Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ἡ Νέα Τάξις συστηματικῶς ἀποδομεῖ τὶς θρησκεῖες.


Ἡ Νέα Τάξις συστηματικῶς ἀποδομεῖ τὶς θρησκεῖες.






Η Νέα Τάξη …θριαμβεύει.
Μεθοδικά καταστρέφονται οι οργανωμένες θρησκείες, κάτι που ήταν ανάμεσα στους βασικούς στόχους των Illuminati, από την ίδρυσή τους.


Ιδρυτής των Illuminati ο …«περιούσιος» Adam Weishaupt, που εκπαιδεύθηκε από τους conversos Ιησουίτες.

Σίγμα
Εκκλησίες γίνονται… μπαρ – 515 εκκλησίες έβαλαν «λουκέτο» στην Γερμανία!


Το «παγκοσμίως φημισμένο μπαρ του Φρανκενστάιν» στο Εδιμβούργο ήταν κάποτε εκκλησία.


Με την μουσική να ηχεί δυνατή, την όψη του τερατόμορφου Φρανκεστάιν να κοσμεί τους τοίχους, τον φωτισμό χαμηλό και το αλκοόλ να ρέει άφθονο, η νύκτα θα μπορούσε εύκολα να εκτραπεί προς… αμαρτωλές κατευθύνσεις. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα μεγαλύτερα μπαρ του Εδιμβούργου, για ένα μπαρ το οποίο ωστόσο παλαιότερα δεν ήταν χώρος για να διασκεδάζουν νεαροί νυκτόβιοι αλλά… εκκλησία.


Εκατοντάδες χριστιανικές εκκλησίες της Δυτικής Ευρώπης έχουν τα τελευταία χρόνια αναγκαστεί να αλλάξουν χρήση. Άλλες έγιναν μαγαζιά (σούπερ μάρκετ, βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία, καταστήματα με ρούχα, γυμναστήρια κ.ά.) κι άλλες (οι πιο μικρές σε μέγεθος) σπίτια.


Στο Μπρίστολ της νότιας Αγγλίας ο ναός του Αγίου Παύλου στεγάζει πλέον την σχολή ακροβατών του τσίρκου «Circomedia». Οι ίδιοι μάλιστα οι ακροβάτες τον θεωρούν ως χώρο ιδανικό για την προπόνησή τους επειδή είναι ψηλοτάβανος. Όσο για την εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ στο Άρνεμ της Ολλανδίας, αυτή έχει πια μετατραπεί σε «skate park» για να κάνει… πατίνι η νεολαία της περιοχής.



Στο Μπρίστολ της νότιας Αγγλίας ο ναός του Αγίου Παύλου στεγάζει πλέον την σχολή ακροβατών του τσίρκου «Circomedia»


Η σταδιακή απομάκρυνση των πιστών της δυτικής Ευρώπης από την εκκλησία έμελλε να οδηγήσει στην ερήμωση πολλών ναών και να αναγκάσει τις εκκλησιαστικές Αρχές να αναζητήσουν άλλες, εμπορικές χρήσεις για τα ακίνητά τους.
Σημειώνεται άλλωστε ότι μόνο τα έξοδα συντηρήσεως για κάποιους μεγάλους ναούς ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ ετησίως, πράγμα που ωθεί τις εκκλησίες να αναζητήσουν εναλλακτικές πηγές εσόδων, προκειμένου να καλύψουν τις όποιες «τρύπες» και να κρατήσουν τα κτίρια όρθια. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, άλλοι ναοί πωλούνται και άλλοι ενοικιάζονται.
Η εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ στο Αρνεμ της Ολλανδίας έχει μετατραπεί σε «skate park» για να κάνει… πατίνι η νεολαία της περιοχής



Η εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ στο Άρνεμ της Ολλανδίας έχει μετατραπεί σε «skate park» για να κάνει… πατίνι η νεολαία της περιοχής


Συγκεντρωτικά νούμερα δεν υπάρχουν, αλλά τα στατιστικά στοιχεία από κάποιες χώρες είναι ενδεικτικά. Στην Γερμανία για παράδειγμα, η ρωμαιοκαθολική εκκλησία έχει βάλει λουκέτο σε περίπου 515 εκκλησίες τα τελευταία δέκα χρόνια.
Βορειότερα, στην Δανία, περί τις 200 εκκλησίες έχουν χαρακτηρισθεί μη-βιώσιμες και υπολειτουργούν, ενώ η Εκκλησία της Αγγλίας κατεβάζει τα ρολά περίπου 20 εκκλησιών κάθε χρόνο. Η κατάσταση είναι ωστόσο ακόμη χειρότερη στην Ολλανδία, όπου συνολικά περίπου 1.700 εκκλησίες προβλέπεται ότι θα έχουν βάλει λουκέτο μέσα στην επομένη δεκαετία (700 προτεσταντικές τα επόμενα τέσσερα χρόνια, και άλλες 1.000 καθολικές τα επόμενα δέκα).
Είναι ενδεικτικό ότι στην επαρχία του Φρίσλαντ (βόρεια Ολλανδία) ήδη οι 250 από τις 750 εκκλησίες έχουν βάλει λουκέτο ή μετατραπεί σε κάτι άλλο, ενώ συνολικά, εάν οι δυσοίωνες προβλέψεις επαληθευτούν, τότε περίπου τα 2/3 των εκκλησιών της χώρας αναμένεται να πάψουν κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να λειτουργούν.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Λιγοστεύουν διαρκώς οι πιστοί
Οι λαοί της Δυτικής Ευρώπης απομακρύνονται σταδιακά από την χριστιανική εκκλησία αλλά και γενικότερα από την θρησκεία.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των Ολλανδών, οι οποίοι δηλώνουν σε ποσοστό περίπου 42% ότι πλέον δεν συνδέονται με καμμία θρησκεία.
Το αντίστοιχο ποσοστό αγγίζει το διόλου ευκαταφρόνητο 28% στην Γαλλία και το 25% στην Γερμανία.
Ακόμη και μεταξύ όσων δηλώνουν χριστιανοί, ωστόσο, είναι πλέον πολύ λίγοι εκείνοι οι οποίοι πηγαίνουν τακτικά στην εκκλησία.
Στην Δανία, για παράδειγμα, το συγκεκριμένο ποσοστό είναι κοντά στο 5%, ενώ σε Γερμανία και Γαλλία δεν ξεπερνάει το 15%.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ
ΕΘΝΟΣ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου