Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Εξαφανίστηκαν 100 εγκέφαλοι από Πανεπιστήμιο του Τέξας!





















Φάρσα ή δολιοφθορά; Σε κάθε περίπτωση μυστήριο παραμένει τι έγιναν 100 ειδικά διατηρημένοι εγκέφαλοι που εξαφανίστηκαν από ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο, αφήνοντας τους καθηγητές με την απορία....


Αξιωματούχοι στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Ώστιν, πιστεύουν ότι κάποιοι μαθητές μπορεί να έχουν κλέψει τα όργανα, τα οποία διατηρούνται σε βαζάκια φορμαλδεΰδης, για φάρσες ή προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν ως περίεργα στολίδια ενόψει των εορτών.

Μεταξύ των δειγμάτων που έχουν εξαφανιστεί πιστεύεται πως βρίσκεται και ο εγκέφαλος του Τσαρλς Γουίτμαν, του ελεύθερου σκοπευτή που πυροβόλησε 46 ανθρώπους και σκότωσε 16 σε μια διαβόητη σφαγή στην πανεπιστημιούπολη το 1966.

"Πιστεύουμε ότι κάποιος μπορεί να έχει πάρει τα όργανα, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα με σιγουριά", δήλωσε ο καθηγητής ψυχολογίας Τιμ Schallert.
Από την πλευρά του ο καθηγητής ψυχολογίας Lawrence Cormack, είπε ότι οι εγκέφαλοι που λείπουν ήταν το μισό της συλλογής του πανεπιστημίου.


Ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Τέξας δήλωσε ότι δείγματα εγκεφάλων που διατηρούνται στην πανεπιστημιούπολη χρησιμοποιούνται "ως εργαλείο διδασκαλίας της σχολής"
.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου