Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Qanon: Μέρος 4ο





Στις 28 Οκτωβρίου 2017, ο Αμερικανικός Στρατός ξεκίνησε να επικοινωνεί με τους πολίτες της Αμερικής και του υπόλοιπου κόσμου μέσα από ένα εναλλακτικό κανάλι που ονομαζόταν "Qanon".










 Ο κόσμος μας έχει "μολυνθεί" από μία κλίκα σατανιστών παιδόφιλων οι οποίοι ορίζουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον πλανήτη μέσα από τα πιόνια που έχουν τοποθετήσει στις κυβερνήσεις όλων των χωρών, τους στρατούς, τις μυστικές υπηρεσίες, τους ακαδημαϊκούς κύκλους, τα κοινωνικά και θρησκευτικά ινστιτούτα, καθώς επίσης και όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συμπεριλαμβανομένου του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού (Federal Reserve) και του IRS. Επίσης αυτή η κλίκα έχει καταλάβει ολοκληρωτικά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με σκοπό να ελέγχει τη ροή πληροφοριών, προβάλλοντας έτσι μία "κατασκευασμένη πραγματικότητα" (narrative) και με αυτό τον τρόπο να κάνει πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους.

Στόχος της Στρατιωτικής Επιχείρησης Μυστικών Υπηρεσιών Qanon ήταν να μπορέσει να προσπεράσει την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και να μεταφέρει ένα μήνυμα στους ανθρώπους του κόσμου, να τους ενημερώσει σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και να τους προετοιμάσει για τη στιγμή που όλη αυτή η επιχείρηση βγει στο φως της δημοσιότητας.


Κάνοντας αυτό, εκατομμύρια πολιτών ανά τον κόσμο θα είναι αφυπνισμένοι και σε εγρήγορση ώστε όταν έρθει η μέρα, αυτοί που γνωρίζουν να μπορούν να βοηθήσουν δισεκατομμύρια ανθρώπων που θα νιώθουν χαμένοι και μπερδεμένοι. Κατά αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί ο πανικός και το χάος στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ο Q (πληροφοριοδότης των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών) έχει κάνει κάποιες πολύ ΑΚΡΑΙΕΣ δηλώσεις, οι οποίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και οι οποίες θα σκάσουν τη φούσκα της ψευδούς πραγματικότητας... μέσα στην οποία ζουν δισεκατομμύρια ανθρώπων... όταν αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.


O Q έχει επισημάνει πολλές φορές ότι πολλά πολιτικά πρόσωπα της Αμερικής και αυτοί που ελέγχουν τον κόσμο, λατρεύουν ανοιχτά το σατανά. Ο Q έχει αναφέρει πως ΜΑΖΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, πολλές από τις οποίες είναι παιδιά, λάμβαναν και λαμβάνουν μέρος με σκοπό την ευχαρίστηση της οντότητας γνωστή και ως Μολώχ (το βιβλικό όνομα ενός θεού των Καναανίτων που συνδέεται με την θυσία παιδιών μέσω φωτιάς ή πολέμου).


Ο Q έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής η οποία έχει τον ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ στον κόσμο. Ο Q έχει επίσης επιβεβαιώσει την ύπαρξη των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ τα οποία υπάρχουν έξω από την αντίληψη των ανθρώπων στη Γη.


Ο Q έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι η ολοκληρωτική εικόνα της αλήθειας θα έβαζε το 99% των ανθρώπων σε νοσοκομείο. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μία φανταστική ιστορία αλλά αυτή είναι η ολοκληρωτική ΑΛΗΘΕΙΑ της πραγματικότητάς μας. Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεργάζεται με τον Αμερικανικό Στρατό (και με ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών NSA κτλ) με σκοπό να εξολοθρεύσουν μια για πάντα αυτή την αρρωστημένη κλίκα κάτι που πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό.

Η επιχείρηση Q είναι ενεργή εδώ και 2+ χρόνια. Ο Q έχει επισημάνει ότι περιμένει κάποιο δημοσιογράφο να κάνει στον Ντόναλντ Τραμπ την τελειωτική ερώτηση. "Κύριε Πρόεδρε, ποιος είναι ο Qanon;" Τα ΜΜΕ όμως αρνούνται να κάνουν αυτή την ερώτηση γιατί ξέρουν ποια θα είναι η απάντηση και αν ρωτήσουν θα αυτοκαταστραφούν. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρέπει να υποστηρίξουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και να βοηθήσουμε όλη την ανθρωπότητα να πολεμήσει αυτή την κλίκα παίρνοντας πάλι τον κόσμο μας πίσω στα δικά μας χέρια. Αυτό δεν είναι κάποιο παιχνίδι, αυτό είναι η αληθινή ζωή. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ είμαστε ΑΔΥΝΑΜΟΙ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ είμαστε ΙΣΧΥΡΟΙ. Μοιραστείτε τα όσα μάθατε και με τον υπόλοιπο κόσμο. Μοιραστείτε τις πληροφορίες του Q σε κάθε γωνιά του πλανήτη. ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ, ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ, ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου