Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΩΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

Σε ένα ιατρικό επίτευγμα που θα μπορούσε να αλλάξει το πώς κατανοούμε τις ασθένειες που σχετίζονται...
με την ηλικία και τα προβλήματα γονιμότητας προχώρησαν επιστήμονες στο Cambridge, καθώς κατάφεραν να φτιάξουν τεχνητό σπέρμα και ωάρια σε πρώιμη μορφή από κύτταρα του δέρματος.


Οι ερευνητές έφτιαξαν τα κύτταρα αυτά με καλλιέργεια ανθρώπινων εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων κάτω από προσεκτικά ελεγχόμενες συνθήκες για μία εβδομάδα.

Συνέχισαν την έρευνά τους αποδεικνύοντας ότι η ίδια διαδικασία μπορεί να μετατρέψει τον ιστό του δέρματος ενηλίκων σε πρόδρομες ουσίες για το σπέρμα και τα ωράρια, αυξάνοντας την προοπτική της παραγωγής γεννητικών κυττάρων που ταιριάζουν με το DNA των ασθενών.

Το επόμενο βήμα είναι τα κύτταρα να μπορούν να αναπτυχθούν σε ώριμα σπερματοζωάρια και ωάρια, αν και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα σε εργαστήριο.
___________________________________________________________
ΣΧΟΛΙΟ:Καλά είναι τα επιτεύγματα κάθε επιστήμης να χρησιμοποιούνται για το καλό της ανθρωπότητας άλλα πολυ φοβάμαι ότι και αυτό θα χρησιμοποιηθεί για το τέλος της ανθρωπότητας και θα ξεκινήσει η νέα εποχή του υβριδικού ανθρώπινου γένους γιατί της φύσης έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν και είναι στο τέλος της .
Για την φύση δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε σκεφτείτε πόσο εύκολα πλέον μπορούμε να βρούμε γνήσιους σπόρους Έχουμε γεμίσει υβριδικούς λίγοι έχουν απομένει και με τα ψεκασματα η αγρια  χλωρίδα παει να καταστραφεί γιατί τα φυτά ανθίζουν σε λάθος εποχή με αποτέλεσμα να χάνετε ο καρπός τους.
ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΠΟΧΗ θυμηθείτε κάποιες αναρτήσεις μας:
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ (ΥΒΡΙΔΙΚΟ) ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΗ έλευση της γενετικής διαστροφής - Υβρίδια Άνθρωποι-ζώα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου