Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η UNICEF και το "παιχνίδι" υποταγής της ανθρωπότητας
Ένα βίντεο που πρόσφατα κυκλοφόρησε σκόπιμα από την UNICEF και με το οποίο παρουσίασε απευθυνόμενη σε μικρά παιδιά ένα διαφορετικό πλάσμα, ίσως εξωγήινο, προκαλεί σοκ καθώς αφήνει να εννοηθεί ότι μια ανώτερη κάστα ζωής υπάρχει ανάμεσα μας και μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας καθηλώσει στην δική της ανωτερότητα.

Ένα από τα βασικά στοιχεία μαζικής χαλιναγώγησης της κοινής γνώμης και παράλληλα εκφοβισμού της, που αναπτύχτηκε σε μεγάλο βαθμό το δεύτερο ήμισυ του εικοστού αιώνα, είναι και το ζήτημα της ύπαρξης εξωγήινης ή κάποιας ανώτερης μορφής ζωής

Το θέμα αυτό αναζωπυρώθηκε μετά και από την δήλωση του Πάπα της Ρώμης, στις 19 Απρίλιου, ο όποιος υποστήριξε ρητά την άποψη ότι «η εξωγήινη ζωή θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολλούς διαφορετικούς κόσμους, φθάνοντας σε αυτονομία και καθιστώντας έτσι ένα ζωτικό κομμάτι στο σχέδιο του Δημιουργού».

Αυτό το βίντεο που παράγεται από τη UNICEF, (Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά), έχει ως στόχο να διδάξει τα παιδιά ότι το να αποδέχονται «άλλους», (!!!), μπορεί να οδηγήσει σε «πολύτιμες εμπειρίες»! 

 Αλλά το σοκαριστικό ήταν ότι ο χαρακτήρας που απεικονίζεται σε αυτό το σύντομο διαφημιστικό βίντεο, δηλαδή αυτός που ψάχνει για την αποδοχή, (βλέπε υποταγή), από εμάς, (τα παιδιά της Γης), είναι ένας εξωγήινος.
Για εκείνους που μένουν ασυγκίνητοι στα θέματα UFO και ΕΤ, αυτό το βίντεο είναι ένα προπαγανδιστικό εργαλείο για την έκφραση ενός άλλου πρότυπου ηθικής, τελείως ξένο προς την παραδοσιακή χριστιανική ηθική καθώς βασίζεται σε υπερφυσικές ιδιότητες που αναπτύσσονται άσχετα με την εσωτερική καλλιέργεια της ψυχής, δηλαδή καθαρά δαιμονικές. 

Σε κάποιον που έχει μελετήσει το φαινόμενο φαίνεται καθαρά ότι ο ΟΗΕ θέλει να υποβάλλει τις μάζες, (ιδιαίτερα στα παιδιά), στην ύπαρξη εξωγήινων με ανώτερες δυνάμεις που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας κυριαρχήσουν. Και με δεδομένο το πόσο μεγάλη επιρροή έχουν στον κόσμο μας σήμερα τα Ηνωμένα Εθνη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτό δεν είναι μια απλή σύμπτωση.

Τι ακριβώς θέλουν να πουν στην ανθρωπότητα
μέσω αυτής απεικόνισης με έναν εξωγήινο που όχι μόνο φαίνεται σαν ένα ερπετοειδές, που παράγει… πράσινη γλίτσα, αλλά έχει επίσης την ικανότητα να μετεωρίζει αντικείμενα ακόμα και ανθρώπους;

Η εντύπωση που θέλουν να υποβάλλουν στα μικρά παιδιά σε σύγκριση με αυτά τα όντα, είναι ότι είναι απλώς κατωτέρα οντά και εδώ είναι το επίμαχο και συνάμα φρικτό δεδομένο που θέλουν να μας επιβάλλουν. Γιατί σαν κατωτέρα οντά είμαστε προορισμένοι κάποτε, ίσως πολύ σύντομα, να υποταχτούμε στην ανώτερη θέληση τους, (ποιών ;).

Αν μπορούμε να κατανοήσουμε ποιος είναι ο τελικός στόχος όλων αυτών που ασχολούνται με τις αποκαλύψεις εξωγήινων θα έχουμε εξακριβώσει κάποια πράγματα. Το σημαντικότερο είναι ότι όλοι αυτοί προσπαθούν να υποβάλλουν στην ανθρωπότητα την ύπαρξη εξωγήινων για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους κυριαρχικούς σκοπούς. 


Αν διαβάσει κανείς το περίφημο και μοναδικό βιβλίο του Σεραφείμ Ρόουζ, «Η Ορθοδοξία και η θρησκεία του μέλλοντος», θα καταλάβει το πονηρό παιχνίδι των δαιμόνων και της Νέας Τάξης που παίζεται με την ιστορία των UFO για να απομακρύνουν τον σύγχρονο άνθρωπο από το σωτήριο μήνυμα του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού.

Αντιλαμβανόμενοι από αυτό το βίντεο ότι οι ίδιες αυτές νεοταξικες δυνάμεις κάνουν επιλογή των πληροφοριών που μας διοχετεύουν γι’ αυτό το θέμα, καλό θα είναι να αναπτύξουμε μια προσωπική άποψη για όλη αυτή την ιστορία.

Δηλαδή με λίγα λόγια δεν πρέπει να αποδεχόμαστε τις ίδιες πηγές πληροφοριών που έχουν εξαπατήσει την κοινή γνώμη με όλα αυτά που διαδίδουν σχετικά με τους εξωγήινους.


ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου