Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- Ε.Ο.Ζ-- ΣΟΡΟΣ-HOTSOT

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΘΝΩΝ


Σόρος: Ταμείο αλληλεγγύης θα χτίζει σπίτια για παράνομους μετανάστες στην ΕλλάδαΜία ανακοίνωση που θα συζητηθεί έκανε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος ο οποίος αποκάλυψε πως σχεδιάζει την δημιουργία ταμείου αλληλεγγύης το οποίο θα στοχεύει στην κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα για τους άστεγους μετανάστες και πρόσφυγες στην χώρα μας.Μάλιστα ο επενδυτής κατέθεσε ήδη ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο το οποίο εδρεύει στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.

«Ο στόχος μου είναι διπλός», είπε, «πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους».

Όπως τόνισε ο μεγαλοεπενδυτής, η χώρα μας είναι «αιχμάλωτη» του Συμφώνου Δουβλίνου 2, με το οποίο ο παράνομος μετανάστες που εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ελλάδας, είναι υποχρεωμένος να μείνει στην Ελλάδα χωρίς να έχει την δυνατότητα να μετακινηθεί σε άλλη χώρα της Κοινότητας. Έτσι, συμπλήρωσε ο Τζορτζ Σόρος πως προκαλείται με αυτόν τον τρόπο ένας συνωστισμός ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος.

Με τα χρήματα λοιπόν αυτά του ταμείου θα χτιστούν σπίτια για αυτούς τους ανθρώπους ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα στα οποία θα μπορούν να μείνουν σε αυτά.

Τα χρήματα του ταμείου, συνέχισε ο κύριος Σόρος, θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους.


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΏΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΩΦΕΛΕΊ;;

Το τι συμβαίνει όταν ο Σόρος ρίχνει "ανθρωπιστικό χρήμα" σε μία χώρα, το γνωρίζουμε πλέον καλά. Το λιγότερο που ακολουθεί είναι εμφύλιος και άφθονο αίμα. Ας το έχουν υπ' όψιν τους οι διάφοροι πρόθυμοι διαχειριστές που συνωστίζονται ως ατζέντηδες του τρόμου.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ   Ε.Ο.Ζ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 Το τι είναι οι Ε.Ο.Ζ δείτε εδώ
Παρακάτω σας θυμίζουμε κάποιες αναρτήσεις παλιές και τα συμπεράσματα δικά σας στο αν έχουμε δίκιο η όχι:


(Ελευθεροτυπία 25.10.11).Τη συζήτηση για την ανάπτυξη τέτοιων ζωνών άνοιξε το καλοκαίρι ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομίας κ. Στέφαν Κάπφερερ, ο οποίος υποστήριξε πως «οι γερμανικές επιχειρήσεις δεν χρειάζονται εγγυήσεις για να επενδύσουν στην Ελλάδα, αρκεί να δημιουργηθούν Ε.Ο.Ζ.».
Την «αναγκαιότητα» των ΕΟΖ έθιξε έμμεσα και η πρώτη τριμηνιαία έκθεση του Χορστ Ραϊχενμπάχ, ο οποίος προ ημερών διαμήνυσε ότι για να επιστρέψει η Ελλάδα σε αναπτυξιακή τροχιά απαιτείται να προωθηθεί άμεσα το πρόγραμμα Helios, και 5 έργα εκμετάλλευσης αυτοκινητοδρόμων.
Το γεγονός ότι οι αλλαγές που φέρνει η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου (σε συνέχεια του πρώτου Μνημονίου και των αποφάσεων του Ιουλίου) στην Ελλάδα, την καθιστούν ένα ιδιότυπο υβριδικό μοντέλο χώρας υπό ιδιόμορφη αποικιοκρατία, αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη.

Ο… «Αγών» της Γερμανίδας καγκελάριου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της αστικής τάξης της χώρας της, χρησιμοποιώντας την εθελόδουλη κυβέρνηση του ΓΑΠ (έως τώρα) και τον εντολοδόχο θίασο (βλέπε κυβέρνηση Παπαδήμου) τώρα και εωσότου ολοκληρώσει το… καταστροφικό της έργο, φαίνεται να περνά μέσα από το ΕΣΠΑ και το νέο καθεστώς των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ). Κι εδώ αξίζει να αναρωτηθεί κανείς: Μα είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων εργαζομένων οι Γερμανοί βιομήχανοι; Μάλλον όχι, αφού οι Ε.Ο.Ζ. ουσιαστικά αποτελούν μηδενικό κέρδος για το κράτος μέσα στο οποίο δημιουργούνται.

Για το συγκεκριμένο θέμα των Ε.Ο.Ζ. ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δείξει η Γερμανία και γερμανοί μεγαλοβιομήχανοι.
Παράλληλα, έχει ήδη… πέσει η ιδέα οι «φίλοι» μας Γερμανοί «επενδυτές» να αξιοποιήσουν τα προγράμματα του ΕΣΠΑ για τις επενδύσεις τους.
Μια λοιπόν και το ελληνικό κεφάλαιο δεν βάζει χρήματα για να εκμεταλλευτεί αγρίως τις επενδυτικές ευκαιρίες, αναλαμβάνουν οι ξένοι μεγαλοκαρχαρίες να τεμαχίσουν την Ελλάδα σε ΕΟΖ, αξιοποιώντας μάλιστα κοινοτικό χρήμα.
Ε, να μην βγάλουν και λεφτά από την τσέπη τους! Και ο ίδιος ο Ραϊχενμπάχ στις… προγραμματικές του δηλώσεις, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός, επισημαίνοντας πως τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ θα πρέπει να αξιοποιηθούν για στήριξη των «πραγματικών» δικαιούχων.
Η σύνδεση, δε, με την πολυπόθητη τοπική ανάπτυξη μόνο όνειρο θερινής νυκτός φαντάζει, καθώς οι όποιες θέσεις εργασίας δημιουργηθούν στις ζώνες αυτές, θα είναι κακοπληρωμένες και κυριολεκτικά με όρους δουλοπαροικίας.

Στο θέμα των Ε. Ο. Ζ. αναφέρθηκε και ο Όλι. Ρεν –ευρωπαίος επίτροπος– απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή Ν. Χουντή:
«Στο πλαίσιο της καθιέρωσης ΕΟΖ, η κυβέρνηση μπορεί να προβλέψει απαλλαγές από τους εισαγωγικούς και τους εξαγωγικούς δασμούς, να απλοποιήσει τους τελωνειακούς και διοικητικούς ελέγχους και τις διαδικασίες, να ακολουθήσει φιλελεύθερη συναλλαγματική πολιτική και να παρέχει φορολογικά κίνητρα.
Αυτά είναι τα κίνητρα που προσφέρει μια κυβέρνηση για την προσέλκυση νέων επενδυτών. Στη συνέχεια είναι δυνατό να δημιουργηθούν διάφορα είδη ειδικών οικονομικών ζωνών, π.χ. ζώνες ελεύθερου εμπορίου, ζώνες μεταποίησης προς εξαγωγή, βιομηχανικές ζώνες, ελεύθεροι λιμένες, κ.λπ..»
(Το Βήμα – 31/10/11)

Πρακτικά πως λειτουργούν οι Ε. Ο. Ζ. που περιγράφει παραπάνω ο Ρέν; 

Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός των ΕΟΖ χρησιμοποιούν εισαγόμενες πρώτες ύλες χωρίς δασμούς. 
Αξιοποιούν τη φορολογική ασυλία και δεν πληρώνουν σχεδόν καθόλου φόρους. Αυτά σε συνδυασμό με τη χαμηλή διασύνδεσή τους με την εγχώρια οικονομία, δείχνει ότι το όφελος για την οικονομία της φιλοξενούσας χώρας είναι μηδαμινό. Παράλληλα, με πρόσχημα την απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών και στο όνομα της δήθεν «καταπολέμησης της γραφειοκρατίας» καταλύεται η όποια έννοια προστασίας του περιβάλλοντος, των αρχαιολογικών χώρων, κλπ. (κυριαρχεί σε απόλυτο βαθμό η λογική του fast track).
Όσο για τις θέσεις εργασίας, το όποιο όφελος είναι αμελητέο μπροστά στην άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων. Σύμφωνα με μελέτη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, οι εργαζόμενοι αυτών των ζωνών δουλεύουν 10 - 12 ώρες καθημερινά, ενώ σε κάποιες περιόδους ακόμη και 16 ώρες συνεχώς. Πολλά εργοστάσια χρησιμοποιούν σύστημα ημερήσιων, ή εβδομαδιαίων πλάνων παραγωγής. Πράγμα που σημαίνει ότι για να πάρει ο εργάτης το μεροκάματό του πρέπει να πετύχει το πλάνο παραγωγής.
Έτσι, σε κάποιες περιπτώσεις οι εργάτες είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν πέραν της «κανονικής» βάρδιας.
Σε άλλη μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρεται ότι στις Ε. Ο. Ζ. της Κίνας το μέσο ωράριο εργασίας κυμαίνεται από 54 έως 77 ώρες τη βδομάδα.

Αυτό είναι – σε συντομία – το καθεστώς υπό το οποίο λειτουργούν οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που επιδιώκουν να στήσουν και στη χώρα μας οι κυρίαρχοι κύκλοι του κεφαλαίου.
Γίνεται προσπάθεια να μεταφερθεί και στην Ελλάδα ένα πρότυπο «ανάπτυξης» που έχει ήδη εφαρμοστεί σε χώρες όπως η Κίνα, Αγκόλα, Μπαγκλαντές, Βραζιλία, Ινδία, Ιράν, Ιορδανία, Καζακστάν, Ομάν, Πακιστάν, Φιλιππίνες, Πολωνία, Νότια Κορέα, Ρωσία, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καμπότζη, Περού κ.α. Φαίνεται ότι μαζί με όλα τα άλλα μέτρα που εφαρμόζουν η θα εφαρμόσουν στο άμεσο μέλλον οι κυβερνήσεις του μνημονίου είναι η «κινεζοποίηση» του επιπέδου ζωής του έλληνα εργαζόμενου χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο τις Ε. Ο. Ζ. και πρόθυμους φορείς αυτών των μέτρων και αντιλήψεων πολιτικά πρόσωπα.

Αν σκεφτούμε, μάλιστα, και τις πιθανότητες περαιτέρω εμπλοκής των πολιτικών προσώπων στον τρόπο επιλογής και προώθησης εργατικού δυναμικού των «εισαγόμενων» βιομηχανιών, τότε πολύ εύκολα θα αρχίσουμε να σκιαγραφούμε μία νέα μέθοδο πελατειακής σχέσης των πολιτικών με τους απελπισμένους πολίτες που θα ψάχνουν εναγωνίως για εργασία.
Κατά τα άλλα, οι πολιτικοί μας έχουν βάλει μυαλό και επιδιώκουν την δημιουργία μίας Ελλάδας χωρίς δεσμούς με το κάκιστο παρελθόν (των πολιτικών) που έφθασαν την χώρα στο να μεταβάλλεται σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης και την μετατροπή των Ελλήνων πολιτών σε εργάτες χαμηλότατου κόστους προς όφελος του κέρδους των «επενδυτών».

Ένα τέτοιο πλαίσιο πρέπει να περιλαμβάνει ειδικές οικονομικές ζώνες με ξεχωριστό νομικό, διοικητικό και εργασιακό καθεστώς, προκειμένου να διευκολυνθούν οι επενδυτές...».΄(Ελευθεροτυπία 25/10/11).
Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται επίσης:
«Στο ελληνικό μοντέλο διαχείρισης τέτοιων ζωνών κατά τους Γερμανούς αξιοποιούνται τα ευρωπαϊκά κονδύλια του ΕΣΠΑ κάτω από την «άριστη συνεργασία» των υπουργείων Οικονομίας Ανάπτυξης Γερμανίας - Ελλάδας, με τρεις κινήσεις:
* Πρώτον: Η Γερμανία βάζει όρους και ζητεί προϋποθέσεις και ευνοϊκές συνθήκες για να επενδύσει στην υπερχρεωμένη Ελλάδα.
* Δεύτερον: Η Γερμανία προτείνει Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) και συνδέει την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ αποκλειστικά με τις ζώνες αυτές.
* Τρίτον: Η Γερμανία απαιτεί να επενδυθεί το ΕΣΠΑ με δικούς της όρους (ευνοϊκούς για τη γερμανική οικονομία), αποκλειστικά στις υπό γερμανική διαχείριση ΕΟΖ και η Ελλάδα... υπακούει.»

Αρχή με δύο περιφέρειες «μοντέλα»

Τα σχέδια του γερμανικού κεφαλαίου και των τροϊκανών κυβερνήσεων, φαίνεται να συμμερίζονται και αρκετοί εκφραστές του κεφαλαίου εν Ελλάδι. Χαρακτηριστική η περίπτωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του περιφερειάρχη της Πέτρου Τατούλη, ο οποίος έχει ταχθεί αναφανδόν
υπέρ του «αναπτυξιακού μοντέλου» των ΕΟΖ, δηλώνοντας μάλιστα σε πρόσφατη συνάντησή του με εκπροσώπους της Γενικής Τράπεζας πως «μετά την αυτόνομη παρέμβασή μου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αν η χώρα καταρρεύσει, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ρευστότητας»!
Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η παράταξη Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης Τατούλης εδώ και μήνες κάνει δημοσίως λόγο για το «αναπτυξιακό μοντέλο» των ΕΟΖ και πώς η περιφέρεια θα μπορούσε, αξιοποιώντας τις εκτάσεις της, να λειτουργήσει ως τέτοια.
Το γεγονός ότι οι πρώτες προτάσεις για δημιουργία τεράστιων φωτοβολταϊκών πάρκων προέρχονται από τη συγκεκριμένη περιφέρεια, είναι άραγε τυχαίο;

Αντίστοιχο μοντέλο φαίνεται να επεξεργάζονται οι αυτόκλητοι «σωτήρες» της χώρας και για τη Θράκη, όπου οι παραγωγικοί φορείς, δηλαδή οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων καθώς και οι επιχειρηματίες εργοστασίων της περιοχής όπως οι Μύλοι Θράκης, Εβροφάρμα, Pharmathen τάσσονται υπέρ της δημιουργίας μιας αντίστοιχης ζώνης. Βέβαια, κατά δήλωση της προέδρου του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης, οι φορείς είναι υπέρ «χωρίς αυτό να καταστρατηγεί τα δικαιώματα των εργαζομένων».
Το τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό σε μια περιφέρεια που η ανεργία χτυπάει διψήφια ποσοστά και τα μεροκάματα είναι ήδη στα ίδια επίπεδα με τη Βουλγαρία, πραγματικά αποτελεί ζητούμενο…
Ας σημειωθεί πως τέτοια είναι η σπουδή των τοπικών φορέων να απολαύσουν τα οφέλη των ΕΟΖ, που στην εν λόγω περιφέρεια έχει ήδη συνταχθεί και σχετική νομοτεχνική μελέτη από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Φόρουμ, που όλως τυχαίως είναι… Γερμανός.
Βέβαια, η παράμετρος «Τουρκία» και «τουρκικές επενδύσεις», ίσως θα πρέπει να γίνει αντικείμενο ιδιαίτερης έρευνας από αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, αφού –σύμφωνα με την ιστορία αλλά και τις εξελίξεις- υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο μεταβολής της Αν. Μακεδονίας και Θράκης σε μία τουρκική οικονομική ζώνη και –άρα- πολύ κοντά στα πλαίσια μίας άτυπης ανεξαρτησίας από την υπόλοιπη Ελλάδα ή συγκυριαρχίας Ελλάδας και Τουρκίας στην συγκεκριμένη Ελληνική ακριτική περιοχή.[12 Σεπτεμβρίου 2012]


------------------------------------------


13 Νοεμβρίου 2012

ΖΑΒΟΣ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.
------------------------------------------------------

22 Νοεμβρίου 2012


Εξοργιστική αποκάλυψη από τα Επίκαιρα
Τα “Επίκαιρα” που κυκλοφορούν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου αποκαλύπτουν πως Γερμανοί και Τούρκοι συμπορεύονται στη Θράκη. Πως αντιδρούν οι Αμερικανοί.

Οι Γερμανοί ζητούν την επαναχορήγηση ιθαγένειας σε 50.000 απελαθέντες μουσουλμάνους της Θράκης για να απασχοληθούν ως φθηνό εργατικό δυναμικό στην Ειδική Οικονομική Ζώνη
που προωθούν στην περιοχή.

Πίσω από τα απαράδεκτα ούτως ή άλλως οικονομικά επιχειρήματα όμως κρύβονται γεωπολιτικές σκοπιμότητες.
Σε συμφωνία με την Άγκυρα η γερμανική “ιδέα”.
Οι Αμερικανοί παρακολουθούν και δραστηριοποιούνται και αυτοί στη Θράκη στέλνοντας μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ουάσινγκτον για “σεμινάρια” και ίδρυση γυναικείων ΜΚΟ…
Ακραία στοιχεία της μειονότητας εκπαιδεύονται σε ορεινές περιοχές υπό την επίβλεψη του προξενείου…
----------------------------------------------------------------------------------------

lathrometanastes2_0_0

-----------------------------------------------------------------Βέβαια αυτό είναι ένα σχέδιο που έχει ξεκινήσει από τις προηγούμενες πολιτικές και τώρα υλοποιείτε


Η συνθήκη του «Δουβλίνο 2» δένει και μετατρέπει την Ελλάδα σε αποθήκη φθηνού εργατικού δυναμικού και με αλλοιώσει του πληθυσμού της

.Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ .)ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Στα πρότυπα του «Δουβλίνο 2» Κυρώθηκε στη Βουλή από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.: Μια ακόμη διμερής συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που ενισχύει την εφαρμογή της Συνθήκης του Δουβλίνου Νο 2, κυρώθηκε στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.


Σεπτεμβρίου 8, 2014
το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» και φρίξαμε! Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί:
«Η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού. Tο εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση!!!» (σελ.8)

Και όμως δεν πρόκειται για κάποια καλοστημένη φάρσα, ούτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Καλά διαβάσατε. Την ώρα που το κράτος καταργεί τις φοροαπαλλαγές και αυξάνει συνεχώς τη φορολογία, καθιστώντας απαγορευτικό πλέον για τον Έλληνα να μπορέσει να μεγαλώσει ακόμα και ένα παιδί, το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται πως βρήκε τη λύση. Και αντί αυτή να αφορά, όπως θα περίμενε κάθε λογικός και εχέφρων άνθρωπος, ελαφρύνσεις στους Έλληνες για να κάνουν περισσότερα παιδιά και να αποφευχθεί η γήρανση του πληθυσμού, αντίθετα ως μόνη διέξοδος για το «εθνικό συμφέρον» προτάσσονται οι περισσότεροι… λαθρομετανάστες!


Η νέα ὑφυπουργὸς ἐργασίας εἶναι διευθύντρια τοῦ ἱδρύματος Λεβὺ καὶ πολλὰ ἄλλα γιὰ τὸ ἵδρυμα αὐτό.
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ τὸ κείμενο!!!

Ἄς δοῦμε μέχρι τώρα τὴν κατάσταση.
Ὁ Ἀρσένης καὶ ἡ Λούκα Κατσέλη κάνουν προξενιὸ στὸν Τσίπρα τὸ ἴδρυμα Λεβύ, ποὺ κεντρικός του χρηματοδότης εἶναι ὁ Σόρος καὶ διευθυντής του ὁ Δημήτρης Παπαδημητρίου. (Ἔχει διατελέσει μέχρι καὶ σύμβουλος τοῦ κογκρέσου!!!)
Μέσα στοὺς …«ἐκλεκτούς» τοῦ ΔΣ εἶναι καὶ ὁ Martin Leibowitz (ὁ ὁποῖος εἶναι καὶ διεθύνων σύμβουλος τῆς Morgan Stanley)
(Καλὰ τὸ πᾶς!!!)

Ὁ Δημήτρης Παπαδημητρίου τὸν Φεβρουάριο τοῦ 2012 εἶχε πεῖ: «you need something similar to the Marshall Plan».

Τὸν Σεπτέμβριο τοῦ 2012 τὸ σκέφθηκε ὁ Τσίπρας!!!!!

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ἀλέξης Τσίπρας:«Ἡ Εὐρώπη χρειάζεται ἕνα νέο Σχέδιο Μάρσαλ!»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικὰ ἔγιναν συνέδρια στὴν Ἀθήνα μὲ τὸ ἵδρυμα Λεβὺ καὶ φυσικὸ ἐπακόλουθο ἦταν ἡ διευθύντρια τοῦ ἱδρύματος νὰ βρεθῇ δεύτερη στὸ ἐπικρατείας καὶ φυσικὰ …ὑφυπουργός!!!!!!!!!!!!!!
Τὸ θέμα λοιπὸν τοῦ ὑπουργείου ἐργασίας τὸ κλείσαμε!!!

Πᾶμε τώρα καὶ στὴν …πλισὲ κυρία, ποὺ εἶναι κι αὐτὴ ὑφυπουργός!!!
Τασία Χριστοδουλοπούλου… Καὶ αὐτὴ ὑφυπουργός, μέσῳ τοῦ …ἐπικρατείας!!!
(Ῥὲ σουξὲ ἄλλὰ καὶ ῥὲεεεὲεεεεὲ σχέδιο!!!!!!)

Τί εἶπε πρόσφατα αὐτή ἡ κυρία, στίς 8 Μαρτίου 2015;

Σὲ μία προσπάθεια νὰ φιλοξενηθοῦν οἱ αἰτοῦντες ἄσυλο στὴν χώρα μας, προκρίνεται ἡ λῦσις τῆς ἐνοικιάσεως ἀδειῶν ξενοδοχείων, ἀδειῶν ἰδιωτικῶν κλινικῶν, μικρῶν μονάδων, ἀδειῶν δημοτικῶν κτιρίων καθὼς καὶ διαμερισμάτων ποὺ μένουν ξενοίκιαστα ἀνᾲ τὴν Ἑλλάδα. (Τὸ ἀνᾲ τὴν Ἑλλάδα κρατῆστε το!!!)

Εἶπε ἐπίσης ὅτι θὰ κτιστοῦν σπίτια!!!!!

Τὸ σχέδιο σὲ πλήρη ἀνάπτυξη!!!
-------------------------------------------
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
HOTSOT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΣΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΝΔΟ:

ΑΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΑΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
ΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ.
Η ΣΙΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΝΔΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.
ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ (ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Η Η ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΙΣΤΟ , ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ , Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ 8000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ) ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΥΣ ( ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΟΥ) ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ.
ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;
ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Η ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Η ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

------------------------------------------------------------
Στα κατασχεμένα σπίτια των Ελλήνων και με επιδότηση θα στεγάσουν 87.900 πρόσφυγες και..."πρόσφυγες"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΘΡΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ


http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2014/06/30/466169/main/02bac889db4b35dd19c6579b19e8ad5b.jpg

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ 10%
ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΓΙΆΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ. ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ..

ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου