Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ;
Όταν προκύπτει μια νέα θεωρία, ένας νέος λογισμός, μια νέα αντίληψη για κάποιο θέμα, συχνά ακούω "Ναι, αλλά δεν έχει αποδειχθεί". Και ερωτώ: Η θεωρία του Δαρβίνου για παράδειγμα έχει αποδειχθεί; όχι (ούτε προβλέπεται ν'αποδειχθεί ποτέ), παρ'όλα αυτά, αντιμετωπίζεται ως δεδομένο, θέσφατο και αξίωμα, για πολλούς. (ευτυχώς όχι για όλους).


Αυτά που ξέρουμε (ειδικά για διάστημα-πλανήτες-ήλιο κλπ) τα μάθαμε και τα αναμεταδίδουμε ως αξιώματα, επειδή έτσι μας τα είπαν, οχι επειδή βγήκαμε στο διάστημα και τα διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, ούτε επειδή μας δόθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία.

Λέμε δηλαδή "ξέρω", χωρίς να ξέρουμε την τύφλα μας ουσιαστικά... Ας "ξέρουμε" λοιπόν και την άλλη άκρη του νομίσματος, την ΑΝΤΙ-συστημική, και ας τα κρατάμε μέσα μας, είτε "υπό επεξεργασίαν", είτε "εν αναμονή αδιάσειστων αποδείξεων".


Στα πλαίσια συλλογισμών εκτός της πεπατημένης είναι και το άρθρο που βρήκα εδώhttp://www.holographic-disclosure.com/the-black-sun/
και το μεταφέρω εδώ (ελληνιστί)Ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ:

Οι γραμμές αίματος (της ελίτ) ήξεραν ότι ο ήλιος δεν είναι ορατός απ'το διάστημα γι'αυτό τον ονόμασαν ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ. Ο μαύρος ήλιος έχει πολλά περισσότερα μυστικά.

Ο Μαύρος Ήλιος γοήτευε και τον ίδιο τον Χίτλερ. Ένα από αυτά
τα μυστικά, είναι ότι ο ήλιος είναι κούφιος και έχει μόνο επιφάνεια.
Δεν φλέγεται και δεν υπάρχει σύντηξη (fusion) στον ήλιο. Η μόνη σύντηξη, γίνεται στις ίδιες τις ηλιακές εκλάμψεις.

Κανείς δεν ξέρει πώς ακριβώς λειτουργεί ο ήλιος. Αλλά θυμηθείτε ότι η πυρηνική σχάση (fission) είναι νόμος, είναι θρησκεία... πίστεψε... π-ι-σ-τ-ε-ψ-ε... νυστάζεις... νυστάζεις... ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ.

Γιατί όλα αυτά τα παραπλανητικά ψέματα;

Για να μας προγραμματίσουν ώστε να σκεφτόμαστε πως
"Όλα δουλεύουν προς την Καταστροφή"
και προς τον παράγοντα φόβου για την καταστροφή.
Τι είναι ο ήλιος, λοιπόν;
Ο ήλιος είναι ένας μετασχηματιστής! (converter)
Όταν φτάνει στην ατμόσφαιρα της γης, νιώθουμε τη θερμότητα και τον βλέπουμε.
Ο ήλιος είναι ένα βέλο και μια πύλη προς μια άλλη διάσταση.
Η πηγή του είναι από άλλη διάσταση.
Οι ηλιακές κηλίδες σας δείχνουν ότι το εσωτερικό είναι σκοτεινό και κούφιο.
Αυτό είναι γνωστό σε πολλούς επιστήμονες ανά τον κόσμο.
Όλα βγαίνουν στο φως τώρα.
Ο ήλιος και τα άστρα δεν είναι ορατά στο εξωτερικό διάστημα ή στο ελεύθερο διάστημα,μόνο οι πλανήτες και τα φεγγάρια είναι ορατά.
Κι αυτό διότι χρειάζεται να εμπλέκεται τραχύ υλικό στοιχείο, με άλλα λόγια, χρειάζεται τη γη, την ατμόσφαιρα ή την επιφάνεια της σελήνης για να κάνει το φως ορατό.
Συνεπώς, δεν υπάρχουν έτη φωτός, πράγμα που σημαίνει πως όταν λένε ότι τα αστρα ή οι γαλαξίες απέχουν 6 εκατομμύρια έτη φωτός, αυτό είναι λάθος. Τα άστρα μπορεί να είναι πιο κοντά απ'ό,τι νομίζετε.
Ολες οι θεωρίες καταρρέουν όταν δεν μπορείς να δεις τα άστρα (ήλιους δηλαδή) στο διάστημα.

Το τρισδιάστατο πεδίο είναι μια αυταπάτη ηλεκτρονίων, πρωτονίων και νετρονίων που τριγυρνούν σε ιλιγγιώδεις ταχύτητες, δημιουργώντας την αυταπάτη της ΥΛΗΣ, το ΧΡΟΝΟΥ και του ΧΩΡΟΥ.
Δεν υπάρχει αυτό που λέμε ΥΛΗ! Δεν υπάρχει αυτό που λέμε ΧΡΟΝΟΣ! Δεν υπάρχει αυτό που λέμε ΧΩΡΟΣ!

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί τα υποατομικά μόρια μπορούν να επικοινωνήσουν στιγμιαία μεταξύ τους, ενώ τα χωρίζουν τεράστιες αποστάσεις. Αυτό οφείλεται διότι σκέφτονται
με όρους "χώρου". Αλλά δεν υπάρχει χώρος...
Με απανωτές ταινίες, μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για το πώς είναι το διάστημα...
Εχουν γυριστεί εκατοντάδες ταινίες με εξωγήινους και......Γιατί;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...
Για να μας δώσουν μια προγραμματισμένη ψευδή πραγματικότητα και να "κλέψουν" την πραγματική δύναμη του ποιοι είμαστε.
Η ΝΑΣΑ είναι γεμάτη παραπληροφόρηση. Μια απ'αυτές τις ψευτιές είναι αυτά που λέει για τους κομήτες.
Κι έτσι έχουμε τη μία εκφοβιστική ταινία μετά την άλλη για κομήτες που θα χτυπήσουν τη γη και θα προκαλέσουν χάος και καταστροφή.

Ζούμε μέσα σ'ένα ηλεκτρικό σύμπαν...

Κάθε πλανήτης, ο ήλιος και η σελήνη, είναι συνδεδεμένοι και λειτουργούν με μαθηματική αρμονία μεταξύ τους, πράγμα το οποίο μας επηρεάζει.
Γι'αυτό όλα βασίζονται σε μια μορφή αστρολογίας και αριθμολογίας. Ωστόσο, οι αριθμολογικές και αστρολογικές φόρμες που χρησιμοποιούνται ευρέως, δεν είναι ακριβείς, αλλά έχουν εισαχθεί στην ατζέντα σαν προπέτασμα καπνού.
Οι μυθολογικές αναφορές που έχουν δοθεί από τις παλιότερες γραμμές αίματος, που σχετίζονται με πλανήτες όπως ο Κρόνος και ο Ερμής, έχουν πολλές αναφορές, μερικές απ'τις οποίες σχετίζονται με τις χρηματοοικονομικές αγορές και την θυσία των νεογέννητων δούλων τους..
Αλλά έτσι είναι στην ουσία το σύμπαν.
Να θυμάστε πάντα την γνωστή ατάκα "είναι γραμμένο στα άστρα"... Αυτό έχει μια κρυφή σημασία. Οι πλανήτες, οι γαλαξίες, οι κομήτες, η μαύρη ύλη, οι ήλιοι και τα άστρα, είναι το λογισμικό λειτουργίας του ηλεκτρικού Συμπαντος που μας δίνει την ψευδαίσθηση
μιας προσομοιωμένης ζωής.

Ελέγχει επίσης τα άτομα που εμφανίζονται και εξαφανιζονται
για να σχηματιστει η τρισδιάστατη ολογραφική εμπειρία.
Είμαστε οι συνδημιουργοί της πραγματικότητάς μας, που χρησιμοποιούμε τη σκέψη σαν λογισμικό (software) μέσα στον μηχανισμό (hardware) του ηλεκτρικού συμπαντος.
Η "μαύρη ύλη" που βλέπουμε στο διάστημα ανάμεσα στους πλανήτες, είναι ολοζώντανη και είναι η υψηλότερη μορφή δόνησης που γνωρίζουμε... οι δονήσεις της ΣΚΕΨΗΣ.
Κάθε σκέψη αποθηκεύεται στον αιθέρα, καμία σκέψη δεν εκπορεύεται απο το μυαλό μας.
Ο αιθέρας είναι ένα συμπαντικος εξωτερικός σκληρός δίσκος.
Μην ξεχνάτε ότι η Φυσική μάζα δεν κινείται, μόνο η πληροφορία της περιστρεφόμενης μάζας των ατόμων, που την κάνουν αυτό που είναι.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου