Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ :Ο ιός Έμπολα δημιουργήθηκε σε ένα εργαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες!!!!!!!!!!!!!!
Για να δηλώσει μια υπόθεση  η Daily Observer, η μεγαλύτερη εφημερίδα στη Λιβερία πρέπει να είναι 
τόσο σοβαρή , δημοσιεύοντας ένα άρθρο γραμμένο από τον Δρ Cyril Broderick, καθηγητή παθολογίας των φυτών ιδιαίτερα σεβαστός στη Μονρόβια, ο οποίος υποστηρίζει με προσοχή, ότι ο ιός Έμπολα και το AIDS δημιουργήθηκαν στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ των ΗΠΑ, δηλαδή ως «βιολογικά όπλα για να δοκιμαστούν σε Αφρικανούς, και να μειώσουν τον πληθυσμό."


Μια είδηση που ​​προφανώς λογοκρίθηκε , αλλά αξίζει να αποκαλυφθεί. Σε μερικά μέσα ενημέρωσης, όπως η RT Russia Today, μίλησαν για το θέμα, όπως βλέπουμε στο βίντεο στο κάτω μέρος αυτού του post. Κάτω από το άρθρο αυτό, στην αυτόματη μετάφραση, διαθέσιμα στην αρχική ιστοσελίδα της εφημερίδας ( link) .
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι απειλητικές για τη ζωή ασθένειες, όπως ο ιός Έμπολα και του AIDS είναι βιολογικά όπλα που δημιουργήθηκαν για να δοκιμαστουν σε Αφρικανούς ανθρώπους. Άλλες εκθέσεις έχουν συνδέσει το ξέσπασμα του ιού Έμπολα, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τον πληθυσμό της Αφρικής. Η Λιβερία φαίνεται να είναι η χώρα με τον ταχύτερο ρυθμό αύξησης του πληθυσμού ολόκληρης της αφρικανικής ηπείρου.
Ο dr. Cyril Broderick, καθηγητής παθολογία των φυτών
αναφέρει:

Έχω διαβάσει διάφορα άρθρα σας στο Internet, καθώς και στοιχεία από άλλες πηγές σχετικά με τις απώλειες στη Λιβερία και σε άλλες χώρες της Δυτικής Αφρικής για την ανθρώπινη καταστροφή που προκαλείται από τον ιό Έμπολα . Περίπου πριν από μία εβδομάδα, διάβασα ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην συνοπτική δημοσίευση ειδήσεων στο διαδίκτυο των Φίλων της Λιβερίας στο οποίο έλεγε ότι υπήρξε μια συμφωνία, ότι η αρχή της επιδημίας Έμπολα στη Δυτική Αφρική οφείλεται στην επαφή του δίχρονου παιδιού που μολύνθηκε από νυχτερίδες, που πετούσαν πάνω από το Κονγκό.

Η έκθεση αυτή μας έχει φέρει σε αμηχανία με το μήνυμα του Έμπολα, και τόνωσε μια απάντηση στους «Φίλους της Λιβερίας», λέγοντας ότι οι Αφρικανοί δεν είναι αδαείς και αφελείς, όπως υπονοείται.
Ο Δρ Verlon Stone δήλωσε ότι το άρθρο αυτό δεν ήταν δικό τους, και ότι οι "Φίλοι της Λιβερίας" απλώς είχαν την παροχή μιας υπηρεσίας. Στη συνέχεια ρώτησε αν θα μπορούσε να δημοσιεύσει την επιστολή σε δικό τους φόρουμ στο Διαδίκτυο. Έδωσαν άδειά, αλλά δεν το δημοσίευσαν.
Παρακάτω η μετάφραση:
1 Έμπολα είναι ένας γενετικά τροποποιημένος οργανισμός (ΓΤΟ)
Horowitz (1998) ήταν η εσκεμμένη και κατηγορηματική όταν είπε η απειλή νέων ασθενειών στο βιβλίο του, Emerging Ιοί: AIDS και ο ιός Έμπολα - Φύση, ατυχήματος ή εκ προθέσεως. 

Σε συνέντευξή του με τον Δρ Robert Strecker στο κεφάλαιο 7, η συζήτηση στις αρχές της δεκαετίας του 1970, έκανε σαφές ότι ο πόλεμος ήταν μεταξύ των χωρών που έχουν φιλοξενήσει την KGB και την CIA, και την «παραγωγή» «AIDS-όπως ο ιός «ήταν σαφώς προσανατολισμένη all'altra.Passando
 Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μιλήσαμε για το Fort Detrick," το Παλάτι Έμπολα, »και« πολλά από τα προβλήματα με παράξενες ασθένειες "σε" Φρέντερικ [Maryland]
"Από το κεφάλαιο 12 του βιβλίου του, είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη μιας βιομηχανίας στρατιωτικής-ιατρικής-ΗΠΑ που οδηγούν στον έλεγχο βιολογικών όπλων με πρόσχημα την χορήγηση εμβολίων για τον έλεγχο της νόσου και τη βελτίωση της υγείας των" μαύρων της Αφρικής στο εξωτερικό. "Το βιβλίο είναι ένα εξαιρετικό κείμενο, και όλοι οι ηγέτες πλέον ο καθένας με ένα ενδιαφέρον για την επιστήμη, την υγεία, και τους  άνθρωπουςι, και ίντριγκα θα πρέπει να το μελετήσει. 
Είμαι κατάπληκτος ότι οι αφρικανοί ηγέτες δεν έχουν κάνει καμία αναγνώριση ή αναφορά σε αυτά τα έγγραφα.
Ο ιός Έμπολα 2 έχει μια φοβερή ιστορία, και η δοκιμή έγινε κρυφά στο ΑΦΡΙΚΗ
Τώρα μια ανάγνωση Του  Hot Zone, ένα μυθιστόρημα, από τον Ρίτσαρντ Πρέστον (πνευματικά δικαιώματα το 1989 και το 1994)? είναι αποκαρδιωτική. 
Ο πολυγραφότατος συγγραφέας και εμφανή, Στίβεν Κινγκ, είναι εισηγμένες όπως λέει ότι το βιβλίο είναι "Ένα από τα πιο φρικτά πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ. Είναι ένα αξιόλογο έργο. "Ως ένα μπεστ-σέλερ των New York Times, The Hot Zone παρουσιάζεται ως« μια τρομακτική αληθινή ιστορία. «Τρομακτικό, ναι, γιατί η παθολογική περιγραφή του το οτι έχει βρεθεί σε ζώα που πεθαναν από τον ιό Έμπολα είναι ό, τι ο ιός έκανε το ίδιο στους πολίτες της Γουινέας, της Σιέρα Λεόνε και της  Λιβερίας στο πιο πρόσφατο ξέσπασμα της: ο ιός Έμπολα καταστρέφει τα εσωτερικά όργανα και το σώμα επιδεινώνεται ραγδαία μετά το θάνατο τους.Το σώμα ποτίζει τα υφάσματα αφού μετατρέπετε  σε ζελέ, ακόμη και αν είναι στο ψυγείο για να διατηρείται δροσερό. Αυθόρμητη υγροποίησης είναι αυτό που συμβαίνει στο σώμα των νεκρών από τον ιό Έμπολα!

 Ο συγγραφέας αναφέρεται στο σημείο 1, ο Δρ Horowitz επιπλήττει καυτή ζώνη για το γράψιμο για να είναι πολιτικά ορθός? Καταλαβαίνω γιατί το βιβλίο του κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι πολύ αληθινο. 
Το 1976 περιστατικό Έμπολα του Ζαΐρ, κατά τη διάρκεια του προέδρου Μομπούτου Sese Seko, υπήρξε η εισαγωγή των OGM (Γενετικά τροποποιημένων οργανισμων) Έμπολα στην Αφρική.
Σε 3 περιοχές γύρω από την Αφρική, E ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ έχουν συσταθεί για να δοκιμάζουν αναδυόμενες ασθένειες, ιδίως ο ιός Έμπολα
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) και διάφορες άλλες υπηρεσίες του ΟΗΕ έχουν εμπλακεί στην επιλογή των αφρικανικών  χώρων βρίσκουν  ελκυστικό να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της δοκιμής, την προώθηση των εμβολιασμών, αλλά επιδιώκουν διάφορα συντάγματα δοκιμής. 
Στις 2 του Αυγούστου 2014 το άρθρο, Δυτική Αφρική: Ποια ΗΠΑ βιολογικό πόλεμο από τους ερευνητές στην περιοχή του Έμπολα; από τον Jon Rappoport της Global Research προσδιορίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αφρικανικές κυβερνήσεις.Φανερώνεται σε αυτό και άλλες εκθέσεις είναι, μεταξύ άλλων:
(A) Ο στρατός των ΗΠΑ Ιατρικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Λοιμωδών Νοσημάτων (USAMRIID), ένα γνωστό κέντρο για την έρευνα βιο-πολέμου, η οποία βρίσκεται στο Fort Detrick, Maryland?
(Β) του Πανεπιστημίου Tulane, Νέα Ορλεάνη, Ηνωμένες Πολιτείες «Η Αμερική κερδίζοντας επιχορηγήσεις για την έρευνα, συμπεριλαμβανομένης μιας επιχορήγησης άνω των 7.000.000 δολαρίων με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) για τη χρηματοδότηση της έρευνας με την ιογενή αιμορραγικό πυρετό Lassa?
(C), το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC )
(D) Γιατροί Χωρίς Σύνορα (επίσης γνωστή με το γαλλικό όνομά του, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα),
(Ε) Tekmira, μια καναδική φαρμακευτική εταιρεία?
(F) της GlaxoSmithKline στο Ηνωμένο Βασίλειο? και
(G) η κυβέρνηση Νοσοκομείο Kenema σε Kenema, Σιέρρα Λεόνε.
Αναφορές λένε ιστορίες από το Υπουργείο Άμυνας (DoD) τη χρηματοδότηση των μελετών Έμπολα σε ανθρώπους, οι μελέτες που ξεκίνησαν λίγες εβδομάδες πριν από το ξέσπασμα του ιού Έμπολα στη Γουινέα και τη Σιέρα Λεόνε.
 Οι σχέσεις και συνεχίζουν να δηλώνουν ότι το Υπουργείο Άμυνας έχει δώσει ένα συμβόλαιο αξίας $ 140 εκατομμύρια δολάρια για να Tekmira, μια καναδική φαρμακευτική εταιρεία, για να διεξάγουν έρευνα Έμπολα. Αυτή η ερευνητική εργασία αφορούσε την ένεση και έγχυση σε υγιείς ανθρώπους με τον θανατηφόρο ιό Έμπολα.[Τον Ιανουάριο του 2014, Tekmira ξεκίνησε μια φάση Ι κλινικής δοκιμής χρησιμοποιώντας TKM-Έμπολα. Η TKM-Έμπολα Φάση Ι των κλινικών δοκιμών είναι μια τυχαιοποιημένη, απλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη στην οποία συμμετείχαν μόνο αυξανόμενες δόσεις και πολλαπλές δόσεις αύξουσα του TKM-Έμπολα. Η μελέτη θα αξιολογήσει την ασφάλεια, η ανεκτικότητα και φαρμακοκινητική της χορήγησης TKM-Έμπολα σε υγιή ενήλικα άτομα]
Έτσι, το Υπουργείο Άμυνας αναφέρεται ως συνεργάτης σε μια πρώτη κλινική μελέτη σε  Ανθρώπους του 
" Έμπολα (NCT02041715, που ξεκίνησε Ιανουάριο του 2014, μετα απο λίγο  ένα ξέσπασμα του ιού Έμπολα είχε δηλωθεί στη Δυτική Αφρική τον Μάρτιο. Επίσης υπαρχουν πολλές εκθέσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτείων έχουν ένα ερευνητικό εργαστήριο  με ιογενή πυρετό βιοτρομοκρατίας σε Kenema(Sierra Leone), μια πόλη στο επίκεντρο της επιδημίας του ιού Έμπολα στη Δυτική Αφρική. 

Το μόνο κλαδί θετικής ελιάς  και Δεοντολογίας που έχω δει σε όλη μου την ανάγνωση είναι ότι Theguardian.com ανέφερε, «Η χρηματοδότηση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών στον πειραματισμό υγιής  ανθρώπινων με Έμπολα έρχεται εν μέσω προειδοποιήσεων των επιστημόνων από το Harvard και Yale ότι τέτοια πειράματα του ιού εχουν τον κίνδυνο  προκαλώντας μια παγκόσμια πανδημία." Αυτή η απειλή εξακολουθεί να υφίσταται.

4 Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ για τις ζημίες που προκύπτουν από τη διαιώνιση της αδικίας με ΘΑΝΑΤΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ  στη Λιβερία  ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ απο Έμπολα και άλλα παθογόνα πακέτα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν όλα  εμπλακεί σε πράξεις που είναι απεχθές και το χειρότερο  αυτές οι δοκιμές Έμπολα. Υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί η ποινική και αστική αποζημίωση για τις ζημίες, και οι χώρες της Αφρικής και οι άνθρωποι θα πρέπει να διασφαλιστούν με νομική εκπροσώπηση για να ζητήσουν αποζημίωση από τις χώρες αυτές και απο ορισμένες εταιρείες των  Ηνωμένων Εθνών. Φαίνονται άφθονα τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του Πανεπιστημίου Tulane, και ταιριάζουν θα πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί. Άρθρο από Yoichi Shimatsu, Το ξεμπλοκάρισμα συνέπεσε με τις εκστρατείες του
 εμβολίου Έμπολα των Ηνωμένων Εθνών, που δημοσιεύτηκε 18 Αυγούστου του 2014, στο Liberty Beacon.
5 αφρικανοί ηγέτες και οι αφρικανικές χώρες θα πρέπει να αναλάβουν  την πρωτοβουλία για την υπεράσπιση των βρεφών, των παιδιών, των γυναικών της Αφρικής, τους άνδρες, και στους ηλικιωμένους της. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν να χρησιμοποιηθουν ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ! 

Αφρική δεν πρέπει να πετάξουμε την ήπειρο για να γίνει ο τόπος για την διάθεση και την απόθεση των επικίνδυνων χημικών ουσιών, επικίνδυνα φάρμακα, και χημικών ή βιολογικών παραγόντων των αναδυόμενων ασθενειών. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για θετική δράση για την προστασία των φτωχών από τις φτωχότερες χώρες, ιδίως της Αφρικής πολίτες των οποίων οι χώρες δεν είναι επιστημονικά και βιομηχανικά αναπτυγμενες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι περισσότερες δυτικές χώρες, οι πηγές των περισσότερων από τα ΓΤΟ ιογενή ή βακτηριακή που είναι στρατηγικά σχεδιασμένες ως βιολογικά όπλα.Και «
το πιο   ανησυχητικό γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει ένα ιογενή αιμορραγικό πυρετό στο ερευνητικό εργαστήριο της βιοτρομοκρατίας στη Σιέρα Λεόνε. Υπάρχουν άλλοι; Όπου κι αν είναι, είναι η ώρα να τους τελειώσει. Εάν υπάρχουν και άλλα sites, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το βήμα αργά, αλλά ουσιαστικό: η Σιέρα Λεόνε τελείωσε το αμερικανικό εργαστήριο βιολογικών όπλων και στήθηκε στο Πανεπιστήμιο Tulane για περαιτέρω δοκιμές. 
Ο κόσμος πρέπει να προειδοποιηθεί. Όλοι οι Αφρικανοί, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι, τη Μέση Ανατολή, οι Ασιάτες και οι άνθρωποι από κάθε κονκλάβιο στη Γη θα εκπλαγείτε. Οι πολίτες των Αφρικανικών λαών,  και ιδίως της Λιβερίας, της Γουινέας και της Σιέρα Λεόνε είναι νεκροί και πεθαίνουν κάθε μέρα. Ακούστε τα άτομα που δεν εμπιστεύονται τα νοσοκομεία, οι οποίοι δεν μπορούν να σφίξουν το χέρι, να αγκαλιάσουν τους συγγενείς και τους φίλους τους.Αθώοι άνθρωποι πεθαίνουν, και που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Οι χώρες που είναι φτωχές και δεν μπορούν να αντέξουν το σύνολο της παρτίδας των μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) που απαιτεί η κατάσταση.
Η απειλή είναι πραγματική, και είναι μεγαλύτερο από ό, τι σε ορισμένες χώρες της Αφρικής. Η πρόκληση είναι παγκόσμια, και ζητήστε βοήθεια από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Ινδίας, τη Γερμανία, την Ιταλία, και ακόμη και τα καλόκαρδους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Κορέα, τη Σαουδική Αραβία, και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου η επιθυμία είναι να βοηθήσει. 

Η κατάσταση είναι πιο ζοφερή από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε έξω, και θα πρέπει να παρέχουν βοήθεια στο μέτρο του δυνατού.

 Για να διασφαλιστεί ένα μέλλον που έχει λιγότερο από αυτό το είδος της τραγωδίας, είναι σημαντικό ότι έχουμε τώρα απαιτούμε ότι οι ηγέτες και οι κυβερνήσεις μας για να είμαστε ειλικρινείς, διαφανείς, δίκαιες και παραγωγικά ασχολούνται. Πρέπει να ανταποκρίνονται σε ανθρώπους. Παρακαλούμε να σταθεί για να σταματήσει τον έλεγχο Έμπολα και την εξάπλωση αυτής της ασθένειας άθλια.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Με εκτίμηση,
Il dottor Cyril E. Broderick, ο πρεσβύτερος.
Ποιος είναι ο Δρ Broderick:
Ο Cyril E. Broderick είναι ένας πρώην καθηγητής Φυτοπαθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Λιβερίας Τμήματος Γεωργίας και Δασών. Αυτός είναι επίσης ο πρώην Παρατηρητής Farmer το 1980 που ήταν σε αυτή τη στήλη στην εφημερίδα, Daily Observer, τότε ο Firestone τον είδε και του πρόσφερε τη θέση του, σε διευθυντή έρευνας στα τέλη της δεκαετίας του 1980 επιπλέον, είναι ένας επιστήμονας ο οποίος έχει δίδαξε για πολλά χρόνια στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου του Delaware.


ΠΗΓΗ

ΕΜΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου