Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ : TO MATI TOY SAURON ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΜΟΣΧΑ

















Oι φανατικοί με τις ταινίες » Το Χόμπιτ » και » Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» στη Μόσχα πρόκειται να απογοητευθούν τελικά, καθώς το μάτι του Sauron δεν θα εμφανισθεί πάνω από τους ουρανοξύστες στο κέντρο της Μόσχας.

Το σχέδιο επικρίθηκε από την Ορθόδοξη Εκκλησία και από τους αξιωματούχους της πόλης.

Φαίνεται ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν επιτυχής στην εκστρατεία της . Αποκάλεσε το ολόγραμμα ένα » δαιμονικό σύμβολο.»

Αλλά η «Λάμψη » (Svechenie) , ο σύλλογος που ήταν υπεύθυνος για το έργο τέχνης, πήρε την απόφαση να υποχωρήσει από το πρόγραμμα από μόνος του.

Η επίσημη απάντηση που δίνει ο σύλλογος στη σελίδα του στο Facebook είναι η εξής:



«Αγαπητοί φίλοι, είναι ατυχές που αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε το σχέδιο μας με αντικείμενο το μάτι του Sauron .

Εμείς δεν είχαμε προβλέψει ότι μία εκδήλωση αγάπης από τους λάτρεις του έργου του JR Tolkien, το οποίο έχει αποκτήσει τέτοια δημοτικότητα στα μέσα ενημέρωσης πρόσφατα, θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια αντίδραση από το κοινό.



» Το έργο δεν διαπνεόταν από οποιαδήποτε θρησκευτικό ή πολιτικό υποσυνείδητο μήνυμα ,» συνέχισε η δήλωση , εκφράζοντας τη συγγνώμη τους σε περίπτωση που τυχόν τραυματίστηκαν τα συναισθήματα κάποιων πολιτών.



Πρόσφατα η υπηρεσία με αρμοδιότητα τα μέσα ενημέρωσης και τη διαφήμιση της Μόσχας υποσχέθηκε ότι θα αφαιρέσει την εγκατάσταση , σε περίπτωση που αυτή ανεγερθεί.



Η υπηρεσία θεώρησε το έργο ως διαφήμιση για την ταινία – κάτι στο οποίο ήταν ενάντια , δεδομένου ότι δεν υπήρξε εκ των προτέρων επίσημη συμφωνία με το σύλλογο Svechenie.



ΠΗΓΗ http://rt.com/news/213091-eye-sauron-moscow-hobbit/





ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΜΑΤΙΟΥ SAURON ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ



ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ



Τα αντανακλαστικά της Ρωσικής Εκκλησίας δεν επέτρεψαν σε κάποιους παγκοσμιοποιημένους κρυφοσατανιστές της Ρωσίας να ορθώσουν πάνω από τους ουρανοξύστες του συγκροτήματος Gals, το σατανικό μάτι , που όλα τα βλέπει.

Οι ενδείξεις είναι άφθονες.

Το σωματείο με το όνομα Λάμψη (=Svechenie) δεν γνώριζε ότι στις ταινίες με θέμα τα βιβλία του JR Tolkien το μάτι του Sauron συμβολίζει το απόλυτο κακό στον κόσμο?

Σχεδίαζε αυτό το σύμβολο να το ανυψώσει πάνω από τους ουρανοξύστες της IQ-Quarter στο Επιχειρηματικό κέντρο της Μόσχας για να ικανοποιήσει τους φανατικούς της ταινίας?

Δεν γνώριζε ότι το συγκρότημα είναι ημιτελές και θα εγκαινιασθεί το 2015 και βρίσκεται πάνω στο συμβολικό οικοδομικό τετράγωνο με αριθμό 11?

Δεν γνώριζε ότι η συντομογραφία G.A.L. στα Αγγλικά σημαίνει GET A LIFE, δηλαδή Ζήσε πραγματικά ?

Αν όλα τα παραπάνω είναι απλές συμπτώσεις, που είναι πιθανό, υπάρχει και μία άλλη παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Το μάτι του Sauron θα μπορούσε να γίνει στόχος φανατικών μουσουλμάνων της Ρωσίας, που σίγουρα καταλαβαίνουν όλους τους παραπάνω συμβολισμούς.

Εδώ τους κατάλαβαν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Μόσχας και αντέδρασαν δυναμικά.

Υποσυνείδητα η εικόνα του σατανικού φλογισμένου ματιού , μέσα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, θα δαιμονοποιούσε περαιτέρω τη Ρωσία σ” όλο τον κόσμο, σαν πρωτεύουσα της παγκόσμιας ανομίας και σαν «αναδυόμενη» Αυτοκρατορία του κακού.

Ευτυχώς αυτό τελικά δεν έγινε.

Αλλά το θέμα δεν τελείωσε ακόμα, γιατί πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Οι Ρωσικές αρχές πρέπει να προσέξουν, γιατί το συγκρότημα με τους ουρανοξύστες έχει φοβερές ομοιότητες με τους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, που έγιναν στόχος των τρομοκρατών στις ΗΠΑ.

Εκτός των άλλων αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο, όπου διασταυρώνονται όλες οι σημερινές, αλλά και οι μελλοντικές συγκοινωνίες της Μόσχας:

Υπόγειος, μετρό, σύγχρονο σύστημα ταχείας μεταφοράς, λεωφορεία.

“Oλα διασταυρώνονται στο σημείο αυτό.

Ακόμα και μία γραμμή τραίνου , που συνδέει το διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας.

Αν ζούσε ο Μπιν Λάντεν και ήταν Τσετσένος ή Αμπχάζιος, θα το είχε ήδη βάλει ως στόχο στα σχέδια του…





ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ IQ-Quarter THΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

John Ofeon

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου