Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΤΑΛΑΑΤ ΠΑΣΑ» ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ















Αυτή είναι η περίφημη τουρκική επιτροπή, «Ταλαάτ Πασά» στο όνομα του μεγάλου σφαγέα των Αρμενίων και των χριστιανών της Μικράς Ασίας, που έρχεται στις 9 Ιανουαρίου στην Αθήνα, (Yarın Atina” dayız = Αύριο είμαστε στην Αθήνα), με το θράσος να ενημερώσει την ελληνική πλευρά για την ιστορική «αλήθεια» ότι δεν έγινε καμία γενοκτονία σε βάρος των χριστιανών της Μικράς Ασίας.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Τουρκιά, η θρασύτατη αυτή τουρκική επιτροπή θα συναντηθεί με εκπροσώπους των κομμάτων, Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και ΚΚΕ, τα οποία, όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι… συμφωνούν με τις απόψεις τους. 

Η επιτροπή αυτή είχε έρθει και άλλη φορά στην ελληνική πρωτεύουσα στις 30 Σεπτεμβρίου, είχε και τότε επαφές με τους εκπροσώπους των τριών παραπάνω κόμματων και είχε και τότε θετική ανταπόκριση στις ιστορικές αιτιάσεις της για το τεράστιο θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής. Τώρα και με την ενθάρρυνση, όπως αναφέρεται, ενός κειμένου Ελλήνων ιστορικών, (;;;), που αρνούνται να αναγνωρίσουν την γενοκτονία, επανέρχονται με όλο το τουρκικό θράσος στην ελληνική πρωτεύουσα για να διακηρύξουν και δημόσια τις ανιστόρητες απόψεις τους.
Αν πραγματικά είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε στις προσεχείς εκλογές όλοι όσοι κατάγονται από την Μικρά Ασία, δηλαδή όλοι οι Μικρασιάτες, Πόντιοι και ανατολικόΘρακιώτες, θα πρέπει να μαυρίσουν με τον πιο ενδεικτικό τρόπο αυτά τα τρία κόμματα που συμφωνούν με τις τουρκικές απόψεις περί γενοκτονίας της Ανατολής.
Το τουρκικό θράσος σε όλο του το μεγαλείο!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου