Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ Ε.Δ.Ε.Μ.( ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ)



ΕΔΕΜ - Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης


Η Ανοπαια Ατραπός 20 μέρες πριν τις εκλογές αποκαλύπτει τα πραγματικά γεγονότα που τρέχουν πίσω από το νέο συσταθέν κόμμα με την ονομασία ΕΔΕΜ - Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης

Ποιος έχει να μας πει κάτι περισσότερο από τις συγκλονιστικές πληροφορίες μας για το κόμμα ΕΔΕΜ που το υποστηρίζουν Εβραϊκά Συμφέροντα σε συνεργασία με την ντόπια Μασονία και την Διεθνή υποστήριξη της

Με έμβλημα το κόκορα η πετεινό που είναι σατανικό σύμβολο αφού είναι o Εωσφόρος ( ο φέρων το φως )

Είναι ξεκάθαρο ότι οι ιδρυτές του είναι άνθρωποι των Αμερικάνων και της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων που από το πουθενά ξοδεύουν απίστευτα χρήματα ( εγκαίνια κόμματος σε πολυτελή ξενοδοχείο) και έχουν δύναμη και στελέχωση που θα ζήλευαν και μεγάλα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Έχουν ήδη χιλιάδες ακόλουθους στο internet και σύμφωνα με κρυφές δημοσκοπήσεις μάλλον θα είναι η έκπληξη των εκλογών.Διαβεβαιώνουν ότι θα κυνηγήσουν όλους τους παλαιούς πολίτικους ( μάλλον ο τεκτονισμός κάνει εκκαθαρίσεις) αφού θα έχουν το προσωπείο της κάθαρσης.
Σαν ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ γνωρίζουμε καλά τον Απόστολο Ποντα τον επικεφαλής της Ε.Δ.Ε.Μ αφού είναι υψηλόβαθμος μασόνος και άνθρωπος των νεοταξιτων στην Ελλάδα με πελάτες τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες.
Είναι εμπλεκόμενος σε μεγάλες υποθεσεις και έχει μεγάλες διασυνδεσεις με πρεσβιες και μυστικές υπηρεσιες. Η Ε.Δ.Ε.Μ λοιπον είναι εδω , οι Νεοταξιτες ηρθαν με τον κόκορα .
Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ τολμα και θα τους παρακολουθουμε για πολλα χρονια πλεον. Ξερουν πολυ καλά αυτο το παιχνιδι και εμεις δυστυχως για αυτους τα ξερουμε ολα.

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK : https://www.facebook.com/EDEMGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου