή ότι έζησε στο παρελθόν ως ο «Βλαντ ο Ανασκολοπιστής» της Τρασυλβανίας του 15ου αιώνα, γνωστός και κινηματογραφικά ως «Κόμης Δράκουλας».





«Στην πραγματικότητα, οι υποστηρικτές της θέσης ότι ο Πούτιν είναι παντοδύναμος και αθάνατος είναι πεπεισμένοι και αναζητούν διαρκώς στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μυθικό πλάσμα που ζει στον πλανήτη για εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια», σύμφωνα με τη New York Post.

Για την ιστορία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν Βλαντιμίροβιτς γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1952, στην Αγία Πετρούπολη και είναι ηλικίας 63ών ετών.

Source: Nypost.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου