Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ!! «Λιθοβόλησαν» στη Συρία την πρωταγωνίστρια του «Εξορκιστή» επειδή είχε Facebook



Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο...

Εδώ και λίγες ώρες επικρατεί ένας πανικός με το δήθεν έγκλημα στη Συρία. «Λιθοβόλησαν κορίτσι γιατί είχε Facebook». Προσοχή σκληρή εικόνα.


Ιδού και η ψεύτικη φωτογραφία....



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ

Η είδηση αυτή προήλθε απο ξένο μεγάλο site με σκοπό την προπαγάνδα και αναπαράγεται δίχως έλεος σε πολλά ελληνικά site και μπλογκ.


Από το ίδιο πρακτορείο μας έρχονται αρκετές ας το πούμε ειδήσεις το τελευταίο καιρό,όπως τα πολεμικά πλοία που έστειλε το Ιράν για να απειλήσει την Αμερική. Μία ανυπόστατη είδηση.


Τι μπούρδες είναι αυτές, είναι δυνατόν, εδώ καλά καλά δεν έχουν ρεύμα στην Συρία, θα έχουν και facebook....Έλεος!


Ιντερνετ στη Συρία παρέχεται μόνο στη Λατάκεια και στη Ταρτούζ (στη ταρτούζ είναι όλοι οι κάτοικοι από το Ρώσικο στρατό καθώς διατηρούν πολεμική βάση εκεί και ελέγχουν τα νήματα στο λιμάνι της Ταρτούζ το οποίο είναι το μεγαλυτερο της χώρας)

Σύμφωνα με έρευνα του tragiko.net διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μυθοπλασία και η φωτογραφία είναι απο την ταινία «THE STONING OF SORAYA M» με πρωταγωνίστρια Shohreh Aghdashloo που είχαμε γνωρίσει στο House of Sand and Fog και από τότε έχουμε ξαναδεί στα The Lake House, The Exorcism of Emily Rose αλλά και στο τηλεοπτικό 24.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Το tragiko μετά απο μια εξαιρετικά δύσκολη έρευνα την βρήκαμε ζωντανή παρά (τις κοτρόνες που έφαγε στο κεφάλι)να περιπλανιέται στα Emmy Awards και να χαίρει άκρας υγείας κρατώντας στο χέρι βραβείο για την συμμετοχή της στον (Λιθοβολισμό)....


Δείτε και την ταινία ολόκληρη:

Στο 1:28 είναι ο λιθοβολισμός


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου