Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Τι είναι οι μετεπιβιβαζόμενοι;



ΠΩΣ η Walk-in ( μετε-επιβίβαση) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Όταν η ατομικότητα, ενσωματώνει μεγάλο μέρος του Πνεύματος, η Ψυχή, έχει ολοκληρώσει αυτό που έθεσε ως στόχο… να επιτύχει στη ζωή της, έχει τρεις βασικές επιλογές: να αναλάβει έναν νέο στόχο ζωής (Μετενσάρκωση-μέσα στο ίδιο-σώμα), να πεθάνει, ή να μετεπιβιβασθεί.

Αν η Ψυχή επιλέγει να μετεπιβιβασθεί, μια συμφωνία γίνεται με άλλη ψυχή ( συνήθως από το ίδιο ψυχικό δένδρο) ώστε ο μεταβιβαζόμενος να συνεχίσει την ενσωμάτωση. Αυτό δεν είναι κατοχή ή κατάληψη. Δεν είναι μια απαίτηση ότι ένα άτομο χρειάζεται να γίνει μετε-επιβιβαζόμενος για να αναληφθεί. Είναι απλά μια μεμονωμένη συμφωνία και ένας άλλος τρόπος για να εισέλθει μία νέα ψυχή στον πλανήτη αφού ο προκάτοχος έχει επιλέξει να γυρίσει στην εστία .

Η εμπειρία της μετε-επιβίβασης είναι τόσο πολύ προσωπική & είναι δύσκολο να δοθεί μια οριστική περιγραφή.


Εδώ είναι μόνο μια επισκόπηση των πιθανών εμπειριών από έρευνα ατόμων που είχαν αυτή την εμπειρία.

Συνήθως, υπάρχει μία δοκιμαστική περίοδος για λίγες ημέρες ή εβδομάδες ή μήνες, όταν η νέα ψυχή δοκιμάζει το σώμα πριν από την πραγματική μεταβίβαση. Η προσωπικότητα μπορεί ή δεν μπορεί να γνωρίζει, καθώς αυτό συμβαίνει συχνά, στον ύπνο, στο διαλογισμό ή στη διοχέτευση ( Τσάνελινκ).
Μπορεί να υπάρχει μία αίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται γύρω ή απώλεια χρόνου.
Η νέα Ψυχή παίρνει την αίσθηση του σώματος.

Θυμηθείτε, μερικά όντα που έρχονται ( μετεπιβιβάζονται) δεν έχουν μπει ποτέ σε φυσικά σώματα και μπορεί να χρειαστεί να πάρεi την αίσθηση του να είσαι τόσο συμπυκνωμένος.
Η νέα Ψυχή εξετάζει επίσης τις ενδο-κωδικοποιημένες μνήμες στο DNA και τα υπάρχοντα πρότυπα ενέργειας που είναι αποθηκευόμενα σε όλα τα σώματα και αποφασίζει τι πρέπει να κρατήσει ή να απελευθερώσει.

Μερικές φορές, ακριβώς πριν τη μετε-επιβίβαση , η προσωπικότητα (του προκατόχου) μπορεί να αισθάνεται μια αίσθηση της ολοκλήρωσης στη διάρκεια της ζωής. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως υπερβολική κόπωση, σοβαρή κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας ή παρόμοια συναισθήματα. Αυτός είναι ο τρόπος της προσωπικότητας να ερμηνεύει την κατάσταση, όταν μια μετεπιβίβαση πρόκειται να συμβεί.


Η προσωπικότητα μπορεί να είναι ή να μην είναι συνειδητή κατά τη διάρκεια της πραγματικής μετε-επιβίβασης.Αν δεν το έχει συνειδητοποιήσει το άτομο, η μεταβίβαση πραγματοποιείται συχνά κατά τη διάρκεια μιας βαθιά ύπνωση ή στη κατάσταση ύπνου.

Ευκαιριακά, η Ψυχή επιλέγει να εκδηλώσει τραύμα στο σώμα, όπως: ατύχημα, ασθένεια, κώμα, διάσειση, ή συναισθηματικό σοκ. Αυτό επιτρέπει στη Νέα Ψυχή πιο γρήγορα να ενσωματωθεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Επειδή όλο το σώμα (τα συστήματα του) διαταράσσεται από συνήθη μοτίβα, ως εκ τούτου, γίνονται πιο δεκτικοί στη Νέα Ψυχή.

Στο παρελθόν, αυτή ήταν η πιο κοινή πορεία των δύο ψυχών που θα αναλαμβάναν τη μεταφορά της ενέργειας. Τώρα, η διαδικασία της μετε-επιβίβασης είναι κάπως ευκολότερη για διάφορους λόγους.
Ο καθένας μας στον πλανήτη έχει αρχίσει τη μετάλλαξη & ενεργοποίηση των Φωτεινών Σωμάτων.
Για έναν μετε-επιβιβαζόμενο, αυτό σημαίνει ότι το φυσικό σώμα θα είναι σε καλύτερη θέση να δεχτεί μια νέα ενέργεια σε κυτταρικό επίπεδο και η προσωπικότητα του προκατόχου, μπορεί να προσαρμοστεί σε μια νέα ταυτότητα.

Επίσης, σήμερα υπάρχουν συστήματα και υπηρεσίες υποστήριξης για την ένταξη των μετε-επιβιβαζόμενων, έτσι η λογική της αλλαγής μέσω του τραύματος είναι περιττή. Όλο και περισσότεροι μετε-επιβιβαζόμενοι είναι πλήρως συνειδητοί καθ 'όλη τη μεταβίβαση.


Κατά τη στιγμή της μετε-επιβίβασης, τα παλιά πνευματικά, ψυχικά και συναισθηματικά σώματα απελευθερώνονται από τον αρχικό κάτοχο και τα νέα πνευματικά, ψυχικά και συναισθηματικά προσαρτώνται στο φυσικό σώμα. Νέα πρότυπα και συναισθήματα έρχονται στα αιθερικά σώματα, αρχέτυπα παλιά απελευθερώνονται αλλά & κάποια πολύ παλιά πρότυπα.


Τα αιθερικά και φυσικά σώματα είναι αυτά που διατηρούν κάποια συνέχεια.
Η συνολική αίσθηση για τις προηγούμενες εμπειρίες της ζωής είναι αυτή της ουδετερότητας. Οι περισσότεροι μετε-επιβιβαζόμενοι διατηρούν κάποια γεγονότα της ζωής, χωρίς συναισθηματικές συνδέσεις. Μνήμες της προηγούμενης ψυχής ή εμπειρίες τους απενεργοποιούνται ( είναι σαν να παρακολουθείτε μια ταινία με το συναισθηματικό ήχο απενεργοποιημένο). Αυτό σημαίνει ουδετερότητα συχνά & μια αίσθηση της απόσπασης από συναισθηματικά σημαντικούς ανθρώπους, όπως: σύντροφο, τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους.

Τα παλιά θέματα, άλυτες καταστάσεις και προσωπικές δυσκολίες της προηγούμενης ενσάρκωσης είναι συχνά εύκολα για το νέο μετε-επιβιβαζόμενο , για να τα διαχειριστεί. Είναι πιθανό να εγκαταλείψουν το μη ικανοποιητικό γάμο τους ή μία εργασία που δεν τους γεμίζει καθ ότι ο προηγούμενος ένοικος δεν θα μπορούσε να επιλύσει.


Προς μεγάλη απογοήτευση των ανθρώπων γύρω τους, ένας νέος μετε-επιβιβαζόμενος έρχεται συχνά με ισχυρές αλλαγές στην προσωπικότητα. Η προσωπικότητα είναι εντελώς εύπλαστη αυτή τη στιγμή και η νέα ψυχή προσπαθεί για τα νέα γνωρίσματα του χαρακτήρα έως ότου ένας καλός συνδυασμός να συμβεί που θα εξυπηρετήσει το νέο στόχο της ζωής .Επίσης, αλλαγές στις προσωπικές προτιμήσεις είναι κοινές, όπως η συμπάθεια διαφορετικών τροφίμων, τα χρώματα, τα ρούχα και τον τρόπο ζωής από ό, τι του αρχικό κάτοχου.

Ένας νέος Μετε-επιβιβαζόμενος είναι σαν ένα νεογέννητο μωρό.
Επειδή οι συναισθηματικοί & ψυχικοί φορείς είναι «νέοι» & δεν έχουν ακόμη αποτυπωθεί από το περιβάλλον. Όπως ένα μωρό, ένας walk-in είναι ένα σφουγγάρι για τα χαρακτηριστικά συναισθήματα και τις πεποιθήσεις των ανθρώπων γύρω του.Είναι ζωτικής σημασίας ότι ένας νέος μετε-επιβιβαζόμενος επιλέγει προσεκτικά τα άτομα που περνά το χρόνο του, γιατί θα αποτυπωθεί με αυτούς τους ανθρώπους, ιδιότητες και προκαταλήψεις, καλές και κακές.

Η πιο δύσκολη κατάσταση για ένα νέο μετε-επιβιβαζόμενο είναι να είναι γύρω από ανθρώπους που τους κινητοποιούν για να είναι ή να είναι σαν την προηγούμενη ενσάρκωση. Αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, γιατί αυτοί οι άνθρωποι ήταν συνήθως συναισθηματικά σημαντικοί με την προηγούμενη ψυχή, δηλαδή, σύντροφοι, γονείς, οικογένεια ή & φίλους.

Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ή να πιστεύουν ότι η μεταφορά των ψυχών έχει συμβεί.
Όταν αυτοί οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι προβάλλουν τα συναισθήματά τους και τις εικόνες του παλαιού επιβάτη αντί του νέο walk-in, η επικάλυψη της παλιάς ενέργειας που ονομάζεται "ghosting" ( είδωλο) εμφανίζεται στα νέα ενεργειακά σώματα.


Διορατικά, μοιάζει με μια διπλή εικόνα. Αυτή είναι τόσο αγχωτική για το φυσικό σώμα και την προσωπικότητα που ο μετε-επιβιβαζόμενος μπορεί να αρρωσταίνει ή να αισθάνεται αρκετά τρελός.
Η οριακή γραμμή στην διαδικασία της ενσωμάτωσης είναι το φυσικό σώμα. Οι περισσότεροι από τη συνείδηση ​του σώματος Δεν έχουν τίποτα στην κυτταρική μνήμη της τράπεζας για τη διαδικασία της μετεπιβίβασης εκτός από την εμπειρία, "εγώ πεθαίνω."


Εάν το σώμα πιστεύει ακράδαντα ότι πεθαίνει, μπορεί να αρχίσει να κλείνει ολόκληρο το σύστημα.
Επίσης, ο οργανισμός μπορεί να απορρίψει τη νέα Ψυχή σε κυτταρικό επίπεδο, όπως όταν απορρίπτει μια νέα καρδιά ή το συκώτι.Αυτό εκδηλώνεται συνήθως ως τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και ο πόνος, πρήξιμο και φλεγμονή μπορεί να είναι ξαφνική και σοβαρή. Σε ακραίες περιπτώσεις, η μερική παράλυση μπορεί να συμβεί.


Η άλλη κοινή εκδήλωση της απόρριψης του σώματος από τον Νέο-εισερχόμενο, είναι σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις στα τρόφιμα, σαπούνια, ρούχα, φυτά, καθαριστικά οικιακής χρήσης, το περιβάλλον, και τον εαυτό σας. Μερικές φορές, συνήθως στην αρχή, ενός νέο μετε-επιβιβαζόμενου, μπορεί να υπάρχει κρίση επιληψίας-όπως σπασμοί καθώς τα κύματα του εγκεφάλου και οι ηλεκτρομαγνητικές λειτουργίες της αλλαγής του εγκεφάλου λαμβάνουν χώρα.

Συχνά, μια εμπειρία μετε-επιβίβασης ή σε πολλαπλών διαστάσεων ανοίγματα, όπως το 7ο (κορώνα) τσάκρα έχει συνήθως κολλήσει & μένει ανοιχτό ανοιχτό από τη μεταβίβαση.
Αυτό το ξαφνική άνοιγμα μπορεί να κάνει το άτομο να αισθάνεται τρελός, αποπροσανατολισμένος ή χαμένος. Μπορούν να κάνουν Τσάνελινκ συνεχώς και να έχουν κάποια δυσκολία να αναγνωρίζουν τη δική τους ενέργεια.

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, είναι πραγματικά χρήσιμο για ένα νέο μετε-επιβιβαζόμενο να φορά καπέλο για την προστασία του τσάκρα του στέμματος .Όπως σε ένα παιδί, υπάρχει συχνά μια έμφυτη πνευματικότητα σε έναν walk-in. Αυτή η πνευματικότητα βοηθά στη διαδικασία ενσωμάτωσης ως ένα άτομο & μπορεί να μετατραπεί σε προσευχή ή διαλογισμό για να λύσουμε όλες τις "Ποιος είμαι;" ερωτήσεις και να δώσουν στο σώμα μία ξεκούραση.

Τα περισσότερα φυσικά και τα συμπτώματα της προσωπικότητας της απόρριψης και αποπροσανατολισμού περνούν πολύ γρήγορα με ολοκλήρωση. Αλλά η διαδικασία της απελευθέρωσης του δυσ-λειτουργικότητας και παρωχημένες εικόνες της πραγματικότητας του προηγούμενου επιβάτη μπορεί να διαρκέσει χρόνια.

Ισχυρά επίπεδα θλίψης & μελαγχολίας είναι κοινά, καθώς το σώμα απελευθερώνει αυτές τις παλιές ενέργειες-μνήμες. Το τέχνασμα δεν είναι να αντισταθούν αλλά να εκφράσουν τη θλίψη πλήρως, καθώς έρχεται στην επιφάνεια. Στη συνέχεια, φαίνεται να περνά γρήγορα.

Οι περισσότεροι μετε-επιβιβαζόμενοι έχουν ένα νέο στόχο ζωής και φέρνουν μαζί τους νέες δεξιότητες και ικανότητες για να τους βοηθήσουν στην επίτευξή της. Επίσης, συνήθως μια υλοποίηση έχει επιλεχθεί με νέες δεξιότητες που η νέα ψυχή μπορεί να χρησιμοποιήσει προς την αποστολή της.
Εάν ένας walk-in ήταν αναίσθητος όταν συνέβη η μετεπιβίβαση, υπάρχει συνήθως το συναίσθημα,
"έχω κάτι πολύ σημαντικό να επιτευχθεί μόνο αν-θα μπορούσα να θυμηθώ τι είναι??.

Όσο απογοητευτικό αυτό το συναίσθημα μπορεί να είναι, μοιάζει σαν να υπάρχει ένα πέπλο πάνω από το στόχο της ζωής για ένα έτος ή & περισσότερο & έτσι μπορεί να είναι μια ευλογία. Επιτρέπει να πάει το χρόνο για την ολοκλήρωση του σώματος, την προσωπικότητα και τη διάρκεια ζωής. Όταν ένας walk-in , μετε-επιβιβαζόμενος, είναι ένα πλήρως συνειδητό ον, το έδαφος τρέχει στη κυριολεξία κάτω από τα πόδια του, να το πω έτσι. Συνήθως όμως ένα πέπλο πέφτει πάνω από τη ζωτική τους ενέργεια & έτσι δεν μπορούν να καταφέρουν εκείνη τη στιγμή για την σωστή ενσωμάτωση του σώματος-φορέα

Συχνά, «επαγγελματική εξουθένωση» εμφανίζεται και μπορεί να αρρωστήσουν περίπου για ένα χρόνο. Κάποιοι μετε-επιβιβαζόμενοι σπουδαστές ποτέ δεν ξέρουν τι πραγματικά συνέβη, απλά ότι πέρασε μια δραματική αλλαγή της ζωής.

Το εύρος της ευαισθητοποίησης εκτείνεται σε όλους τους τομείς. Μερικές ψυχές μπορεί να έχουν μόνο ένα μεγάλο κάρμα που επιθυμούν να ολοκληρώσουν. Άλλοι, ίσως να έρχονται από άλλες διαστάσεις ή σύμπαντα. Μπορεί να είναι εδώ για να βοηθήσουν αυτόν τον πλανήτη για τη μετάβαση στο φως. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για μία Ψυχή για να μετα-επιβιβασθεί, αλλά το κυριότερο είναι ότι συνήθως πιο γρήγορο να να ενσωματώσουν μία νέα Ψυχή σε ένα νέο σώμα από ό, τι είναι να αναπτυχθούν σε ένα σώμα από το μηδέν.


Κάθε μετε-επιβίβαση έχει τη δική της εμπειρία με τις μοναδικές της ιδιότητες. Ένα άτομο μπορεί να βιώσει πλήρως, εν μέρει, ή κανένα από τα πράγματα που περιγράφονται εδώ.
Ένα πράγμα που οι μετε-επιβιβαζόμενοι έχουν βρει απαραίτητο είναι να είναι πολύ ήπιοι με τα σώματά τους. Το σώμα δεν είναι ένα όχημα, αλλά ένα συν-δημιουργικός συνέταιρος για εμπειρίες της ζωής μας. Χρειάζεται χρόνος για το φυσικό σώμα , να επεξεργαστεί με τα συναισθήματα του θανάτου, της απόρριψης, της εγκατάλειψης και θλίψης. Αλλά όταν η συνείδηση ​​του σώματος αντιλαμβάνεται ότι η Ψυχή ενός μετε-επιβιβαζόμενου ( walk-in) επέλεξε συνειδητά αυτό το σώμα, αγαπά αυτό το σώμα, και είναι πρόθυμοι να εργαστούν ως συν-έταίροι με αυτό το σώμα, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Μέσα στα τρία πρώτα χρόνια είναι ένα πλεονέκτημα για όλους τους μετε-επιβιβαζόμενους για να έχουν κάποια βοήθεια ολοκλήρωσης.

Υπάρχουν πολλά βιβλία που καταγράφουν εμπειρίες Walk-Ins ( μετε-επιβιβαζόμενων )

Strangers among us ( R. Montgomery)

Walk Ins – Soul Exchange ( Karyn Mitchell)

Welcome to Planet Earth-- guide for Walk Ins(H.Beaconsfield)

The three Waves of Volunteers (Dolores Cannon)


Πηγή: astrosporia.weebly.com
www.awakengr.com



Πηγή: http://www.awakengr.com/2015/03/blog-post_8.html#ixzz3TerAKD00
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου