Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ἡ ὁπλοκατοχὴ γιὰ τοὺς πολῖτες …ποινικοποιεῖται!!!




































































































































Ω, τι σύμπτωσις….
Ο ΟΗΕ, που αρχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες παγκόσμιας κυβερνήσεως, προώθησε συμφωνία-οδηγία για τον παγκόσμιο έλεγχο των όπλων.

Δεν πρέπει, λέει ο ΟΗΕ, να πέφτουν στα χέρια τρομοκρατών, αλλά κι όλων αυτών που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κι εννοεί φυσικά όλους αυτούς που αντιστέκονται στα σχέδια των τοκογλύφων, που ως γνωστόν, είναι και οι μόνοι «κακοί» του πλανήτη. (Ιράν, Β.Κορέα, Κούβα, Συρία κλπ)

Κι όπως όλες οι δικτατορίες, έτσι και ο ΟΗΕ, που είναι οι εγκαταστάσεις του είναι κτισμένες σε οικόπεδο των …Rockefeller – Rothschild, οποιαδήποτε επίθεση στους λιγοστούς αντιπάλους του, την «νομιμοποιεῖ» υπό τον μανδύα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αυτοί δηλαδή που επιτρέπουν στο Ισραήλ να αφανίζει συστηματικά τους Παλαιστινίους, χωρίς συνέπειες…
Αυτοί που επιτρέπουν στο Ισραήλ να κατέχει πυρηνικά, χωρίς άδεια αλλά παραλλήλως εφαρμόζουν κυρώσεις ΜΟΝΟΝ στο ΙΡΑΝ, για κατοχή πυρηνικών…
Αυτοί που «βρήκαν» πυρηνικά στον Σαντάμ, χημικά στον Καντάφι και στο Άσαντ και που στην πραγματικότητα ευθύνονται για τον θάνατο 576.000 μωρών στο ΙΡΑΚ, από τις κυρώσεις του Συμβουλίου «Ασφαλείας»…
…Έρχονται τώρα για να αφοπλίσουν τους επίδοξους «τρομοκράτες».

Και σε μία παγκόσμια δικτατορία, όπως αυτήν του ΟΗΕ, που ελέγχεται πρακτικά από τους σιωνιστές τοκογλύφους, με έναν στρατό όπως αυτόν του ΝΑΤΟ, καταλαβαίνουμε τώρα πια το ποιοι είναι αυτοί που θεωρούνται …«τρομοκράτες»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου