Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Α.Μ.Κ.Α ΚΑΙ Α.Φ.Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014.....
ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Α ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ , ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΟΠΩΣ Ο Α.Μ.Κ.Α ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ...


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ 13ον ΚΕΦΑΛΑΙΟ στιχ 16-18 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ......
ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ.....ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ....ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ....ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ , ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ,Η ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Ο αριθμος δημοσιονομικής ταυτότητας αντικαθιστά ΑΦΜ και ΑΜΚΑ τον Ιούνιο, αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τον Αριθμό Δημοσιονομικής Ταυτότητας που θα έχουν όλοι οι φορολογούμενοι στις συναλλαγές που κάνουν και θα χορηγείτε όπως το ΑΜΚΑ με την γέννηση των πολιτών.
Ο Αριθμός Δημοσιονομικής Ταυτότητας πιθανότατα θα αντικαταστήσει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και θα μας ακολουθεί παντού και θεσπίζεται στα πρότυπα του γνωστού από τις ΗΠΑ social security number που χρησιμοποιούν οι πολίτες σε όλες τους συναλλαγές. Από τις συναλλαγές με την εφορία, τα ταμεία, το δημόσιο γενικά μέχρι οποιαδήποτε ιδιωτική οικονομική συναλλαγή, όπως π.χ. την έκδοση πιστωτικών καρτών, μπλοκ επιταγών, την πληρωμή ενοικίων, την πώληση περιουσιακών στοιχείων, την πληρωμή αγαθών κ.λπ.
Το κράτος φιλοδοξεί με τον τρόπο αυτό να ξέρει τα πάντα για τις οικονομικές συναλλαγές του πολίτη ώστε να τον ελέγχει και ευκολότερα.
Ο Αριθμός Δημοσιονομικής Ταυτότητας είναι ένα ακόμη μέτρο εκσυγχρονισμού του συστήματος φορολογικού ελέγχου, σύστημα που έχει προκαλέσει μεγάλο μέρος του δημοσιονομικού εκτροχιασμού της χώρας. Φιλοδοξία της κυβέρνησης είναι ο νέος αριθμός να συνδυαστεί με μια σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στον φορολογικό μηχανισμό έτσι ώστε να έχει το κράτος την οικονομική εικόνα του κάθε φορολογούμενου.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ Σ ΑΡΙΘΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ.
ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΗΣΤΑΘΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
              ______________________________________
Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι σκλάβος της εξέλιξης. Δεν υπάρχει πρόοδος που δεν καταλήγει να τον υποδουλώσει εντελώς.

Paul Valery, 1871-1945, Γάλλος ποιητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου