Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Παρασκευή 13 Παρίσι Επιθέσεις «Ένα μασονικό τελετουργικό για τον 3' Παγκόσμιο Πόλεμο









Μια νέα έκθεση από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, το Σάββατο λέει ότι οι επιθέσεις την Παρασκευή  στο Παρίσι μπορεί να παρομοιαστεί με μια «τελετουργική σφαγή" ενορχηστρωμένη από μια μυστικοπαθής κλίκα των ελευθεροτεκτονων που επιθυμούν τον τριτο Παγκόσμιο Πόλεμο .


Η έκθεση υποστηρίζει ότι τα μέλη της CIA, DGSE , MI6, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, και ακόμη και το Βατικανό ήταν μέρος ενός ενορχηστρωμένου σχεδίου για τη διάπραξη της (false flag) στο Παρίσι επιθέσεις "τρομοκρατίας", προκειμένου να προωθήσει μια πολύ μεγαλύτερη ημερήσια διάταξη .

Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε από την Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών (GRU) στη Ρωσία στις 27 Οκτωβρίου μετά από μια μυστικοπαθής συνάντηση στο  DC συμμετείχε και ο Διευθυντής της CIA, ο John Brennan, και DGSE διευθυντής Bernard Bajolet.



Ο απροκάλυπτος σκοπός για αυτή την έκτακτη συνεδρίαση των κορυφαίων ιθύνοντες πληροφοριών της Δύσης, η έκθεση αυτή συνεχίζει σε μισ δημόσια συζήτησή τους σε μια εκδήλωση που ονομάζεται CIA-GW Συνέδριο Νοημοσύνης: Πάνελ για τον 21ο αιώνα η Διεθνής Αποστολή Shared όπου το μέλλον της Μέσης Ανατολής (σε τουλάχιστον από την προοπτική της Δύσης) είχε καθοριστεί.


Ο μυστικός λόγος, όμως, για αυτή τη συνάντηση, η έκθεση αναφέρει, ήταν "αποκάλυψε / ανακαλύφθηκε" από την GRU, όταν αυτοί οι μυστικοι εγκέφαλοι  συναντήθηκαν στο μυστικό  
συνέδριό τους μετά  στο σπίτι του  Αντιπρόεδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είναι η κορυφή των Ρωμαιοκαθολικών Ιησουϊτών (Κοινωνία του Ιησού) που κατέχουν εξουσία στην Αμερική σήμερα, και προεδρεύεται από τον διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν ο οποίος, όπως και ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν, είναι ένα JESUIT εκπαιδευμένος αναλυτής πληροφοριών που ενδιαφέρονται για τη θεωρία του Δίκαιου Πολέμου.

Αμέσως μετά από αυτή την συνεδρίαση 
27 Οκτωβρίου αυτών των δυτικών αρχηγών  με τον Αντιπρόεδρο Μπάιντεν, η έκθεση αυτή αναφέρει, η αρχική έκθεση GRU κατατεθεί  στο ΥΕΘΑ γι 'αυτό ο κατάσκοπος ", προειδοποίησε  / Προτεινόμενη έντονα» ότι η Ιησουιτών-μασονική κάλυψη  από αυτές τις «κλίκας / συνωμοτών" θα μπορούσε Δεν αποκλείει να δημιουργήσει αντίποινα εναντίον της Ομοσπονδίας που διοργανώθηκε από την ομάδα αυτή στις 13 Νοεμβρίου, όπως αυτά μυστικοπαθείς οργανώσεις συχνά, αν όχι πάντα, "το πρόγραμμα / σχέδιο" σφαγές ψευδή σημαία τους να συμπίπτουν με "σημαντικό / μυστικιστική" χρονολόγηση σημαντική γι 'αυτούς.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους εθνικούς ομολόγους της, η Ομοσπονδία αφιερώνει ένα τεράστιο ποσό του νομισματικού και πνευματικών πόρων σε αυτό που ονομάζεται «εσωτερική / σατανική / θρησκευτική" νοημοσύνη λόγω της εμπειρίας τους στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β 'Παγκοσμίου Πολέμου) έναντι της γερμανικής ναζιστικής Αυτοκρατορίας, έναν πόλεμο που πολέμησε όχι μόνο ενάντια στους στρατούς, αλλά εναντίον των "άγνωστων / αόρατων" δυνάμεις πίσω από αυτό το τερατώδες καθεστώς.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό σχετικά με τη συνεδρίαση της 27ης Οκτωβρίου αυτών των αρχηγών ο κατάσκοπος στην Ουάσιγκτον στην έκθεση του αυτή συνεχίζει: ήταν DGSE Διευθυντής Bernard Bajolet αναφέρει στη συνέχεια ότι η Ομοσπονδία προστατεύει το έθνος της Συρίας "θα είναι διαφορετικό από αυτό που είχε ιδρυθεί μετά το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο" -το οποίο στην τη σειρά του οδήγησε την GRU να προειδοποιήσει το Υπουργείο Άμυνας ότι οι αριθμοί των"Ελευθεροτέκτονων αριθμούς Δάσκαλος Μαγεία των 11 και 13" ήταν τώρα στο παιχνίδι.

Και ακριβώς όπως η GRU είχε προειδοποιήσει, χθες, 13 Νοεμβρίου, η τελευταία των «τελετουργικων σφαγων» της Δύσης, το οποίο προορίζεται να ανακατασκευάσει όλο τον κόσμο σε εικόνα τους το τι συνέβη στο Παρίσι, όταν υποστηριζόμενη από τη Δύση Ισλαμικό Κράτος (ISIS / ISIL) οι τρομοκράτες οδήγησαν μια συντονισμένη επίθεση κατά 6 ανυπεράσπιστους στόχους σκοτώνοντας τουλάχιστον 128 και τραυματίζοντας 180 περισσότερο με 99 από τους επιζώντες που αναφέρονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η σημασία αυτών των συνωμοτών ελευθερότεκτων-Ιησουιτών απαιτητικές η χθεσινή Παρασκευή το 13ο σφαγή στο Παρίσι, η έκθεση αυτή εξηγεί, οφείλεται σε εξόριστες μυστικές οργανώσεις , συλλαμβάνοντας και εκτός νόμου όλων των μελών τους, την Παρασκευή 13 Οκτ 1307 κατά δήλωσή τους της αθωότητας, και η επακόλουθη καύση στην πυρά του Μεγάλου Μαγίστρου τους, Jacques de Molay, έξω από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων επτά χρόνια αργότερα, την Παρασκευή 13 του Μάρτη 1314.



Κρίσιμη να σημειωθεί επίσης, η έκθεση αυτή αναφέρει, είναι ότι οι προηγούμενες GRU προειδοποιήσεις είχαν εκδοθεί το 2013 ότι οι Τέκτων-Ιησουίτες θα πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Μεγάλου Μαγίστρου τους μετά την εκλογή της Ρωμαιοκαθολικής παπισμό του Πάπα Φραγκίσκου (πρώτη Ιησουιτών να να εγκατασταθεί ως Πάπας στην ιστορία της Εκκλησίας) στις 13 Μαρτίου του ίδιου έτους, 0,699 χιλιάδων χρόνια  από την ημερομηνία μετά την πύρινη εκτέλεση του Jacques de Molay μπροστά από την Παναγία των Παρισίων, και παρά το γεγονός ότι οι Ιησουίτες δεσμεύονται από όρκο να μην να επιδιώξουν το υψηλότερο γραφείο στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία λόγω των παλαιότερων σύνδεσής τους με τις Ελευθεροτέκτονες.

Για την "πανομοιότυπη / σύνδεση" μεταξύ των Ιησουιτών και Ελευθεροτέκτονων, η έκθεση αυτή εξηγεί περαιτέρω οτι τεκμηριώθηκε για πρώτη φορά από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών το 1913 [Κογκρέσου αρχείο, το Σώμα Bill 1523, αμφισβητούμενες εκλογές περίπτωση του Eugene C. φορά, στην Bonniwell, κατά Thos. Σ Butler, 15, Φεβρουαρίου 1913, σελίδες 3215 έως 3.216], όταν οι όρκοι που λαμβάνονται από καθένα από αυτές τις μυστικοπαθείς οργανώσεις βρέθηκαν να είναι σχεδόν ακριβώς οι ίδιοι στα μέλη τους τη δέσμευση του δεσμού τους με την αιτία τους ενάντια σε όλες τις κυβερνήσεις ή τα έθνη:

Ενέχυρο των Ιησουιτών

Εγώ, ......... .., τώρα, με την παρουσία του Παντοδύναμου Θεού, η Παναγία, ο μακαριστός τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ο μακαριστός Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και όλοι οι άγιοι και ιερά οικοδεσπότες του ουρανού, και σε εσάς, πνευματικός πατέρας μου, ο Γενικός ηγούμενος της Κοινωνίας του Ιησού, που ιδρύθηκε από τον Άγιο Ιγνάτιο Λογιόλα στον Ποντίφικα του Παύλου Τρίτον, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, κάνουμε από τη μήτρα της παρθένου , η μήτρα του Θεού, και η ράβδος του Ιησού Χριστού, δηλώνουν και ορκίζομαι, ότι η αγιότητα του ο Πάπας είναι Αντιπρόεδρος αντιβασιλέας του Χριστού και είναι η αλήθεια και μόνο το κεφάλι της Καθολικής Εκκλησίας ή καθολική σε όλη τη γη? και ότι δυνάμει των πλήκτρων της δέσμευσης και λύειν, δίνεται με την Αγιότητά του από Σωτήρα μου, Ιησού Χριστού, ο έχων εξουσία να καθαιρέσει αιρετική βασιλιάδες, πρίγκιπες, πολιτείες, commonwealths και τις κυβερνήσεις, όλα είναι παράνομη χωρίς την ιερή επιβεβαίωση του και ότι μπορεί να με ασφάλεια να καταστραφεί.

Ενέχυρο των ελευθεροτεκτωνων (που συνδέονται οργανώσεις ελευθερότεκτων και Ρόουντ )
Εγώ, ............, τώρα με την παρουσία του Παντοδύναμου Θεού, της Παναγίας, το ευλογημένο Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, των Αγίων Αποστόλων, του Αγίου Πέτρου και του Αγίου Παύλου, και όλοι οι άγιοι, ιερά υποδοχής του ουρανού, και για να σας, πνευματικός πατέρας μου, ο ανώτερος στρατηγός της Κοινωνίας του Ιησού στρογγυλεμένες ο Άγιος Ιγνάτιος Λογιόλα, στην pontification του Παύλου ΙΙΙ και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, κάνουμε από τη μήτρα κατά τη Virgin, η μήτρα του Θεού, και η ράβδος του Ιησού Χριστού, δηλώνουν και ορκίζονται ότι η Αυτού Αγιότης ο Πάπας, είναι αντιπρόεδρος αντιβασιλέας του Χριστού και είναι η αλήθεια και μόνο το κεφάλι της Καθολικής Εκκλησίας ή καθολική σε όλη τη γη? και ότι δυνάμει των πλήκτρων της δέσμευσης και λύειν δίνεται από την Αυτού Αγιότητα τον Σωτήρα μου, Ιησού Χριστού, ο έχων εξουσία να καθαιρέσει αιρετική βασιλιάδες, πρίγκιπες, μέλη, commonwealths, και των κυβερνήσεων και μπορούν να καταστραφούν με ασφάλεια. 
Ως εκ τούτου στο έπακρο των ακτίνων δύναμη που θα υπερασπιστεί αυτό το δόγμα και το δικαίωμα Αυτού Αγιότητα και έθιμο εναντίον όλων των σφετεριστών του αιρετικού ή προτεσταντική αρχή ανεξάρτητα, ιδίως η Λουθηρανική Εκκλησία της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Δανίας, της Σουηδίας και της Νορβηγίας και το τώρα προσποιήθηκε αρχή και Εκκλησίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, και τα κλαδιά του ίδιου πλέον καθιερωθεί στην Ιρλανδία και στην ηπειρωτική Ευρώπη από την Αμερική και αλλού, και όλοι οι οπαδοί σχετικά ότι μπορούν να σφετεριστεί και αιρετική, που αντιτίθενται στην ιερή Μητέρα Εκκλησία της Ρώμης.



Εκτός από τον παράγοντα εκδίκηση είναι στο παιχνίδι η Παρασκευή το 13ο Παρίσι σφαγή, η έκθεση αυτή συνεχίζει, είναι επίσης σε θέση να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για τον απώτερο στόχο του ιησουίτη-Τέκτων που θα προκαλέσει Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για το πώς αυτό θα επιτευχθεί, η έκθεση αυτή αναφέρει, και τουλάχιστον αυτές συνωμοτών ελπίζω ότι θα γίνει, θα είναι για τη Γαλλία να δηλώνει χθες την Παρασκευή το 13ο σφαγή ως πράξη πολέμου, οι οποίες κατά τον τρόπο τους, έτσι θα θέσει σε άμεση ισχύ του άρθρου 5 της Συνθήκης του Βορείου Ατλαντικού Οργανισμό (ΝΑΤΟ), το γαλλικό έθνος επανήλθε το 2009, μετά από 43 χρόνια απουσίας.

Το άρθρο 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ, η έκθεση αυτή εξηγεί, λέει ότι η απάντηση σε μια επίθεση σε κάθε μέλος μπορεί να περιλαμβάνει ένοπλη δύναμη. Όλα αυτά που υπόσχεται πραγματικά το ΝΑΤΟ είναι να λάβει "τα μέτρα τα οποία κρίνει αναγκαία" για την αποκατάσταση και τη διατήρηση της ασφάλειας.
 Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από πυρηνικό πόλεμο σε μια σκληρή διπλωματική διαμαρτυρία.

Η μόνη φορά που το άρθρο 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ που έχει γίνει ποτέ επίκληση σε ολόκληρη την ιστορία του ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου του 2001, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία παραμένει σε ισχύ μέχρι σήμερα,  έτσι η Γαλλία μπορεί νόμιμα (τουλάχιστον στα μάτια της Δύσης) να επιδίδονται σε συνολικό παγκόσμιο πόλεμο με τους συμμάχους της.



Με το Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ να δηλώνει σήμερα ότι αυτή την Παρασκευή το 13ο η σφαγή είναι, πράγματι, μια "πράξη πολέμου" που διαπράττονται από το Ισλαμικό Κράτος, ΥΕΘΑ ειδικούς αναλυτές σε αυτή την έκθεση να πω, και ISIS, επίσης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, οι Γάλλοι έχουν τώρα υποσχεθεί μια «ανελέητη απάντηση» θέτοντας τις βάσεις για μια άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση με την Ομοσπονδία.

Και παρόλο που το Υπουργείο Εξωτερικών έχει προειδοποιήσει κατά τα πρόωρα συμπεράσματα σχετικά με τους λόγους και τους στόχους των τρομοκρατών στο Παρίσι? καθώς όλες οι πληροφορίες πρέπει να προέρχονται από τους ερευνητές, η έκθεση σημειώνει, η δυτική προπαγάνδα του Τύπου έχει πλέον περάσει σε "υψηλή ταχύτητα" σπρώχνοντας τους πολίτες τους προς τον πόλεμο.

Όπως η Ομοσπονδία από τις 30 Σεπτεμβρίου έχει βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος και τις τρομοκρατικές τους συμμάχους της στη λήθη, ο μεγαλύτερος φόβος αυτών των συνωμοτών Ιησουιτών-Τέκτων, αυτή η έκθεση προειδοποιεί, είναι ότι δεν είναι τόσο μυστική η υποστήριξή τους σ αυτούς τους βαρβάρους με τα όπλα και τους πόρους που θα γίνει πιο εμφανής στην παγκόσμια αποκάλυψη αυτά τα τέρατα και να αποκαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι, και με ότι αυτό προωθείται η παγκόσμια ατζέντα τους .

Αλλά με τον τρόπο που το Υπουργείο Εξωτερικών λέει ότι πρέπει να κάνουμε, αυτή η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα, τα πραγματικά κίνητρα της αυτή την Παρασκευή το 13ο σφαγή θα, επίσης, να αποκαλυφθούν για αυτό που είναι αληθινά, και η οποία συμφωνεί ο ίδιος ο Πρόεδρος Ομπάμα με, όπως ακριβώς την ημέρα πριν από την αυτή η επίθεση, 12 Οκτωβρίου, ο ίδιος σημείωσε ότι δικαίως το ισλαμικό κράτος δεν είχε δυναμώσει και τώρα έχει περιοριστεί.

Για την τελική έκβαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας και με την παρούσα έκθεση δεν κερδοσκοπούν κάποιοι πάνω σ αυτό το γεγονός αλλά μπορεί κανείς να ελπίζει ότι η πραγματική αλήθεια αυτής της σφαγής γίνεται ευρύτερα γνωστή πριν, και όπως πάντα, αυτοί οι πολεμοκάπηλοι βυθίσουν τον κόσμο μας σε ολοκληρωτικό πόλεμο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου