Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

"Το δίχτυ με τις μαύρες τρύπες και τα δυναμικά πεδία που υπάρχουν πέραν της Σελήνης"O Λουκιανός γεννήθηκε στη Συρία το 120 μ.Χ, από τα έργα του ξεχωρίζει : " Μία αληθινή ιστορία".
Βέβαια, υποτίθεται ότι όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο έργο είναι "φανταστικά".Η ιστορία του αυτή ξεκινά ταξιδεύοντας με ένα καράβι, από τις Ηράκλειες Στήλες προς τον Δυτικό Ωκεανό (Ατλαντικό) μαζί με τους 50 συντρόφους του. 

Αρχικά έφθασαν σ' ένα νησί, που το εξερεύνησαν και βρήκαν μια χάλκινη στήλη με μισοσβησμένα ελληνικά γράμματα, που έλεγαν:
" Ως εδώ έφθασαν ο Διόνυσος και ο Ηρακλής".
Αν και γνωρίζουμε πια πως οι αρχαίοι προγονοί μας ταξίδευαν στην Αμερική, ωστόσο το νησί αυτό πρέπει να βρίσκονταν κοντά στο ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ, εκεί που ακόμη και σήμερα κατά καιρούς χάνονται πλοία και αεροπλάνα . Γιατί, αφού απεχώρησαν απ΄αυτό κι δεν το έβλεπαν πια, κατά το μεσημέρι σηκώθηκε σίφουνας και πήρε το καράβι και το στριφογύρισε μέχρι που το σήκωσε ψηλά στα 300 στάδια. 
Ο Λουκιανός αναφέρει ότι το καράβι ο σίφουνας το έφερε μέχρι την Σελήνη, που ήταν κατοικημένη. 
Αν και σήμερα η Σελήνη έχει χαρακτηριστεί από τους ειδικούς ένας νεκρός πλανήτης. 
Εδώ, μία εντυπωσιακή σύμπτωση είναι ότι η Εθνική Διοίκηση Ωκεανογραφίας και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ, όταν παλαιότερα έθετε σε πολική τροχιά δορυφόρους σ' ένα ύψος 800 μιλίων, οι δορυφόροι συχνά λειτουργούσαν λάθος μόνο όταν βρίσκονται πάνω από το τρίγωνο των Βερμούδων (Διαβόλου).

Το Τρίγωνο του Διαβόλου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια τρύπα στο Βόρειο πόλο. Η τρύπα αυτή στο Βόρειο πόλο, που άλλοτε θεωρείται μια "μαύρη τρύπα" και άλλοτε πύλη για έξω κόσμους, αποτελεί ένα δυναμικό πεδίο από το οποίο αρχίζει ο ένας από τους τρείς ουράνιους δίαυλους...

Στη Σελήνη, λοιπόν, δέχτηκε τον Λουκιανό ο βασιλιά της, όπου πήρε μέρος και σε αγώνες εναντίον των κατοίκων του Ήλιου.
 Σ' αυτόν τον αγώνα χρησιμοποιήθηκαν οι ιππόγυποι, που ήταν άνθρωποι καβάλα σε μεγάλους γύπες και οι νεφελοκένταυροι, που ήταν άνθρωποί μαζί με φτερωτά άλογα.. Στους τόπους αυτούς οι άνθρωποι φοράνε γυαλιά και τα φυλάνε μέχρι να τα ξαναχρειαστούν... 
Στα ανάκτορα υπήρχε ένα, όχι και τόσο βαθύ πηγάδι, όπου μέσα του είχε ένα μεγάλο καθρέφτη. 
Αν κατέβαινε κάποιος εκεί μπορούσε να ακούσει τις συνομιλίες στη Γη και να δει όλες τις πολιτείες .
Οι αναφορές αυτές του Λουκιανού σήμερα ανταποκρίνονται άριστα με την τεχνολογία του διαστήματος και όχι μόνον.
Από τις "αινιγματικές φωτογραφίες" με τις παράξενες κατασκεύες της Σελήνη και από πολλά άλλα,
εξάγουμε το συμπέρασμα ότι η Σελήνη ήταν ο πρώτος διαστημικός σταθμός των Ελλήνων, την εποχή που τα ταξίδια τους στηριζόταν σ' ένα Παγκόσμιο Γεωδαιτικό σύστημα άμεσα συνδεδεμένο με τα μεγαλιθικά και τις πυραμίδες.
Εν συνεχεία, ο Λουκιανός εξηγεί το πλέον εντυπωσιακό, πως για να ταξίδέψει μετά την Σελήνη πρόσταξε τις μεγάλες αράχνες που ζουν εκεί να υφάνουν πέρα για πέρα το αέρινο διάστημα μεταξύ Σελήνες και Αφροδίτης...
Εδώ εννοεί το δίχτυ, που αναγνωρίζουν πολλοί ερευνητές, με τις μαύρες τρύπες και τα δυναμικά πεδία που υπάρχουν πέραν της Σελήνης....
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου