Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Και όμως, αυτη η γυναίκα ειναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο! -Κινδυνολογία με φωτογραφία του... 2011

    

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ: Και όμως, αυτη η γυναίκα ειναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο!











«ΤΩΡΑ: Αγία Πετρούπολη!» Μας ενημέρωσε η κυρία καθηγήτρια στο τουίτερ, δείχνοντας φωτογραφια με άδεια ράφια, αποτέλεσμα της επίθεσης των αγορών στην Ρωσία.
Υπάρχει όμως ενα μικρό πρόβλημα. Η φωτογραφία που ανέβασε, είναι απο την… …Ιαπωνία!
Δηλαδη αυτη η κυρία που διδάσκει οικονομικά στα παιδιά μας, για να κατακεραυνώσει τον Τσίπρα, σηκώνει φωτογραφία απο Γιαπωνέζικο σουπερμάρκετ εποχής Φουκουσίμα, με την λεζάντα «Τωρα! Αγία Πετρούπολη»!!! Οι αγορες χορεύουν την Ρωσία Πεντοζάλη!

  



Μόνο που η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι του 2011 και είναι τραβηγμένη από φωτογράφο του πρακτορείου Reuters στην... Ιαπωνία!Όταν συνέβη τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς το δυστύχημα στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα επικράτησε πανικός που οδήγησε σε μαζικό «άδειασμα» των ραφιών στα σούπερ μάρκετ του Τόκιο.

Μπορείτε να βρείτε την φωτογραφία σε ιαπωνικό ιστότοπο ΕΔΩ και σε αμερικάνικη ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΕΔΩ.

Όποιος μάλιστα είναι λίγο πιο παρατηρητικός θα δει ότι στις επιγραφές υπάρχουν γιαπωνέζικοι χαρακτήρες!

Ψιλά γράμματα για τους προπαγανδιστές...
Δεν ειναι να απορείς γιατι στην Ελλάδα μεσουρανούν οι Στουρναρες, οι Παπακωνσταντινηδες και οι λοιποί αγράμματοι, διαπλεκόμενοι του μνημονίου. Ειναι να απορείς πως η κυρία Λυμπεράκη βρέθηκε να διδάσκει τα παιδιά μας, αμειβόμενη με δημόσιο χρήμα.
Ναι, όταν τα παιδιά μας πετάνε σκουπίδια στους καθηγητές, τα καταδικάζουμε. Όταν καθηγητές τέτοιου επιπέδου πετούν σκουπίδια στα παιδιά μας, τους πληρώνουμε.
ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου