Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Υπήρχαν ανεκτίμητα αρχαία χρυσά δισκία με αρχεία των ερπετοειδων κρυμμένα σε υπόγεια πόλη στο Λος Άντζελες;


Υπάρχουν πολλοί θρύλοι και μύθοι που μιλούν για ερπετοειδή που ήρθαν από κάπου αλλού και βοήθησαν τους ανθρώπους. Διάφοροι αρχαίοι πολιτισμοί τους λάτρεψαν ως θεούς. Αυτοί οι "θεοί" κρατούσαν αρχεία, μέσα στα οποία αναφέρονταν και η προέλευση της ανθρωπότητας...

 Η ιστορία των φιδανθρώπων είναι γνωστή σε όλη την υδρόγειο. Πρόκειται για ευφυή όντα που μπορούσαν να πάρουν μορφή ανθρώπου ή ερπετοειδή μορφή κατά βούληση. Αυτοί δημιούργησαν υπόγειες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην αρχαία Αμερική υπάρχουν πολλοί μύθοι και οι θρύλοι που περιγράφουν πώς τα "Φίδια της Σοφίας" διαφώτισαν τους ντόπιους. Οι Μάγιας κατέγραψαν την ιστορία ενός είδους "Iguana-Men", που κατέβηκε από τον ουρανό και ανέλαβε τον πολιτισμό τους. Τους δίδαξε πώς να οικοδομήσουν μαγευτικές πυραμίδες και τους είπαν πως να τις οργανώσουν ώστε να αντικατοπτρίζουν τους αστερισμούς. Οι Ινδιάνοι Χόπι της Βόρειας Αριζόνα αναφέρονται επίσης σε μια φυλή φιδανθρώπων, που τους αποκαλούν Sheti, κάτι που μεταφράζεται ως «Φίδια-Αδέρφια». Σύμφωνα με τους ηγέτες των φυλών Apache και Χόπι οι φιδάνθρωποι κατασκεύασαν μια σειρά από μυστικές υπόγειες πόλεις που λέγεται ότι υπάρχουν κάτω από την Αριζόνα, την Καλιφόρνια, και το Μεξικό.


Αυτές οι ιστορίες είναι πολύ πιθανό να έγινε ο λόγος για τον οποίο ο G. Warren Shufelt, γεωφυσικός μηχανικός ορυχείων, άρχισε να ψάχνει για τον θρυλικό θησαυρό των φιδανθρώπων. Βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του ΄30.

Ο Shufelt έφτιαξε μία συσκευή που ονόμασε «μηχάνημα ραδιο-ακτίνων Χ», και πίστευε ότι θα μπορούσε να ανιχνεύσει υπόγειες σήραγγες.
Στις 29 Ιανουαρίου 1934, οι Los Angeles Times παρουσίασαν στο πρωτοσέλιδό τους, τις προσπάθειές του ​​με τον τίτλο "Lizard People's Catacomb City Hunted".Το άρθρο περιέγραφε τις προσπάθειες του Shufelt, να εντοπίσει μια χαμένη πόλη που έκρυβε μυθικής αξίας θησαυρό και άφθαρτα αρχεία μιας φυλής προηγμένης, βαθιά στη γη κάτω από το λόφο Fort Moore. Γιατί, κατά την εκτίμηση του Shufelt, εκεί βρίσκονταν τα μυστικά των "σαυρανθρώπων".

Με βάση το μηχάνημά του, ο Shufelt κατευθύνθηκε σε μια περιοχή που εκτείνονταν από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη προς τους πρόποδες του βουνού Ουάσινγκτον.
«Ήξερα ότι βρισκόμουν πάνω από ένα μοτίβο σηράγγων», είχε πει ο μηχανικός, «και χαρτογράφησα την πορεία των σηράγγων, τη θέση διάσπαρτων μεγάλων χώρων κατά μήκος αυτών των υπόγειων διαδρομών, καθώς και τη θέση κοιτασμάτων χρυσού, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα τους».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα και του αρχηού Ινδιάνου Χόπι Greenleaf (με αγγλικό όνομα L. Macklin), οι θρύλοι τους ταίριαζαν και συμβάδιζαν με ό,τι υπέδειξε το μηχάνημα του Shufelt.
Εκεί, βρισκόταν η θέση μιας από τις τρεις χαμένες πόλεις των ινδιάνων, στην ακτή του Ειρηνικού. Εκείνη που οι σαυράνθρωποι έσκαψαν μετά την "μεγάλη καταστροφή", η οποία συνέβη περίπου 5.000 χρόνια πριν. Αυτή η θρυλική καταστροφή είχε τη μορφή μιας τεράστιας πύρινης γλώσσας, που βγήκε από τα ΝΔ, καταστρέφοντας τα πάντα στο δρόμο της. Η υπόγεια πόλη δημιουργήθηκε ως καταφύγειο από πιθανές μελλοντικές πυρκαγιές.

Η Χαμένη Πόλη, δεν σκάφτηκε από τους σαυράνθρωπους με φτυάρι και κασμά, αλλά με κάποιο είδος χημικών ουσιών και οι είσοδοι των τούνελ που ξεκινούσαν από την ακτή αποξηράνθηκαν, σύμφωνα με το μύθο. Η παλίρροια που περνούσε καθημερινά μέσα και έξω από τα χαμηλότερα τμήματα των σηράγγων ανάγκαζαν την κίνηση του αέρα στις ανώτερες σήραγγες, παρέχοντας εξαερισμό και παράλληλα «καθάριζαν και απολύμαιναν» τις σήραγγες.

  


Ο χάρτης του G. Warren Shufelt

Στους κούφιους θόλους των λόφων, πάνω από τους λαβύρινθους της πόλης στεγάζονταν 1.000 οικογένειες, όπως γίνεται στα ψηλά κτίρια, με άφθαρτες προμήθειες τροφίμων στις κατακόμβες.

Σύμφωνα με τον θρύλο και το μηχάνημα του Shufelt, εντοπίστηκε ο χώρος-κλειδί όπου ήταν κρυμμένα τα Αρχεία τα οποία τηρούνταν σε χρυσές πινακίδες των τεσσάρων ποδών μήκους και δεκατεσσάρων ιντσών πλάτους. 
Μέσα σε αυτούς βρισκόταν η ιστορία των Μάγια και η καταγωγή της ανθρώπινης φυλής. Ειδικά, όμως, για το τελευταίο θέμα, αυτό βρισκόταν σε μία γωνία των χρυσών Αρχείων που, όμως, είχε ήδη κοπεί και αφαιρεθεί.

Το μηχάνημα του Shufelt εντόπισε και "φωτογράφησε" τριάντα επτά τέτοιες πινακίδες, τρεις εκ των οποίων είχαν τις γωνίες τους κομμένες.

Από τότε, δεν ακούσττηκε τίποτα άλλο σχετικά με την χαμένη υπόγεια πόλη και τα αρχεία των σαυρανθρώπων. Καμία γνωστή προσπάθεια δεν έγινε για την ανεύρεση των χρυσών αρχείων. Το μόνο που απέμεινε είναι ο χάρτης... 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ:
Εδώ είναι ένα  ερπετοειδή κειμήλιο που βρέθηκε στο Λος Άντζελες το 1954, που ταιριάζει απόλυτα στην «υπόγεια πόλη των ερπετοειδών " του άρθρου [βλ NEXUS 2/19 ]. Είναι μια φωτογραφία ενός τεχνουργήματος που είναι σίγουρα πολύ παλιά, που απεικονίζει ένα σωματώδη δράκο.


Το ανώτερο τμήμα του μενταγιόν είναι κατασκευασμένο από καθαρό ασήμι που ήταν κατά κάποιο τρόπο συγχωνευμένο με μία βάση κράματος χαλκού η οποία αποτελείται από πάνω από 40 διαφορετικά είδη του μετάλλου. Πραγματικές διαστάσεις Το μενταγιόν είναι 7/8 "(πλάτος) x 1/4" (μήκος) x 1 / L6 "(βάθος).

Ο άνθρωπος που το βρήκε, ο κ Γ, ήταν ένας μηχανικός αεροδιαστημικής που έζησε και εργάστηκε για την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο Chatsworth της  Καλιφόρνιας.Το τεχνούργημα βρέθηκε ενώ ο κ Γ βοηθούσε έναν φίλο του ο οποίος ζούσε στη βόρεια ακτή της Chatsworth Reservoir, να επισκευάσει την ξύλινη σκάλα στο μπροστινό μέρος του σπιτιού του . Ο κ Γ έριξε το σφυρί του, το οποίο έπεσε σε μια μαλακή αμμώδη περιοχή, και όταν πήγε  να τραβήξει το σφυρί του έξω ο ίδιος παρατηρήσει αυτό το μικρό μεταλλικό μενταγιόν.

Ο κ Γ εξακολουθεί να έχει το τεχνούργημα στην κατοχή του, και μετά από πολλή έρευνα αισθάνεται ότι ανήκει σε μια αρχαία φυλή η οποία άφησε πίσω της την επιρροή της σε αυτόν τον κόσμο εδώ και πολύ καιρό. Η Φιλική ή Sleeping Dragon είναι ένα πολύ παλιό σύμβολο το οποίο έχει σαφή σύνδεση με ΑΤΙΑ.

Είχα κάποτε την ευκαιρία να δείξω μια εικόνα ενός Πλειάδειων στυλ UFO σε έναν άνδρα από το Μπουτάν (κοντά στο Θιβέτ) και τον ρώτησα αν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο. Μου απάντησε ότι ναι, δεν τους βλέπουμε συχνά και ότι κλήθηκαν "Φιλικό Δράκος".

Chatsworth βρίσκεται στο Los Angeles County κοντά στα βορειοδυτικά σύνορα της πόλης και τις σιδηρογραμμές. Είναι πιθανό ότι ένας Κινέζος εργάτης να έχασε αυτό το τεχνούργημα, ενώ εργάζονται στο Chatsworth για την κατασκευή του σιδηροδρόμου, γύρω από το γύρισμα του αιώνα.Υπάρχει ένα τούνελ σιδηροδρόμου που είχε κοπεί από τους Κινέζους, μέσω μιας στέρεας κορυφογραμμής κόκκινου βράχου που ονομάζεται Σάντα Σουζάνα πέρασμα κοντά στο Chatsworth της λίμνης.Παλιά το  Chinatown βρισκόταν στο κέντρο του Λος Άντζελες και χτίστηκε όπου η νέα σιδηροδρομική-αυλή βρίσκετε  τώρα.

Νέα Chinatown είναι χτισμένη πάνω σε ένα μεγάλο μέρος των παλαιών συστημάτων τούνελ που οι πρώτοι Κινέζοι ηγέτες είχαν κατασκευαστεί για «ασφάλεια» τους, όταν ήρθαν για πρώτη φορά στην περιοχή. 
Είναι πιθανό ότι μηχανικός / εφευρέτης GW Shufelt δεν ήξερε σε τι είχε σκοντάψει επάνω στην ηλεκτρονική μορφή, και είναι επίσης λογικό ότι οι Κινέζοι δεν θα παραδεχτούν την ύπαρξη ενός ασφαλούς συστήματος των σηράγγων και δωματίων που  είχαν εργαστεί τόσο σκληρά για να οικοδομήσουν  μυστικά .

Μπορεί να υπάρχουν ακόμη και να υπήρχε μια σειρά από τα μεγαλύτερα τούνελ και δωμάτια που οι Κινέζοι ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια δική τους εκσκαφής και  κατασκευής. Ωστόσο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σίγουρα παρενέβη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '50 και πήρε τον έλεγχο ολόκληρου του συστήματος υπόγειων σηράγγων για την χρήση τους κατά τον Ψυχρό Πόλεμο, προσθέτοντας πολλές νέες βελτιώσεις παρανοϊκός, επηρεασμένη από τα χρόνια που ακολούθησαν.

Το «9Os, δύο ύποπτες πυρκαγιές εμπρησμού ξεκίνησαν ως μια απόσπαση της προσοχής, ενώ ONI (Γραφείο Πληροφοριών του Ναυτικού) συνεταιρισμοί απέκτησαν πρόσβαση στη μυστική είσοδο που Shufelt που βρίσκεται στο υπόγειο του αυτό που είναι τώρα η κύρια βιβλιοθήκη. Υπάρχουν  περισσότερα σε αυτή την ιστορία από ό, τι μπορεί να πει κάποιος αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου