Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Qanon: Μέρος 3










Ένα από τα πρώτα μηνύματα του Q (1 Νοεμβρίου 2017):







Αγαπημένοι μου Αμερικανοί, με το πέρασμα των επόμενων ημερών θα συνειδητοποιήσετε χωρίς καμία αμφιβολία ότι παίρνουμε πίσω τη σπουδαία μας χώρα (τη χώρα των ελεύθερων) από τους σκοτεινούς τυράννους που επιθυμούν να μας βλάψουν και να καταστρέψουν το τελευταίο καταφύγιο του φωτός.


Με διαταγή του Προέδρου της Αμερικής έχουμε θέσει σε εφαρμογή συγκεκριμένα αντίμετρα τα οποία πρόκειται να διασφαλίσουν το κοινό από το πρωταρχικό συμβάν, το οποίο έχει προγραμματιστεί να συμβεί 3-11 μετά την ανακοίνωση της σύλληψης του κ. Podesta. Η επιβεβαίωση (στο κοινό) των όσων συμβαίνουν θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια αλλά δεν θα γίνει αποδεκτή από όλους.

Διαδηλώσεις των πολιτών έχουν προγραμματιστεί να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο βαθμό προκειμένου να εμποδίσουν τις συλλήψεις και τη φυλάκιση ποιο υψηλόβαθμων στελεχών. Με εντολή του Προέδρου της Αμερικής ένα είδος προσωρινού στρατιωτικού νόμου θα λάβει μέρος και ειδικές επιχειρήσεις θα συμβούν.


Έχουν πραγματοποιηθεί ψευδείς διαρροές για να διατηρηθούν αρκετοί εντός των ορίων των Ηνωμένων Πολιτειών ώστε να αποτραπεί η έκδοση τους σε άλλες χώρες καθώς και να αποφευχθεί η ανάγκη ύπαρξης ειδικών χειριστών.


Να είστε βέβαιοι, ότι τα μέτρα ασφαλείας και η εξασφάλιση της ζωής κάθε άντρα, γυναίκας και παιδιού αυτής της χώρας έχουν διασφαλιστεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Παρ΄όλα αυτά η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της χώρας θα έχει σίγουρα ένα άρωμα διαίρεσης καθώς πολύς κόσμος έχει πέσει θύμα της διεφθαρμένης σκοτεινής αφήγησης της πραγματικότητας η οποία εκπέμπεται και προβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια (από τα ΜΜΕ).


Πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε το Σύστημα Μηνυμάτων Εκτάκτου Ανάγκης (EMS) κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων στην προσπάθεια μας να μεταφέρουμε ένα μήνυμα (αποφεύγοντας τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τις ψευδείς ειδήσεις) σε όλους τους πολίτες.


Οργανισμοί ή άνθρωποι που θα επιχειρήσουν να μας βλάψουν κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων θα αντιμετωπιστούν με άμεσο τρόπο - συγκεκριμένοι νόμοι έχουν τεθεί σε ισχύ ώστε να παρέχουν στη σπουδαία μας στρατιωτική δύναμη την απαραίτητη εξουσία για να αντιμετωπίσουν και να διεξάγουν αυτές τις επιχειρήσεις (εντός και εκτός της χώρας).

Ο Πρόεδρος της Αμερικής θα είναι απομονωμένος/προστατευμένος στο αεροπλάνο Air Force 1 και εκτός της χώρας (σε συγκεκριμένες απόρρητες τοποθεσίες) καθ΄όλη τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης τους.


Είναι καιρός να πάρουμε πίσω τη χώρα μας πίσω και να κάνουμε την Αμερική σπουδαία πάλι. Επιτρέψτε μου να χαιρετίσουμε και να προσευχηθούμε για τους γενναίους ένστολους άντρες και γυναίκες οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι να φέρουν εις πέρας την αποστολή της ειρήνης, της ενότητας και της επιστροφής της δύναμης στους ανθρώπους.

Είναι ελπίδα μας ότι αυτό το μήνυμα θα φτάσει αρκετούς ανθρώπους ώστε να έχει μία ουσιαστική επίπτωση. Δεν μπορούμε ακόμα να μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα μέσα από τις συνηθισμένες μεθόδους και μέσα επικοινωνίας για λόγους που είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς εδώ μπορείτε να καταλάβετε.


Ακολουθήστε τις ερωτήσεις από τα προηγούμενα μηνύματα και παραμείνετε ψύχραιμοι, οι κύριοι στόχοι βρίσκονται στην Ουάσιγκτον και παραμένουν στην κορυφή (και των δύο πλευρών - κομμάτων). Οι διαμαρτυρίες στους δρόμους θα διακοπούν γρήγορα. Να έχετε το νου σας για περισσότερα γεγονότα προβοκάτσιας (false flags) - να βρίσκεστε σε εγρήγορση, προσεκτικοί και πάνω από όλα, σας παρακαλώ να προσεύχεστε.

"Γιατί ο Θεός αγάπησε τόσο πολύ τον κόσμο που του έδωσε τον ένα και μοναδικό του Γιο, στον οποίο οποιοσδήποτε πιστεύει δεν θα χαθεί αλλά θα βιώσει την αιώνια ζωή. Η αγάπη είναι υπομονετική, η αγάπη είναι ευγενική."

Να σας έχει ευλογημένους ο Θεός αγαπημένοι μου Αμερικανοί.

* (για αυτό το λόγο ονομάζεται και Q η συγκεκριμένη ομάδα που μοιράζεται αυτά τα μηνύματα με τον κόσμο εξαιτίας του επιπέδου ασφαλείας και πληροφοριών στο οποίο βρίσκεται και έχει πρόσβαση)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου