Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Οι σατανιστές του Βαθέως Κράτους συλλαμβάνονται με το προκάλυμμα της άσκησης Defender Europe 20 ;













Μετάφραση; Μάρη Λιώκη:

Ενώ μεγάλο μέρος της Ευρώπης έχει «σφραγιστεί» εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, οι επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις από τις χώρες του ΝΑΤΟ και τις χώρες-εταίρους χρησιμοποιούν την στρατιωτική άσκηση Defender Europe 20 ως προκάλυμμα για να συλλάβουν κορυφαίους σατανιστές του Βαθέως Κράτους που βρίσκονται οχυρωμένοι σε προστατευμένα κτιριακά συγκροτήματα σύμφωνα με τα λεγόμενα πολύ δημοφιλούς συγγραφέα των New York Times .

 O David Wilcock λοιπόν διατύπωσε τους εντυπωσιακούς ισχυρισμούς του σε live μετάδοση στο κανάλι του στο You Tube ενώπιον των 288.000 ακολούθων του, στις 19 Μαρτίου.









Στην παρουσίαση του βίντεο, ο Wilcock παραθέτει συνοπτικά μια σύνοψη στα αγγλικά του από τις 15 Μαρτίου άρθρου του Manlio Dinucci, ο οποίος έγραψε για την άσκηση Defender Europe 20 στις 3 Μαρτίου για την ιταλική διαδικτυακή εφημερίδα «il Manifesto». Το άρθρο της 15ης Μαρτίου που συνοψίζει το προηγούμενο ιταλικό άρθρο του Dinucci, έχει τίτλο "30.000 αμερικανικά στρατεύματα έρχονται στην Ευρώπη εν μέσω της κρίσης COVID-19" και αρχίζει ως εξής:
Ο Manlio Dinucci γράφοντας στη διαδικτυακή ιταλική εφημερίδα , «το Μανιφέστο» στις 3 Μαρτίου 2020, αναφέρει ότι παρά την ταξιδιωτική απαγόρευση του Trump, 20.000 αμερικανικά στρατεύματα θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες - ενώ θα προστεθούν στα 10.000 που ήδη βρίσκονται εκεί.
Παρά τις ταξιδιωτικές οδηγίες που εξέδωσε το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για ταξίδια στη βόρεια Ιταλία και αλλού στην Ευρώπη, ο Dinucci αναφέρει και πάλι στο αρχικό του άρθρο της 3ης Μαρτίου:


«Ωστόσο, μια κατηγορία πολιτών των ΗΠΑ απαλλάσσεται από αυτούς τους κανόνες: οι 20.000 στρατιώτες που αρχίζουν να φθάνουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ευρωπαϊκούς λιμένες και αεροδρόμια για την άσκηση Defender Europe 20, τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στην Ευρώπη τα τελευταία 25 χρόνια. 

Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι ήδη παρόντες, περίπου 30.000 στρατιώτες των ΗΠΑ θα συμμετάσχουν σε αυτήν τον Απρίλιο και τον Μάιο, πλαισιωμένοι από 7.000 στρατεύματα από 17 χώρες-μέλη και χώρες-εταίρους του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας.»
Ο συγγραφέας του άρθρου στην αγγλική γλώσσα (Wilcock) επικαλούμενος τον Dinucci, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Poppalloff, στη συνέχεια επισημαίνει:
Κανένα από αυτά τα στρατεύματα δε φορούν κοστούμια ή μάσκες Bio / Hazchem, κάτι που φαίνεται λίγο απερίσκεπτο για την αμερικανική κυβέρνηση αν το COVID-19 είναι πραγματικά η απειλή που μας λένε ότι είναι ...
Ο Dinucci αναφέρει στη συνέχεια και πάλι:

"Οι 30.000 στρατιώτες των ΗΠΑ, οι οποίοι" θα εξαπλωθούν μέσω της ευρωπαϊκής περιφέρειας", εξαιρούνται στην πραγματικότητα από τους προληπτικούς κανονισμούς COVID-19 που ισχύουν για τους πολίτες. 

Η διαβεβαίωση που δόθηκε από τον αμερικανικό στρατό στην Ευρώπη ότι «παρακολουθούμε τον Κορωνοϊό [COVID-19]» και ότι «οι δυνάμεις μας είναι σε καλή κατάσταση» αρκεί.
Ταυτόχρονα, αγνοείται ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος μιας στρατιωτικής άσκησης αυτού του μεγέθους. 

Τα αμερικανικά τανκς Abrams βάρους 70 τόνων, θα συμμετάσχουν, με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου. Κάθε τανκ καταναλώνει 400 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα, ώστε να παρέχει μέγιστη ισχύ προκαλώντας μεγάλη ρύπανση. ”








Ο Popalloff ( Dinucci), επισημαίνει την καχυποψία πολλών ευρωπαίων πολιτών που είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους, ενώ οι επίλεκτες δυνάμεις του στρατού του ΝΑΤΟ είναι σε θέση να ταξιδεύουν χωρίς κανένα περιορισμό. Ο Popalloff ολοκληρώνει το άρθρο του λέγοντας ότι η «πανδημία είναι προφανώς μια ιστορία συγκάλυψης για κάποιο είδος άσκησης δύναμης και κυριαρχίας από το 1% (Βαθύ Κράτος)».
Ο υπαινιγμός εδώ είναι, ότι η πανδημία του Κορωνοϊού, οι ευρωπαϊκές απαγορεύσεις κυκλοφορίας και η άσκηση του ΝΑΤΟ συνδυάζονται σε ένα δόλιο πραξικόπημα που ενορχηστρώθηκε κρυφά από το 1% (το Deep State) και οι άνθρωποι πρέπει να ανησυχούν για το τι συμβαίνει πραγματικά στο παρασκήνιο.
Αντίθετα, ο Wilcock παραθέτει εκτενώς στη σύνοψη στα αγγλικά της 15ης Μαρτίου του άρθρου του Dinucci της 3ης Μαρτίου και αποκαλύπτει τι έχει πει από τις δικές του εσωτερικές πηγές, οι οποίες λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία για το τι πραγματικά συμβαίνει στα παρασκήνια:
Η πληροφόρηση που έχουμε από τις πηγές ενημέρωσής μας είναι, ότι πρόκειται για μια στοχευμένη προσπάθεια μαζικών συλλήψεων κάτι που σας έλεγα όλο αυτό το διάστημα.
Γι 'αυτό βρίσκονται εκεί. Υπάρχουν 37.000 στρατιώτες από 18 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Καλό είναι να πιστέψετε πως πρόκειται για πολύ καλά εκπαιδευμένους επίλεκτους στρατιώτες. Τι ακριβώς κάνουν; Πηγαίνουν στα μέρη όπου βρίσκονται άνθρωποι του Βαθέως Κράτους. Διεισδύουν στα οχυρά τους και συλλαμβάνουν κόσμο.



Ο Wilcock συνεχίζει να συζητά για τη χρήση των τανκς Abrams στην άσκηση Defender Europe 20 για έναν σκοπό εντελώς διαφορετικό από το πραξικόπημα που ισχυρίζεται ο Dinucci:
«Τα τανκς Abrams των ΗΠΑ θα συμμετάσχουν, ζυγίζοντας 70 τόνους, με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου». Εντάξει, αυτό είναι περίεργο, το γιατί χρειάζονται τανκς. Είναι μια στρατιωτική άσκηση, η μεγαλύτερη σε 25 χρόνια. Ίσως να εισβάλλουν σε κάποια οχυρά – καταφύγια κάποιων. 


Μερικοί από αυτούς που είναι δισεκατομμυριούχοι, είναι σατανικοί. 

Αν αρχίσετε να το πληροφορείστε, τότε, αυτό είναι που συμβαίνει πραγματικά.
 Πρέπει να εισβάλετε σε αυτά τα καταφύγια και να συλλάβετε αυτούς τους τύπους.
 Ας ελπίσουμε να μην προβάλουν ένοπλη αντίσταση. 
Δεν θα το πράξουν, εντάξει.
Αυτό δεν είναι πραξικόπημα, αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου. Σώζει τον κόσμο. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν ήδη να σκοτώσουν τον πλανήτη. Επομένως, αν νομίζετε ότι πρόκειται για πραξικόπημα, καμία αντίρρηση , αλλά ήδη έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και δεν πιστεύω καθόλου ότι αυτό είναι το τέλος του κόσμου .



Αυτή είναι η ουσία της ανάλυσης του Wilcock για τα τρέχοντα γεγονότα στην Ευρώπη που συνεπάγονται μια άνευ προηγουμένου διακοπή των κινήσεων και των επιχειρήσεων των ανθρώπων, ενώ το ΝΑΤΟ πραγματοποιεί ταυτόχρονα τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις τα τελευταία 25 χρόνια.

 Τα καλά προστατευμένα καταφύγια αξιωματούχων του Βαθέως Κράτους (Deep State), πολλοί από τους οποίους είναι σατανιστές και οι οποίοι συχνά πραγματοποιούν θυσίες μικρών παιδιών, δέχονται εισβολή από επίλεκτες στρατιωτικές ειδικές δυνάμεις υπό την κάλυψη των ασκήσεων του ΝΑΤΟ.
Από τις δύο εξηγήσεις που δόθηκαν μέχρι στιγμής για τις τεράστιες ασκήσεις του ΝΑΤΟ που συμβαίνουν στη μέση της πανδημίας και της απαγόρευσης κυκλοφορίας , αφ ενός μεν του Poppalloff ότι πρόκειται για κάλυψη για πραξικόπημα από το 1% (Deep State) και αφ ετέρου την εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη του Wilcock ότι οι αξιωματούχοι του Deep State συλλαμβάνονται υπό την κάλυψη των στρατιωτικών ασκήσεων, θεωρώ ότι η εκτίμηση του Wilcock είναι πολύ πιο πιστευτή. 
Αυτό λαμβάνει χώρα, παρά τις αναφορές ότι οι ηγέτες του ΝΑΤΟ έχουν ακυρώσει έναν αριθμό ασκήσεων της Europe Defender λόγω ανησυχιών για τον Κορωνοϊό.
Είναι σημαντικό ότι η εκτίμηση του Wilcock είναι συνεπής με τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις από την ομάδα στρατιωτικών πληροφοριών QAnon, η οποία συνεργάζεται στενά με τον Λευκό Οίκο του Trump από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017.

Σε αρκετά άρθρα, έχω επισημάνει τους λόγους για τους οποίους έχω καταλήξει στο ότι η ομάδα QAnon αποτελείται από τα Λευκά Καπέλα μέσα στο αμερικανικό στράτευμα, που βρίσκονται σε έναν παρασκηνιακό εμφύλιο πόλεμο ενάντια στο Βαθύ Κράτος του οποίου η ανώτερη ηγεσία απαρτίζεται από σατανιστές.

Αν κάποιος δεχτεί τι έχει αποκαλύψει η ομάδα QAnon σε πολλές αναρτήσεις της όπου συμβουλεύει τους αναγνώστες να «προετοιμαστούν για την καταιγίδα» και την κατακρήμνιση των ηγετών του Deep State, τότε η εκτίμηση του Wilcock είναι πιο πιθανή από την εναλλακτική λύση που προσφέρει ο Dinucci -Poppalloff.

Ευτυχώς, πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην Ευρώπη με τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ, την πρωτοφανή απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του Κορωνοϊού και τις υποτιθέμενες μαζικές συλλήψεις των ηγετών του Deep State που συμβαίνουν στο παρασκήνιο.
Ο κόσμος θέλει να μάθει την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά πίσω από την πανδημία του Κορωνοϊού και ο αμερικανικός στρατός έχει επίσης ισχυρούς λόγους να αποκαλύψει την αλήθεια δεδομένου ότι ένας αυξανόμενος αριθμός κινέζων αξιωματούχων κατηγορεί τον αμερικανικό στρατό για την αρχική εξάπλωση του Coronavirus στο Wuhan κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων τον Οκτώβριο του 2019.
Michael E. Salla, Ph.D.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου