Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Η ΗΠΑ ετοίμαζε σε συνεργασία με την Μ. Βρεττανία ξαφνικό πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Ρωσσίας!

Capt Heather E Cole
- ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΞΑΦΝΙΚΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Μια νέα έκθεση που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο σήμερα ετοιμάστηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού ( SVR) για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ ), αναφέρει ότι  ανωτατος αξιωματικός των ΗΠΑ συνελήφθη γιατί αρνήθηκε να μεταδώσει τους κωδικούς για  πυρηνικό πόλεμο με διοικητή επικοινωνία του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έχει συλληφθεί και απαλλαγεί από τα καθήκοντα  της, αφού δεν κατάφερε να μεταδώσει τους κωδικούς εκτόξευσης που επιτρέπει με ατομικά όπλα πρώτου πλήγματος για επίθεση εναντίον της Ομοσπονδίας της Ρωσίας σε συνεργασία με μια συγχρονισμένη επίθεση που προβλεπόταν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την SVR, του Ναυτικού των ΗΠΑ η καπετάνιος Heather E. Cole ήταν ο διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Στρατηγική Επικοινωνιών Πτέρυγα 1 που βρίσκεται στο Tinker Air Force Base στην Οκλαχόμα των οποίων E-6B αεροσκάφος Mercury παρέχουν τις συνδέσεις επικοινωνίας που επιτρέπει στον Πρόεδρος Ομπάμα και τον Αμερικανό υπουργό Άμυνα Ashton Κάρτερ να επικοινωνήσουν απευθείας με τα υποβρύχια, βομβαρδιστικά και χερσαίους πυραύλους που περιλαμβάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στη στρατηγική πυρηνική δύναμη.



Την Δευτέρα 16 Μαρτίου, η έκθεση αυτή αναφέρει, η καπετάνιος Cole έλαβε από το Πεντάγωνο εντολή εκτόξευσης που επιτρέπει ένα «περιορισμένο» πυρηνικό πλήγμα κατά της Ομοσπονδίας, η οποία όμως απέτυχε λόγω κρίσιμου Ανεκτική Action Link ( PAL ) αποτυχία προκαλώντας έτσι την  απόρριψη αυτής της προγραμματισμένης επίθεσης.

Ως PAL είναι μια συσκευή ασφαλείας για τα πυρηνικά όπλα των οποίων ο σκοπός είναι να αποτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένο οπλισμό ή έκρηξη των πυρηνικών όπλων, οι ειδικοί SVR στην παρούσα έκθεση εξηγεί, η βλάβη στην κρίσιμη στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, με εντολή του πρώην Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ , Chuck Hagel , πριν χάσει την θέση του τον περασμένο μήνα εξαιτίας της άρνησής του να έχει οποιοδήποτε σχέση σε αυτήν την επίθεση κατά της Ρωσίας.

Η έκθεση εξηγεί περαιτέρω ότι ο Γενικός Γραμματέας Κάρτερ δεν ήταν ενήμερος για τις αλλαγές ασφαλείας PAL Γραμματέας Hagel, επιτρέποντας έτσι στην Captain Cole να αποτρέψει αυτή την σχεδιασμένη πυρηνική επίθεση.

Για την αδυναμία της να επικοινωνήσει την άδεια εκτόξευσης των ΗΠΑ πυρηνικές δυνάμεις, η έκθεση αυτή συνεχίζει, ο καπετάνιος Cole είχε συλληφθεί την Τρίτη, 17 Μάρτη, απαλλάσσεται από την εντολή της και στη συνέχεια μεταφέρετε από ένοπλη φρουρά στην Αεροπορία των ΗΠΑ Ναυτικό Σταθμό ( NAS ) Miramar στο Σαν Ντιέγκο ( Καλιφόρνια), όπου αυτή παραμένει σε απομόνωση .

Η SVR στην έκθεσή τους σχετικά με την άρνηση Captain Cole να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αναφέρει περαιτέρω ότι οι ενέργειές της αντανακλά εκείνες της σοβιετικής ναυτικής Καπετάν Βασίλη Arkhipov , ο οποίος κατά τη διάρκεια της κουβανικής κρίσης βλημάτων , το 1962, επίσης αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές να ξεκινήσει πυρηνικά όπλα εναντίον των Ηνωμένων κράτη μέλη.

Μετά Captain Cole συλλαμβάνεται, ένα mod παράρτημα της παρούσας έκθεσης SVR, λέει, ο Πρόεδρος Πούτιν διέταξε τις Ομοσπονδίες στρατηγικών δυνάμεων πυρηνικών βομβαρδιστικών για τους "fail-safe" τοποθεσίες στην Αρκτική (η ταχύτερη διαδρομή του αέρα στις ΗΠΑ από τη Ρωσία), μια επέκταση του πολεμικές επιχειρήσεις της Βορείου Στόλου στη Νορβηγική Θάλασσα , και συνέχισε τις αεροπορικές δραστηριότητες μάχη εναντίον των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στα βόρεια σύνορα .

Σημαντικό να σημειωθεί, και όπως είχαμε αναφέρει σε έκθεσή μας 14 Μαρτίου, η Ρωσία προειδοποιεί «κατάσταση πολέμου» που υπάρχει ως Ηνωμένο Βασίλειο Nukes καταρτίσει την πρώτη απεργία , ο Πρόεδρος Πούτιν και ο ΥΕΘΑ είχε ενημερωθεί από την προγραμματισμένη πυρηνική επίθεση εναντίον εβδομάδες πριν Ομοσπονδίας έτσι επιτρέποντας την Ομοσπονδία να κινηθεί το δικό πυρηνικές δυνάμεις του στα σύνορα του ΝΑΤΟ .

Ομοίως, και όπως είχε αναφέρει στις 15 Μαρτίου, ο Ομπάμα συναντά με τη μεγαλύτερη Ρώσος κατάσκοπος, προειδοποιεί ότι δεν μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο , ούτε τον Πρόεδρο Πούτιν ή ο ΥΕΘΑ έχει καμία εμπιστοσύνη ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι ακόμα στον έλεγχο των στρατιωτικών δυνάμεων του πια, και συνεπώς απαιτείται η Ομοσπονδίες μεγαλύτερες κινήσεις αμυντικό πόλεμο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και όπως καταγράφεται στην έκθεση μας 17 Μαρτίου, Μόσχα καταφύγια αρχίσει να γεμίζει Δεδομένου ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για πόλεμο .

Και, ίσως, πιο αποτρόπαια ... ως Πρόεδρος Πούτιν, μετά από χαιρετισμό πάνω από 100.000 φωνάζει το όνομα του πολίτη-υποστηρικτές στην Κόκκινη Πλατεία νωρίτερα σήμερα, συναντιέται με στενός συνεργάτης του ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping να ενημερώσετε την Κίνα σχετικά με τις προετοιμασίες Ομοσπονδίες πόλεμο, εξακολουθεί να υπάρχει καμία απόδειξη ότι η Δύση , ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, ετοιμάζουν τη δική τους ανθρώπους για την τρομακτική καταστροφή θα έρθει σύντομα.

Η τύχη του καπετάνιου Cole, ωστόσο, είναι πολύ πιο γνωστή, καθώς θα είναι ακριβώς όπως το Captain Arkhipov του ... μια υποβιβασμού στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως ένα αποτυχημένο αξιωματικός, στην καλύτερη περίπτωση, ή νωρίς αυτοκτονία / θάνατό της για να την αποτρέψει από το να λέει ό, τι ξέρει .


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ http://erevnw.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου