Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


«Δεν μ’ ενδιαφέρει ποιός κάνει τους νόμους ενός έθνους, όσο εγώ ελέγχω τα οικονομικά του».


Mayer Amschel Rothschild
(1744-1812)


Οι Ρότσιλντ

Στις οικογένειες που κυβερνούν τον κόσμο περιλαμβάνονται οι Ρότσιλντ (Rothschild) και οι Ροκφέλλερ (Rockefeller). 
Μάλιστα, οι δύο αυτές οικογένειες βρίσκονται πίσω από κάθε πολιτικοοικονομική εξέλιξη τους τρεις τελευταίους αιώνες, γεγονός που φανερώνει ότι αυτοί είναι που κινούν μυστικά και πάνω απ’ όλους, δηλαδή πάνω κι απ’ τις βασιλικές οικογένειες, τους προέδρους και τους πρωθυπουργούς κρατών, τα νήματα του πλανήτη. 
`Αλλωστε, τα μέλη των Ρότσιλντ και των Ροκφέλλερ κατάγονται από τον Καρλομάγνο και έχουν παντρευτεί απογόνους βασιλικών οικογενειών.
O Νέλσον Ροκφέλλερ (Nelson Rockefeller) κατάγεται από τον βασιλιά της Αγγλίας `Εντουαρντ τον 3ο (Edward 3). Η Χάνα Ρότσιλντ (Hannah Rothschild) παντρεύτηκε τον Χένρυ Φίτζροϋ (Henry Fitzroy), ο οποίος κατάγεται από τον βασιλιά της Αγγλίας Τσαρλς τον 2ο (Charles 2) (1630-1685). 
Η Χάνα Ρότσιλντ και ο Χένρυ Φίτζροϋ έκαναν τον `Αρθουρ Φρέντερικ (Arthur Frederick) και την Κάρολαϊν Μπλάνσε Ελίζαμπεθ (Caroline Blanche Elizabeth). 

Ο Βίκτωρ Ρότσιλντ (Victor Rothschild) παντρεύτηκε την Μπάρμπαρα Χάτσινσον (Barbara Hutchinson), η οποία κατάγεται από τον βασιλιά της Αγγλίας `Εντουαρντ τον 3ο (Edward 3). 
Ο Βίκτωρ Ρότσιλντ και η Μπάρμπαρα Χάτσινσον έκαναν τον Τζέηκομπ Ρότσιλντ (Jacob Rothschild), τη Σάρρα Ρότσιλντ (Sarah Rothschild) και την Μιράντα Ρότσιλντ (Miranda Rothschild). 
Ο Τζέηκομπ Ρότσιλντ (Jacob Rothschild), ο υιός του Βίκτωρ Ρότσιλντ και της Μπάρμπαρα Χάτσινσον, παντρεύτηκε τη Σερένα Μαίρη Νταν (Serena Mary Dunn), η οποία κατάγεται από τον Γουίλιαμ Σινκλαίρ (William Sinclair). 

Ο Τζέηκομπ Ρότσιλντ και η Σερένα Μαίρη Νταν έκαναν τη Χάνα Μαίρη Ρότσιλντ (Hannah Mary Rothschild), την Μπεθ Ματίλντα Ρότσιλντ (Beth Matilda Rothschild), την `Εμιλυ Μάγκντα Ρότσιλντ (Emily Magda Rothschild) και τον Ναθάνιελ Φίλιπ Βίκτωρ Τζέημς Ρότσιλντ (Nathaniel Philip Victor James Rothschild).
Ο Γουίλιαμ Σινκλαίρ, από τον οποίο κατάγεται η Σερένα Μαίρη Νταν, καταγόταν από τον βασιλιά της Σκωτίας Ρόμπερτ τον 2ο (Robert 2), ο οποίος καταγόταν από τον Καρλομάγνο.
 Οι Σινκλαίρ της Σκωτίας ήταν οι ιδρυτές του Σκωτικού Τυπικού των Τεκτόνων και με βασιλικό διάταγμα ισόβιοι και κληρονομικοί προστάτες του, καθώς ο βασιλιάς της Σκωτίας Τζέημς ο 2ος (James 2) διόρισε το 1441 τον Γουίλιαμ Σινκλαίρ ισόβιο προστάτη των Τεκτόνων με κληρονομικό δικαίωμα, απονέμοντάς του τον τίτλο του Παντοτινού Ηγεμόνα και Προστάτη των Τεκτόνων, τίτλο που μέχρι σήμερα φέρουν όλοι οι απόγονοί του. 
Το 1630 τα κληρονομικά δικαιώματα του εκάστοτε αρχηγού των Σινκλαίρ στην ηγεσία των Τεκτόνων επιβεβαιώθηκαν με διάταγμα του βρετανικού θρόνου. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέλη των Σινκλαίρ σε όλη τη διάρκεια της βρετανικής ιστορίας κατέλαβαν ανώτατα αξιώματα της Αυτοκρατορίας.
Ο Τεκτονισμός ή Ελευθεροτεκτονισμός ή Μασονία είναι ο θεματοφύλακας της Γνώσης που απέκτησαν οι Ναΐτες ιππότες, την οποία μεταβίβασαν στους Σινκλαίρ της Σκωτίας για να τη διαφυλάξουν.
Το 1118 μ.Χ. ο Ούγος ντε Παιν μαζί με άλλους οκτώ ιππότες παρουσιάστηκαν στον βασιλιά της Ιερουσαλήμ Βαλδουίνο τον 2ο και του πρότειναν την ίδρυση μίας κοινότητας ιπποτών, η οποία θα αφιερωνόταν στην προστασία των προσκυνητών που επισκέπτονταν τους Αγίους Τόπους. Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από τον βασιλιά, κι έτσι, οι εννέα ιππότες υπό την ηγεσία του Ούγου ντε Παιν πήγαν στους Αγίους Τόπους κι εγκαταστάθηκαν γύρω από τα ερείπια του Ναού του Σολομώντα, γι’ αυτό και ονομάστηκαν Ναΐτες και το τάγμα τους Τάγμα του Ναού.
Οι εννέα αυτοί ιππότες ήταν ο Ούγος ντε Παιν (Hugues de Payns), ο Γκοντφρουά ντε Σεντ Ομέρ (Godfrey de Saint Omer), ο Παιν ντε Μοντιντιέ (Payen de Montidier), ο Αρσαμπώ ντε Σεντ Ενιάν (Archambaud de Saint Aynan), ο Αντρέ ντε Μονμπάρντ (Andre de Montbard), ο Ζοφρουά Μπισσώ (Geoffrey Bison), ο Ροσσάλ (Rossal), ο Γκοντμάρ (Gondemare) και ο Γκοντφρουά (Godfroi).
Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Ούγου ντε Παιν ήταν η Κάθριν Κλαιρ (Catherine Clair), η οποία καταγόταν από τους βασιλείς της Αγγλίας `Εθελρεντ τον 2ο (Ethelred 2) (968-1016), `Εντγκαρ (Edgar) (943-975), `Εντμουντ τον 1ο (Edmund 1) και `Εντουαρντ τον 1ο (Edward 1) (873-925).
Ο Ούγος ντε Παιν συμμετείχε στην Α΄ Σταυροφορία.
 Ας σημειωθεί ότι αρχηγός της Α΄ Σταυροφορίας ήταν ο Γοδεφρείγος ντε Μπουγιόν (Godfrey de Bouillon), ο οποίος καταγόταν από τον Καρλομάγνο, και ότι ο Φράγκος χρονικογράφος Ραούλ της Καέν γράφει για τους σταυροφόρους: «Στη Μάαρα, οι δικοί μας έβραζαν σε χύτρες τους ανθρώπους και καταβρόχθιζαν τα παιδιά ψημένα στη σούβλα».
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον αρχηγό της Α΄ Σταυροφορίας Γοδεφρείγο ντε Μπουγιόν (Godfrey de Bouillon) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Louis 1, King of France and Italy = Charles 2, King of France and Italy = Judith = Baldwin 2 = Adalulf = Arnulf = Arnulf = Baldwin = Eustace 1 = Eustace 2 = Godfrey de Bouillon, Leader of the First Crusade.
Οι Ναΐτες έμειναν εννέα στον αριθμό για εννέα χρόνια. `Ολο αυτό το διάστημα είχαν προσλάβει εργάτες και έσκαβαν κάτω από τα ερείπια του Ναού του Σολομώντα, αλλά και στη γύρω περιοχή. `Ωσπου μετά από εννέα χρόνια ανακάλυψαν κάτι πολύ σημαντικό.
Μετά τις ανακαλύψεις του 1127, οι Ναΐτες αυξήθηκαν σε αριθμό αλλά και δύναμη. Πολλοί γόνοι αριστοκρατικών οικογενειών της Ευρώπης έσπευδαν να ενταχθούν στους Ναΐτες.
 Δέκα χρόνια αργότερα, ο αριθμός των Ναΐτών έφθασε τους 300 ιππότες και ο στρατός τους αριθμούσε 3000 άνδρες. Επικεφαλής του Τάγματος ήταν ο Μάγιστρος. Η σημαία των Ναΐτών ήταν ένας κόκκινος σταυρός μέσα σ’ ένα λευκό πλαίσιο.
`Οπως φαίνεται, η πραγματική αποστολή των Ναΐτών δεν ήταν η προστασία των προσκυνητών που επισκέπτονταν τους Αγίους Τόπους, καθώς τί προστασία μπορούσαν να προσφέρουν εννέα ιππότες; Στην πραγματικότητα, οι Ναΐτες πήγαν στους Αγίους Τόπους με σκοπό ν’ αποκτήσουν πρόσβαση σ’ ένα είδος «Ανώτερης Γνώσης», που πίστευαν ότι υπήρχε στην περιοχή. 

Στο έγγραφο Ρουμπάντ (Rubant), που πήρε το όνομά του από τον συντάκτη του και φέρει την ημερομηνία 11 Απριλίου του 1308, διαβάζουμε: «Οι Ναΐτες ήταν αναμφισβήτητα πιο εξελιγμένοι από εμάς εξαιτίας της Μυστικής Γνώσης, που είχαν ανακαλύψει μέσα σε βιβλία. Είχαν ανακαλύψει μία απόλυτη καθολική γνώση».
Αρκετοί βασιλιάδες, φιλικά προσκείμενοι προς το Τάγμα, του παραχώρησαν περιουσίες, όπως ο βασιλιάς της Αραγονίας, ο οποίος κληροδότησε στους Ναΐτες το 1/3 της επικράτειάς του. 
Τον 12ο αιώνα οι Ναΐτες ήταν πανίσχυροι, καθώς κατείχαν γη, περιουσίες, λιμάνια και στόλους. Κάποιο διάστημα μάλιστα οι Ναΐτες εγγυούνταν και αναλάμβαναν κρατώντας έως και το 20% του ποσού τις ριψοκίνδυνες χρηματαποστολές, αφού τότε η διακίνηση εμπορευμάτων και ιδιαίτερα χρημάτων ήταν εξαιρετικά επισφαλής.
 Το Τάγμα του Ναού έγινε γρήγορα πολύ πλούσιο και άρχισε να δανείζει χρήματα σε ευγενείς και βασιλιάδες.
Τον επόμενο αιώνα οι Χριστιανοί έχασαν τις περισσότερες μάχες με τους Μουσουλμάνους και η Ιερουσαλήμ έπεσε το 1244 στα χέρια των Μουσουλμάνων. Οι Ναΐτες διαισθανόμενοι το τέλος της παρουσίας τους στην Παλαιστίνη είχαν ήδη μεταφέρει το κέντρο βάρους της δύναμής τους από την Παλαιστίνη στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γαλλία. `
Ομως, ο βασιλιάς της Γαλλίας Φίλιππος ο 4ος, χρεωμένος στους Ναΐτες, σε συνεργασία με τον Πάπα Κλημέντιο τον 5ο, αποφάσισε να καταστρέψει το Τάγμα του Ναού και να ιδιοποιηθεί τους θησαυρούς του. `Ετσι, στις 13 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, του 1312 ο βασιλιάς της Γαλλίας Φίλιππος ο 4ος κατηγόρησε τους Ναΐτες ως αιρετικούς και διέταξε τη σύλληψή τους. 
Στα επόμενα επτά χρόνια τα περισσότερα μέλη του Τάγματος συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν σε θάνατο. Ο τελευταίος Μάγιστρος του Τάγματος, ο Ζακ ντε Μολέ, κάηκε στην πυρά στις 18 Μαρτίου του 1314.
Παρ’ όλη την καταδίωξή τους αρκετοί Ναΐτες κατόρθωσαν να ξεφύγουν. Κάποιες ομάδες Ναΐτών κατέφυγαν στην Κύπρο, άλλοι στους Ιωαννίτες Ιππότες, που κατείχαν τότε τη Ρόδο και τη Μάλτα. Στην Ισπανία και τη Πορτογαλία οι Ναΐτες υπό την ανοχή των βασιλέων των δύο χωρών, ίδρυσαν νέα τάγματα, το Τάγμα της Μοντέσα στην Ισπανία και το Τάγμα του Χριστού στην Πορτογαλία, τα οποία συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι σήμερα. 150 χρόνια μετά οι Ιππότες του Ναού χρηματοδότησαν τον Βάσκο ντε Γκάμα στα εξερευνητικά του ταξίδια. 
Την εποχή εκείνη κανένα πορτογαλικό πλοίο δεν μπορούσε να πλεύσει χωρίς τη σημαία του Τάγματος και το ίδιο ίσχυε και για την Ισπανία. Οι καραβέλες του Χριστόφορου Κολόμβου είχαν στα πανιά τους τον κόκκινο σταυρό των Ναΐτών.
Αρκετοί Ναΐτες της Γαλλίας και της Ιταλίας κατέφυγαν στη Σκωτία. 

Πριν εγκατασταθούν, όμως, οριστικά στη Σκωτία, τριγυρνούσαν για χρόνια στη θάλασσα ως πειρατές. Μάλιστα η μαύρη σημαία των πειρατών με τη νεκροκεφαλή και τα δύο κόκαλα χιαστί είναι δημιούργημα των Ναΐτών.

Οι Ναΐτες που κατέφυγαν στη Σκωτία απέκτησαν στενές σχέσεις με τους Σινκλαίρ και τους μεταβίβασαν τη Γνώση που απέκτησαν, με αποτέλεσμα οι Σινκλαίρ να ιδρύσουν το Σκωτικό Τυπικό των Τεκτόνων για να τη διαφυλάξουν. 
Το ότι οι απαρχές του Τεκτονισμού ανάγονται στη σχέση των Ναΐτών με τους Σινκλαίρ και στη Γνώση που οι πρώτοι μεταβίβασαν στους δεύτερους για να τη διαφυλάξουν φαίνεται από την αναπαράσταση που υπάρχει στον τοίχο της εκκλησίας του Ρόσλιν, λίγα χιλιόμετρα νότια του Εδιμβούργου, η οποία δείχνει έναν Ναΐτη, με το έμβλημα του σταυρού στο στήθος, να οδηγεί έναν άνδρα που μυείται στον πρώτο συμβολικό τεκτονικό βαθμό του Μαθητή.
 Η εκκλησία είναι ιδιοκτησία της οικογένειας Σινκλαίρ και χτίστηκε το διάστημα 1441-1486 από τον Γουίλιαμ Σινκλαίρ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ
Η ιστορία της οικογένειας Ρότσιλντ (Rothschild) ξεκινάει τον 17ο αιώνα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας με τον ενεχυροδανειστή Μάγιερ `Αμσελ Μπάουερ. Ο Μάγιερ `Αμσελ Μπάουερ, ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε «Roth Schild» που στα γερμανικά σημαίνει «Κόκκινη Ασπίδα», αποκόμισε τεράστια κέρδη, αρχικά με το να δανείζει χρήματα σε ιδιώτες και στη συνέχεια με το να δανείζει σε κυβερνήσεις και μονάρχες, με αποτέλεσμα να μετατρέψει το μικρό ανταλλακτήριο νομισμάτων που είχε σε μία πολύ επικερδή τράπεζα.
 Βλέποντας την επιχείρησή του να πηγαίνει πάρα πολύ καλά, αποφάσισε να δημιουργήσει υποκαταστήματα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τα οποία θα διαχειρίζονταν οι πέντε υιοί του. 
`Ετσι, ο Σάλομον Ρότσιλντ στάλθηκε στην Αυστρία (Βιέννη), ο Καρλ Ρότσιλντ στην Ιταλία (Νάπολη), ο Νάθαν Ρότσιλντ στη Βρετανία (Λονδίνο), ο Τζέιμς Ρότσιλντ στη Γαλλία (Παρίσι), ενώ ο μεγαλύτερος υιός του παρέμεινε στη Γερμανία. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μάγιερ `Αμσελ Ρότσιλντ είχε πει: «Δεν μ’ ενδιαφέρει ποιός κάνει τους νόμους ενός έθνους, όσο εγώ ελέγχω τα οικονομικά του». Ο Μέτερνιχ έγραψε για τους Ρότσιλντ το 1818 ότι «είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη».
Οι Ρότσιλντ είναι Ασκενάζι Εβραίοι. 
`Οσον αφορά τους Εβραίους, αυτοί διακρίνονται σε δύο ομάδες: Τους Σεφαραδίτες Εβραίους, που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, τη βόρεια Αφρική και την Ισπανία, και τους Ασκενάζι Εβραίους, που προέρχονται από την ανατολική Ευρώπη.
 Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι κατάγονται από τους αρχαίους Ισραηλίτες, ενώ οι Ασκενάζι Εβραίοι, οι οποίοι αποτελούν το 90% των σημερινών Εβραίων, είναι χαζαρικής καταγωγής.
Οι Χάζαροι, μία φυλή τουρκικής καταγωγής, ήρθαν από τις στέπες της Ανατολής και εγκαταστάθηκαν ανάμεσα στην Κασπία και τη Μαύρη θάλασσα τον 5ο αιώνα μ.Χ. δημιουργώντας μία ισχυρή αυτοκρατορία. Τον 8ο αιώνα μ.Χ. οι Χάζαροι προσηλυτίστηκαν στον ιουδαϊσμό. Ο λόγος του εξιουδαϊσμού των Χαζάρων δεν ήταν θρησκευτικός, αλλά πολιτικός. 
Ευρισκόμενοι μεταξύ του χριστιανικού και του μουσουλμανικού κόσμου δεν είχαν παρά να επιλέξουν μία ουδέτερη στάση, καθώς εάν γίνονταν Χριστιανοί οι Μουσουλμάνοι θα στρέφονταν εναντίον τους και εάν γίνονταν Μουσουλμάνοι οι Χριστιανοί δεν θα τους άφηναν σε ησυχία.
 `Ετσι, μετά τη διάλυση της αυτοκρατορίας τους κατευθύνθηκαν στην ανατολική Ευρώπη και αποτέλεσαν τους Ασκενάζι Εβραίους.
Στο Λεξικό των Χαζάρων αναφέρεται ότι οι Ιουδαίοι είχαν μεγάλη ουρά, σαράντα πόντους. 
Βεβαίως οι Ιουδαίοι αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους εξιουδαϊσμένους Χαζάρους. Η αναφορά αυτή αποκαλύπτει τα γονιδιακά κατάλοιπα των Χαζάρων από την ένωσή τους με υβριδικούς ερπετοειδείς. 
Οι Ρότσιλντ, λοιπόν, κατάγονται από τους βασιλείς των Χαζάρων, οι οποίοι ήταν υβριδικοί ερπετοειδείς.
Οι Ρότσιλντ βοήθησαν πολλούς μεγιστάνες του πλούτου να δημιουργήσουν τις περιουσίες τους, καταφέρνοντας έτσι να ασκούν τεράστια επιρροή πάνω τους. Ανάμεσα σε αυτούς που στηρίχθηκαν από τους Ρότσιλντ είναι και οι Ροκφέλλερ. Ο Τζων Ροκφέλλερ (John Rockefeller) χρηματοδοτήθηκε από την Εθνική Τράπεζα του Κλίβελαντ, η οποία ήταν μία από τις τρεις μεγαλύτερες τράπεζες που έλεγχαν οι Ρότσιλντ στην Αμερική, για να ιδρύσει το μονοπώλιο διύλισης πετρελαίου που κατέληξε στη γιγάντωση της Στάνταρτ `Οιλ.Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ
Εξαιτίας της Γαλλικής Επανάστασης (1789) και των ναπολεόντειων πολέμων (1792-1815) οι Ρότσιλντ αποκόμισαν τεράστια κέρδη δανείζοντας χρήματα και στις δύο εμπόλεμες πλευρές.
 Ο πόλεμος είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός οικονομικών χρεών απ’ όλα, καθώς ένα κράτος θα δανειστεί οποιοδήποτε ποσό για να νικήσει. 
`Αλλωστε, τέτοια δάνεια συνήθως στηρίζονται σε φοβερούς όρους, στην εγγύηση του νικητή ότι ο ηττημένος θα αναλάβει την πληρωμή των χρεών του.
Στις 18 Ιουνίου του 1815, στο Βατερλώ, 74.000 Γάλλοι στρατιώτες υπό τον Μέγα Ναπολέοντα συγκρούστηκαν με 67.000 Βρετανούς στρατιώτες και άλλα ευρωπαϊκά έθνη υπό τον Ουέλινγκτον. 
Πριν την έκβαση της μάχης, ο Νάθαν Ρότσιλντ σχεδίαζε πώς θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο της βρετανικής χρηματιστηριακής αγοράς και πιθανότατα της Τράπεζας της Αγγλίας. 
`Ετσι, έστειλε έναν έμπιστο πράκτορα, τον Ρόθγουορθ, στη βόρεια πλευρά του πεδίου της μάχης, κοντά στη θάλασσα της Μάγχης. `Οταν τελείωσε η μάχη, ο Ρόθγουορθ αναχώρησε για την Αγγλία και μετέφερε τα νέα στον Νάθαν Ρότσιλντ 24 ώρες πριν από τον αγγελιοφόρο του Ουέλινγκτον. 
Τότε ο Νάθαν Ρότσιλντ πήγε στο χρηματιστήριο και άρχισε να πουλάει. Βλέποντάς τον όλοι να πουλάει, άρχισαν να πουλάνε κι αυτοί τα ομόλογα της Βρετανικής κυβέρνησης και όποιες άλλες μετοχές είχαν, γιατί γνωρίζοντας ότι οι Ρότσιλντ είχαν δίκτυο επικοινωνιών και πουλώντας ξαφνικά ο Νάθαν Ρότσιλντ νόμισαν ότι νίκησε ο Μέγας Ναπολέων και το ότι νίκησε ο Μέγας Ναπολέων σήμαινε ότι η οικονομική κατάσταση της Αγγλίας θα ήταν πολύ άσχημη. 
`Ετσι, οι τιμές έπεσαν κατακόρυφα και ο Νάθαν Ρότσιλντ άρχισε μυστικά να αγοράζει τα ομόλογα μέσω πρακτόρων του.Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Οι Ρότσιλντ ενεπλάκησαν παρασκηνιακά στην Αμερικανική Επανάσταση, ώστε να προωθήσουν τα συμφέροντά τους, ενώ κατά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο (1861-1865) αποκόμισαν τεράστια κέρδη χρηματοδοτώντας τους Βόρειους μέσω του Αύγουστου Μπέλμοντ και τους Νότιους μέσω της οικογένειας `Ερλανγκερ.
Ο Α΄ ΚΑΙ Ο Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλλερ είναι αυτοί που χρηματοδότησαν τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους.
Κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι Ρότσιλντ της Γερμανίας δάνεισαν χρήματα στους Γερμανούς, οι Ρότσιλντ της Βρετανίας στους Βρετανούς και οι Ρότσιλντ της Γαλλίας στους Γάλλους.
Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο οποίος ήταν η αιτία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, χρηματοδοτήθηκε κυρίως από την `Αι Τζι Φάρμπεν (IG Farben), τον μεγαλύτερο φαρμακευτικό και πετροχημικό όμιλο μετά την Στάνταρντ `Οιλ των Ροκφέλλερ, τα κεντρικά γραφεία της οποίας βρίσκονταν στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

 Η `Αι Τζι Φάρμπεν ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος της Στάνταρντ `Οιλ και το αντίθετο, ενώ η γη την οποία αγόρασε η `Αι Τζι Φάρμπεν το 1927 για να χτιστούν σ’ αυτή τα κεντρικά της γραφεία ανήκε στους Ρότσιλντ.
 Μάλιστα στο `Αουσβιτς υπήρχαν βιομηχανικές εγκαταστάσεις της `Αι Τζι Φάρμπεν, καθώς το στρατόπεδο συγκέντρωσης του `Αουσβιτς έπαιζε ρόλο και πειραματικού εργαστηρίου για τις έρευνές της. Στη δίκη της Νυρεμβέργης, το 1947, η `Αι Τζι Φάρμπεν θεωρήθηκε υπεύθυνη για την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.
Ο καγκελάριος της Αυστρίας `Ενγκελμπερτ Ντόλφους (Engelbert Dollfuss), λίγο πριν δολοφονηθεί από τους Ναζί στις 25 Ιουλίου του 1934, είχε διατάξει έρευνα γύρω από την οικογένεια του Χίτλερ και από την έρευνα, που έγινε στους φακέλους της αυστριακής αστυνομίας, προέκυψε ότι η `Αννα Μαρία Σίκλγκρουμπερ, η μητέρα του πατέρα του Χίτλερ, έμεινε έγκυος την εποχή που εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του βαρόνου Σάλομον Ρότσιλντ!
Τα παραπάνω εξηγούν πολλά παράξενα γεγονότα του Β΄ Παγοσμίου Πολέμου, όπως το γιατί ο Χίτλερ άφησε 335.000 στρατιώτες των Συμμάχων να του ξεφύγουν στη Δουνκέρκη, ενώ μπορούσε αν ήθελε να τους εξολοθρεύσει ή να τους συλλάβει όλους, το γιατί δεν εισέβαλε στην Αγγλία για να την κατακτήσει προτού επιτεθεί στη Ρωσία, το γιατί δεν κατέλαβε τις πετρελαιοφόρες περιοχές στη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή όταν είχε την ευκαιρία, το γιατί δεν σφράγισε ποτέ το Γιβραλτάρ, το γιατί οι Ναζί δεν ανακάλυψαν ποτέ ότι οι επικοινωνίες τους ήταν εκτεθειμένες και ότι οι Βρετανοί γνώριζαν τους κώδικές τους και το γιατί το αρχηγείο των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών στη Φρανκφούρτη δεν βομβαρδίστηκε ποτέ.
Εξαιτίας του Α΄ και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου δημιουργήθηκε η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το Παγκόσμιο Δικαστήριο στη Χάγη της Ολλανδίας και ο ΟΗΕ.
Αμέσως μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1919, ιδρύθηκε στο Παρίσι η ΚΤΕ (Κοινωνία Των Εθνών), η οποία ήταν πρόδρομος του ΟΗΕ. Το Σύμφωνο της ΚΤΕ υπεγράφη από 44 κράτη, αλλά οι ΗΠΑ δεν εντάχθηκαν στον σύνδεσμο λόγω της άρνησης κάποιων γερουσιαστών με επικεφαλής τον Χένρυ Κάμποτ Λοντζ. Χωρίς τη συμμετοχή των ΗΠΑ, όμως, η ΚΤΕ ήταν καταδικασμένη.
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, όμως, έκαμψε την αντίσταση των εθνών, με αποτέλεσμα να ιδρυθούν το 1945, με τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη της Ολλανδίας και ο ΟΗΕ (Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών).
Επίσης, κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η ανθρωπότητα γνώρισε μία περίοδο πολύ μεγάλης νομισματικής αστάθειας που περιλάμβανε υπερπληθωριστικές τάσεις με φυσικό επακόλουθο τις συχνές και μεγάλες μεταβολές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. 
`Ετσι, λοιπόν, το 1944 στο Μπρέτον Γουντς, πριν ακόμα τελειώσει ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, αποφασίστηκε η δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο ΟΗΕ χτίστηκε σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Ντέιβιντ Ροκφέλλερ. 

Η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ιδρύθηκαν από μέλη του CFR. Το CFR (Council on Foreign Relations = Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων) ιδρύθηκε το 1921. Το χρηματοδότησαν οι Ροκφέλλερ (Rockefeller), Μέλλον (Mellon), Χάρριμαν (Harriman), Σιφφ (Schiff), Κουν (Kuhn), Λόεμπ (Loeb) και Καρνέγκι (Carnegie) και το υποστήριξαν οι Σέσιλ Ρόουντς (Cecil Rhodes), Ουόρμπουργκ (Warburg) και Ρότσιλντ (Rothschild). Μέλη του CFR είναι ο Ντέιβιντ Ροκφέλλερ (David Rockefeller), ο Τζωρτζ Σόρος (George Soros), ο Χένρυ Κίσινγκερ (Henry Kissinger), ο Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton), ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ (Colin Powell), η πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ (Madlen Olbraid), η πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις (Condoleezza Rice), ο ιδρυτής της CIA `Αλλαν Ουέλς Ντάλις (Allan Welsh Dulles), ο πρόεδρος του CNN Τόμας Τζόνσον (Thomas Johnson), ο πρόεδρος της Τζένεραλ Ελέκτρικ Τζακ Ουέλς (Jack Welch), ο τραπεζίτης Πωλ Μόριτζ Ουόρμπουργκ (Paul Moritz Warburg), ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου Στήβεν Μπράιερ (Steven Breyer) και ο πρόεδρος του δικτύου CBS Λόρενς Τις (Lawrence Tisch).
Από τα παραπάνω προκύπτει, λοιπόν, ότι οι δύο Παγκόσμιοι Πολέμοι χρηματοδοτήθηκαν από τους Ρότσιλντ και τους Ροκφέλλερ ώστε να ιδρύσουν μία Παγκόσμια Τράπεζα, ένα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ένα Διεθνές Δικαστήριο και έναν υπερεθνικό οργανισμό που να εκδίδει αποφάσεις τις οποίες θα εφαρμόζουν τα έθνη, αλλιώς θα υφίστανται συνέπειες (ΟΗΕ).
Εξαιτίας των δύο Παγκοσμίων Πολέμων όχι μόνο δημιουργήθηκε η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το Παγκόσμιο Δικαστήριο στη Χάγη της Ολλανδίας και ο ΟΗΕ, αλλά ανοίχτηκε και ο δρόμος ώστε να δημιουργηθεί το 1957 η ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική `Ενωση). Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο το πολιτικό κλίμα ήταν πιο ώριμο από ποτέ για μία ενδεχόμενη ενοποίηση της Ευρώπης, καθώς οι εκατόμβες των θυμάτων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων κλόνισαν ανεπανόρθωτα την ιδέα του εθνικού κράτους. Τί κρύβεται, όμως, πίσω από τη δημιουργία της ΕΟΚ; Η απάντηση είναι απλή: Οικονομική ένωση σημαίνει δάνεια και δάνεια σημαίνουν τραπεζική δραστηριότητα.


Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
`Οπως αναφέρθηκε πιο πάνω, oι Ρότσιλντ βοήθησαν πολλούς μεγιστάνες του πλούτου να δημιουργήσουν τις περιουσίες τους, καταφέρνοντας έτσι να ασκούν τεράστια επιρροή πάνω τους. 
Ανάμεσα σε αυτούς που στηρίχθηκαν από τους Ρότσιλντ είναι και οι Σιφφ, οι οποίοι δρούσαν πάντοτε ως πράκτορές τους. Μάλιστα στα τέλη του 18ου αιώνα, οι Σιφφ ζούσαν στο ίδιο κτίριο με τους Ρότσιλντ στη Φρανκφούρτη.
Ο Ιακώβ Σιφφ (Jacob Schiff) υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους χρηματοδότες της Ρωσικής Επανάστασης. Λίγο πριν πεθάνει καυχήθηκε ότι είχε δαπανήσει 20 εκατομμύρια δολάρια για την ήττα του Τσάρου από τους Μπολσεβίκους. 
Οι τραπεζίτες χρηματοδότησαν τη Ρωσική Επανάσταση γιατί η Ρωσία ήταν το μοναδικό μεγάλο ευρωπαϊκό έθνος που αρνιόνταν να ενδώσει στο ιδιωτικά ελεγχόμενο κεντρικό τραπεζικό σύστημα.
Η Ρωσική Επανάσταση (1917) δεν έριξε μόνο τον Τσάρο, αλλά εγκατέστησε και τον κομμουνισμό. Την απάντηση στο ερώτημα γιατί οι τραπεζίτες χρηματοδότησαν τον κομμουνισμό, το σύστημα που αποσκοπεί να καταστρέψει τον καπιταλισμό που τους είχε κάνει πλούσιους, τη δίνει ο ερευνητής Γκάρυ `Αλλεν: «Αν κάποιος καταλαβαίνει ότι ο σοσιαλισμός δεν είναι ένα πρόγραμμα αναδιανομής του πλούτου, αλλά στην πραγματικότητα μία μέθοδος εδραίωσης και ελέγχου του πλούτου, τότε η φαινομενικά παράδοξη προώθηση του σοσιαλισμού από πάμπλουτους ανθρώπους, δεν φαίνεται καθόλου παράδοξη. Αντίθετα, γίνεται λογική, γίνεται το τέλειο εργαλείο των μεγαλομανών που κυνηγούν την εξουσία. Ο κομμουνισμός ή ακριβέστερα, ο σοσιαλισμός, δεν είναι ένα κίνημα των καταπιεσμένων μαζών, αλλά της οικονομικής ελίτ».
Μάλιστα, ο Καρλ Μαρξ (1818-1883), ο θεμελιωτής του κομμουνισμού, ήταν συγγενής με τους Ρότσιλντ, ενώ η Τζένυ βον Γουεστφάλεν (Jenny von Westphalen), η σύζυγος του Καρλ Μαρξ, καταγόταν από τον βασιλιά της Αγγλίας `Εντουαρντ τον 3ο (Edward 3)!
ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΖΗΤΗΜΑ
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Μπιλ Κούπερ οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλλερ εμπλέκονται και με το Εξωγήινο Ζήτημα. Ο Μπιλ Κούπερ (Milton William Cooper) ήταν αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών του Ναυτικού των ΗΠΑ. `
Οταν ήταν στο γραφείο απόρρητων ενημερώσεων του Ναυτικού, έπεσε πάνω σε κάποια άκρως απόρρητα έγγραφα, τις πληροφορίες των οποίων άρχισε να βγάζει σταδιακά στη φόρα. «Αποκαλύψτε τα όλα, μην κρατάτε τίποτα για τον εαυτό σας, μόνο έτσι δεν θα μπορούν να μας κάνουν τίποτα», έλεγε.
Αλλά πριν αναφερθούμε στις αποκαλύψεις του Μπιλ Κούπερ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το φαινόμενο των UFO είναι υπαρκτό. 
Ας δούμε τί έχουν δηλώσει άνθρωποι της κυβέρνησης και του στρατού σχετικά:
Ο Στρατηγός Nathan Twining, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, στο Κογκρέσο, στις 23 Σεπτεμβρίου του 1947, δήλωσε: «Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις» («The phenomenon reported is something real and not visionary or fictitious»).
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρυ Τρούμαν, σε συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου του 1950, δήλωσε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία δύναμη στη Γη» («I can assure you that flying saucers, given that they exist, are not constructed by any power on earth»).
Ο Λόρδος Downing, Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF, στην εφημερίδα London Sunday Dispatch, στις 11 Ιουλίου του 1954, δήλωσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’ αλήθεια και δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος της Γης» («I am convinced that these objects do exist and are not manufactured by any nation on earth»).
Ο Στρατηγός Ντάγκλας Μακ `Αρθουρ, στους New York Times, στις 8 Οκτωβρίου του 1955, δήλωσε: «Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης, όλες οι χώρες της Γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο, ενάντια σε μία επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες. Η πολιτική του μέλλοντος θα είναι κοσμική ή διαπλανητική» («Because of the developments of science, all countries on earth will have to unite to survive and to make a common front, against attack from people from other planets. The politics of the future will be cosmic or interplannetary»). 
Ο ίδιος, στους New York Times, στις 28 Φεβρουαρίου του 1960, δήλωσε: «Στο παρασκήνιο, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO» («Behind the scenes high ranking millitary officers are soberly concerned about the UFOs»).

Ο Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter, πρώτος διευθυντής της CIA (1947-1950), δήλωσε στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP, Εθνική Ερευνητική Επιτροπή για τα Αέρια Φαινόμενα), το 1960: «`Αγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιοί είναι οι σκοποί τους» («Unknown Objects are operating under intelligent control. It is imperative that we learn where UFOs come from and what their purpose is»).

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ, στο National Security Memorandum (no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας) προς τον James Webb, διευθυντή της NASA, στις 12 Νοεμβρίου του 1963, λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί: «Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση, για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με τη Σοβιετική `Ενωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας» («I would like to assume personaly the initiative and central rensposibility within the government, for the development of a program of substantive cooperation with the Soviet Union, in the field of outer space, including the development of specific technical proposals and space defense»).
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν, στην ομιλία του στην 42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1987, δήλωσε: «Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτόν, συχνά ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της ανθρωπότητας. `Ισως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτόν τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέπτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο» («In our obsessions with antagonisms of the moment, we often forget much unites the members of all humanity. Perhaps we need some OUTSIDE universal threat to make us recognize this common bond. I occasionally think that how quickly our differences world-wide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world»). 
Ο ίδιος, σε ομιλία του στις 4 Δεκεμβρίου του 1985, είχε ήδη δηλώσει με τον ίδιο τρόπο: «Αν ξαφνικά υπήρχε μία απειλή για τον κόσμο μας από κάποιο άλλο είδος από άλλον πλανήτη, θα ξεχνούσαμε αμέσως όλες τις μικρές τοπικές διαφορές που έχουμε ανάμεσα στις χώρες μας» («If suddenly there was a threat to this world from some others species from another planet, we ’d forget all the little local differences that we have between our countries»).
Ο Πρόεδρος της Σοβιετικής `Ενωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου του 1987: «Στη συνάντησή μας στη Γενεύη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μία εισβολή από εξωγήινους, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική `Ενωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή» («At our meeting in Geneva, the U.S. President said that if the Earth faced an invasion by extraterrestrials, the U.S. and Soviet Union would join forces to repel the invasion»).
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμυ Κάρτερ δήλωσε στο κανάλι ABC-News, στις 22 Ιανουαρίου του 1999: «Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: `Εχω δει ένα και εγώ ο ίδιος» («I don ’t laugh at people anymore when they say they have seen UFOs: I have seen one myself»).

Στο λήμμα Unidentified Flying Object της εγκυκλοπαίδειας Papyrus Larousse Britannica διαβάζουμε: «Μέχρι το 1969, το Project Blue Book, είχε καταγράψει επίσημα 12.618 θεάσεις UFO μόνο στις ΗΠΑ, δίνοντας διάφορες ερμηνείες για το φαινόμενο, αλλά το πρόγραμμα τερματίστηκε τον Δεκέμβριο του 1969 με βάση τα συμπεράσματα της Επιτροπής Κόντον. Τα μόνα άλλα επίσημα και αρκετά πλήρη αρχεία για θεάσεις UFO, κρατούνταν στον Καναδά, όπου και το 1968 μεταφέρθηκαν από το Canadian Department of National Defense στο Canadian National Research Council. Οι μόνες άλλες χώρες που τηρούσαν επίσημα αρχεία για αναφορές UFO αλλά λιγότερο πλήρη, ήταν η Μεγάλη Βρετανία, η Σουηδία, η Δανία, η Αυστραλία και η Ελλάδα».
Το φαινόμενο των UFO όχι μόνο είναι υπαρκτό, αλλά συναντάται και σε όλους τους πολιτισμούς από την αρχαιότητα.
Τα «Πυραμιδικά κείμενα», τα οποία είναι μία συλλογή αρχαίων αιγυπτιακών θρησκευτικών κειμένων που ήταν σκαλισμένα στους τοίχους και στους σαρκοφάγους των πυραμίδων στη Σακκάρα κατά τη διάρκεια της 5ης και της 6ης δυναστείας, αναφέρουν: «Ο θεός Τεχούτι έφθασε στην Αίγυπτο με μία πυραμίδα που ήρθε από τον ουρανό και έλαμπε σαν ήλιος. Οι Αιγύπτιοι ονόμασαν τον θεό αυτόν Χεμ. 
Ο θεός έμενε στην πυραμίδα μαζί με τη φυλή των θεών Ζεπ Τεπί που τον ακολουθούσαν. 
Ο Τεχούτι έκρυψε τα μυστικά της δημιουργίας στην αίθουσα των αρχείων «Αμέντι», μέσα σε μία κρυστάλλινη σφαίρα.
 Η αίθουσα αυτή βρισκόταν μέσα στο έδαφος και κάτω από την πυραμίδα που ήρθε από τον ουρανό, και η θέση ήταν πολύ κοντά στη θέση που βρίσκεται σήμερα η μεγάλη πυραμίδα. 
Οι Ζεπ Τεπί έφυγαν στους ουρανούς με την ιπτάμενη πυραμίδα παίρνοντας μαζί τους και την κρυστάλλινη σφαίρα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν και πάλι πίσω στη γη στο τέλος αυτού του χρόνου».
`Ενας πάπυρος που ανάγεται στην εποχή του Φαραώ Τούθμωση Γ΄ (1504-1450 π.Χ.) γράφει: «Το 22ο έτος της βασιλείας του, τον τρίτο μήνα του χειμώνα, την έκτη ώρα της ημέρας, οι γραφείς της Βουλής της Ζωής παρατήρησαν έναν κύκλο φωτιάς που ερχόταν από τον ουρανό [...] και από το στόμα που έβγαινε αποκρουστική αναπνοή. Δεν είχε κανένα κεφάλι. Το σώμα του ήταν μία ράβδος μακριά και πλατιά. Δεν ακούστηκε καμία φωνή. Οι γραφείς ταράχτηκαν και έπεσαν κάτω μπρούμυτα [...] έπειτα εξέθεσαν τα πράγματα στον Φαραώ και αυτό που είχε συμβεί καταγράφηκε στους κυλίνδρους της Βουλής της Ζωής. 
Μετά από μερικές ημέρες, αυτά τα ίδια πράγματα γίνονταν όλο και περισσότερο πολυάριθμα στους ουρανούς. 
Η λαμπρότητά τους ήταν μεγαλύτερη από αυτή του ήλιου και επεκτάθηκε στα όρια των τεσσάρων γωνιών του ουρανού [...] σαν κύκλοι πυρκαγιάς. Ο στρατός του Φαραώ κοίταξε επάνω, στον ουρανό. 
`Ηταν μετά από το βραδινό φαγητό. Κατόπιν αυτοί οι κύκλοι φωτιάς ανέβηκαν ψηλότερα στον ουρανό και κατευθύνθηκαν προς τον νότο. Ψάρια και πουλιά έπεσαν έπειτα από τον ουρανό. `Ηταν ένα θαύμα που δεν ξανάγινε ποτέ [...] ο Φαραώ άναψε το θυμίαμα για να παρουσιαστούν πάλι, για να κάνουν ειρήνη με τη γη. Γράφηκε στα χρονικά της Βουλής της Ζωής, ώστε να το μάθουν όλες οι γενιές στο μέλλον».
O Πλούταρχος αναφέρει τα εξής: «Ο Λεύκολλος παρέταξε τον στρατό του για μάχη, κι ενώ από στιγμή σε στιγμή θα άρχιζε η μάχη, χωρίς καμία φανερή αλλαγή αλλά από ένα ξαφνικό φύσημα ανέμου, φάνηκε ένα μεγάλο σώμα πυρακτωμένο να κατευθύνεται προς το μέσο των δύο στρατοπέδων, όμοιο στο σχήμα με πιθάρι περισσότερο, και στο χρώμα με πυρακτωμένο ασήμι, έτσι που φοβήθηκαν και οι δύο στρατοί με το φαινόμενο και αποσύρθηκαν. Λένε ότι αυτό το φαινόμενο παρουσιάστηκε στη Φρυγία, στο μέρος που λέγεται Οτρύες» (Λούκουλλος, 8), «Τον ξύπνησαν (τον Πομπηίο) πανικοί και φόβοι που διαπερνούσαν το στρατόπεδο. Γιατί στη διάρκεια της πρωινής βάρδιας κι ενώ στο στρατόπεδο του Καίσαρα επικρατούσε άκρα ησυχία, έλαμψε δυνατό φως, κι ύστερα υψώθηκε από εκεί πύρινη λαμπάδα και έπεσε πάνω στο στρατόπεδο του Πομπηίου. Και λέει ο Καίσαρας ότι αυτό το είδε ο ίδιος κατά την έφοδό του στις σκοπιές» (Πομπηίος, 68).
Ο Αρχιεπίσκοπος της Λυών `Αγκομπαρντ (Agobard), ο οποίος έζησε τον 9ο αιώνα, μιλάει για άτομα που πιστεύουν πως υπάρχει μία χώρα στον ουρανό που ονομάζεται Μαγκονία, «από την οποία πλοία αρμενίζουν στα σύννεφα». Ο `Αγκομπαρντ λέει πως τρεις άνδρες και μία γυναίκα σύρθηκαν μπροστά του από ένα πλήθος που ισχυριζόταν πως οι ξένοι είχαν κατέβει από ένα από αυτά τα πλοία και που απαιτούσε να λιθοβοληθούν μέχρι θανάτου. Ο `Αγκομπαρντ λέει απλά: «`Ομως η αλήθεια επικράτησε», εννοώντας ότι τους είπε να μην είναι ανόητοι, ότι οι άνθρωποι δεν κατεβαίνουν από τον ουρανό με αερόπλοια. Προφανώς οι τέσσερις αυτοί άνθρωποι ήταν απαχθέντες.
Το Χρονικό του Γουίλιαμ του Νιούμπεργκ (Newburgh), ενός μοναχού του 13ου αιώνα, λέει πως το 1290 στο Αβαείο Μπάιλαντ (Byland) του Γιόρκσαϊρ (Yorkshire) ο αββάς και οι μοναχοί γευμάτιζαν, όταν ένα «επίπεδο, στρογγυλό, αστραφτερό ασημένιο αντικείμενο» πέταξε πάνω από το αβαείο και «προκάλεσε εντονότατο τρόμο».
Ας επανέλθουμε, όμως, στις αποκαλύψεις του Μπιλ Κούπερ. Ο UFOλόγος επιστήμονας Ζακ Βαλλέ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Μπιλ Κούπερ, αναφέρει τα εξής: «Ο Μπιλ άρχισε να μου διηγείται την ιστορία του: ‘‘Αναμίχθηκα με τον γρίφο των UFO ως διαβαθμισμένος αξιωματικός στην υπηρεσία πληροφοριών του Ναυτικού’’, είπε με ευθύ τρόπο που τον βρήκα ειλικρινή και πειστικό. ‘‘Στην περίοδο 1971-1972 διατάχθηκα να κάνω μία συνοπτική ενημέρωση σε διάφορους ανώτατους αξιωματούχους, σχετικά με τα περιεχόμενα συγκεκριμένων εγγράφων που μου δόθηκαν. Εκείνες οι ενημερώσεις είχαν να κάνουν με το γεγονός της αιχμαλώτισης ενός αριθμού UFO από τον στρατό, και ότι οι επιβάτες τους συνεργάζονταν ήδη με τους επιστήμονές μας.
 Είχαμε κάνει μία συμφωνία μαζί τους’’. Τον διέκοψα για να σιγουρευτώ ότι θα έπιανα τα βασικά γεγονότα: ‘‘Είσαι λίγο βιαστικός μαζί μου’’, είπα. ‘‘Πρώτα απ’ όλα, ποιά ήταν η θέση σου στο Ναυτικό;’’ ‘‘`Ημουν υπό τις διαταγές του Ναυάρχου Clarey, ως μέλος της ομάδας ενημερώσεων του τμήματος πληροφοριών’’. ‘‘`Ηταν τα έγγραφα απόρρητα, και με ποιά διαβάθμιση;’’ ‘‘`Ηταν χαρακτηρισμένα ως `Ακρως Απόρρητα, Top Secret / S.1.’’. ‘‘Υπήρχε κάποιος κωδικός που τα συνόδευε;’’ ‘‘Ναι, Majic, με j, αυτός ήταν ο κωδικός. Είμαι βέβαιος ότι πλέον τον έχουν αλλάξει’’. ‘‘Πόσο είχε διαρκέσει η ενημέρωση και πού είχε δοθεί;’’
 ‘‘Τα briefings ήταν πολλά, και όλα τους έγιναν στο αρχηγείο Επιχειρήσεων του Ειρηνικού, στη Χαβάη. Το κτίριο έχει θέα το Περλ Χάρμπορ. Το πρώτο briefing ήταν μία γενική σύνοψη που κράτησε περίπου τρεις ώρες, και επιπλέον υπήρξαν περιοδοκές ενημερώσεις καθώς νέες πληροφορίες ερχόντουσαν στο φως’’. Ανέφερε τα ονόματα των ναυάρχων Clarey, Weisner, McCain, ως τρεις από τους ανθρώπους στους οποίους έδινε πλήρη προφορική αναφορά. 
‘‘Γιατί ενημερώνονταν αυτοί οι αξιωματικοί;’’ ‘‘Εξαιτίας της υπηρεσιακής τους θέσης και ικανότητας, είχαν άμεση ανάγκη να γνωρίζουν. Πρώτον, μπορεί να απαιτούνταν να περισυλλέξουν κάποιους συντριμμένους δίσκους στο μέλλον. Δεύτερον, τα UFO ίσως παρερμηνεύονταν ως εχθρικά σοβιετικά σκάφη και δεχόντουσαν πυρά, έτσι έπρεπε να ενημερωθούν για την ύπαρξή τους’’. ‘‘Υπήρχαν περιστατικά στα οποία τα UFO πρότειναν κάποια αληθινή απειλή;’’ Ρώτησα. ‘‘Στον πόλεμο του Βιετνάμ, ένα UFO κατέρριψε ένα B-52. Επίσης, υπήρξαν περιπτώσεις στις οποίες τα στρατεύματά μας δέχθηκαν επίθεση από πράγματα που στην αρχή τα νόμισαν για ελικόπτερα. 
Υπήρχε η άποψη τότε ότι οι Ρώσοι πρέπει να είχαν μπει στον πόλεμο με την πλευρά των βορειοβιετναμέζων, κι έτσι το θέμα έγινε πολύ σοβαρό’’.

 ‘‘Το ναυτικό περισυνέλεξε κάποιο δίσκο έπειτα από αυτά;’’ ‘‘Υπήρξε ένα περιστατικό στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, η περισυλλογή ενός σκάφους που αργότερα καταγράφηκε ως σοβιετικό υποβρύχιο. `Ημουν στο κέντρο επιχειρήσεων όταν συνέβη, και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ήταν αληθινό’’. ‘‘Εσύ ο ίδιος έχεις δει ποτέ σου έναν Alien;’’ Αυτή είναι μία ερώτηση την οποία έχω μάθει να ρωτάω σε όλους εκείνους που συναντώ σε τέτοιους κύκλους. ‘‘`Οχι’’, είπε ο Κούπερ ειλικρινά. ‘‘`Εχεις δει ποτέ σου UFO;’’ 
‘‘Μία φορά, το καλοκαίρι του 1966, ήμουν βάρδια επιφυλακής σε ένα υποβρύχιο, στο USS Tiru SS-416, σε πορεία για το Σηάτλ, και τρεις από εμάς είδαμε ένα δίσκο μεγάλο όσο ένα μεταγωγικό αεροσκάφος, να αναδύεται από τη θάλασσα δυόμισι μίλια μακριά από την πλευρά του λιμανιού. Αναδύθηκε, υψώθηκε και χάθηκε μέσα στα σύννεφα, κι έπειτα από λίγη ώρα κατέβηκε πάλι. Δεν τάραξε τα νερά του ωκεανού. Το νερό γλιστρούσε γύρω του, σαν να ελκόταν από ένα πεδίο δύναμης’’.
»‘‘Υπήρξαν ενημερώσεις που δίδονταν σε ανώτερους echelon αξιωματικούς πριν το 1971;’’ ‘‘Πρέπει να υπήρχαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες στα έγγραφα. Τα κείμενα δήλωναν ότι το πρώτο μυστικό project εδραιώθηκε με εντολή του Eisenhower το 1953. Ο Eisenhower ζήτησε από τον Rockefeller να τον βοηθήσει να στήσει μία οργάνωση που θα διεξήγαγε μία μελέτη χωρίς να είναι ενήμερες για την κατάσταση οι κυβερνητικές υπηρεσίες ή το Κογκρέσο. Ο Rockefeller την οργάνωσε υπό τους Jasons (Ιάσονες), μία ελίτ ομάδα διανοούμενων. Η κεντρική ομάδα εποπτείας αποτελούνταν από δώδεκα άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των Kissinger, Dulles, Brzezinski, George Bush, και οκτώ άλλους, που έγιναν γνωστοί ως MJ-12, υπό την Επιχείρηση Majority’’.
 ‘‘Και πού συναντιόντουσαν;’’ ‘‘Σε ένα μέρος που το ονόμαζαν The Country Club. Με αυτό το όνομα μπορούσαν να το αναφέρουν ανοιχτά χωρίς να γνωρίζει κανείς για ποιο πράγμα μιλάνε. `Ηταν ένα κτήμα στο Μαίρηλαντ, το οποίο διατηρούσε ο Nelson Rockefeller για τους Jasons. `Ηταν προσβάσιμο μόνο από τον αέρα’’. 
‘‘Και οι πληροφορίες που κρατούνταν μυστικές σχετίζονταν ειδικά με τα UFO;’’ ‘‘Με τα UFO και με τους εξωγήινους. Υπάρχουν τέσσερις τύποι Aliens. Υπάρχουν δύο είδη Γκρίζων, συμπεριλαμβανομένης μίας φυλής, όχι συχνά ιδωμένης, που έχει μεγάλη μύτη. `Επειτα υπάρχουν οι Nordic, ψηλοί ξανθοί `Αριοι, και τέλος οι Πορτοκαλί. Θυμάμαι να αναφέρονται διάφορα μέρη για την προέλευσή τους: Ο Ωρίωνας, οι Πλειάδες, ο Betelgeuse, το άστρο του Μπάρναρντ και ο Zeta Reticuli’’. ‘‘Είπες ότι έχουμε συνάψει μία συμφωνία μαζί τους;’’ 
‘‘Από το 1964’’. ‘‘Γιατί να μπουν στον κόπο να κάνουν μία συμφωνία μαζί μας, εφ’ όσον η τεχνολογία τους είναι τόσο πολύ πιο μπροστά από τη δική μας; Ο John Lear αναφέρθηκε σε ένα δισεκατομμύριο χρόνια’’. 
‘‘Θέλουν από την κυβέρνηση να κρατήσει την παρουσία τους εδώ μυστική. Επιπλέον, είχαμε αιχμαλωτίσει δικούς τους’’.
»‘‘Με τί είδους προωθητική δύναμη κινούνται τα σκάφη τους;’’ ‘‘Με ένα μικρό πυρηνικό αντιδραστήρα στο μέγεθος μίας ποδοσφαιρικής μπάλας. Χρησιμοποιούν μία αναδίπλωση του χωροχρόνου. Δεν είμαι φυσικός, κι έτσι δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Επίσης, έχουν την τεχνολογική δυνατότητα να καλύπτονται με ένα πέπλο αορατότητας, να γίνονται αόρατοι’’.
 ‘‘Τί είδους μέταλλο χρησιμοποιούν;’’ ‘‘Τον πρώτο καιρό ήταν καθαρό μαγνήσιο. Εκείνη την εποχή δεν μπορούσαμε να το κοπιάρουμε, αλλά τώρα μπορούμε να το παράγουμε στο διάστημα, αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την καλλιέργεια κρυστάλλων σε τροχιά. Χρησιμοποιούν κράματα μετάλλων που μπορούμε να τα δημιουργήσουμε στη Γη, αλλά όχι με την ίδια εύπλαστη δομή και σύνθεση. Γνωρίζεις κανέναν από τους αστροναύτες;’’ Του είπα τα ονόματα διάφορων αστροναυτών που είχα γνωρίσει. ‘‘Ρώτα οποιονδήποτε από τους αστροναύτες του Apollo για το φεγγάρι. Ρώτα τους τί είδαν εκεί. Υπάρχει μία εξωγήινη βάση στο φεγγάρι, στην πλευρά που για εμάς είναι σκοτεινή’’.
»‘‘Τί απέγινε εκείνος ο πρώτος εξωγήινος που είχαμε αιχμαλωτίσει;’’ Ρώτησα. ‘‘Πέθανε το 1952, αφότου ήταν άρρωστος για ένα χρόνο. Οι δικοί μας άρχισαν να εκπέμπουν μηνύματα στο διάστημα, ζητώντας από τους δικούς τους να έρθουν για να τον βοηθήσουν. Το αποτέλεσμα ήταν η προσγείωση στην αεροπορική βάση Holloman, στις 25 Απριλίου του 1964, όταν ένας άλλος από αυτούς αφέθηκε να εργαστεί εδώ μαζί με τους επιστήμονές μας. Μας έδωσε πάρα πολλές πληροφορίες, πάρα πολλές. Οι Aliens ήθελαν απελπισμένα να κρατηθεί μυστική η παρουσία τους στη Γη. Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε μαζί τους, με αντάλλαγμα την τεχνολογία τους. Τους δόθηκε η άδεια να διεξάγουν απαγωγές ανθρώπων. Είπαν ότι ήταν αναγκαίο να τις κάνουν για επιστημονικούς λόγους. Υποτίθεται ότι θα ενημέρωναν συνέχεια τους MJ-12 με λίστες με τους ανθρώπους που απαγάγουν. `Επειτα, αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι μας είχαν πει ψέματα. Μας είχαν ξεγελάσει με αυτές τις συμφωνίες’’.
 ‘‘Και πού είναι τώρα οι Aliens;’’ ‘‘Στην Area-51. Ενώ όλοι πιστεύουν ότι είναι υπό τον έλεγχο της αεροπορίας, επειδή η βάση Nellis είναι της αεροπορίας, αλλά στην πραγματικότητα είναι υπό τον έλεγχο του ναυτικού’’. 
‘‘Και τί γίνεται στο Groom Lake;’’ ‘‘Το Groom Lake είναι στη Nellis, το ίδιο πράγμα. Υπάρχει μία ομάδα τεχνολογίας των Alliens στη Nellis, και υπάρχει τουλάχιστον ακόμη μία κοντά στο Dulce στο Νιού Μέξικο, σε έναν ινδιάνικο καταυλισμό. Υπάρχει μία μεγάλη μαγνητική ανωμαλία εκεί που βρίσκεται η βάση. `Ισως ραντάρ που μπορούν να δουν κάτω από το έδαφος να μπορούσαν να δείξουν τί υπάρχει εκεί μέσα, υποτίθεται ότι είναι σαν κυψέλη από τούνελς. Υπάρχουν έγγραφα που εξηγούν πώς μπορείς να μπεις εκεί μέσα, πού είναι οι πύλες’’ ‘‘Φρουρείται;’’
 ‘‘`Οχι, δεν φρουρείται. Αυτό απλά θα προσέλκυε την προσοχή, θα έπρεπε να εξηγήσουν τί υπάρχει εκεί. Αλλά, αν μπεις εκεί μέσα, δεν ξαναβγαίνεις ποτέ. Μπορώ να σε πάω εκεί, αν θέλεις’’.
»‘‘Και τί νομίζεις ότι πρέπει να κάνουμε τώρα;’’ Τον ρώτησα. ‘‘Οι πληροφορίες πρέπει να διασπαρθούν παντού στο κοινό, όσο το δυνατόν πιο ευρύτερα’’.
»‘‘Οι εξωγήινοι γιατί έρχονται εδώ;’’ ‘‘Υπάρχουν έγγραφα για το Project Aquarius που διηγούνται την ιστορία των Aliens και τις επεμβάσεις τους στον Homo Sapiens τα τελευταία είκοσι πέντε χιλιάδες χρόνια. Η επιρροή τους μεσουράνησε στην κουλτούρα των Βάσκων και των Ασσυρίων’’.
»‘‘Ξέρεις’’, είπε, ‘‘δεν είμαι θρησκευόμενος άνθρωπος. Αλλά αν κοιτάξεις μέσα στη Βίβλο, οι `Αγγελοι μπορεί να είναι οι Nordic τύποι των Aliens και οι Γκρίζοι μπορεί κάλλιστα να είναι οι δαιμονικοί. Στο κάτω-κάτω, η Βίβλος μιλάει για μία συμφωνία με τον Διάβολο κατά τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από την επανίδρυση του Ισραήλ. Συμφωνίες που θα καταλήξουν στον Αρμαγεδδώνα’’. ‘‘Και οι εξωγήινοι τί λένε για όλα αυτά;’’
 ‘‘Οι πληροφορίες που μας έδωσαν δεν ήταν μόνο επιστημονικές. Μας είπαν πολλά αποκρυφιστικά πράγματα. Υποστηρίζουν ότι έχουν στενή σχέση με τις θρησκείες μας. Μιλούσαν για μαγεία και για τις λατρείες στη Γη’’. ‘‘Λοιπόν, εσύ τί πρόκειται να κάνεις για όλα αυτά;’’ Τον ρώτησα. ‘‘Θα βγάλω όλες τις πληροφορίες στη φόρα. `Εχω παραιτηθεί από τη δουλειά μου εδώ και καιρό’’».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έβγαλε στη φόρα, λοιπόν, ο Μπιλ Κούπερ ανάμεσα στον Ιανουάριο του 1947 και στον Δεκέμβριο του 1952, τουλάχιστον 16 εξωγήινα σκάφη συνετρίβησαν ή καταρρίφτηκαν, από τα οποία περισυλλέχθηκαν 65 σώματα νεκρών εξωγήινων και ένας ζωντανός. Από όλα αυτά τα περιστατικά, 13 συνέβησαν εντός των συνόρων των ΗΠΑ. Από αυτά τα 13, το ένα ήταν στην Αριζόνα, τα 11 στο Νιού Μέξικο και το άλλο στη Νεβάδα.
»Ο Πρόεδρος Τρούμαν κρατούσε ενήμερους τους συμμάχους των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης και της Σοβιετικής `Ενωσης, για το εξωγήινο πρόβλημα. Αυτό γινόταν για το ενδεχόμενο να αποδεικνυόταν ότι οι εξωγήινοι αποτελούσαν σοβαρή απειλή για το ανθρώπινο γένος. Εμφανίστηκαν μεγάλες δυσκολίες στη διατήρηση διεθνούς μυστικότητας και αποφασίστηκε ότι ένας εξωτερικός κύκλος ήταν απαραίτητος για να συντονίσει και να ελέγξει τις διεθνείς προσπάθειες, ώστε να αποκρυφτεί το μεγάλο μυστικό από τον εξονυχιστικό έλεγχο που ασκεί ο Τύπος στις κυβερνήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν ο σχηματισμός ενός μυστικού ηγετικού σώματος, το 1952, που ονομάστηκε Bilderberger Group (Λέσχη Μπίλντερμπεργκ). Στο Bilderberger Group εντάχθηκαν μεταξύ άλλων και ο `Εντμοντ Ρότσιλντ, ο Ντέιβιντ και ο Νίλσον Ροκφέλλερ και ο Χένρυ Κίσινγκερ. Οι Bilderbergers εξελίχθηκαν σε μία μυστική παγκόσμια κυβέρνηση που ελέγχει τα πάντα.
»Κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου της θητείας του Προέδρου Αιζενχάουερ, το 1953, τουλάχιστον άλλοι 10 συντριμμένοι δίσκοι περισυλλέχθηκαν, μαζί με 26 νεκρούς και 4 ζωντανούς εξωγήινους. Από αυτούς τους 10 δίσκους, 4 βρέθηκαν στην Αριζόνα, 2 στο Τέξας, ένας στο Νιού Μέξικο, ένας στη Λουϊζιάνα, ένας στη Μοντάνα και ένας στη Νότιο Αφρική.
»Ο Πρόεδρος Αιζενχάουερ έπειτα από παραινέσεις του Νίλσον Ροκφέλλερ ίδρυσε την επιτροπή Majesty Twelve για να επιβλέπει και να διευθύνει όλες τις απόκρυφες δραστηριότητες που σχετίζονταν με το εξωγήινο ζήτημα. Η Majesty Twelve αποτελούνταν από τον Nelson Rockefeller, τον Allen Welsh Dulles, τον Υπουργό Εξωτερικών John Foster Dulles, τον Υπουργό `Αμυνας Charles Wilson, τον Πρόεδρο του Γενικού Επιτελείου Arthur Radford, τον Διευθυντή του FBI Edgar Hoover, τον Edward Teller, από έξι άνδρες από τη διοικητική επιτροπή του CFR (Council on Foreign Relations) που ήταν γνωστοί ως «The Wise Men» (Οι Σοφοί `Ανδρες) και από έξι μέλη από τη διοικητική επιτροπή του Jason Group. Η Majesty Twelve είχε 19 μέλη, καμία εντολή όμως δεν θα μπορούσε να δοθεί και καμία δράση δεν θα μπορούσε να γίνει, χωρίς πλειοψηφία (Majority) με 12 ψήφους υπέρ, δηλαδή Majority Twelve (Πλειοψηφία Δώδεκα).
»Ο εσωτερικός πυρήνας του CFR στρατολογεί τα μέλη του από τις μυστικές εταιρίες Skull and Bones και Scroll and Key, των Πανεπιστημίων Harvard και Yale. οι «Wise Men» ήταν επίσης μέλη του Order of the Quest (Τάγμα της Αναζήτησης) που ήταν γνωστό και ως Jason Society.
»Το Jason Group (Ομάδα Ιάσων) ήταν μία μυστική επιστημονική ομάδα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Manhattan Project (το πρόγραμμα ανάπτυξης της πρώτης ατομικής βόμβας). Μάλιστα το 1957 έγινε στις ΗΠΑ ένα μεγάλο συμπόσιο στο οποίο παραβρέθηκαν πολλοί από τους μεγαλύτερους επιστήμονες που ήταν τότε εν ζωή. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι λίγο μετά το 2000 ο πλανήτης θα αυτοκαταστραφεί εξαιτίας του όλο και αυξανόμενου γήινου πληθυσμού και της καταστροφής του περιβάλλοντος από τον άνθρωπο. Με μυστική διοικητική εντολή του Προέδρου Αιζενχάουερ το Jason Group διατάχθηκε να μελετήσει το σενάριο αυτό και μέσα από τα ευρήματά του να καταθέσει προτάσεις δράσης. Η Jason Society επιβεβαίωσε τα ευρήματα και τα συμπεράσματα των επιστημόνων και κατέθεσε τρεις προτάσεις που ονομάστηκαν Alternative 1, 2 και 3 (Εναλλακτική Λύση 1, 2 και 3). Η Εναλλακτική Λύση 1 πρότεινε να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα για να ανοιχθούν τρύπες στην στρατόσφαιρα, από τις οποίες η μεγάλη θερμότητα και η μόλυνση θα μπορούσαν να διαφύγουν προς το διάστημα. Η Εναλλακτική Λύση 2 πρότεινε να κατασκευαστεί ένα τιτάνιο δίκτυο από υπόγειες πολιτείες και στοές, μέσα στις οποίες ένα επίλεκτο ποσοστό ανθρώπων θα επιβίωνε για να συνεχιστεί το ανθρώπινο είδος. Και η Εναλλακτική Λύση 3 πρότεινε να γίνει σωστή εκμετάλλευση της συμβατικής και της εξωγήινης τεχνολογίας, έτσι ώστε οι επίλεκτοι να εγκαταλείψουν τη Γη και να ιδρύσουν αποικίες στο εξώτερο διάστημα. Και οι τρεις Εναλλακτικές Λύσεις συμπεριλάμβαναν έλεγχο των γεννήσεων, στειρώσεις και τη διασπορά θανατηφόρων μικροβίων και ιών για να ελεγχθεί ή να επιβραδυνθεί η αύξηση του πληθυσμού της Γης. Το AIDS δεν είναι παρά μόνο ένα από αυτά τα σχέδια.
»Το 1953, οι αστρονόμοι ανακάλυψαν μεγάλα αντικείμενα στο διάστημα που κινούνταν προς τη Γη. `Οταν τα αντικείμενα πλησίασαν τη Γη, μπήκαν σε πολύ υψηλή γεωστατική τροχιά γύρω από τον Ισημερινό. Τα αντικείμενα αυτά ήταν τεράστια σκάφη και η αληθινή τους πρόθεση ήταν άγνωστη. Μέσω ραδιοεπικοινωνιών που χρησιμοποιούσαν τη δυαδική γλώσσα των υπολογιστών κανονίστηκε μία προσγείωση στην έρημο. `Ενας από τους εξωγήινους (τους Γκρίζους) αφέθηκε ως όμηρος, σαν εγγύηση ότι θα επιστρέψουν οι εξωγήινοι και θα συνάψουν μία συνθήκη ή συμφωνία.
»Στο μεταξύ, μία φυλή ανθρωπόμορφων εξωγήινων προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Homestead στη Φλόριντα και επικοινώνησε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η εξωγήινη αυτή φυλή προειδοποίησε ενάντια στη φυλή που βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τον Ισημερινό και προσφέρθηκε να βοηθήσει την ανθρωπότητα στην πνευματική της εξέλιξη. Απαίτησε την αφόπλιση και την καταστροφή όλων των πυρηνικών όπλων, ως βασική προϋπόθεση. Αρνήθηκαν να κάνουν ανταλλαγή τεχνολογίας, λέγοντας ότι οι άνθρωποι είναι πνευματικά ανίκανοι να χειριστούν την τεχνολογία που ήδη κατέχουν. Η προτάσεις της απορρίφθηκαν με τη δικαιολογία ότι θα ήταν ανόητο να αφοπλιστεί μπροστά σε ένα τόσο αβέβαιο μέλλον.
»Μία τρίτη συνεννοημένη προσγείωση έγινε στο Muroc το 1954. Ο Αιζενχάουερ συναντήθηκε με τους εξωγήινους (τους Γκρίζους) και κατοχυρώθηκε μία επίσημη συνθήκη ανάμεσα σ’ αυτό το εξωγήινο έθνος και τις ΗΠΑ. Η συνθήκη δήλωνε ότι οι εξωγήινοι δεν θα παρέμβαιναν στις υποθέσεις μας και ότι εμείς δεν θα παρεμβαίναμε στις δικές τους. `Οτι θα κρατήσουμε μυστική την παρουσία τους στη Γη. `Οτι θα μας προμήθευαν με αναπτυγμένη τεχνολογία και θα μας βοηθούσαν στην τεχνολογική μας εξέλιξη. `Οτι δεν θα υπέγραφαν καμία άλλη συνθήκη με κανένα άλλο γήινο έθνος. Και ότι τους δινόταν η άδεια να απαγάγουν ανθρώπους σε περιορισμένη και περιοδική βάση, με σκοπό να διεξάγουν ιατρικές εξετάσεις και να παρακολουθούν την εξέλιξή μας, υπό τον όρο ότι δεν θα έβλαπταν ανθρώπους, ότι οι απαχθέντες θα επιστρέφονταν στο σημείο απαγωγής τους, ότι δεν θα είχαν καμία μνήμη του συμβάντος και ότι το εξωγήινο έθνος θα παρείχε στη Majesty Twelve μία λίστα με όλες τις επαφές του με ανθρώπους και με τους απαχθέντες, λίστα την οποία θα παρέδιδαν σε προγραμματισμένα και τακτά χρονικά διαστήματα.
»Μέχρι το 1955, έγινε φανερό ότι οι εξωγήινοι είχαν παραβιάσει τη συνθήκη. Ακρωτηριασμένοι άνθρωποι βρίσκονταν σε όλες τις Πολιτείες και άρχισε η υποψία ότι οι εξωγήινοι δεν κατέθεταν στη Majesty Twelve την πλήρη λίστα των επαφών τους με ανθρώπους και με τα θύματα απαγωγών και επίσης άρχισε η υποψία ότι δεν επιστρέφονταν όλα τα θύματα των απαγωγών».
Αξιοσημείωτο είναι ότι στα απόρρητα έγγραφα που διάβασε ο Μπιλ Κούπερ δηλώνεται ότι ένας στους 40 ανθρώπους έχει υποστεί εμφύτευση συσκευών. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πιστεύει ότι οι εξωγήινοι κατασκευάζουν έναν στρατό εμφυτευμένων ανθρώπων που στο μέλλον θα ενεργοποιηθούν και θα στραφούν εναντίον μας κατά βούληση.
«Τότε ξεκίνησαν οι μελέτες και οι διαβουλεύσεις υπό το Executive Memorandum NSC-5511, μίας επιτροπής μελέτης, στην οποία ανατέθηκε να εξετάσει όλα τα γεγονότα, ενδείξεις, στοιχεία, ψέματα και παραπλανήσεις και να ανακαλύψει την αλήθεια του Εξωγήινου Ζητήματος. Τα πρώτα συμβούλια έγιναν το 1954 και ονομάστηκαν Quantico Meetings. Η ομάδα μελέτης αποτελείτο αποκλειστικά από 35 μέλη της μυστικής ομάδας μελέτης του CFR. Ο Zbigniew Brzezinski ήταν ο επικεφαλής της ομάδας μελέτης για τους πρώτους 18 μήνες. Τους επόμενους, ξεκινώντας από τον Νοέμβριο του 1955, επιλέχθηκε ως επικεφαλής της ομάδας μελέτης ο Henry Kissinger. Ο Nelson Rockefeller ήταν συχνός επισκέπτης στα συμβούλια της ομάδας.
»Ο Nelson Rockefeller λίγο αργότερα έχτισε ένα καταφύγιο κάπου στο Μέρυλαντ για τη Majesty Twelve και την επιτροπή μελέτης Quantico. Aυτό το μυστικό μέρος συνάντησης λεγόταν The Country Club. Η ομάδα μελέτης συνέχισε τις εργασίες της πίσω από ένα πέπλο μυστικότητας. Οι αποκαλύψεις για την εξωγήινη παρουσία και δράση, που έγιναν κατά τη διάρκεια της μελέτης, πρέπει να ήταν ένα μεγάλο σοκ. Ο Henry Kissinger ήταν φανερά εκτός εαυτού εκείνη την περίοδο.
»Η μελέτη έδειξε ότι οι εξωγήινοι (οι Γκρίζοι) χρησιμοποιούσαν τους ανθρώπους και τα ζώα ως πηγή αδενικών εκκρίσεων, ενζύμων, ορμονικών εκκρίσεων, πλάσμα αίματος και σε γενετικά πειράματα. Οι εξωγήινοι εξήγησαν αυτές τους τις δράσεις ως απαραίτητες για την επιβίωσή τους. Δήλωσαν ότι η γενετική τους κατασκευή είχε εκφυλιστεί και ότι δεν ήταν πλέον ικανοί για αναπαραγωγή. Το κύριο συμπέρασμα της μελέτης του Εξωγήινου Ζητήματος, όμως, ήταν ότι το κοινό δεν μπορούσε να ενημερωθεί. Δεν ήταν δυνατόν να ειπωθούν στο κοινό όλα αυτά».
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθούν τα εξής λόγια του Μπιλ Κούπερ, ο οποίος τελικά δολοφονήθηκε από αστυνομικούς και πράκτορες του FBI στις 6 Νοεμβρίου του 2001: «`Ο,τι μας έχουν διδάξει είναι ψέματα. Η πραγματικότητα δεν είναι καθόλου αυτό που αντιλαμβανόμαστε ότι είναι. Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε άλλο με το να κρεμόμαστε από τις ψευτιές του παρελθόντος. Η αλήθεια πρέπει να ξεκαθαριστεί με οποιοδήποτε κόστος, αν θέλουμε να λάβουμε μέρος στο μέλλον. Η αλήθεια πρέπει να υπερισχύσει σε όλες τις περιστάσεις, ανεξάρτητα από το ποιον πληγώνει ή ποιον βοηθάει, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σ’ αυτή τη Γη. Σ’ αυτό το σημείο, αυτό που θέλουμε δεν έχει πια καμία σημασία. Το τι πρέπει να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή μας, αυτό είναι που μετράει. Οι παλιοί τρόποι μάς οδηγούν στην καταστροφή, σε μία συγκεκριμένη διαδικασία που έχει αρχίσει από παλιά, και μία Νέα Παγκόσμια Τάξη χτυπάει την πόρτα μας. Φοβάμαι για τους μικρούς, για τους αθώους, για τα παιδιά, που ήδη πληρώνουν για τα λάθη μας. Αν δεν δράσουμε αμέσως και όλοι μαζί συντονισμένα, και αν δεν διασφαλίσουμε ότι το μέλλον θα είναι αυτό που το χρειαζόμαστε να είναι, τότε αναμφισβήτητα θα μας αξίζει η μοίρα που μας περιμένει».

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ
Η οργάνωση Κρανίο και Οστά (Skull and Bones), που αναφέρθηκε πιο πάνω, ιδρύθηκε το 1832 στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ από τον στρατηγό Γουίλιαμ Ράσελ με τη βοήθεια του Αλφόνσο Ταφτ, του πατέρα του 27ου Προέδρου των ΗΠΑ Γουίλιαμ Χάουαρντ Ταφτ.
Ο Γουίλιαμ Ράσελ είχε μυηθεί σε μία από τις στοές των Βαυαρών Ιλλουμινάτι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Γερμανία. Πρόθεσή του ήταν να εξασφαλιστεί η κληρονομικότητα της προνομιακής κοινωνικής θέσης των γόνων των ισχυρότερων οικογενειών και η ανάδειξή τους σε υπέρμαχους της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Σημαντικότατο κριτήριο για να μυηθεί κάποιος στην αδελφότητα αποτελεί το γενεαλογικό δέντρο του υποψηφίου, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι τα υποψήφια μέλη κατά τη μύησή τους πίνουν αίμα. Το ότι αποτελεί σημαντικότατο κριτήριο το γενεαλογικό δέντρο του υποψηφίου για να μυηθεί κάποιος στην αδελφότητα έχει να κάνει με το ότι προωθούνται σε θέσεις εξουσίας άνθρωποι με διαφορετικό DNA, καθώς αυτοί ανήκουν σε συγκεκριμένη γραμμή αίματος, ενώ το ότι τα υποψήφια μέλη κατά τη μύησή τους πίνουν αίμα έχει να κάνει με το ότι τα ερπετοειδή υβρίδια αναλίσκουν ανθρώπινες ορμόνες, σάρκα και αίμα προς διατήρηση της ανθρώπινης μορφής όταν η γενετική τους δομή φορτίζεται προς την ερπετοειδή πλευρά.
Σημαντικά μέλη της οργάνωσης ήταν ο 27ος Πρόεδρος των ΗΠΑ Γουίλιαμ Χάουαρντ Ταφτ, ο Τέντι Ρούσβελτ, ο 41ος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, ο 43ος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους και ο Ντέιβιντ Ροκφέλλερ. Αξιοσημείωτο είναι ότι η UNESCO δημιουργήθηκε χάρη στις ενέργειες του `Αρτσιμπαλντ Μακ Λις, ο οποίος ήταν μέλος της αδελφότητας.
Το σύμβολο της οργάνωσης είναι ένα κρανίο πλαισιωμένο από δύο χιαστί οστά, κάτω από τα οποία αναγράφεται ο αριθμός 322, ενώ το εσωτερικό έμβλημα της οργάνωσης είναι το ιλλουμινατικό μότο «Novus Ordo Seclorum».

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ
Οι Ιλλουμινάτι (Illuminati) ιδρύθηκαν από τον `Ανταμ Βάισχάουπτ (Adam Weishaupt) την 1η Μαΐου του 1776. Ο `Ανταμ Βάισχάουπτ γεννήθηκε το 1748 στο `Ινγκολσταντ της Βαυαρίας. Σπούδασε Νομική και ήταν καθηγητής Κοινωνικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του `Ινγκολσταντ της Βαυαρίας. Περνούσε φιλελεύθερες ιδέες στους φοιτητές του και ριζοσπαστικές απόψεις πάνω στη Φιλοσοφία και τη Θρησκεία και σύντομα συνέλαβε την ιδέα μίας κλειστής λέσχης που θα αποτελούνταν από «φωτισμένους» διανοούμενους. Η συνάθροιση αυτή αρχικά ονομάστηκε «Εταιρία των Τελειοποιημένων Ανθρώπων». Η «Εταιρία των Τελειοποιημένων Ανθρώπων» που ιδρύθηκε το 1766 εξελίχθηκε στο μυστικό «Τάγμα των Πεφωτισμένων», την 1η Μαΐου του 1776. Λίγο καιρό μετά την ίδρυση του Τάγματός τους, την 1η Μαΐου του 1776, οι Ιλλουμινάτι αριθμούσαν περίπου 2000 μέλη, μεταξύ των οποίων ήταν ο Γκαίτε, ο Μιραμπώ, ο οποίος ήταν ο κύριος εκπρόσωπος των Ιλλουμινάτι στη Γαλλία, ο Μπετόβεν, ο Καλιόστρο, ο 3ος Πρόεδρος και συντάκτης του Συντάγματος των ΗΠΑ Τόμας Τζέφερσον και ο Χέρντερ.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέλη των Ιλλουμινάτι είχαν βασιλική καταγωγή. Για παράδειγμα, ο Γκαίτε καταγόταν από τον βασιλιά της Αγγλίας Τζων (John) και ο Τόμας Τζέφερσον από τον βασιλιά της Αγγλίας Χένρυ τον 2ο (Henry 2).
Ο `Ανταμ Βάισχάουπτ διαίρεσε το Τάγμα σε 13 βαθμούς μύησης: Του Νεοεισερχόμενου, του Προπαρασκευαζόμενου, του Δόκιμου Τεχνίτη, του Ελάσσονος Πεφωτισμένου, του Μαθητευόμενου, του Εταίρου στην Τέχνη, του Αρχιμασόνου, του Μείζονος Πεφωτισμένου, του Ιππότη, του Πρεσβύτερου, του Μάγου, του Αντιβασιλέα και του Βασιλιά.
Στις 22 Ιουνίου του 1784 η βαυαρική κυβέρνηση απαγόρευσε με διάταγμα τις μυστικές εταιρίες ως πυρήνες ανατροπής και συνωμοσίας ενάντια στη βασιλεία. Οι Ιλλουμινάτι διώχθηκαν με αποτέλεσμα να διαλυθούν, ενώ ο `Ανταμ Βάισχάουπτ κατέφυγε στην πόλη Γκόθα και βρήκε άσυλο στον πύργο του Δούκα Ερνέστου όπου και παρέμεινε μέχρι τον θάνατό του το 1811.
Το μότο των Ιλλουμινάτι «E Pluribus Unum» που σημαίνει «Από τα Πολλά το `Ενα» υπάρχει στην εμπρόσθια όψη της μεγάλης σφραγίδας των ΗΠΑ, γραμμένο πάνω σε μία κορδέλα που κρατάει στο στόμα του ένας αετός. Ο αετός αυτός κρατάει στο ένα του πόδι 13 βέλη και στο άλλο ένα κλαδί ελιάς με 13 φύλλα και μπροστά στο σώμα του υπάρχει μία ασπίδα με 13 κατακόρυφες λουρίδες.
Στην πίσω όψη της ίδιας σφραγίδας υπάρχει η πυραμίδα με τον παντεπόπτη οφθαλμό. Η πυραμίδα αυτή αποτελείται από 13 σειρές λίθων και στη βάση της υπάρχει ο αριθμός 1776 γραμμένος στα λατινικά: MDCCLXXVI. Κάτω από την πυραμίδα υπάρχει η φράση «Novus Ordo Seclorum» που σημαίνει «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Ας σημειωθεί ότι ο όρος «New Word Order» που σημαίνει «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ακούστηκε για πρώτη φορά επίσημα από τον Τζωρτ Μπους σε μία ομιλία του στην οποία είχε πει κατά λέξη: «We are coming to a New Word Order. The 21th century is arriving like an Illumination of a thousand lights».
Η μεγάλη σφραγίδα των ΗΠΑ άρχισε να χρησιμοποιείται το 1782, ενώ εμφανίζεται από το 1935 στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.
Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο παντεπόπτης οφθαλμός στην κορυφή της πυραμίδας είναι το μάτι του Οσίριδος, από τον οποίο κατάγονται οι Ιλλουμινάτι. `Αλλωστε, οι πεφωτισμένες βασιλικές οικογένειες αποκαλούνται γαλαζοαίματοι γιατί κατάγονται από τον `Οσιρι, ο οποίος είχε γαλάζιο αίμα. Ως προς την περίπτωση ο Πλούταρχος αναφέρει (Περί `Ισιδος και Οσίριδος, 354-355): «Τον βασιλιά κι αφέντη τους `Οσιρι παριστάνουν με ένα μάτι και σκήπτρο. Μερικοί μάλιστα ερμηνεύουν το όνομα ως ‘‘πολυόφθαλμος’’, επειδή το ‘‘ος’’ σημαίνει ‘‘πολύ’’ στην αιγυπτιακή γλώσσα και το ‘‘ιρις’’ ‘‘μάτι’’».

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι οι οβελίσκοι που υπάρχουν στο Βατικανό και στο Κογκρέσο προέρχονται από τους αιγυπτιακούς οβελίσκους, οι οποίοι αναπαριστούν τον φαλλό του Οσίριδος (Πλούταρχος, Περί `Ισιδος και Οσίριδος, 358): «Το μόνο από τα μέλη του Οσίριδος που δεν βρήκε η `Ισις ήταν το γεννητικό του μόριο, διότι έπεσε κατ’ ευθείαν στον ποταμό και το έφαγαν ο λεπιδωτός, το φαγκρί και ο οξύρυγχος, τα ψάρια που κατ’ εξοχήν θεωρούν απαγορευμένα. Η `Ισις, όμως, αντί για εκείνο έφτιαξε ομοίωμα κι έτσι καθιέρωσε τον φαλλό, που και σήμερα τελούν γι’ αυτόν γιορτές οι Αιγύπτιοι». Δεν είναι παράξενο που στο Βατικανό υπάρχει αιγυπτιακός οβελίσκος, καθώς οι περισσότεροι Πάπες κατάγονται από τον Καρλομάγνο και ο Καρλομάγνος από τους Φαραώ της Αιγύπτου, αλλά και από τους βασιλείς της Σουμερίας, της Ασσυρίας, της Βαβυλώνας και της Περσίας. Οι Φαραώ της Αιγύπτου κατάγονταν από τον `Οσιρι, ενώ οι βασιλείς της Σουμερίας, της Ασσυρίας, της Βαβυλώνας και της Περσίας από τους Ανουννάκι. Μάλιστα η τιάρα που φορούν οι Πάπες είναι ίδια με την τιάρα που φορούσαν οι Αιγύπτιοι θεοί. Επίσης, απεικονίζει το στόμα του ψαριού που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του Ωάννες ή `Εα ή `Ενκι. Ο Ωάννες ή `Εα ή `Ενκι, μία αμφίβια ερπετοειδής σουμεριακή θεότητα, απεικονίζεται ως μισός άνθρωπος και μισός ψάρι.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Στέφεν τον 9ο (Stephen 9) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Louis 1, King of France and Italy = Charles 2, King of France and Italy = Louis 2, King of France = Ermentrude = Kunigunde = Gozelo = Gottfried = Gozelo = Stephen 9, Pope.

Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Λέο τον 9ο (Leo 9) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Louis 1, King of France and Italy = Charles 2, King of France and Italy = Louis 2, King of France = Ermentrude = Kunigunde = Luitgard = Hugo = Hugo = Leo 9, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Μπένεντικτ τον 7ο (Benedict 7) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Hludowic = Hlothar 1 = Hlothar 2 = Berta = Hugo = Alda = Deodat = Benedict 7, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Τζων τον 19ο (John 19) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Hludowic = Hlothar 1 = Hlothar 2 = Berta = Hugo = Alda = Graf = John 19, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Μπένεντικτ τον 8ο (Benedict 8) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Hludowic = Hlothar 1 = Hlothar 2 = Berta = Hugo = Alda = Graf = Benedict 8, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Μπένεντικτ τον 9ο (Benedict 9) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Hludowic = Hlothar 1 = Hlothar 2 = Berta = Hugo = Alda = Graf = Graf = Benedict 9, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Τζων τον 12ο (John 12) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Hludowic = Hlothar 1 = Hlothar 2 = Berta = Hugo = Alda = John 12, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Γκρέγκορι τον 5ο (Gregory 5) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Hludowic = Gisela = Adalhard = Eberhard = Regilinde = Hicha = Konrad = Otto = Gregory 5, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Κάλιξτους τον 2ο (Calixtus 2) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Louis 1, King of France and Italy = Gisela = Berengar 1, King of Italy = Berengar 2, King of Italy = Adalbert, King of Italy = Otto = Renaud = William = Calixtus 2, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Πωλ τον 4ο (Paul 4) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Louis 1, King of France and Italy = Charles 2, King of France and Italy = Judith = Baldwin 2 = Arnulf 1 = Baldwin 3 = Arnulf 2 = Baldwin 4 = Baldwin 5 = Matilda = Henry 1, King of England = Mathilda, Queen of England = Henry 2, King of England = Eleanor = Berenquela = Fernando = Alfonso = Sancho = Fernando = Alfonso = Enrigue = Alfonso Enriquez = Beatriz Enriquez = Maria Pereira = Vittoria Camponeschi = Paul 4, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Λέο τον 10ο (Leo 10) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Louis 1, King of France and Italy = Charles 2, King of France and Italy = Judith = Baldwin 2 = Arnulf 1 = Baldwin 3 = Arnulf 2 = Baldwin 4 = Baldwin 5 = Matilda = Henry 1, King of England = Mathilda, Queen of England = Henry 2, King of England = John, King of England = Eleanor = Guy de Montfort = Anastasia de Montfort = Roberto Orsini = Anastasia Orsini = Francesco Orsini = Orso Orsini = Giacomo Orsini = Clarice Orsini = Leo 10, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Λέο τον 11ο (Leo 11) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Louis 1, King of France and Italy = Charles 2, King of France and Italy = Judith = Baldwin 2 = Arnulf 1 = Baldwin 3 = Arnulf 2 = Baldwin 4 = Baldwin 5 = Matilda = Henry 1, King of England = Mathilda, Queen of England = Henry 2, King of England = John, King of England = Eleanor = Guy de Montfort = Anastasia de Montfort = Roberto Orsini = Anastasia Orsini = Francesco Orsini = Orso Orsini = Giacomo Orsini = Clarice Orsini = Lucrezia de Medici = Francesca Salviati = Leo 11, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Πωλ τον 3ο (Paul 3) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Louis 1, King of France and Italy = Charles 2, King of France and Italy = Judith = Baldwin 2 = Arnulf 1 = Baldwin 3 = Arnulf 2 = Baldwin 4 = Baldwin 5 = Matilda = Henry 1, King of England = Mathilda, Queen of England = Henry 2, King of England = John, King of England = Eleanor = Guy de Montfort = Anastasia de Montfort = Roberto Orsini = Niccolo Orsini = Roberto Orsini = Pirro Orsini = Giovanella Orsini = Onorato Caetani = Giovanella Caetani = Paul 3, Pope.
Η γραμμή αίματος από τον Καρλομάγνο (Charlemagne) μέχρι τον Πάπα Μπενεντέτο τον 13ο (Benedetto 13) έχει ως εξής: Charlemagne, King of France and Italy = Louis 1, King of France and Italy = Charles 2, King of France and Italy = Judith = Baldwin 2 = Arnulf 1 = Baldwin 3 = Arnulf 2 = Baldwin 4 = Baldwin 5 = Matilda = Henry 1, King of England = Mathilda, Queen of England = Henry 2, King of England = John, King of England = Henry 3, King of England = Beatrice = Blanche de Bretagne = Marguerite d’ Artois = Philippe = Louis de Navarre = Carlos de Beaumont = Catalina de Beaumont = Margarita de Hijar = Ferrante = Maria d’ Aragona = Maria Todeschini Piccolomini = Ferdinando Orsini = Flaminio Orsini = Flaminio Orsini = Dorotea Orsini = Ferrante Orsini = Benedetto 13, Pope.
Το 5 ήταν ένας από τους κωδικούς αριθμούς των Ιλλουμινάτι, που στα λατινική αρίθμηση συμβολίζεται με το V. Το σύμβολο της νίκης (V), το οποίο εισήγαγε στο κοινό ο Τσώρτσιλ προτείνοντας τον δείκτη και τον παράμεσο του χεριού, δεν σημαίνει Victory, δηλαδή Νίκη, αλλά δηλώνει τον λατινικό αριθμό 5 (V) και ονομάζεται «Διχάλα του Τυφώνα», ένα σύμβολο καταστροφής που σημαίνει «αφανίστε τον εχθρό».
Το σύνθημα των Ιλλουμινάτι «Heute die Welt, Morgens das Sonnesystem», το οποίο σημαίνει «Σήμερα ο Κόσμος, Αύριο το Ηλιακό Σύστημα», παραφράστηκε από τον Χίτλερ ως το «Σήμερα η Γερμανία, Αύριο ο Κόσμος».
Ο Ανάχαρσις Κλοτζ, ο οποίος ήταν μέλος των Ιλλουμινάτι, είχε πει: «Θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κράτος». Ως προς την περίπτωση, ο σκηνοθέτης του Χόλυγουντ και παραγωγός ντοκυμαντέρ Ααρών Ρούσσο (Aaron Russo) δήλωσε: «Ο απότερος σκοπός αυτών των ανθρώπων είναι να δημιουργήσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα ελέγχεται από τους ιδιοκτήτες των τραπεζών.
»Η όλη ατζέντα τους έχει σκοπό να δημιουργήσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση, στην οποία όλοι θα έχουν ένα RFID τσιπ τοποθετημένο στο σώμα τους, και όλα τα χρήματά τους θα είναι μέσα σ’ αυτά τα τσιπ. Δεν θα υπάρχει πλέον ρευστό χρήμα. Και αυτό μου το εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο Ροκφέλλερ, αυτό προσπαθούν να επιτύχουν. Και όλα τα χρήματα θα είναι μέσα σε τσιπ, οπότε θα μπορούν να σου πάρουν ό,τι θέλουν, όποτε το θέλουν. Αν πουν για παράδειγμα «μας χρωστάς τόσα λεφτά σε φόρους», απλά στα αφαιρούν από το τσιπ σου ψηφιακά.
»Αυτός μου είπε, 11 μήνες πριν συμβεί το γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, ότι θα συνέβαινε ένα γεγονός, δεν μου είπε ποτέ τί θα ήταν, και μέσα από αυτό θα εισβάλαμε στο Αφγανιστάν, θα εισβάλαμε στο Ιράκ, για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να εγκαθιδρύσουμε μία βάση στη Μέση Ανατολή και να τα κάνουμε όλα αυτά μέρος της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης. Και ύστερα από λίγο καιρό έγινε το γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου.
»`Ημασταν στο σπίτι ένα βράδυ και μιλούσαμε και ξαφνικά άρχισε να γελάει και μου λέει: «Ααρών, για ποιό σκοπό πιστεύεις ότι ξεκίνησε το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών;» Του απάντησα, σκεπτόμενος πολύ απλοϊκά τότε: «Για να έχουν οι γυναίκες ίσα δικαιώματα στην εργασία και στο να πληρώνονται το ίδιο με τους άνδρες όπως έχουν και ίσο δικαίωμα στην ψήφο». Και τότε αυτός άρχισε να γελάει και λέει: «Είσαι βλάκας». Και τον ρωτάω: «Γιατί είμαι βλάκας;» Και μου απάντησε: «Να σου πω γιατί ξεκίνησε». Εμείς οι Ροκφέλλερ το χρηματοδοτήσαμε. Εμείς ήμασταν αυτοί που το προωθήσαμε στα νέα, στις εφημερίδες κλπ. Το ίδρυμα Ροκφέλλερ. Και θες να μάθεις γιατί; Δύο βασικοί λόγοι. Ο πρώτος ήταν γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φορολογήσουμε τον μισό πληθυσμό πριν το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών και ο δεύτερος, τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο σε μικρή ηλικία. Μπορούμε να τα μάθουμε πώς να σκέπτονται, να τα προσανατολίσουμε, να τους αποχωρήσουμε από τους γονείς και να τους μάθουμε να βλέπουν το κράτος σαν γονείς τους».

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ
Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθούν τα εξής για τους Ρότσιλντ και τους Ροκφέλλερ: Ο Eduard Rothschild είναι ιδιοκτήτης της εφημερίδας Liberation και της μεταλλουργικής εταιρίας Imerys. Η κόρη του Edmund Rothschild είναι σύζυγος του Προέδρου του BBC Marcus Egius.
 Ο Nathan Philip Rothschild είναι Πρόεδρος ή μεγαλομέτοχος των εταιριών RIT Capital, Atticus Capital, JNR Limited, NM Rothschild, Vanco, British Petroleum, Rio Tinto. Μέχρι το 1916, η δηλωμένη περιουσία των Ροκφέλλερ ήταν πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια και μέχρι το 1930 κατείχαν το μεγαλύτερο μέρος του μεγαλύτερου μέρους των 40.000 εγγεγραμμένων εταιριών στις ΗΠΑ. 

Σήμερα είναι οι κυρίαρχοι μέτοχοι της Standard Oil, της Exxon, της IBM, της City National Bank, του Rockefeller Center και έχουν σημαντικές μετοχές σε πενήντα άλλες μεγάλες και σημαντικές αμερικανικές εταιρίες. 

Επίσης, κατέχουν τις πέντε μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες των ΗΠΑ, με μετοχές, μόνο σε αυτές, που ξεπερνούν σήμερα σε αξία τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια. 
Ο Ντέιβιντ Ροκφέλλερ είναι ιδιοκτήτης της Chase Manhattan Bank και ο κυρίαρχος μέτοχος του Federal Reserve Bank, της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Επίσης, είναι ο ιδοκτήτης της NASA, αφού αγοράστηκε από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να κατέχει όλες τις σημαντικές επιστημονικές γνώσεις. Τέλος, το Rothschild Group και το Rockefeller Financial Group ελέγχουν τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες. 
Μάλιστα, ο οργανισμός του Ροκφέλλερ είναι από τις αρχές του 20ου αιώνα ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της ιατρικής επιστήμης και εκπαίδευσης στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία. Η χρηματοδότηση αυτή έχει ως σκοπό να μάθει τους φοιτητές ιατρικής μέσω των πανεπιστημιακών μαθημάτων να υποστηρίζουν τη μαζική κατανάλωση φαρμάκων και χημικών ουσιών. 
Την ίδια στιγμή, οι γιατροί που θεραπεύουν με φθηνά και φυσικά μέσα (βότανα), κατηγορούνται για τσαρλατανισμό επειδή απειλούν τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιριών. Φυσικά, το μυστικό της μακροζωίας και της υγιούς ζωής των Ροκφέλλερ είναι το εξής: Ακολουθούν μία λιτή δίαιτα με φυσικά προϊόντα, συμβουλεύονται ομοιοπαθητικό γιατρό και αποφεύγουν πάνω απ’ όλα τα συνθετικά φάρμακα!


keythonimos


Το διαβάσαμε από το: Οι Ρότσιλντ http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου