Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
Ο ερευνητής Scott C. Waring το 2012 παρουσίασε στην ιστοσελίδα του UFO Sightings Daily, λεπτομερείς φωτογραφίες και αποδεικτικά στοιχεία από την είσοδο μίας εξωγήινης βάσης σε πλαγιά του όρους Adams, της Ουάσιγκτον.
Το ορος ADMS αποτέλεσε το επίκεντρο των οπαδων UFO για πολλά χρόνια, και οι άνθρωποι έρχονται από όλο τον κόσμο για να δουν από πρώτο χέρι τα λαμπερά orbs που γεμίζουν τον ουρανό σχεδόν κάθε βράδυ.
Οι συχνές θεάσεις UFO έχουν γινει δημόσια συζήτηση για το ενδεχόμενο εαν το βουνο Adams είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη βάση εξωγηινων.Ο Scott C Waring, έχει ερευνήσει το θέμα αυτό εδώ και χρόνια.
Έχει ενδιαφέρον οτι σε ορισμένες περιοχές του βουνού, ειδικά στη περιοχή στο ράντσο ECETI. "Πολλοί άνθρωποι, από τους απλούς ανθρώπους  πρακτορεία ειδήσεων, αξιωματικούς του στρατού έχουν παρατηρησεί θεάσεις YFO στην περιοχή.
Από τεκμηριωμένα βίντεο, πολλοί άνθρωποι είπαν ότι το UFO ήρθαν ή πήγαν σε αυτην  την πλευρά του βουνού. " Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δορυφορικό χάρτη ο Waring εξέτασε το ράντσο από πάνω. Με ζουμ στην επιφάνεια και τελικά βρήκε ένα παράξενο αντικείμενο, υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι μια πόρτα σε μια βάση εξωγήινων. "Χρησιμοποιώντας earthflash.com, ένας από τους ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας δορυφορικου χάρτη, θα εξετασεί το ράντσο απο μια πανοραμική θέα του.
Έψαχνα για εικόνες με ορισμένες στρεβλώσεις, όπως ένα πρόβλημα στην απόκρυψη τους, που μπορεί να υποδεικνύει μια είσοδο στο υπόγειο. Ορισμένα κύματα φωτός δεν είναι ορατά στο ανθρώπινο μάτι, αλλά μπορεί να συλληφθεί από τον ψηφιακό φακό ο"Waring εξήγησε  τους μεθόδους του. 
Οταν ο Waring μεγεθύνε και ηρθε αρκετά κοντά, βρήκε την ανωμαλία που έψαχνε. "Σε αυτή την περιοχή μια, η εικόνα ειναι ασαφής, ενώ τα πάντα γύρω έχευν καθαρή, ευκρινή λεπτομέρεια. Στη μέση της θολής περιοχής υπάρχει ένας κύκλος που δεν μπορεί παρά να είναι η είσοδος σε μία βάση εξωγήινων .
Η ECETI (Φωτισμένη Επικοινωνία με Extra Terrestrial Intelligence) έχει αναπτυχθεί για να παρέχει μια βάση για πνευματικά ενημερωνει τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν και να έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους που ζουν βαθιά μέσα στο βουνό. Ο James Gilliland, ιδιοκτήτης του αγροκτήματος aceti, ισχυρίζεται ότι έχουν προσκληθεί abourd ένα από τα UFO ως επισκέπτης. Με τόσες πολλές εμφανίσεις σε αυτόν τον τομέα ένα, είναι λογικό να ψάξουν για αποδείξεις μιας υπόγειας βάσης. "Έχω ανέλυση τα αποδεικτικά στοιχεία.
Το συμπέρασμα είναι ότι η είσοδος είναι πραγματική. Το επόμενο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι: πώς θα ανοίξει η είσοδος κατέληξε ο "Waring 
ΒΙΝΤΕΟ:ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ http://www.agoracosmopolitan.com/
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου