Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Qanon: Μέρος 2o

Τώρα θα μοιραστώ μαζί σας μία λίστα από τις ποιο γνωστές φράσεις του Q και θα προσπαθήσω να σας τις αναλύσω ώστε να έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα όσων αφορά στην ερμηνεία τους:
🔹 Η Μεγάλη Αφύπνιση: Ζούμε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στην ιστορία την ανθρωπότητας στην οποία απλοί πολίτες ανά τον κόσμο συνεργάζονται προσπαθώντας να καταλάβουν και να εκθέσουν στο φως το διεφθαρμένο σύστημα που μας διοικεί. Αυτό το σύστημα θριαμβεύει μέσω της εξαπάτησης. Ο στόχος της Μεγάλης Αφύπνισης είναι να διεισδύσει στα ψέματα του και να αποκαλύψει την αλήθεια.
Το πρώτο στάδιο της Μεγάλης Αφύπνισης είναι η οξυμένη επίγνωση της ύπαρξης του παρακράτους - που είναι ουσιαστικά οι αλληλένδετες κυβερνητικές οντότητες που λειτουργούν εκτός του νόμου για να επεκτείνουν τη δική τους εξουσία. Οι εκλογές και η λαϊκή γνώμη δεν επηρεάζουν την ικανότητα του παρακράτους να επιβάλει την ατζέντα του.
Το δεύτερο στάδιο της Μεγάλης Αφύπνισης διερευνά τη συμμαχία του παρακράτους με άλλους ισχυρούς τομείς της κοινωνίας: τα ΜΜΕ, το Χόλιγουντ, τα φιλανθρωπικά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, τα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια, θρησκευτικές οργανώσεις, ιατρικά, επιστημονικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και πολυεθνικές εταιρείες. Αυτό το στάδιο μπορεί να είναι επώδυνο, καθώς ανακαλύπτετε ότι "αυτούς που εμπιστεύεστε περισσότερο" (φράση του Q) σας εξαπατούν επανειλημμένα. Αγαπημένες διασημότητες, θρησκευτικοί ηγέτες, γιατροί, εκπαιδευτικοί, πρωτοπόροι και "καλοθελητές" είναι όλοι στο κόλπο.Το τρίτο στάδιο της Μεγάλης Αφύπνισης είναι ίσως το πιο οδυνηρό από όλα. Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν είναι απλά πλάσματα χωρίς ηθική που μας βλέπουν ως εμπόδια στην προσπάθειά τους για περισσότερα χρήματα και εξουσία. Είναι πιο τρομακτικό από αυτό. Οι δυνάμεις που υπηρετούμε προσπαθούν ενεργά να μας βλάψουν. Αυτός είναι ο στόχος τους. Βρισκόμαστε υπό συντονισμένη επίθεση.🔹 Το Σκοτάδι στο Φως: O Q μας αναφέρει ότι αυτό που φοβούνται οι κυβερνώντες περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι η έκθεση τους στο φως της αλήθειας. Η έκθεση των εγκλημάτων τους από το προστατευόμενο σκοτάδι στο φως της δημόσιας εξέτασης καταστρέφει τη δύναμή τους να εξαπατούν. Και καθώς η δύναμή τους εξασθενεί, το σκοτάδι του διχασμένου, βίαιου κόσμου μας θα μεταμορφωθεί στο φως της ελευθερίας, της συνεργασίας και της ειρήνης.🔹 Όπου Πάει Ένας Μας Πάμε Όλοι Μας (WWG1WGA): Η πιο φημισμένη φράση του Q εκφράζει τον παγκόσμιο ισότιμο χαρακτήρα του κινήματος. Κάθε χώρα υποφέρει από την καταπίεση του συστήματος και όλος ο κόσμος θα επωφεληθεί από την αναγέννηση της ελευθερίας. Σε αυτό το μοναδικό κίνημα, οι ανώνυμοι πολίτες εργάζονται σε συνεργασία με τους κορυφαίους στρατιωτικούς ηγέτες και τον Πρόεδρο της Αμερικής Ντόλαντ Τραμπ και οι συνεισφορές όλων εκτιμούνται. Όταν οι σχολιαστές του φόρουμ ευχαρίστησαν τον Q για τις υπηρεσίες του, ο Q απάντησε ότι κανείς δε βρίσκεται από πάνω και κανείς δε βρίσκεται από κάτω. "Εργαζόμαστε για σας" ήταν η απάντηση του.
🔹 Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι: Ίσως η πιο δύσκολη πτυχή της Μεγάλης Αφύπνισης είναι να αποδεχτεί κάποιος τη διαφθορά των κυβερνώντων τους οποίους ο Q χαρακτήρισε ως σέκτα. Η ιστορία του Τζέφρι Έπστιν βοήθησε να ξυπνήσουν οι άνθρωποι σε ένα βαθμό σχετικά με κάποια από τα εγκλήματα της ελίτ - κλίκας. Ο μυστηριώδης ναός στο νησί του Έπστιν υπονοεί πιθανές μελλοντικές αποκαλύψεις που είναι τόσο τρομακτικές και τόσο αρρωστημένες σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί καν να τις φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι οπαδοί του Q πιστεύουν ότι η σέκτα ασχολείται με τελετουργικές πρακτικές σατανισμού που καθιερώνουν την χρήση του αίματος και που αποσκοπούν στην εκμετάλλευση της αθωότητας των παιδιών με πολλές και διάφορες αρρωστημένες πρακτικές. Η ασθένεια στην ψυχή των μελών της σέκτας ευδοκιμεί μέσω της βαρβαρότητας, του πολέμου και του τρόμου. Αυτές οι αποκαλύψεις θα είναι δύσκολες να επεξεργαστούν και να κατανοηθούν από το ευρύ κοινό


🔹 Εμπιστευθείτε το σχέδιο: Οι τεκμηριωμένοι στρατιωτικοί ηγέτες που δημιούργησαν την ομάδα Q και οι οποίοι προστάτευσαν τον Τράμπ καθ' όλη τη διάρκεια των εκλογών καθώς και της προεδρίας του, έχουν δημιουργήσει ένα ακριβές σχέδιο για τη νίκη της ανθρωπότητας. Παρά το φαινομενικό χάος των καθημερινών γεγονότων, λαμβάνει χώρα μια σταθερή εξέλιξη θετικών αλλαγών και εξελίξεων. Το σχέδιο περιλαμβάνει επιθετικούς ελιγμούς κατά της οικονομικής δύναμης της κλίκας - ελίτ, της νομικής της αντιπροσώπευσης, των ανθρώπινων αλυσίδων εφοδιασμού της και της στρατιωτικής της ικανότητας. Και, ζωτικής σημασίας, το σχέδιο επιτίθεται στην ικανότητα της κλίκας - ελίτ, να ελέγχει την ροή αφήγησης των γεγονότων μέσω των ΜΜΕ. η οποία διαμορφώνει την εικόνα της πραγματικότητας που σχηματίζει το ευρώ κοινό. Σε αυτό το υψίστης σημασίας παιχνίδι πολέμου πληροφοριών, η ομάδα Q διαδραματίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, μέσα από τη βοήθεια της στους απλούς πολίτες να κατανοήσουν και εν συνεχεία να διαδώσουν την αλήθεια.
🔹 Σας θέλουν διαιρεμένους: Το μίσος που αναπτύσσεται μεταξύ φυλών, κοινωνικών τάξεων, ηλικιακών ομάδων, ποδοσφαιρικών ομάδων, πιστών θρησκειών και υποστηρικτών πολιτικών κομμάτων προωθείται σκόπιμα από την κλίκα - ελίτ. Σε όσο μεγαλύτερο βαθμό είμαστε διαιρεμένοι και επικεντρωμένοι στο να επιτιθόμαστε ο ένας στον άλλο, τόσο ασθενέστεροι γινόμαστε επί της ουσίας. Ο Q και η ομάδα του μας προτρέπουν να μένουμε όλοι ενωμένοι και να πολεμήσουμε την σέκτα - κλίκα, αντί να πολεμάμε ο ένας τον άλλον.
🔹 Σας θεωρούν πρόβατα: Η κλίκα πιστεύει, όπως λέει ο Q, ότι "θα ακολουθήσετε τα αστέρια" - τις προσωπικότητες των μέσων μαζικής εξαπάτησης, τα αστέρια του Χόλιγουντ και του ακαδημαϊκού χώρου που σας υπαγορεύουν, με συντονισμένο τρόπο, τι πρέπει να σκέφτεστε. Η περιφρόνησή τους για εσάς τους καθιστά σίγουρους ότι μπορούν να σας ελέγξουν και να εξασφαλίσουν την ολοκληρωτική παράδοσή σας σε οποιοδήποτε σχέδιο αυτοί εφευρίσκουν. Ο Q, από την άλλη πλευρά, προσφέρει μόνο ενδείξεις και μπορεί να γίνει κατανοητός μόνο από ανθρώπους που έχουν κριτική σκέψη, η οποία πηγάζει από συνεχείς έρευνες και συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Η ουσία του κινήματος του Q είναι να φτάσετε σε ένα σημείο που να είστε σε θέση να σκέφτεστε για τον εαυτό σας και όχι να υιοθετείτε απόψεις τις οποίες εμμέσως πλην σαφώς σας πλασάρει στο μυαλό σας η κλίκα, η κοινωνία ή ο οποιοσδήποτε άλλος.
🔹 Μεγαλύτερο από ότι φαντάζεστε: Αναπτύξτε τη σκέψη σας. O Q μας ενθαρρύνει να επανεκτιμήσουμε όλα όσα πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε. Η σέκτα - κλίκα έχει τις ρίζες της πίσω στην αρχαιότητα, και μέσω των ισχυρών οικογενειών της, μπορεί να έχει χειραγωγήσει ιστορικά γεγονότα με τρόπους που δεν υποψιαζόμαστε καν. Η κλίκα - ελίτ επίσης διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και ιατρικές θεραπείες που δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Μία πτυχή του "μεγαλύτερη από ότι φαντάζεστε" είναι η δυσδιάκριτη κλοπή των χρημάτων από τα εθνικά μας ταμεία, καθώς τα οικονομικά ποσά που προορίζονται για την ξένη βοήθεια και τους πολέμους καταλήγουν στις τσέπες της σέκτας - κλίκας.
🔹 Παρακολουθήστε τις παραιτήσεις: Πίσω από την αυλαία, γίνεται ένας ευρύς και βαθύς καθαρισμός διεφθαρμένων παικτών της κλίκας. Ο Q μας ζήτησε να παρακολουθούμε τις παραιτήσεις για να κατανοήσουμε το πεδίο δραστηριότητας. (Αυτή είναι μια ιστοσελίδα που πήρε αυτό το ρόλο και στην οποία μπορείτε να δείτε όλες τις πρόσφατες παραιτήσεις από τη στιγμή που ο Τραμπ ανέλαβε πρόεδρος της Αμερικής: www.resignation.info) Οι παραιτήσεις, οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και οι απροσδόκητοι θάνατοι σημαντικών παικτών της κλίκας - σέκτας στην πολιτική, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και τις επιχειρήσεις δείχνουν ότι οι πιθανές συμφωνίες γίνονται αθόρυβα χωρίς να γίνονται αντιληπτές οι συλλήψεις στο ευρύ κοινό. Για μένα, μια αξιοσημείωτη παραίτηση ήταν η απότομη έξοδος του Έρικ Σμίντ από την Google, η οποία έλαβε μικρή προσοχή από τα ΜΜΕ. 

Ο Σμίντ παραιτήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2017, την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα, δηλώνοντας την ύπαρξη εθνικής έκτακτης ανάγκης που σχετιζόταν με "σοβαρές καταχρήσεις και διαφθορά σε όλο τον κόσμο."🔹 Η ανάγκη τους για το συμβολισμό θα είναι η πτώση τους: Η σέκτα - κλίκα (illuminati) χρησιμοποιεί ορισμένα σύμβολα ξανά και ξανά, τα οποία μπορεί να εξυπηρετούν κάποια τελετουργική της ανάγκη, αλλά την καθιστούν ευάλωτη στην ανίχνευση. Οι οπαδοί του Q είναι εξοικειωμένοι με τα κέρατα σχήματος Y που μιμούνται εκείνα της κεφαλής του Μπαφομέτ, κουκουβάγιες, πυραμίδες, ένα μάτι μέσα σε μια πυραμίδα, κόκκινα παπούτσια, δάχτυλα τυλιγμένα με επίδεσμο και άλλα επαναλαμβανόμενα σύμβολα, συμπεριλαμβανομένου του μυστηριώδους μαύρου ματιού που πλήττει τόσους πολλούς διάσημους ανθρώπους (https://www.youtube.com/watch?v=r5dNcKTcnPA). Ο "στρατός" του Q γνωρίζει επίσης τα κωδικοποιημένα σύμβολα παιδεραστίας που έχει δημοσιοποιήσει το FBI. Όταν ο Q επέστησε την προσοχή του κόσμου στο σχεδιασμό του ναού του Έπστιν, οι συναγωνιστές του Q ενημέρωσαν πως ο σχεδιασμός αυτός είναι παρόμοιος με το τα σκηνικά μίας διάσημης πρωινής εκπομπής της Αμερικής. Αντίστοιχα το κόκκινο δαχτυλίδι στο χέρι του νεκρού τρομοκράτη Κασάμ Σολειμανί ώθησε τους οπαδούς του Q να συγκεντρώσουν εικόνες παρόμοιων δαχτυλιδιών στα χέρια ισχυρών ανθρώπων. Μια εξαιρετική πηγή για την κατανόηση του πώς αυτά τα σύμβολα ενσωματώνονται στην ποπ κουλτούρα που στοχεύει τους νέους μέσω μουσικών βίντεο, τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών μπορεί να βρεθεί στο vigilantcitizen.com.
🔹 Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται. Τίποτα. Τώρα έρχεται ο πόνος: Οι τίτλοι ειδήσεων κάθε ημέρας μπορεί να ακούγονται αποθαρρυντικοί για όσους θέλουν να επικρατήσει η δικαιοσύνη. Αλλά αυτές οι οπισθοδρομήσεις είναι προσωρινές, καθώς ο κοσμικός δικαστής της δικαιοσύνης κατευθύνεται προς το μέρος μας. Όπως συνηθίζει να αναφέρει ο Q, έχουμε όλες τις πληροφορίες. Τεράστιοι όγκοι αναμφισβήτητων αποδεικτικών στοιχείων περιμένουν τους εγκληματίες που προσπαθούν να αποφύγουν την εκδίκαση των κατηγορητηρίων τους στο δικαστήριο. Για όσους ανησυχούν για την ικανότητα του Τραμπ να ξεπεράσει, την κατηγορία που του έχουν προσάψει με πιθανό αποτέλεσμα την καθαίρεση του, την απάτη των εκλογών και τις πολυάριθμες προσπάθειες δολοφονίας, ο Q μας διαβεβαιώνει: Οι πατριώτες έχουν τον έλεγχο. Και κανένα νομικό κόλπο δεν μπορεί να βοηθήσει τους εγκληματίες να ξεφύγουν από την απόλυτη κρίση της δημόσιας αηδίας. Ο Q μας υπόσχεται ότι πλησιάζει η μέρα που όλοι αυτοί - τα πιόνια της κλίκας - σέκτας, δεν θα μπορούν να περπατήσουν στο δρόμο από φόβο μην τους λιντσάρουν.
🔹 Είστε οι ειδήσεις τώρα: Οι "ψεύτικες ειδήσεις" που επανειλημμένα υποτιμήθηκαν εσκεμμένα από τον Πρόεδρο Τραμπ χάνουν την αξιοπιστία τους και το ακροατήριο τους συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα. Η ομάδα του Q αποκάλυψε τις "σταγόνες" πληροφόρησης που λαμβάνουν μέρος στις 4:00 τα ξημερώματα κάθε μέρα και είναι κατευθυντήριες γραμμές από την κλίκα προς το προσωπικό των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να παπαγαλίζουν την ίδια προπαγάνδα. Ο Q έχει επίσης ονομάσει διάφορους δημοσιογράφους για τους οποίους αναφέρει ότι δωροδοκούνται. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συγκεντρώνονται σε έξι ισχυρές εταιρείες. Από την άλλη πλευρά, ο "στρατός" του Q είναι τεράστιος, εθελοντικός και ανώνυμος. Ο Q μας διαβεβαιώνει ότι οι προσπάθειες μας να διαδώσουμε την αλήθεια μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και των συνομιλιών που έχουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας έχουν τεράστιο αντίκτυπο. Όλοι εμείς είμαστε τώρα οι ειδήσεις.
🔹 Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο τέλος.

 Ο Θεός κερδίζει: 
Πολλές φορές, ο Q μας ζητάει να προσευχηθούμε. 
Αναφέρει τα περίφημα βιβλικά συγγράμματα των Εφεσίων 6:12: "Γιατί δεν παλεύουμε ενάντια στη σάρκα και το αίμα, αλλά εναντίον των αρχόντων, ενάντια στις εξουσίες, εναντίον των ηγεμόνων του σκοταδιού αυτού του κόσμου, ενάντια στην πνευματική ασυνειδησία." Ζούμε σε μία πολύ σημαντική εποχή για την ανθρωπότητα. Είναι παρήγορο το γεγονός ότι το Q πιστεύει ότι αν συνεργαστούμε ο ένας με τον άλλον, ο Θεός - το καλό, τελικά θα νικήσει.

πηγηPrepare For Change Operation Greece

το είδαμε εδώ:https://gateoflight.blogspot.comQanon: Μέρος 1ο:
https://erevnw.blogspot.com/2020/04/qanon-1-q-q.html


Qanon: Μέρος 2o:
https://erevnw.blogspot.com/2020/04/qanon-2o.html

Qanon: Μέρος 3:
https://erevnw.blogspot.com/2020/04/qanon-3.html
Qanon: Μέρος 4ο:

https://erevnw.blogspot.com/2020/04/qanon-4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου