Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ιπτάμενα δελφίνια;;;Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας σε διάφορους πολιτισμούς υπάρχουν μαρτυρίες για ιπτάμενα δελφίνια που εμφανίζονται είτε ως αγγελιοφόροι μηνυμάτων είτε ως βοηθοί-προστάτες.


Σύμφωνα με αυτούς τους μύθους τα δελφίνια είναι πλάσματα θεϊκής (ή εξωγήινης) προέλευσης, κάτοχοι προηγμένης τεχνολογίας και αρχαίων μυστικών ενώ μπορούν να διανύουν τεράστιες αποστάσεις σε μηδενικό χρόνο μέσα και έξω από το νερό;;Ιπτάμενος άνθρωπος-δελφίνι (δελφίνος) σε ρωμαϊκό ψηφιδωτό.

 


Βυζαντινή απεικόνιση αγγέλου με κεφάλι δελφινιού


Η επιστημονική κοινότητα ποτέ δεν είχε ασχοληθεί σοβαρά με αυτές τις ιστορίες μέχρι πριν από λίγα χρόνια όταν άρχισαν να δημιουργούνται σοβαρές αμφιβολίες για την πραγματική φύση των δελφινιών. Ήταν το 1975 όταν σε τυχαίο πείραμα της ΝΑΣΑ συνέβη κάτι το εκπληκτικό.

Επιστήμονες της ΝΑΣΑ είχαν τοποθετήσει ραδιοπομπό σε δελφίνι στο κόλπο του Μεξικό και μέσω δορυφόρων παρακολουθούσαν την πορεία του.

Κάποια στιγμή το σήμα του δελφινιού χάθηκε για να εμφανιστεί ελάχιστα λεπτά μετά κάτω από την Κρήτη, κοντά στην Γαύδο γεγονός που επιβεβαιώνει και ο Έριχ Φον Ντένιγκεν! Παρόμοιο πείραμα επαναλήφθηκε το 1983 όπου συνέβη ακριβώς το ίδιο (δελφίνι εξαφανίστηκε από την θαλάσσια περιοχή της Αλάσκας για να εμφανιστεί στα ανοιχτά της Κούβας) πράγμα που προβλημάτισε ιδιαίτερα τους επιστήμονες οι οποίοι στην προσπάθειά τους να δώσουν μια λογική απάντηση στο μυστήριο, είπαν πως τα δελφίνια πρέπει να γνωρίζουν την ύπαρξη δυνατών θαλάσσιων ρευμάτων τα οποία εκμεταλλεύονται για τα υπερατλαντικά ταξίδια τους (θαλάσσια ρεύματα που θα ήταν χρήσιμα και για τα υπερατλαντικά ταξίδια των αμερικάνικων υποβρυχίων...).

( Μια άλλη εξήγηση που δώθηκε μπορέι να είναι πως βρίσκουν με ευκολία πύλες ,σκουλικότρυπες, και χανονται σε άλλη διάσταση και επανεμφανίζονται στην άλλη άκρη της τρύπας)


Όταν το πείραμα επαναλήφθηκε για τρίτη φορά το 1985, έγινε κάτι εξωπραγματικό, κάτι που πραγματικά σόκαρε όσους συμμετείχαν και που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό του πειράματος από την αμερικανική κυβέρνηση καθώς και την λογοκρισία κάθε σχετικής με αυτό πληροφορίας. 


H μόνη πληροφορία που διέρρευσε ήταν πως δελφίνι στο οποίο είχε τοποθετηθεί πομπός, εξαφανίστηκε από τα ανοιχτά της Καλιφόρνιας για να εμφανισθεί στο Κάνσας, περιοχή που δεν έχει καν θάλασσα!!!! ( Αυτό ενισχύει την θεωρία της σκουληκότρυπας!!! )


Το γεγονός αυτό οδήγησε στην αναθεώρηση όλων των επιστημονικών δεδομένων ενώ αποτέλεσε και την αφορμή για να αρχίσουν δεκάδες απόρρητες κυβερνητικές έρευνες πάνω στην συμπεριφορά και τις ικανότητες των δελφινιών.


Παρόλα αυτά οι πληροφορίες που δημοσιεύονται είναι ελάχιστες ενώ η αμερικάνικη κυβέρνηση έχει καταγράψει το γεγονός του 1985 ως τεχνικό λάθος στο σήμα που έδωσε ο δορυφόρος και έκτοτε δεν μιλάει για αυτό.Παράλληλα γίνεται προσπάθεια μέσω κατευθυνόμενων ερευνών και ελεγχόμενων ΜΜΕ να δημιουργηθεί μία ψεύτικη εικόνα γύρω από τα δελφίνια (αυτή των αθώων και καλοκάγαθων πλασμάτων) ενώ σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης δημοσιεύει συνεχώς αστεία βίντεο με δελφίνια να κάνουν μπάνιο μαζί με σκυλάκια και γατάκια!


Τελευταίο περιστατικό αυτού του σήριαλ είναι η δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας που για κάποιους αποτελεί απόδειξη πως τα δελφίνια μπορούν να πετάξουν.
Αυτό μοιάζει μονταρισμένο.. Νομίζουμε κυκλοφόρησε μια αντίστοιχη με αγελάδα!!!  Ιπτάμενο δελφίνι παρενοχλεί στρατιωτικό αεροπλάνο.Ιράκ 2009.

 Ανεξάρτητοι ερευνητές έχουν καταγγείλει αυτήν την συνωμοσία ενώ από την δεκαετία του 1990 και μετά όπου η διάδοση των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών είναι ραγδαία, τον γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες δελφινιών που πετάνε ή βρίσκονται εκεί που κανονικά δεν θα έπρεπε. Η αμερικανική κυβέρνηση συνεχίζει να σιωπά και να μην δίνει καμία επίσημη απάντηση, τακτική που προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

 
Οι Ντόγκον είναι ένας αρχαίος λαός του Μάλι στη Βόρεια-Δυτική Αφρική.Σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Ναού στο βιβλίο του Το μυστήριο Σείριος αναφαίρει:


Κοντά στην πόλη του Τιμπουκτού, Μάλι στην Αφρική, ζει μια φυλή που ονομάζεται Dogan
.Έχουν πληροφορίες που η επιστήμη μας έχει μόνο περίπου 30 χρόνια, Οι Ντόγκον για τονΣείριο γνωρίζαν ακριβώς. 
Είναι το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό μας είναι προς τα αριστερά και κάτω στη ζώνη του Ωρίωνα.
 Οι Ντόγκον λένε ότι υπήρχε ένα άλλο μικρό αστέρι, ο Σείριος σε 50 χρόνια περιβάλει εκεί γύρω και έξω από την πιο πυκνή ύλη στο σύμπαν. 
Ήταν ενα πολύ παλιό αστέρι. 
Δεδομένου ότι δεν ήταν δυνατόν να γίνει να εντοπιστούν αυτό το αστέρι με τη βοήθεια των τηλεσκοπίων μας, η εθνογράφος, όλη η σκέψη ήταν ένας μύθος των Ντόγκον


Ως επιστήμονας ο οποίος επισκέφθηκε την Ντόγκον για να βρει από πού η φυλή είχε αυτή τη γνώση, οι πρεσβύτεροι ανέφεραν την προσγείωση ενός UFO, το πλήρωμα έσκαψε μια μεγάλη τρύπα και το γέμισε με νερό. 
Τα πλάσματα που έμοιαζαν με τα δελφίνια πήδηξαν στη λίμνη, κολύμπησαν στην ακτή και μίλησαν στους Ντόγκον. 

 Τους δήλωσαν ότι  έχουν έρθει από τον Σείριο, και αναφέρθηκαν στον πλανήτη τους ...


Απόσπασμα από: Επιστροφή στο μέλλον μας από τον Bob Frisel

Ας μην ξεχνάμε οτι το δελφίνι διδάσκει την επικοινωνία με την Φύση και το Σύμπαν.


ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )


ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου