Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Νόμιμη διακοπὴ πληρωμῆς ΕΝΦΙΑ, Ταμείων, ἐφορίας!!!















«…Την δημιουργία-εκτόξευση του χρέους την έκαναν με τον ακόλουθο τρόπο: Το 2008 με τον νόμο 3723/9.12.2008 (άρ. 2, 3, 4, 5) επί Κ. Καραμανλή, εδόθησαν κατ’ αρχήν στις τράπεζες εγγυήσεις 23 δισεκ. αποκλειστικώς για χορήγηση στεγαστικών δανείων, κεφάλαια κινήσεως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας.
Μετά ο Γ. Παπανδρέου έδωσε 140 δισεκ. για τον ίδιο λόγο και, τέλος, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2012 οι κυβερνήσεις συνεργασίας έδωσαν ακόμα 70 δισεκ.
Έχουν δώσει, λοιπόν, στις τράπεζες 233 δισεκ. ευρώ!!!
Δηλ. ό,τι ξοδεύειτο κράτος σε 5 χρόνια για 10.000.000 Έλληνες, το έδωσαν σε 5-6 τραπεζίτες!


Το κράτος δεν έβαλε απλά την υπογραφή του σαν εγγυητής, αλλά εξέδωσε και έδωσε ομόλογα για τα ανωτέρω ποσά στις τράπεζες! Και αυτές τα έδωσαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κι επήραν δάνειο, σε μετρητά με 1% επιτόκιο! Αντί, όμως, να ρίξουν τα λεφτά στην αγορά τα «έβαλαν στην τσέπη».
(Αυτό, ίσως, και να λέγεται… υπεξαίρεση!..).


Όμως από την αρχή είχαν κανονίσει αυτά τα λεφτά να μην τα πληρώσουν οι τράπεζες και να μπουν στο δημόσιο χρέος, για να τα πληρώσει ο… κόσμος, με φόρους που θα βάλουν! Το γράφουν οι ίδιοι στα ΦΕΚ των υπουργικών αποφάσεων στην τελευταία παράγραφο, με τις οποίες τους έδωσαν τα ομόλογα! Γράφουν ότι… εάν δεν πληρώσουν οι τράπεζες, τότε το ποσόν του ομολόγου, μαζί με τα έξοδά του, θα μπει στο Δημόσιο Χρέος… δηλαδή θα τα πληρώσουμε εμείς, ο λαός!!!
Δηλαδή απάτη σε βάρος μας από την αρχή!!!…»
ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΟΜΙΜΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΕΦΟΡΙΑΣ – ΤΑΜΕΙΩΝ
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»
ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ»

«Ελληνικό χρέος»: Το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο όλων των εποχών


   



Σε λίγες ημέρες αυτός ο τόπος προσέρχεται σε εκλογές, που προκάλεσε και εκβίασε ο ίδιος ο πρωθυπουργός του, Α. Σαμαράς! Αυτή είναι η αλήθεια!

 Όσο και αν κλαίγεται τώρα στις κάμερες, ότι εάν εξαντλούσε την 4ετία η συγκυβέρνησίς του, θα εύρισκε κάποτε τον δρόμο προς την… ανάπτυξη… 
Ο κοσμάκης πηγαίνει – με διεγνωσμένη βαθειά κατάθλιψη – στις κάλπες, νομίζοντας ότι χρωστά…
Έτσι του είπαν… Αλλά κανείς δεν ήλεγξε αυτά τα λογιστικά βιβλία, να ιδεί, ποιος χρωστά, πού χρωστά, πόσα χρωστά, σε ποιους χρωστά…
Τα «παπαγαλάκια των ΜΜΕ» – όπως λέει ο λαός μας τους αργυρώνητους δημοσιογράφους, που δουλεύουν (άρα είναι δούλοι) σε επιχορηγούμενα ΜΜΕ – έκαναν καλά την δουλειά τους… Και οι πολιτικοί την δική τους. ΟΛΟΙ οι πολιτικοί και ΟΛΑ τα κόμματα.
Γνωρίζουν την αλήθεια, και σιωπούν. 
Σε ένα φαύλο παιγνίδι εξουσίας, όπου η κουτάλα έχει μεγαλύτερη αξία από τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται, που αυτοκτονούν καθημερινά, που λιμοκτονούν… και των οποίων ο αριθμός είναι πλέον άγνωστος…
 Έτσι σε λίγο, οι… διψασμένοι για εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα βγουν στην κυβέρνηση και θα προτείνουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. …Δημ. Αβραμόπουλο, και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι – πλην των συνιστωσών των… ΠΑΣΟΚ…
Για όλα τούτα δημιουργήθηκε η ανάγκη ενός… Σωματείου, απλών πολιτών (άλλωστε δεν υπάρχουν και… «σύνθετοι πολίτες») να ελέγξει τα λεγόμενα και τα πεπραγμένα, πολιτικών και τραπεζιτών…
Και τα αποτελέσματα της ερεύνης είναι τραγικά, εις βάρος των ψευτών ταγών μας…



«Τα μέτρα και οι φόροι που ζητούν να εισπράξουν από εμάς τα τελευταία χρόνια, λέει ο οικονομολόγος κ. Πάνος Θεοδωρίδης, πρόεδρος του Σωματείου ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, τα επιβάλουν με μια δικαιολογία: ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!!! 
Το χρέος, όμως, αυτό το δημιούργησαν με την μεγαλύτερη απάτη που έστησαν εις βάρος μας, από το 2008 έως το 2012, για να αρπάξουν τόσο την δημόσια, όσο και την ιδιωτική περιουσία.
Το σχέδιο ήταν απλό:
Να δώσουν τα λεφτά σε λίγους δικούς τους (δηλ. τις τράπεζες). να μην τα επιστρέψουν αυτές κι έτσι να τα βάλουν στο Δημόσιο Χρέος για να τα πληρώσουμε εμείς! Και για να μην μπορούμε να πληρώσουμε τράπεζες και φόρους – ώστε να πάρουν και τα ακίνητά μας, με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς – εφαρμόζουν πολιτική, με την οποία κλείνουν οι ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις. Οπότε χωρίς δουλειά, δεν υπάρχει εισόδημα για να πληρώνουμε».

Και παρακάτω ο κ. Θεοδωρίδης, εξηγεί τον τρόπο του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου στην Ιστορία της Ευρώπης:
«Την δημιουργία-εκτόξευση του χρέους την έκαναν με τον ακόλουθο τρόπο: Το 2008 με τον νόμο 3723/9.12.2008 (άρ. 2, 3, 4, 5) επί Κ. Καραμανλή, εδόθησαν κατ’ αρχήν στις τράπεζες εγγυήσεις 23 δισεκ. αποκλειστικώς για χορήγηση στεγαστικών δανείων, κεφάλαια κινήσεως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας.
Μετά ο Γ. Παπανδρέου έδωσε 140 δισεκ. για τον ίδιο λόγο και, τέλος, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2012 οι κυβερνήσεις συνεργασίας έδωσαν ακόμα 70 δισεκ.
Έχουν δώσει, λοιπόν, στις τράπεζες 233 δισεκ. ευρώ!!!
Δηλ. ό,τι ξοδεύειτο κράτος σε 5 χρόνια για 10.000.000 Έλληνες, το έδωσαν σε 5-6 τραπεζίτες!

Το κράτος δεν έβαλε απλά την υπογραφή του σαν εγγυητής, αλλά εξέδωσε και έδωσε ομόλογα για τα ανωτέρω ποσά στις τράπεζες! Και αυτές τα έδωσαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κι επήραν δάνειο, σε μετρητά με 1% επιτόκιο! Αντί, όμως, να ρίξουν τα λεφτά στην αγορά τα «έβαλαν στην τσέπη».
(Αυτό, ίσως, και να λέγεται… υπεξαίρεση!..).
Όμως από την αρχή είχαν κανονίσει αυτά τα λεφτά να μην τα πληρώσουν οι τράπεζες και να μπουν στο δημόσιο χρέος, για να τα πληρώσει ο… κόσμος, με φόρους που θα βάλουν! 
Το γράφουν οι ίδιοι στα ΦΕΚ των υπουργικών αποφάσεων στην τελευταία παράγραφο, με τις οποίες τους έδωσαν τα ομόλογα! Γράφουν ότι… εάν δεν πληρώσουν οι τράπεζες, τότε το ποσόν του ομολόγου, μαζί με τα έξοδά του, θα μπει στο Δημόσιο Χρέος… δηλαδή θα τα πληρώσουμε εμείς, ο λαός!!!
Δηλαδή απάτη σε βάρος μας από την αρχή!!!

Έχουν δώσει, λοιπόν, στις τράπεζες 233 δισεκ. ευρώ, από τα οποία τα πρώτα 23 δισεκ. μπήκαν στο Δημόσιο Χρέος στις 30.6.2012 και επιβάλουν σε εμάς να τα πληρώσουμε τώρα, λέει το Σωματείο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, βάζοντας τους τελευταίους φόρους και κόβοντας μισθούς συντάξεις κοινωνικές παροχές κλπ.
Τα επόμενα 50 δισεκ. έληξαν το 2013. 
(Και τα… μετέφεραν με νέα ομόλογα στο 2016. Έτσι μιλούν για πλεόνασμα).
Τα επόμενα 90 δισεκ. λήγουν το 2014 και τα 70 δισεκ. το 2015.
Άρα θα βάλουν επί πλέον μέτρα-φόρους και επειδή δεν θα έχουμε να τα πληρώσουμε, θα κατασχέσουν τα ακίνητα μας!
Και όχι μόνον αυτά. Αλλά έβαλαν σε αυτά τα ομόλογα επιτόκιο 12%. Δηλαδή 28 δισεκ. τον χρόνο τόκους.
Και άλλοι τόσοι είναι οι τόκοι του «κανονικού χρέους»!
Έτσι ξεπερνούν τα 50 δισεκ. οι τόκοι του χρέους τον χρόνο και μιλούν για πλεόνασμα.
Όταν κρύβεις 50 δισεκ. μπορείς να λες ότι έχεις πλεόνασμα 2-3 δισεκ.;».



  


Και η συλλογιστική του κ. Θεοδωρίδη, συνεχίζει:


«Α) Όμως, με αυτά τα στοιχεία μπορούμε να ακυρώσουμε τα δάνεια! Διότι έχουμε τα πιο επίσημα δημόσια έγγραφα, τα ΦΕΚ που αποδεικνύουν ότι: οι τράπεζες δεν δικαιούνται, ούτε νομιμοποιούνται να τα ζητούν για δεύτερη φορά από όσους έχουν σταματήσει ή σταματούν να πληρώνουν, επειδή έχουν πάρει 4 φορές το ποσόν των κόκκινων δανείων, που είναι περίπου 50 δισεκ. ευρώ.
Είναι παράνομος πλουτισμός, απάτη και άλλα κακουργήματα. Έτσι όταν βγάλουν διαταγή πληρωμής για να κάνουν μετά κατάσχεση και πλειστηριασμό, το Σωματείο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ κάνει ανακοπή της διαταγής πληρωμής με τα στοιχεία αυτά, για να ακυρώσει την διαταγή πληρωμής και να μην μπορεί η τράπεζα να κάνει κατάσχεση και πλειστηριασμό. 
Οι δανειολήπτες πλέον χρωστούν στο κράτος και σε καμμία περίπτωση στις τράπεζες, γιατί το κράτος εξόφλησε τα κόκκινα δάνεια με τα λεφτά που τους έδωσε. Ας έρθει το κράτος να τα ζητήσει από τους δανειολήπτες. 
Εκεί θα δούμε ποιος χρωστά σε ποιον, με την απάτη που έστησαν εις βάρος μας από την αρχή», λέει ο κ. Θεοδωρίδης.
Και οι δράσεις του ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ πάνε παρακάτω:

«Β) Ζητάμε αποζημίωση για την απάτη που έστησαν εις βάρος μας από την αρχή και τους κάνουμε συλλογική Αγωγή, επειδή δεν έχουν βουλευτική-υπουργική ασυλία και ταυτόχρονα Ασφαλιστικά Μέτρα για να μπλοκάρουμε τα περιουσιακά τους στοιχεία, μέχρι να τελεσιδικίσει η αγωγή. Ταυτόχρονα ζητάμε να παγώσουν τα δάνεια και οι δικαστικές ενέργειες από πλευράς τραπεζών σε όσους έχουν δάνεια. Στρεφόμαστε εναντίον των τραπεζών και διαχειριστών της εξουσίας, διότι όλοι έχουν ενημερωθεί δυο φορές με εξώδικα και πρωτόκολλα και σιωπούν γιατί είναι όλοι στο κόλπο.

Γ) Από τους εφοριακούς ζητάμε να μην κάνουν αναγκαστική είσπραξη με πλειστηριασμό στα περιουσιακά μας στοιχεία, επειδή δεν πληρώνουμε τους παρανόμους φόρους. Τους καταθέτουμε εξώδικο 16 σελίδων και τους αποδεικνύουμε με τα ανωτέρω δημόσια έγγραφα, τα ΦΕΚ, ότι οι φόροι είναι προϊόν απάτης εις βάρος μας.
ΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!
Τους ζητάμε να εφαρμόσουν πιστά τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα (ν. 3528/2007), που ρυθμίζει και αναφέρει τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και την Αστική τους Ευθύνη: «
Αρθρο 25:
1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και την νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.
3. Αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική ή παράνομη, ο υπάλληλος οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή».
Γι’ αυτό, λοιπόν, εάν δεν εφαρμόσουν τον νόμο, όπως τους διατάζει, και μας προξενήσαυν ζημιά, θα στραφούμε εναντίον τους και θα ζητήσουμε αποζημίωση με αγωγές και μηνύσεις.

Δ) Στα ασφαλιστικά ταμεία καταθέτουμε εξώδικο σταματώντας την πληρωμή και ζητάμε να μας επιστρέψουν όσα τους δώσαμε όλα τα χρόνια. Επίσης ζητάμε τα στοιχεία των μελών του Δ.Σ. για να καταθέσουμε άμεσα αγωγή για αποζημίωση, επειδή «έχασαν» τα λεφτά που τους δίναμε από την εγγραφή μας στο ταμείο.
Αν στραφούν εναντίον μας, καταθέτουμε μηνύσεις και αγωγές αποζημιώσεως από την προσωπική τους περιουσία».

Για περισσότερα: «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ», Λεωφ. Α. Συγγρού 5, ΤΚ. 11743, Αθήναι,, κος Παν. Θεοδωρίδης,
τηλ. 210-56.96.014, 210-92.29.525,
κιν. 6930-362.262, 6984-656.709, τηλ/πο 210-56.96.015,
ιστολόγιο http://www.antistasitora.org,
e-mail antistasitora@yahoo.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου