Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στην Ξάνθη βρήκαν τη λύση: Τύπωσαν πλαστά ευρώ με την ένδειξη “Λεφτά Υπάρχουν”



Ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 500 ευρώ το οποίο έφερε πάνω του την ένδειξη “Λεφτά Υπάρχουν” έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας όταν συνέλαβαν 48χρονο σε χωριό της Ξάνθης για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό προκάλεσε τόσο την έκπληξη των Αρχών οι οποίοι φυσικά και έδωσαν στη δημοσιότητα το φωτογραφικό υλικό με τα πειστήρια, όσο και ποικίλα σχόλια στους πολίτες της περιοχής αλλά και ιδιαίτερους συνειρμούς.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν το πρωτότυπο αυτό παραχαραγμένο χαρτονόμισμα μαζί με άλλα πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ τα οποία παρέδωσε ένας 48χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, σε έναν 59χρονο από τον οποίο έλαβε ως αντάλλαγμα 207.000… δραχμές.

Πρόκειται όντως για μια άκρως απίθανη ιστορία, μιας και ο κατηγορούμενος αντάλλαξε πλαστά ευρώ για δραχμές για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Άγνωστο παραμένει και το ποιος και για ποιους λόγους επίσης πρόσθεσε την ένδειξη “Λεφτά Υπάρχουν” σε ένα εκ των πλαστών χαρτονομισμάτων.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια οι συνειρμοί που γεννά η ιστορία είναι πολλοί, αρκεί κανείς να αναλογιστεί πως η υπόθεση έγινε γνωστή την ημέρα που ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, που έμεινε στην ιστορία άλλωστε για την αλισμόνητη αυτή του φράση, επισκέφθηκε την Ξάνθη.

Πηγή: ThrakiToday
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου